Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost: Τα κουβαδάκια , ότι και να τα κάνεις , είναι κουβαδάκια .
δηλαδη οι spyball ειναι κουβαδακια;
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost: Τα κουβαδάκια , ότι και να τα κάνεις , είναι κουβαδάκια .
δηλαδη οι spyball ειναι κουβαδακια;
Δε μου λες ρε φιλαράκι , τα άλλα που γράφουν οι άλλοι ... δεν τα διαβάζεις .
Τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτά που σου λέει ο κόσμος ? ότι πήρες το καλύτερο συναγερμό ? .
Τα τεχνικά στοιχειά από τον GT για παράδειγμα , τα σύγκρινες με τον δικό σου ?
Εαν τα έκανες όλα αυτά , τι συμπέρασμα έβγαλες ?
Εαν δεν εκανες τίποτα από τα παραπάνω , (για να έχεις κάτι να πεις ) τοτε έχω δίκιο πήρες κουβαδάκι. .
βρε φιλε οχι και o spyball κουβαδακι ειναι ο δευτερος καλυτερος μετα τον meta
δεν λεω οτι εχω το καλυτερο συναγερμο,οχι ομως κουβαδακι που λες.ουτε θελω να εχω κατι να πω.,οπως σε βολευει να πιστευεις.ενταξει θα παω να αγορασω ενα gt που μας τον εξυμνεις και θα πεταξω τη μπουρουχα τον spyball,κι αν μπορεις μη δινεις αλλο τα φωτα σου περι συναγερμων,θα νομισει κανεις οτι θες να εχεις κατι να πεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Δε μου λες ρε φιλαράκι , τα άλλα που γράφουν οι άλλοι ... δεν τα διαβάζεις .
Τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτά που σου λέει ο κόσμος ? ότι πήρες το καλύτερο συναγερμό ? .
Τα τεχνικά στοιχειά από τον GT για παράδειγμα , τα σύγκρινες με τον δικό σου ?
Εαν τα έκανες όλα αυτά , τι συμπέρασμα έβγαλες ?
Εαν δεν εκανες τίποτα από τα παραπάνω , (για να έχεις κάτι να πεις ) τοτε έχω δίκιο πήρες κουβαδάκι. .
:a31: :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Δεν ήθελα να στα πω από την αρχή , αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο .
Τα κουβαδάκια , ότι και να τα κάνεις , είναι κουβαδάκια .
![]()
![]()
Δουλειές μΕ βγάζετε μεσημεριάτικα Ladies ...
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
τώρα για να καταλάβω, ποιόν ρωτάς ?![]()
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ6666ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ666
εγω πηρα κινεζικο,κατευθειαν απο κινα,με τα μεταφορικα 20 ευρα
2 μπιπερ,σουξου μουξου και 2 χρονια τωρα με εχει γλιτωσει 3 ριπ οφς!!!
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυ
με τα κουβαδακια σας ολοι
χρυσαφι ειναι
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
666
στελτε το στα ανεκδοτα ρε!!!
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Διαμάχες ??
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα .
Στην μόνη διαμάχη που είμαι μόνιμα μαχόμενος , είναι της γνώσης ενάντια στην ασχετοσύνη .![]()
Ας ακολούθηση ο κάθε sotiris68 , τον δρόμο του ψαξίματος προς την γνωση, και εγώ θα συμμετέχω, ως βοηθός του .
Σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσω έτοιμο φαΐ , σε κάποιον που βαριέται να ψάξει, ή πιάνεται από μια λέξη, θιγόμενος για την επιλογή του , βάζοντας μπροστά απλά τον εγωισμό του .
Γειά μας ,![]()
Moto Forum > Συζητήσεις > Διαμάχες > Είναι "κουβαδάκια" οι spyball ???
δεν λυπαστε τα ευρα σας,σας κλεβουν...
ολα αυτα κινεζικα ειναι
ουυ666ουυυ
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Eγώ Spyball έβαλα αλλά δεν μπορώ να πώ οτι είμαι απόλυτα ευχαρηστημένος!![]()
Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο και καλα αδιαβροχος και με εγγυηση εφ'ορου ζωης Spyball (δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο) που ειχα τοποθετησει στην προηγουμενη μηχανη μου (Transalp 650) απεβιωσε στα 2 χρονια
η απαντηση του service ηταν οτι ειχε παρει πολλα νερα (πιθανον λεει απο τις σχισμες του μεγαφωνου της σειρηνας)
σημειωτεων οτι η μηχανη πλενοταν ανα 4μηνο (μερικες φορες σε πλυντηριο με πιεση και μερικες στο σπιτι με λαστιχο)
σε ερωτηση σχετικα με την εγγυηση μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι εκπτωση σε περιπτωση αγορας νεου
εν' κατακλειδι δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο να διαφημιζονται οι εν λογω συναγερμοι ως αδιαβροχοι (δεν μιλαω να πεταχτουν σε ποταμι και να συνεχισουν να δουλευουν)
δεν ξερω επισης αν επεσα σε ελαττωματικο κομματι αλλα η αντιδραση της αντιπροσωπειας για εμενα ηταν τουλαχιστον απαραδεκτη
Συνήλθες καθόλου ή ακόμη λιπόθυμος είσαι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Στην μόνη διαμάχη που είμαι μόνιμα μαχόμενος , είναι της γνώσης ενάντια στην ασχετοσύνη .![]()