mias mhxanhs 125 kubikwn!
Exw katalhksei k mou aresoun, kata seira oi varadero 125, yamaha YBR125, XT 125R, XT 125X, ante k to CBR 125R.
Ola auta mono apo emfanish!Apo mhxanologika,epidoseis klp eimai psiloasxetos k den koitaksa.Oi gnwmes sas??
mias mhxanhs 125 kubikwn!
Exw katalhksei k mou aresoun, kata seira oi varadero 125, yamaha YBR125, XT 125R, XT 125X, ante k to CBR 125R.
Ola auta mono apo emfanish!Apo mhxanologika,epidoseis klp eimai psiloasxetos k den koitaksa.Oi gnwmes sas??
η γνωμη μου ειναι να μην παρεις κανενα απο αυτα που ανεφερες
να κοιταξεις κατι σε 250
οπως cbf 250
η αν γουσταρεις εντουρο κοιτ xr 250![]()
και τα λεφτα ειναι πολλα για τα 125 που ανεφερες και δεν σου προσφερουν και κατι παραπανω απο απλη μετινηση στην πολυ
Φίλε εγώ το μόνο που θα σου προτείνω είναι να ψάξεις για περισσότερα κυβικά...
Και αν δεν μπορείς λόγω διπλώματος και κατηγορίας Α1, να ξέρεις ότι δεν μετράνε τα κυβικά πλέον, αλλά οι ίπποι που είναι μέχρι και 34 ή 25KWa...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=19947
Δες και εδώ, απλά διάβαστο όλο για να καταλάβεις το τι γίνεται με αυτήν την Κατηγορία Α1
Τα περισσότερα 250αρια μπορείς να τα οδηγήσεις όπως και κάποια 400αρια...
Ότι και να πάρεις ναναι καλοτάξιδο!
Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!
Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!
Υπομονή...
Τι εμπειρια εχεις απο μηχανες?
Τι θες να κανεις με την μηχανη σου?
Ποσα χρηματα διαθετεις?
Καινουργια η μεταχειρισμενη?
Τι στυλ μηχανες σου αρεσουν Street, on off η τι αλλο?
απο οτι βλεπω εισαι του 77 οποτε να πας για μεγαλυτερη απο 125 γιατι θα την βαρεθεις γρηγορα
εβγαλα πριν λιγο καιρο το διπλωμα της κατηγοριας Α1 αλλα οδηγω εδω κ 2 χρονια ενα παπακι KYMCO. Αυτη ειναι η εμπειρια μου απο μηχανες!
Απο χρηματα θελω να διαθεσω γυρω στα 3χιλιαρικα, λιγο πανω λιγο κατω!
Αν επαιρνα το YBR125 για 2 χρονακια εως οτου ανεβει κατηγορια το διπλωμα μου δεν ειναι καλη λυση? ειμαι απο νησι κ οι αποστασεις δεν ειναι μεγαλες. Η πιο μακρινη αποσταση απο την πολη ειναι 4οκατι χιλιομετρα. Μηπωσ τωρα μπορειτε να με βοηθησετε καλυτερα?
Μ'αρεσουν το στυλ σαν κ αυτες που σας ειπα.
Δεν ξερω αν ανεφερα οτι ειμαι κ ολιγον ασχετος γενικα απο ορολογια κλπ για αυτο κ ζηταω εδω τη βοηθεια σας!
Δεν πειραζει που δεν ξερεις απο ορολογια
με το διπλωμα που εχεις μεχρι τι κυβικα μπορεις να οδηγησεις?
τα XT σου αρεσουν? Νομιζω οτι για νησι ειναι οτι ποιο καταλληλο
Πόσο χρονών είσαι;;;
Δεν γίνεται να είσαι πάνω απο 21 και να βγάλεις δίπλωμα κατγορίας Α1. Απλά δεν γίνεται!
Ούτε με τα λεφτά πέζει ρόλο!!!
Μάλλον ή μας δουλεύεις με το προφίλ σου, ή κάτι μας κρύβεις!!!
Θα ήταν καλό να μας έλεγες ακριβώς τι γίνεται, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε!
τώρα εσύ αν θέλεις να πάρεις 125 άλλο αυτό.
Υπομονή...
ρε veagle ,με δουλευεις? Ειμαι 30 χρονων, οδηγω 2 χρονια ενα kymco spike k εβγαλα διπλωμα πριν μια βδομαδα.Τι ψεμματα σου λεω κ γιατι να λεω?
θελω να παρω ενα 125 με συμπλεκτη για να συνηθισω την οδηγηση κ σε 2 χρονια που αυτοματα το διπλωμα Α1 θα γινει απεριοριστο χωρις εξετασεις θα παρω αλλη μηχανη.
