Σελίδα 18 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

έχει έχει
    στην αρχή δεν μου άρεσε αλλά μετά από λίγες ώρες συνύπαρξης δεν με χαλάει

δεν ήξερα ότι βγήκε πρώτο το άλλο (καθότι άσχετος με μηχανές όπως έχω πει) απλά όταν το είδα αυτή η σκέψη μου βγήκε

στα δικά μας
    κροτάλισμα δεν ακούω...τπτ...
    όλα καλά

φωτό

http://img504.imageshack.us/img504/8820/imga0949ea8.jpg

http://img49.imageshack.us/img49/2483/imga0957cv7.jpg

http://img521.imageshack.us/img521/5029/imga0954um6.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/2108/imga0952pj4.jpg

http://img248.imageshack.us/img248/3212/imga0947pb4.jpg

Μιά χαρά είναι το εργαλείο φτου φτου!

Δεν "εξέχει" τόσο όσο πίστευα η ζελατίνα... Ουφ, μου άναψες πάλι φωτιές στο παντελόνι για έξοδα...

Τη βαλίτσα τη νιώθεις όταν οδηγείς; Ο αέρας πχ σε επηρεάζει;

άστα να πάνε κ εγώ πρέπει να πάρω κ παντελόνι γιατί όλα τα προστατεύουμε εκτός από τα πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!

όπως κ με το στρομ έτσι κ τώρα καταλαβαίνω ότι υπάρχει μόνο όταν στις λακκούβες μέσα κάτι φέρνει τούμπες κ ακούγεται....

Σε λογικά λεφτά αν ψάχνεις cordura υπάρχει το Drake και Drake air της Dainese που συνδέονται με φερμουάρ με τα μπουφάν της. Και η spidi έχει το t-flyer που μου αρέσει αλλά δεν έχω βρει εδώ ακόμα... Κοιτάω βέβαια αν έχουν ξεκινήσει να πουλιούνται και τα draggin jeans που είναι δοκιμασμένα από φίλο και δε μοιάζουν μοτοσικλετιστικά.

Πήρα καλοκαιρινό μπουφανάκι! Έψαχνα κάτι με σκληρά προστατευτικά, γιατί τα "μαξιλαράκια" που έχουν τα περισσότερα δε μου αρέσουν. Μετά από πολύ ίντερνετ και λίγο μαγαζιά, πήρα το Dainese Zentex. Του έβαλα και την πλάτη από το χειμωνιάτικο μπουφάν μου και "τέλος" Με ξενίζει το ότι είναι κοντό (σε σχέση με το gore-tex χειμωνιάτικο που έχω) αλλά είναι πολύ άνετο και ενώ το μισό είναι... δίχτυ ο αέρας δεν γίνεται ενοχλητικός ακόμα και στα 160 μετά από αρκετή ώρα σε δημόσια υπηρεσία (ιδρωμένος). Δεν το έχω βγάλει "βόλτα" βράδι ακόμα να δω αν κρυώνω... Καλομαθημένος, το ξέρω. Δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς "πανοπλία", απορρώ πως οδηγούν όλοι "γυμνοί" ρε γαμώτο... ΟΚ ιδρώνεις λιγάκι παραπάνω, αλλά από το να ιδρώνεις στο ΚΑΤ, δεν είναι καλύτερο λίιιιγη ταλαιπωρία με το μπουφανάκι; Έχει πλάκα που ακόμα και περπατώντας νιώθεις τον αέρα να το διαπερνά!

λιγο off topic αλλά να το πώ

πήγα να δω για παντελόνι

είδα ένα καλοκαιρινό που πάνω από τα γόνατα άνοιγε σαν τσέπη για να παίρνει αέρα το πόδι
    πολύ καλό 145 ευρώ αλλά όχι αδιάβροχο....

είδα το odessa all weather gore-tex 100 % αδιάβροχο κ 100 % αναπνοή λένε (με εγγύηση)
    έχει μέσα κ επένδυση που βγαίνει..

