Να την χαίρεσαι την κούκλα σου (και να την φυλάς απο το κακό το μάτι- φτού κακά)
Το κοντέρ παρέδωσε το πνεύμα αφού την πήρες απο το μαγαζί? Μήπως δέν δούλευε απο πρίν?
Τα κουμπάκια που ρυθμίζουν το ρολοϊ φαίνεται να είναι τα 2 μαύρα κάτω απο την Lcd οθόνη με την βενζίνη (δεξιά&αριστερά)
Πατώντας συνέχεια για κάποια secs το ένα απο αυτά (το αριστερό λέω εγώ στην τύχη) θα σου αναβοσβήνουν οι ενδείξεις του ρολογιού.Με το ίδιο κουμπί με ένα πάτημα επιλέγεις ώρα/λεπτά και με το άλλο κουμπί (μάλλον) ρυθμίζεις την ένδειξη.Ετσι γίνεται τουλάχιστον στο hornet μου.
Το κοντέρ είτε στον μάστορα είτε στο μαγαζί που στην πουλήσανε (αν το πήρες χαλασμένο)
περισότερο info απο Superforακιδες!
Καλές βόλτες!
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Eyxaristw poly gia tis euxes.
To konter den exw idea an kollage sta 70 apo prin.. Meta thn agora phga se tetoies taxythtes, nomizw exw kanei ta panta me ta koumpia toy rologiou, alla tha kanw allh mia prospatheia..
Se ligo omws pou tha thn paw gia service tha tous pw na to doun.
Eyxaristw kai pali![]()
Honda CB-400 VTec
Λοιπόν εγώ βλέπω 4 κουμπάκια (ή κάνω λάθος???)
2 πάνω και 2 κάτω. Δοκίμασε συνδιασμό των δύο πατημένο για 5-6'', μέχρι να αρχίσει να αναβοσβύνει η ώρα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι εύκολα.
Ένας άλλος τρόπος είναι να αποσυνδέσεις την μπαταρία, (ή να βγάλεις την κεντρική ασφάλεια), στις 11:55 περίπου και να την ξανασυνδέσεις στις 12:00 ακριβώς :a13:
Καλά ντε μη βαράτε![]()
![]()
Είπα και εγώ μια :a31: να περάσει η ώρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Λοιπόν εγώ βλέπω 4 κουμπάκια (ή κάνω λάθος???)
2 πάνω και 2 κάτω. Δοκίμασε συνδιασμό των δύο πατημένο για 5-6'', μέχρι να αρχίσει να αναβοσβύνει η ώρα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι εύκολα.
Ένας άλλος τρόπος είναι να αποσυνδέσεις την μπαταρία, (ή να βγάλεις την κεντρική ασφάλεια), στις 11:55 περίπου και να την ξανασυνδέσεις στις 12:00 ακριβώς :a13:
Καλά ντε μη βαράτε![]()
![]()
Είπα και εγώ μια :a31: να περάσει η ώρα![]()
![]()
![]()
καλόοοοο...μόνο μην σε πάρει ο ύπνος! :ZZZ:
(που σταδιάλα είναι τα άλλα 2 κουμπάκια ρε γμτ?)
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
2 koumpakia einai..ayto me thn mpataria einai h teleutaia mou elpida, mou to xei pei ki allos..![]()
Honda CB-400 VTec
KALIMERA STO FORUM!!!!!!!!
RE PEDIA POS MPORO NA ANEBASO FOTO???![]()
![]()
![]()
Mess With The Best.....
....Die Like The Rest!!!!
exei katw katw otan grafeis mhnyma, "episynapsh arxeiou"...apo ekei anebazeis fwtografia se mikro sxetika megethos
Honda CB-400 VTec
Πατάς ταυτόχρονα τα δύο κουμπάκια...για 2-3 δευτερόλεπτα...και μετά με κάθε κουμπάκι ξεχωριστά ρυθμίζεις ώρες και λεπτά...Αυτό με την μπαταρία είναι λύση απελπισίας...Αρχικά δημιουργήθηκε από vasecgr
2 koumpakia einai..ayto me thn mpataria einai h teleutaia mou elpida, mou to xei pei ki allos..![]()
![]()
Όταν γράφεις ένα ποστ πάνω ακριβώς από εκεί που λέει "Αποστολή Απάντησης" λέει "browse...", αναζητάς τη φωτογραφία στον υπολογιστή σου και πατάς "Αποστολή απάντησης"...Αρχικά δημιουργήθηκε από orangedragon
KALIMERA STO FORUM!!!!!!!!
RE PEDIA POS MPORO NA ANEBASO FOTO???
![]()
Για στείλε πράμα
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
den pianei ayto me ta koumpakia to "tautoxrona"
Honda CB-400 VTec
καλως ηρθε κουκλα μου στην στην σφιγγοφωλια και στο cb forum ε,μην με παρεξηγησεις που σε ειπα κουκλα μου κολοπροερετο ειναι.
καλοριδικο και καλοταξιδο και πολυ πρσοχη στον δρομο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vasecgr
den pianei ayto me ta koumpakia to "tautoxrona"
ούτε στο ασανσέρ πιάνει...![]()
![]()
![]()
τα κρατάς καθόλου πατημένα?![]()
lol eipa ta kratawww den ginetai tipotiiis
Honda CB-400 VTec