Δεν ξερω με συμπλεκτη γι'αυτο εδωσα Α1.
Ναι. μου αρεσει το ΧΤ, ο αδερφος μου εχει το 660!
Απλα εγω δεν ειχα σχεση με τισ μηχανες απο μικροσ, τοσο περιεργο ειναι?
Φίλε συγνώμη για το ύφος, αλλά μάλλον σε δουλεύουν ή δεν σε πληροφόρησαν καλά...
Φίλοι μου έχουν δώσει με Παπί 125 χωρίς συμπλέκτη και πήραν κανονικά δίπλωμα Α κατηγορίας χωρίς να προηγείται η Α1 κατηγρία.
Από την σχολή μου είπαν ότι πλέον γίνεται αυτό, αρκεί το μηχανάκι να καλύπτει κάποιες προυποθέσεις με βάση το υπουργειο!
Συγνώμη, αλλά επειδή μου είχε τύχει κάτι άλλο λόγω ηλικίας κάποιου για αυτό τσατίστικα λίγο!Τι ψεμματα σου λεω κ γιατι να λεω?
Απλά παρασύρθηκα...!!!
Υπομονή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_o
Δεν ξερω με συμπλεκτη γι'αυτο εδωσα Α1.
Το μόνο που δεν είμαι σίγορος είναι ότι γίνεται αυτό αν δώσεις εξετάσεις με Αυτόματο, αλλά γράφεται στο δίπλωμα!
Υπομονή...
Οχι man
παρε το XT η XR 125 και μετα το δινεις και παιρνεις οποιο 600αρι on off σου αρεσει
γενικα μιλωντας δεν εχω ακουσει προβληματα για αυτα τα δυο
α και οσο για το Varadero 125 νομιζω οτι ειναι πολυ ακριβο για αυτα που σου προσφερει DONT
ο.κ veagle, σορρυ κ απο μενα,απλα μου φανηκε πολυ περιεργο να λες οτι σε δουλευω. Για διπλωμα για Α κατηγορια εδιναν με πιο μεγαλη μηχανη, με συμπλεκτη. Μηπως ξερεισ εσυ καποια μηχανη με παραπανω κυβικα απο 125 που να καλυπτει ομως την προυποθεση που ειπες πιο πανω για το διπλωμα Α1?
Κ σε δυο χρονακια το κανω κ Α, που θα εχω μαθει κιολασ!
ευχαριστω πολυ ολους παιδια!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_o
ο.κ veagle, σορρυ κ απο μενα,απλα μου φανηκε πολυ περιεργο να λες οτι σε δουλευω. Για διπλωμα για Α κατηγορια εδιναν με πιο μεγαλη μηχανη, με συμπλεκτη. Μηπως ξερεισ εσυ καποια μηχανη με παραπανω κυβικα απο 125 που να καλυπτει ομως την προυποθεση που ειπες πιο πανω για το διπλωμα Α1?
Κ σε δυο χρονακια το κανω κ Α, που θα εχω μαθει κιολασ!
ευχαριστω πολυ ολους παιδια!
Τέλοσπάντων. Όλα καλά!
Παρεξήγηση λύθηκε!
Δυστυχώς για άλλους εγώ θα πρότεινα κάτι σε ΤΣΟΠΕΡ. Οπότε το 99% των Τσοπεροειδών που είναι 250 κυβικά ανήκουν στην Α1 κατηγορία.
και ένα μεγάλο ποσοστό των 400 κυβικων ανήκουν στην Α1.
Γενικά τα περισσότερα 250άρια είναι μέσα στην Α1.
Το θέμα τώρα είναι τι λεφτά διαθέτεις, για καινούργιο, μεταχειρισμένο, κατεστραμμένοκαι....
Πάντως αν έχεις σκοπό να πάρεις κάτι μεγαλύτερο αργότερα, το μόνο που θα σε πρότεινα είναι να πάρεις κάποια μηχανή που να μπορέσεις να την σπρώξεις μετά απο 2 χρόνια!!!
Νομίζω ότι και το ΧΤ400 το παλιό το ΑΡΤΕΣΙΑ έχει ακριβώς 34 άλογα!
Υπομονή...
αν μπορεις πες μου συγκεκριμενα μοντελα 250 η' 400 που πληρουν την προυποθεση που λες για να τα ψαξω λιγο.
Ευχαριστω πολυ ε?...
Απλά χρειάζομαι να μου πεις αν είναι για καινούργιο ή μεταχειρισμένο!Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_o
αν μπορεις πες μου συγκεκριμενα μοντελα 250 η' 400 που πληρουν την προυποθεση που λες για να τα ψαξω λιγο.
Ευχαριστω πολυ ε?...
Υπομονή...