μπήκα σε δίλημμα....
    φουλ καλοκαίρι με αρκετά λεφτά μείον όλο τον καιρό ζεστούτσικο το καλοκαίρι 225
    αλλά αφού δεν θα το έχω για κοντινές αποστάσεις αλλά ταξίδια προτίμησα το 2ο (γιατί μετά θα έπρεπε να πάρω και χειμωνιάτικο οπότε πάλι άλλα τόσα)

άντε να δούμε...
    από Σάββατο θα το δοκιμάσω κ θα σας πω (σε νέο τόπικ ή σε όποιο υπάρχει ήδη μην το μαμίσουμε κ αυτό)

Αυτό που είδες με τους αεραγωγοί (LOL) είναι το Drake Air λογικά. Όντως το "καλοκαιρινό" - "χειμωνιάτικο" συνολάκι είναι πρόβλημα. Οικονομικό πρόβλημα δηλαδή...

Τελικά τα παιδιά με τα Draggins πουλάνε μόνο χονδρική αλλά από το τηλέφωνο δε μου είπε σε ποιό μαγαζί τα έχουν δώσει... Αν δε μου τη βαρέσει να τα παραγγείλω από Αγγλία, θα περιμένω το επόμενο track day να τους ξαναδώ στα Μέγαρα και να δούμε από κοντά μήπως και γίνει κάτι... Αυτό το γ... Ελληνικό στυλάκι ώρες ώρες μου τη δίνει. Άντε και εισήχθησαν, τώρα ποιός θα έχει υπομονή να τα ψάχνει; Βάλε τους συνεργάτες στη σελίδα να τελειώνουμε... Κύριοι, τα βρίσκετε σε αυτά τα μαγαζιά. "Τέλος"

Θα πάω να δω και το καλοκαιρινό παντελόνι της BMW που βγαίνουν τα πατζάκια και γίνεται βερμούδα.

Πιάσανε οι ζέστες και εξαφανιστήκαμε όλοι ε;;; Δεν πειράζει.

Πήρα μπαγκαζιέρα! Kappa, K49. Φωτογραφίες σε λίγο. ?240... Μαζί με βάση & μπράτσα.

Και αύριο ξημερώματα λέω να ανέβω μια Θεσσαλονίκη να δω και ταξιδάκι επιτέλους... Πάντως εκτός από δυνατό πλάγιο αέρα που τη νιώθεις, κατά τα άλλα, δεν κατάλαβα να υπάρχει. Και έχω και την υποψία ότι έχει στρώσει τη ροή του αέρα στα πολλά και δε με ενοχλεί στο κράνος τόσο πολύ.

Ζελατίνα, θα πάω να παραγγείλω στο Μπαξεβάνη της Puig τελικά, όμως όπως μου είπαν παράγεται τέλη Ιουλίου και παράδοση 15άυγουστο??? Κάτι λιγότερο από ?90 αν θυμάμαι καλά.

Παλαιό μέλος
    amyroukai ενώ άλλοι εξαφανίστηκαν με τις ζέστες άλλοι επανέρχονται με νέα προβλήματα...

Εδώ και μερικές μέρες η δικιά μου άρχησε καινούργια κόλπα. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο μετα τις 4 χιλ. στροφές ο ήχος που κανονικά έπρεπε να αρχίσει να ακούγεται απο την yoshi ακούγεται απο τους λαιμούς... Αυτό άρχισε εντελώς ξαφνικά και αυτό που φοβάμαι είναι μην έχει σπάσει κανένα O-ring και έχω καινούργια τρεχάματα.. Απο την άλλη μου φαίνεται πως αυτό άρχισε μετά απο το πρώτο πλύσιμο της σε πλυντήριο..

Καμιά ιδέα?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
    amyroukai ενώ άλλοι εξαφανίστηκαν με τις ζέστες άλλοι επανέρχονται με νέα προβλήματα...

Εδώ και μερικές μέρες η δικιά μου άρχησε καινούργια κόλπα. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο μετα τις 4 χιλ. στροφές ο ήχος που κανονικά έπρεπε να αρχίσει να ακούγεται απο την yoshi ακούγεται απο τους λαιμούς... Αυτό άρχισε εντελώς ξαφνικά και αυτό που φοβάμαι είναι μην έχει σπάσει κανένα O-ring και έχω καινούργια τρεχάματα.. Απο την άλλη μου φαίνεται πως αυτό άρχισε μετά απο το πρώτο πλύσιμο της σε πλυντήριο..

