Πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα κ7 ελαφρώς μεταχειρισμένο με πολύ λίγα χιλιόμετρα. (950). Χθες την παρασκευή στην πρώτη μου βόλτα διαπίστωσα ότι η μοτοσικλέτα δεν ανεβάζει στροφές ο κινητήρας ειδικά μετά τις 10000 και με τα χίλια ζόρια και σε κατηφόρα είδα στο κοντέρ 282 χιλιόμετρα. Η 4 , 5 , 6, ταχύτητα δεν μπαίνουνε με τίποτα στον κόφτη. Το μοτέρ δουλεύει κανονικά και μέσα στο καντράν δεν βγάζει καμία ένδειξη βλάβης. Φαίνεται στα ψηλά σαν κάτι να το κρατά και δεν αφήνει να βγάλει την δύναμη ο κινητήρας. Η χάρτες του δουλεύουνε κανονικά και το είχα στο Α.
Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι είναι κομμένο ( κλειστό ). Πως μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό. Βάση αριθμό πλαισίου γίνεται. Το κ7 είναι παραεισαγωγης. Αν είναι κλειστό μπορώ να το ανοίξω και αν ναι πόσο είναι το κόστος του.
Σε κάποιον που μίλησα και των είπα τον αριθμό πλαισίου μου είπε ότι είναι περιορισμένης ιπποδύναμης. Συγκεκριμένα το δικό μου έχει JS1CL2111……..
και μου είπε ότι αυτά που είναι ελεύθερα στο αριθμό πλαισίου μετά το JS1CL έχουνε τέσσερις άσσους και όχι 2111 όπως το δικό μου.
Όποια βοήθεια δεκτή