Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Πορεια;...Πορεια!!

απτη μια ακουγετε ρομαντκο απλη την αλλη τελιως εγωιστηκο!

θα κανουμε μια πορεια χωρις να εχει καμια ουσια η επιδραση σε κατι/καποιον (θα μου πεις ποσες πορειες καταφερνουν κατι τετοιο!) αλλα αυτη η πορεια ουτε καν επιδιωκει κατι τετοιο!
    δλδ θα γινει μονο κ μονο για πρωσοπικους λογους, ικανοποιηση κ "προβολη" του εγω μας!
    ακομα κ μια αισθηση οτι εκανα κ γω κατι (...τι? μια βολτα με τη μηχανη μου!)

τεσπα οσοι ικανοποιουνται απτην ιδεα μπορεουν να το δοκιμασουν.......δεν κακο!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

θα κανουμε μια πορεια χωρις να εχει καμια ουσια η επιδραση σε κατι/καποιον (θα μου πεις ποσες πορειες καταφερνουν κατι τετοιο!) αλλα αυτη η πορεια ουτε καν επιδιωκει κατι τετοιο!
    δλδ θα γινει μονο κ μονο για πρωσοπικους λογους, ικανοποιηση κ "προβολη" του εγω μας!

όχι ρε φίλε ικανοποίηση του εγώ! Κάτσε τώρα! Μια πορεία μπορεί να είναι εντελώς μπούρδα μπορεί όμως συνδυαζόμενη και με άλλα πραγματάκια να έχει αποτέλεσμα.
    Αλλά οκ όχι και να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας επειδή έχουμε πάθει ένα πατατρακ και θέλουμε να κάνουμε κάτι για την καταστροφή! Άδικο αυτό!
    Ότι προσωπικά έχω την αγωνία και την μανία να κάνω κάτι ναι το δέχομαι. ΘΕΛΩ να προσπαθήσω. κακό είναι;

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    8a pame os kafenio pou diadiloni tin.....

osi 8eloun ke anikoun se lesxes ke club mporoun apo eki na kanoun diamartiries

edo den iparxi tipota organomeno
    ke ine safos axaraktiristo forum
    ke kalo ine na min xaraktiristi

ektos ke an iparxi megali anagki gia kati tetio...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    8a pame os kafenio pou diadiloni tin.....

osi 8eloun ke anikoun se lesxes ke club mporoun apo eki na kanoun diamartiries

edo den iparxi tipota organomeno
    ke ine safos axaraktiristo forum
    ke kalo ine na min xaraktiristi

ektos ke an iparxi megali anagki gia kati tetio...

Δεν μιλάμε ως επρόσωποι του φίρουμ βρε. Σαφώς και δεν το ταυτίζουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    όχι ρε φίλε ικανοποίηση του εγώ! Κάτσε τώρα! Μια πορεία μπορεί να είναι εντελώς μπούρδα μπορεί όμως συνδυαζόμενη και με άλλα πραγματάκια να έχει αποτέλεσμα.
    Αλλά οκ όχι και να ικανοποιήσουμε τον εγωισμό μας επειδή έχουμε πάθει ένα πατατρακ και θέλουμε να κάνουμε κάτι για την καταστροφή! Άδικο αυτό!
    Ότι προσωπικά έχω την αγωνία και την μανία να κάνω κάτι ναι το δέχομαι. ΘΕΛΩ να προσπαθήσω. κακό είναι;

το ειπα κ πιο πανω........δεν κακο!!

Δεν μιλάμε ως επρόσωποι του φίρουμ βρε. Σαφώς και δεν το ταυτίζουμε.
    kita agapito monopodo...:rotflmao: (prosorina toulaxiston):rotflmao:

os επρόσωποι tou φίρουμ mporoume na pame:rotflmao:
    giati kanis den 8a katalavi ti imaste...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

os ekprosopi tou forum den mporoume na pame giati tote ine safes to ti imaste...

kita agapito monopodo...:rotflmao: (prosorina toulaxiston):rotflmao:

os επρόσωποι tou φίρουμ mporoume na pame:rotflmao:
    giati kanis den 8a katalavi ti imaste...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

os ekprosopi tou forum den mporoume na pame giati tote ine safes to ti imaste...

