Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Modenas Kriss 100 ή KrissII 115 ;

Talking Modenas Kriss 100 ή KrissII 115 ;

Idi After και λοιποί γνώστες βοήθεια !

Μου μπήκε να πα'να πάρω ένα τέτοιο ρημάδι να το πετώ στις παραλίες, ούτε στρώσιμο δεν θα του κάνω και θα τό'χω αποκλειστικά σαν εργαλείο για να κάνω τη δουλειά μου.

Βαρέθηκα να τά'χω όλα στα ώπα ώπα και γι'αυτό το λόγο πούλησα το Innova αφού δεν άντεχα να δίνω κι αλλού τη στοργή που ήθελα αποκλειστικά να δίνω στο CBF

Δε γ@μιέται 2 χρόνια άτοκο είναι, ούτε που θα καταλάβω ότι έκανα αγορά μηχανακιού με 61 ή 70 ευρώ το μήνα αν καταλήξω στο 115άρι.

Η απορία λοιπόν:

Το 100άρι είναι αποδεδειγμένα σκυλί κι απ'ότι μου είπε φίλος μηχανικός, οτιδήποτε χρειαστεί το μοτέρ του στο μέλλον μπορώ να το βρω ακόμα κι από γιαπωνέζικο Χόντα (λέμε τώρα) σε αντίθεση με το 115άρι που δεν βρίσκονται τόσο εύκολα χύμα ανταλλακτικά στο εμπόριο εκτός απ'τα δικά του τα γνήσια και αν..

Όσοι φίλοι πήρανε 100άρι δεν παραπονέθηκαν ποτέ, κάποιοι άλλοι που πήρανε το 115 όμως είχανε ψιλοπροβλήματα με το καρμπυρατέρ τους στο ρελαντί κι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ξεμπλέξουν 100%, αρκετές φορές μάλιστα έχουν σβησίματα στο ρελαντί, WTF ;

Απ'την άλλη πάλι η διαφορά της τιμής τους είναι πολύ μικρή για να μην καταλήξω στο πιο δυνατό..

Τι γίνεται όσο αναφορά τις αναρτήσεις τους ; Στο 115άρι είναι ρυθμιζόμενες απ'ότι διάβασα στο site του Γκοργκολή, ισχύει το ίδιο και για το 100άρι ;

Τα φρένα τους ; Είναι τα ίδια ;

Άλλες αξιοσημείωτες διαφορές ανάμεσά τους ;

Ειλικρινά δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με τη χαμηλότερη δύναμη του κατοσταριού αλλά νά'ναι τουλάχιστον ισάξιο σε φρένα και αναρτήσεις με το 115άρι..

Εσείς σε ποιο θα καταλήγατε ρε παίδες ;

Φίλε Μάκη, έχω εδώ και τρία χρόνια το krissII το 115. Το 100 βγήκε πριν λίγους μήνες (κάπου έχεις μπερδευτεί) ενώ παράλληλα κυκλοφορεί το kristar το 125.
    Απ΄ότι έχω ακούσει από πολλούς (δε μπορώ να έχω δική μου γνώμη αφού δεν έχω κανένα με kristar) το πιο αξιόπιστο είναι το 115. Ανταλλακτικά βρίσκεις και στο περίπτερο.
    Μπορώ να σε διαβεβαιώσω για την αντοχή του και για τα φρένα του που είναι (για παπί πάντα) αστέρια.
    Αν καταλήξεις πάντως σ' αυτό και το πάρεις καινούργιο, να αλλάξεις λάστιχα πριν βγεις από το μαγαζί και κατά τα άλλα... πέτα το όπου θες , φόρτωσέ το όσο θες... δε θα βγάλει κιχ!

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από funmoto
    Φίλε Μάκη, έχω εδώ και τρία χρόνια το krissII το 115. Το 100 βγήκε πριν λίγους μήνες (κάπου έχεις μπερδευτεί) ενώ παράλληλα κυκλοφορεί το kristar το 125.
    Απ΄ότι έχω ακούσει από πολλούς (δε μπορώ να έχω δική μου γνώμη αφού δεν έχω κανένα με kristar) το πιο αξιόπιστο είναι το 115. Ανταλλακτικά βρίσκεις και στο περίπτερο.
    Μπορώ να σε διαβεβαιώσω για την αντοχή του και για τα φρένα του που είναι (για παπί πάντα) αστέρια.
    Αν καταλήξεις πάντως σ' αυτό και το πάρεις καινούργιο, να αλλάξεις λάστιχα πριν βγεις από το μαγαζί και κατά τα άλλα... πέτα το όπου θες , φόρτωσέ το όσο θες... δε θα βγάλει κιχ!

εγω το χω 4 χρονια...ειναι οπως τα λεει το παιδι! διαφορες με το 100 δεν ξερω αν εχει, αν και μαλλον θα χει αλλα φρενα η αναρτησεις αλλιως θα ειναι μεγαλη ευκαιρια λογω της διαφορας τιμης...παντως απ το 115 δεν εχω κανενα παραπονο!
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις, χτες το πρωί ετοιμάστηκα γρήγορα γρήγορα να την κοπανήσω για το ΣΚ και βγαίνοντας απ'την πόλη λέω "δεν κάνω μια στάση να δω αν είναι ανοιχτά να παραγγείλω το 100άρι να ξεμπερδεύω;"

Τελικά ήταν ανοιχτά και σαν να μού'ρθε μια φώτηση τη στιγμή της παραγγελίας είπα "το 115!!"

