Μην τον ακους man σε ψηνει για τσοπερ
μια δυο φορες τα ειπαμε και σκεφτομαι να βαλω Springer πηρουνι στην Βεφα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ θα προσπαθήσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
![]()
![]()
![]()
Από εκεί και πέρα...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
είναι σίγουρο πως θα πάρει ΤΣΟΠΕΡ...!!!
Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!
Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!
Υπομονή...
gia kainourio milame!
p.s:den eimai akoma gia tsoper!
ΕΚτός απο ΚΑινούργιο και για πόσα λεφτά μιλάμε περίπου...;;;
Ωραία έχουμε και λέμε:
Καινούργιο
Λεφτά: .....;;;
Με αυτά τα 2 θα σου προτείνω εγώ τι να πάρεις;;; (:rotflmao: :rotflmao: )
Θα προσπαθήσω, να μην ξαναγράψω για ΤΣΟΠΕΡ σε αυτό το θέμα...
ΤΣΟΠΕΡ ΤΣΟΠΕΡ ΤΣΟΠΕΡ.![]()
![]()
Αστειέυομαι βέβαια...
Πες μου και για πόσα λεφτά και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ.
Υπομονή...
Gurw stis 3 me 4 xiliades..
uparxei kamia bmw me tosa lefta? mpa e?
Απο τα 125αρια το μόνο που αξίζει κατα τη γνώμη μου σα μηχανή είναι το βαραδεράκι... Αλλά είναι πολύ ακριβό και δύσκολα πουλιέται.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ενα σωρό θα βρεις, αλλά έχεις δίπλωμα για 650ccΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgos_o
Gurw stis 3 me 4 xiliades..
uparxei kamia bmw me tosa lefta? mpa e?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
eisai o prwtos pou leei kala logia gia to varaderaki!k mena mou aresei emfanisiaka pio polu apo oles alla to lene argo,akribo klp klp...
pros to paron eimai sto xtx alla an uparxei kati allo pio kurile tha to protimhsw!
akouw protaseis..
αν μετράει πιο πολύ η εμφάνιση πάρε το varadero (τώρα είναι σε προσφορά)
αν οι μετακινήσεις σου είναι στο νησί και μετακινήσεις πόλης εκτός νησιού, μπορείς να καλυφθείς πολύ άνετα χωρίς να έχεις ανάγκη μεγαλύτερου διπλώματος.
Για το νησί νομίζω θα σε βολέψει περισσότερο κάτι σε on-off. Πριν ένα μήνα ήμουν σε αντίστοιχο δίλημμα και τελικά κατέληξα σε ένα ψευδοεντούρο 200cc shineray γιατί δεν ήθελα να πάρω μεταχειρισμένο.
Υπάρχει και ένα beta sm 350cc, που είναι μέσα στα όρια του διπλώματος σου. Είναι λίγο κάτω από 25kw και πρέπει να έχει μηχανή από suzuki. Aν δεν σκέφτεσαι την μεταπώληση δες το.
http://www.bikez.com/motorcycles/beta_m4_2007.php
Κι εγώ νομίζω πως ένα μικρό εντουροειδές σε καλύπτει με το παραπάνω. Για νησί και μικρές αποστάσεις δε χρειάζεσαι κάτι πολύ δυνατό και γρήγορο, και τα εντουράκια/ονοφάκια πάνε και σε χώμα που θα έχει λογικά το νησί σου. Σε καινούρια και στα 3 χιλιάρικα υπάρχουν τα ΧR και ΧΤ 125. Θα μπορούσες να οδηγήσεις και κάτι σε 250 κυβικά (βγάζουν γύρω στους 20 ίππους άρα εντός διπλώματος Α1) αλλά σε καινιούρια on/off δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, πας μάλλον για μεταχειρισμένα. Για καινούριο street 250 (CBF, YBR κλπ) πας στα 4 χιλιάρικα αναγκαστικά. Αν σκέφτεσαι να ανέβεις κυβικά σύντομα λάβε υπόψη και το θέμα μεταπώλησης προκειμένου για καινούριο. Διαφορετικά μια φτηνή λύση, π.χ. μεταχειρισμένο XR/AX-1/DR (βρίσκεις με κάτω από 2 χιλιάρικα). Αφού είσαι σε νησί άρα πιο μικρή κοινωνία άρα λίγο πολύ ξέρει ο ένας τον άλλο κοίτα πρώτα αν κανένας γνωστός σου πουλάει κάτι που να σου ταιριάζει και να συμφέρει![]()
gia to xt125x ti lete?
skeftomoun gia pio fthhno k to YBR125, alla leei?
polu mperdema paides, de mporw na parw mia apofash..To varaderaki einai wraio alla oloi lene oti de aksizei, to xt125x mpou aresei alla den kserw an mou tairiazei k ta YBR den moy poluaresoun alla mou tairiazoun (kathhghths eimai..)
http://www.mototriti.gr/moto/00_new/...esult.asp?SQL=(ID_SUBCATEGORY%20=%20N'33'%20OR%20ID_SUBCATEGORY%20=%20N'36'%20OR%20ID_SUBCATEGORY%20=%20N'50'%20OR %20ID_SUBCATEGORY%20=%20N'38'%20OR%20ID_SUBCATEGORY%20=%20N'53')%20&marka=
http://www.mototriti.gr/moto/00_new/new/ShowResult.asp?SQL=(ID_SUBCATEGORY%20=%20N'33'%20OR%20ID_SUBCATEGORY%20=%20N'36'%20OR%20ID_SUBCATEGO RY%20=%20N'50'%20OR%20ID_SUBCATEGORY%20=%20N'38'%20OR%20ID_SUBCATEGORY%20=%20N'53')%20&marka=
Υπομονή...
"Αναζήτηση με κριτήρια
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14'
Line 1: Incorrect syntax near '33'.
/moto/00_new/banner_new.ASP, line 49 "
Αυτα μου βγαζει στη σελιδα που ειπες Veagle