Ε όχι και τι είμαστε. Μονόποδο εγώ, τι σχέση έχω ρε πιθηκάνθρωπε με σένα;

Ε όχι και τι είμαστε. Μονόποδο εγώ, τι σχέση έχω ρε πιθηκάνθρωπε με σένα;
    ego re toulaxiston ime ke prostatevomeno idos...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    δεν ξερω αν το εχετε καταλλαβει αλλα ειναι η πρωτη φορα μετα την χουντα οπου ο κοσμος κατεβηκε να διαδηλωσει αυθορμητα και χωρις πολιτικη ταυτοτητα.....σκεφτειτε το..ειναι πολυ σημαντικο αυτο που εγινε...
    είπε ο el_hymador

και γω αυτό λέω.
    χωρίς πολιτική ταυτότητα, δηλαδή χωρίς όραμα , χωρίς διαχειριστικό πρόταγμα είναι μία απλή έκρασηγ αγανάκτησης που απλά θα ξεχαστεί
    όπως ακριβώς πέρσι με την χαλκιδική

α παρεπιπτόντως πέρσι κάηκε το πευκοχώρι χαλκιδικής. πριν 2 κυριακές στο βημαγκαζινο είχε καταχώρηση για πώληση οικοπέδων στο γλαρόκαμπο πευκοχωρίου χαλκιδικής , ο οποίος είχε καεί μόλις πέρσι
    και τότε περίσσευαν τα δάκρυα, είχε πάει μάλιστα και ο τραγουδιστής/ νομάρχης/ κετεριντζής/ υφασματέμπορος να συντονίσει την πυροσβεστική........

α! το σκαι γιατί δεν αναφέρεται στην απεργία των κούριεςρ και τον αποκλεισμό της εισόδου της acs?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ποιός σε προστατεύει ρε Λεωνίδα,η WWF?
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ναι. Θα σε βάλουν σε γυάλα! να σε... χαζεύουν! Ιδού ο πιθικάνθρωπας με το μυαλό που πλησίασε περισσότερο τον άνθρωπο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    χωρίς πολιτική ταυτότητα, δηλαδή χωρίς όραμα , χωρίς διαχειριστικό πρόταγμα είναι μία απλή έκρασηγ αγανάκτησης που απλά θα ξεχαστεί
    η πολιτικη ταυτοτητα σου χαριζει το οραμα?

wtf!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

ρε ανθρωπΑ ποια ικανοποιηση του εγω μας; ...εμεις θα προβληθουμε η θα εκπροσωπησουμε κανεναν; ανωνυμα θα παμε...ουτε το Moto.gr ουτε κανεναν δεν εκπροσωπουμε.

Απο την πορεια της Κυριακης αν εξαιρεσει κανεις τις κλασσικες μαλακιες προσαρτησης και οικιοποιησης του γεγονοτος απο κατι ''αριστεριζοντες'' παραταξεις (ευτυχως σε μικρο βαθμο) κανενας δεν προβληθηκε, κανεις δεν μπηκε μπροσταρης και κανεις δεν επευφημηθηκε ως πρωτεργατης και δημιουργος...

και στην τελικη αν εχετε να προτεινετε κατι που μπορει να εχει επιδραση και ουσια, ευχαριστως να το καταθεσετε...

Ναι. Θα σε βάλουν σε γυάλα! να σε... χαζεύουν! Ιδού ο πιθικάνθρωπας με το μυαλό που πλησίασε περισσότερο τον άνθρωπο!!!
    ta les afta epidi zilevis re
    monopode xoropidixtouli...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    δεν ξερω αν το εχετε καταλλαβει αλλα ειναι η πρωτη φορα μετα την χουντα οπου ο κοσμος κατεβηκε να διαδηλωσει αυθορμητα και χωρις πολιτικη ταυτοτητα.....σκεφτειτε το..ειναι πολυ σημαντικο αυτο που εγινε...
    είπε ο el_hymador

και γω αυτό λέω.
    όπως ακριβώς πέρσι με την χαλκιδική

α παρεπιπτόντως πέρσι κάηκε το πευκοχώρι χαλκιδικής. πριν 2 κυριακές στο βημαγκαζινο είχε καταχώρηση για πώληση οικοπέδων στο γλαρόκαμπο πευκοχωρίου χαλκιδικής , ο οποίος είχε καεί μόλις πέρσι
    και τότε περίσσευαν τα δάκρυα, είχε πάει μάλιστα και ο τραγουδιστής/ νομάρχης/ κετεριντζής/ υφασματέμπορος να συντονίσει την πυροσβεστική........

α! το σκαι γιατί δεν αναφέρεται στην απεργία των κούριεςρ και τον αποκλεισμό της εισόδου της acs?
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!! και ειναι η πρωτη φορα που μιλαω στον πρωτο ενικο σχετικα με ''θελω''

υ.γ. αν οι Couriers ειχαν κανει μια πορεια ισως ειχε γινει ευρυτερα γνωστη η προσπαθεια τους...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)
    από africanos31 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 206
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 16:03
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 08:57
  3. Πορεια μοτο στη Θεσ/νικη?
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 11:52
  4. αιτίες για την κακή πορεία του Παναθηναϊκού
    από zzr2005 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25