Τελικά Μάρθα έχεις δίκιο, πρώτα εμφανίστηκε το 115 αφού μου επιβεβαιώθηκε κι από φίλο το ΣΚ.

Και πάλι ευχαριστώ και τους δύο

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Άντε καλορίζικο σύντεκνε το μοτόρι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Άντε καλορίζικο σύντεκνε το μοτόρι..
    Άρχισε το δούλεμα..:rotflmao:

Ευχαριστώ Mάϊκ

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Kαλοριζικο!!!

επισης αν και πολυ καθυστερημενα ... το 100αρι ειναι οντως πολυ προσφατο (ενα μολις χρονο εχει στην αγορα νομιζω)... το 115 πολυ παλιο! οταν πηρα εγω το δικο μου 4 χρονια πριν δεν υπηρχε 100 και επισης το δικο μου ειναι η τριτη γενια!!! το 115 ισως να αγγιζει και την δεκαετια στην αγορα...
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

Kαλορίζικο-μεγεια! Σε τι χρωματάκι το πήρες;

Kαι πάλι ευχαριστώ παίδες για τις ευχές, τελικά δεν παλεύεται η κατάσταση χωρίς παπί, καλό και το ποδηλατάκι για μέσα στην πόλη αλλά η πάπια έχει άαααλλες χάρες όταν τη φορτώνεις με πετσέτες και έταιρο ήμισυ και την πετάς κάτω από τ'αλμυρίκι όταν εσύ απολαμβάνεις τη θάλασσα.

Η μηχανή δεν βολεύει σ'αυτά τα πράγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
    Σε τι χρωματάκι το πήρες;
    Μου φάνηκε περίεργο που υπήρχε διαθέσιμο σε όλα τα χρώματα, εγώ τελικά κατέληξα στο κοκκινόμαυρο χωρίς να το σκεφτώ και πολύ.

Καλορίζικο το....
    ...πτηνόν Μάκη!!!

Έκανες τη σωστή επιλογή γι΄αυτό που ζητάς, πιστεύω.
    Επειδή είμαστε λίγο ...καλομαθημένοι :smilea: , θέλουμε ακόμα κι απ' το παπί λίγο...δύναμη βρε αδερφέ...! Το 115 την έχει, θα το δεις. Μόνο... μην ξεχάσεις ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.
    Επιμένω!!!
    Α και να σφίξεις δύο κλικ τα πίσω αμορτισεράκια, ειδικά αν θα είσαι (που θα είσαι) δικάβαλος.

(Την έχω πατήσει και όταν πήγα να τ' αλλάξω - στα πρώτα 500χλμ. - όπου ρώταγα για τιμές κλπ μου έλεγαν: "έφαγες τη σούπα σου κι έμαθες?")

Αρχικά δημιουργήθηκε από funmoto
    Μόνο... μην ξεχάσεις ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.
    Επιμένω!!!
    Και πολύ καλά κάνεις !!

Έχει ακουστεί από πολλούς ότι τα λάστιχα των τελευταίων Modenas είναι ψιλομαπέ και καλό είναι να το μαθαίνουν κι όσοι δεν γνωρίζουν !

Κι εγώ τό'χα στο πρόγραμμα, άσε να φύγουν τα πρώτα χιλιόμετρα "τα χαλαρά" που λένε και πάμε κατευθείαν για πατούμενα

Έχουμε και μια ορεινή διαδρομή για Σούγια που να στα λέω, ότι πρέπει για να τη ζήσει κανείς με καγκουρόπαπο, δεν θ'αφήσουμε δυο ψωρολάστιχα να μας χαλάσουν την ηδονή !

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    δε προλαβα αλλα εκανες τη καλυτερη αγορα

μεγεια ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε προλαβα αλλα εκανες τη καλυτερη αγορα
    μεγεια ρε
    Nα'σαι καλά ρε Τζωρτζ, κι εγώ το πιστεύω ότι για τη δουλειά που το θέλω είναι η καλύτερη επιλογή

Ευχαριστώ

Το 115 ειναι σκυλι παντως,το εχω απο τον 9ο του 2005 εχω κανει σχεδον 20.000 χλμ και οταν δουλευα Ν.Ερυθραια κατεβαινα την εθνικη απο Λαινοπουλο μεχρι την γεφυρα της Λενορμαν τερμα δεν μασαει,επισης εχει πολυ καλο μπροστινο φρενο και μου αρεσει η στιβαρη κατασκευη του,το 100 υποθετω ειναι ενα υποκυβισμενο 115 για να μην δημιουργηται προβλημα στην αγορα με το νεο 125 που βγηκε
    ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
    www.bikepics.com/members/vicxx11/

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Gixxerpap No2..?

Επίσης: Υπήρχε ποτέ Kriss στα 100cc; :hypnotize

Γιατί εγω ήξερα πως το 1ο Kriss που βγήκε φορούσε τον κινητήρα του Kaze-R (111cc δλδ.) και η μόνη διαφορά του απ' το Kriss ΙΙ ηταν το carburator του που ηταν 16mm (του Kaze-R 18mm ) και οτι δεν είχε δισκόφρενο.

Μήπως είναι τίποτα καινούργιο αυτό το 100cc;

Αλλα και πάλι 100cc μου φαίνεται κάπως κουλό απο τη στιγμή που ολοι οι κατασκευαστές αυξάνουν τα κυβικά τους.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. modenas kriss 115
    από 8rilos07 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2008, 02:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