Καμιά ιδέα?
    Δεν μπορεις να δεις εαν χανει απο καπου ?? Με νεκρα, ριξε μερικες γκαζιες και τσεκαρε εκει που πιανουν οι λαιμοι στους κυλινδρους καθως και απο κατω απο τον κινητηρα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Καλώς τον..

Το έψαξα και τουλάχιστον στους εξωτερικούς λαιμούς δεν ένοιωσα κάτι. Αλλά alex14 είμαι 1000% σίγουρος οτι έχει αλλάξει ο ήχος της! Άντε πάλι να τρέχω μέχρι την αντιπροσωπία για να δούμε τι γίνεται....

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
    Καλώς τον..

Το έψαξα και τουλάχιστον στους εξωτερικούς λαιμούς δεν ένοιωσα κάτι. Αλλά alex14 είμαι 1000% σίγουρος οτι έχει αλλάξει ο ήχος της! Άντε πάλι να τρέχω μέχρι την αντιπροσωπία για να δούμε τι γίνεται....
    Μηπως εχει καψει τον υαλοβαμβακα και θελει αλλαγη ? :smilea:
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Να και το μωρό με τη βαλίτσα...
    Φωτό 1
    Φωτό 2

Πήγαμε και ταξίδι Θεσσαλονίκη/Χαλκιδική το ΣΚ, 1200 χιλιόμετρα. Όταν πήγαινα καλά ήταν, μέχρι τα 140 περίπου. Μετά ταλαιπωρία λόγω πίεσης αέρα... Δε με κούρασε. Στην επιστροφή ομολογώ ότι μου έσπασε τα @@, ίσως γιατί είμαι αμάθητος σε ταξίδια, ίσως γιατί είχα κάνει και την εκδρομούλα δεύτερο πόδι μέσω Πολυγύρου το πρωί και είχα κουραστεί λιγάκι, πάντως και ο κwλ0ς μου με ενοχλούσε και τα γόνατά μου και οι πατούσες μου από τους κραδασμούς. Αλλά είπα δε πάει στο καλό, έσκυψα πίσω από τη ζελατίνα, το πλάκωσα 160-170 όπου μπορούσα λόγω κίνησης και δρόμου, βρήκα και ευθεία και είδα 220 (μετά άφησα το γκάζι γιατί μου φάνηκαν πολλά). Κατανάλωση σταθερή... Τι ζώο είναι αυτό το bandit, το πλακώνεις δε το πλακώνεις, ούτε λιγότερα καίει ούτε παραπάνω... Περίεργο!
    Ο απολογισμός της επόμενης μέρας, μιά μίνι αλλεργική αντίδραση από μέλισσα που με τσίμπησε στο λαιμό λίγο πριν ξεκινήσω, πιασμένοι τετρακέφαλοι, λίγο πιασμένοι γλουτιαίοι και ο λαιμός του λύκου, ΛΟΛ εννοώ πιάσιμο στους μπροστινούς μύες. Πάντως πέτυχα δύο παλικάρια με KTM Adventure 950 (ίσως και 990, δε ξεχωρίζουν) από Υλίκη και μετά και από τις κινήσεις τους (τέντωμα πόδια, σήκωμα στη σέλα να κυκλοφορήσει το αίμα στα "μαλακά" σημεία) κατάλαβα ότι είχαν τα ίδια "συμπτώματα" με εμένα. Ή χρειάζομαι σκληραγωγία (πιθανό) ή θα πρέπει να πάρω ένα καλό GT αυτοκίνητο για τα μεγάλα ταξίδια... Θα πρέπει να επαναλάβω με τη ζελατίνα όταν με το καλό την πάρω. Πάντως η βαλίτσα ακόμα και με πολλά και με πλάγιο άνεμο, δεν ενοχλούσε. Και μάλλον πρέπει να βρω να οδηγήσω κανένα CBR XX, ZZR ή κάτι παρόμοιο. Στα SS δε χωράω γμτ για να κάνω απόσταση. Για το επόμενο ταξίδι θα ήθελα λιγότερο "ζουζούνισμα" κραδασμών, καλύτερη κάλυψη αέρα και πιό ήσυχο κράνος... Το μαμημένο Arai ακόμα και με ωτοασπίδες μου τα έκανε ΤΟΣΑ τα αυτιά.
    Επίσης θέλω προπόνηση στις πολύ ανοιχτές καμπές, στα 150 αρχίζει και λερώνεται το σώβρακο, αν και η μοτοσικλέτα δε κουνάει/γλιστράει κλπ. Και όπου φοβήθηκα, με λίγο παραπάνω σπρώξιμο στο τιμόνι μιά χαρά έστριψε...
    Τα φώτα πάντως είναι σούπερ! Και ακόμα δεν έχω αλλάξει τις λάμπες με τις +50% που έβαλα στο αυτοκίνητο...
    Επίσης έφαγε το πίσω λάστιχο!!! Metzeler Sportec M1, πριν το ταξίδι είχε 2 χιλιοστά πέλμα, τώρα πλέον δεν έχει αυλάκωση στο κέντρο! Μέσα σε 5000 χιλιόμετρα; Έλεος... Και να πει κανείς ότι κάνω ινδιανιές/παντιλήκια... Θα το αλλάξω τώρα και από Σεπτέμβρη/Οκτώβρη με βλέπω για dual γόμα, Michelin Pilot Road 2CT ή Bridgestone BT-021 που είναι σκληρά κέντρο και μαλακά πλάι.

