Idi After και λοιποί γνώστες βοήθεια !
Μου μπήκε να πα'να πάρω ένα τέτοιο ρημάδι να το πετώ στις παραλίες, ούτε στρώσιμο δεν θα του κάνω και θα τό'χω αποκλειστικά σαν εργαλείο για να κάνω τη δουλειά μου.
Βαρέθηκα να τά'χω όλα στα ώπα ώπα και γι'αυτό το λόγο πούλησα το Innova αφού δεν άντεχα να δίνω κι αλλού τη στοργή που ήθελα αποκλειστικά να δίνω στο CBF![]()
![]()
Δε γ@μιέται 2 χρόνια άτοκο είναι, ούτε που θα καταλάβω ότι έκανα αγορά μηχανακιού με 61 ή 70 ευρώ το μήνα αν καταλήξω στο 115άρι.
Η απορία λοιπόν:
Το 100άρι είναι αποδεδειγμένα σκυλί κι απ'ότι μου είπε φίλος μηχανικός, οτιδήποτε χρειαστεί το μοτέρ του στο μέλλον μπορώ να το βρω ακόμα κι από γιαπωνέζικο Χόντα (λέμε τώρα) σε αντίθεση με το 115άρι που δεν βρίσκονται τόσο εύκολα χύμα ανταλλακτικά στο εμπόριο εκτός απ'τα δικά του τα γνήσια και αν..
Όσοι φίλοι πήρανε 100άρι δεν παραπονέθηκαν ποτέ, κάποιοι άλλοι που πήρανε το 115 όμως είχανε ψιλοπροβλήματα με το καρμπυρατέρ τους στο ρελαντί κι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ξεμπλέξουν 100%, αρκετές φορές μάλιστα έχουν σβησίματα στο ρελαντί, WTF ;![]()
Απ'την άλλη πάλι η διαφορά της τιμής τους είναι πολύ μικρή για να μην καταλήξω στο πιο δυνατό..
Τι γίνεται όσο αναφορά τις αναρτήσεις τους ; Στο 115άρι είναι ρυθμιζόμενες απ'ότι διάβασα στο site του Γκοργκολή, ισχύει το ίδιο και για το 100άρι ;
Τα φρένα τους ; Είναι τα ίδια ;
Άλλες αξιοσημείωτες διαφορές ανάμεσά τους ;
Ειλικρινά δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με τη χαμηλότερη δύναμη του κατοσταριού αλλά νά'ναι τουλάχιστον ισάξιο σε φρένα και αναρτήσεις με το 115άρι..
Εσείς σε ποιο θα καταλήγατε ρε παίδες ;
![]()
![]()