το σκεπτικο σου το καταλαβα,απλως δεν κολλαγε με το "εχεις" επιλογες...
γενικοτερα συνηθιζω να λεω οτι δεν υπαρχουν βαρετα μηχανακια(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) αλλα βαρετοι ανθρωποι...διαλεγεις αυτο που εξυπηρετει καλυτερα τον σκοπο σου κι απο κει και περα προχωρας...να σου δωσω ενα παραδειγμα...
εχω δει ανθρωπους με varadero να πηγαινουν μονο για καφε, οπως επισης εχω δει αλλους να πηγαινουν με τα αυτια κατω...παντα με varadero...
εγω ας πουμε αρεσκομαι στο να στριβω...παρα ταυτα πηρα hayabusa διοτι με κουρασαν τα supersport και επιπλεον επειδη πλεον γουσταρω να κανω μια διαδρομη σαν ανθρωπος μαζι με την γυναικα η και μονος χωρις να θελω δυωρο σιατσου μετα για να ξεπιαστω...επισης γουσταρω να εχω βαρυ μηχανακι που να μην αισθανομαι οτι στην πρωτη ψιλολακουβα θα γινει χιλια κομματια...εξακολουθω βεβαια να πηγαινω Αη γιαννη και επιδαυρο απλως πλεον λιγο πιο χαλαρα...
ειλικρινα δεν το βαριεμαι καθολου...
thanks respect...2004 ηταν τα μοντελα κι επαιζαν στο 7αρι...απο βαλιτσες καγκελα κοτσαδορους κλπ ηταν κομπλε και τα δυο...το ενα ειχε κατι τζογους στο μοχλικο και το αλλο ηθελε καδενιτσες εκκεντροφορων...εν ολιγοις κουρασμενα μηχανακια...οποτε ειπαμε καλυτερα για καινουριο...