Συμπλέκτη, δε το πας στη γιαγιά σου να του ρίξει ένα ξεμάτιασμα; Τι πράγμα είναι αυτό με εσένα πια;;; Αν έκαψε τους υαλοβάμβακες σε τόσο λίγο καιρό, μάλλον πρέπει να τους την κάνεις υπόθετο tri-oval τη Yoshi... Εκτός αν δεν είχαν σφίξει καλά τους λαιμούς ή αν δεν είχαν βάλει κόλλα σπειρώματος και ξέσφιξε κάτι με τους κραδασμούς. Έλεος πιά...

Παλαιό μέλος
    alex kai amyroukai αν έχει κάψει τον υαλοβάμβακα απο τα 2500 χμ. θα γίνει ένας μικρός πανικός. Το πρόβλημα είναι όμως οτι τον ήχο τον ακούω απο την μηχανή (δηλαδή απο μπροστά) και όχι απο την yoshi. Τι να πω ρε παιδιά, μυστήρια πράγματα. Θα κλείσω ραντεβού μαλλον αύριο να τους την πάω στα κεντρικά ΜΠΑΣ και βγάλω άκρη.. Τωρα αν αρχήσουν τα παρατράγουδα του στύλ "Μια χαρά ακούγεται" και δεδομένου οτι εκείνοι έβαλαν τους λαιμούς θα γίνει της κακομοίρας! Προς το παρόν φοβάμαι να την ανοίγω γιατί δεν έχει και θερμοκρασία μηχανής. Οπότε αν σηκώσει δεν θα το πάρω χαμπάρι και στο τέλος θα μείνω με κανένα πιστόνι στο χέρι περιμένοντας την express service.. Άντε να δούμε τι άλλο..

1200 κμ με μαμά ζελατίνα?
    ΗΡΩΑΣ......
    ξανα κάνε με αλλαγμένη κ θα είσαι μια χαρα
    όσο πας χαλαρα 100-140 ο κώλος πονάει άσχημα γιατί είσαι κ σε όρθια θέση
    160+ ψιλοσκύβεις κ είσαι άρχοντας από όλες τις απόψεις

εγώ σε μια μέρα έγραψα 600+κμ με ταχύτα 160-200 κ μια χαρά
    100κμ έκανα 80-120 λόγω κίνησης κ μαμήθηκα......σαν κούτσουρο την ένιωθα την σέλα....
    βαλίτσα μισογεμάτη με 225 (για λίγη ώρα) άντεξε....

Παλαιό μέλος
    Αφού ξεκινήσαμε τα ταξιδιωτικά με τα bandit ρίξτε μια ματιά στο γειτονικό forum, όπου έγραψα για την πρώτη βόλτα με το δικό μου. Τα λέμε...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •