Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: νεα σχολια

Παλαιό μέλος

2 H7

δεν εχουν διαφορα και ουτε χρειαζοντα πατεντα (τισ εχει βαλει ηδη μια φορα)απλα σκεψου οτι τα ballasts εχουν μεγεθοσ οπωσ slim line τσιγαρα x2 και πρεπει να τοποθετηθουν κοντα στο φαναρι ,τα καλωδιαεχουν μηκοσ 20 εκ, οτι χρειαστουμε θα μασ καθοδηγησει xenonlights(GIANNHS)
    ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΠΛΑ οταν αναβει η μεγαλη σκαλα αναβει συγχρονωσ και η μικρη ,παντωσ ουτωσ η αλλωσ τα φωτα ειναι αρκετα δυνατα και οφειλετε και στουσ καλουσ καθρεπτεσ που εχει το φαναρι, σου λεω ο μονοσ ενδοιασμοσ μου ειναι η τοποθετηση...

Re: 2 H7

Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
    δεν εχουν διαφορα και ουτε χρειαζοντα πατεντα (τισ εχει βαλει ηδη μια φορα)απλα σκεψου οτι τα ballasts εχουν μεγεθοσ οπωσ slim line τσιγαρα x2 και πρεπει να τοποθετηθουν κοντα στο φαναρι ,τα καλωδιαεχουν μηκοσ 20 εκ, οτι χρειαστουμε θα μασ καθοδηγησει xenonlights(GIANNHS)
    ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΑΠΛΑ οταν αναβει η μεγαλη σκαλα αναβει συγχρονωσ και η μικρη ,παντωσ ουτωσ η αλλωσ τα φωτα ειναι αρκετα δυνατα και οφειλετε και στουσ καλουσ καθρεπτεσ που εχει το φαναρι, σου λεω ο μονοσ ενδοιασμοσ μου ειναι η τοποθετηση...
    Tα παράγγειλα σήμερα από τον Γιάννη.
    Αν τα παραλάβω άυριο θα τα τοποθετήσω.
    Αν θες σου κάνω φωτογραφικό How-to για την εγκατάσταση

Παλαιό μέλος

θα εισαι μαγοσ

ναι ναι ναι θελωωωωωωω
    αν μπορεισ κανε μια μετρηση πριν και μετα ,ετσι ,θελω φωτο πριν και μετα(και κατα τη διαρκεια

Οκ! φορτίζω τις μπαταριές της φωτογραφικής

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    Την μηχανη την εφερα οδικος απο θε/νικη-σιδηροκαστρο 100 χλμ, με τη ζελατιν που του εβαλα δεν καταλαβα και πολλα απο αερα, καταναλωση δεν ξερω σε λιτρα το μονο που μπωρω να πω ειναι οτι εχω 130 χλμ και κατεβηκε 1 γραμμη, πιστευω ειναι καλα, για το γκαζι δεν το συζηταω μονο που το ακουμπαω... ουρλιαζει!!! Τα φρενα (με ΑΒS) ειναι απεχτα, πανω στα βουνα απο θεσ/νικη προς σερρες δεν καταλαβενα ποτε εμπαινα και εβγαινα απο τις στροφες ευθεια μιλαμε!!!

Εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενως περιμενω μονο να το στρωσω και να δω τι θα μου δειξει μετα τα 120!!!!!

Η ζελατίνα είναι η γνήσια???

Πόσο στοίχισε???

Καμμιά close up φωτο παίζει??

ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ!!!!!!! !!!! Το avatar του/της reptile4
    Οχι ειναι της Biondi μου βγηκε γυρο στα 107€ (οπου 7€ περαστικα ) φωτο στα μοντελα-cb series εβαλα και αρκετα κοντινη πιστευω!!!

Παλαιό μέλος

καταναλωση

αχ δυστυχωσ σκαρφαλωσε στα 8,5λτ/100χλμ!!! με γρηγορη οδηγηση
    το ρεζερβουαρι ειναι μικρο τελικα(κατι ηξεραν που το μεγαλωσαν ε?)

το μασκακι συνεχιζει να συντονιζει αυριο θα το λυσω να δω μηπωσ κατι δεν ειναι σωστα σφιγμενο!η καθολου ! εκει στισ 4-5κ στρ. και μεταφερει το συντονισμ0 στα χερια ,φυσικα μπορεισ να παραβλεψεισ το συγκεκριμενο φασμα στρ.....
    κατα τα αλλα πολυ καλη συμπεριφορα στουσ γλιστερουσ επαρχιακουσ δρομουσ,μπορεισ και κινεισαι αρκετα γρηγορα χωρισ συχνεσ αλλαγεσ (ελαστικοτατο)

Παλαιό μέλος

ΕΣΤΕΙΛΑ MAIL -HONDA

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ?

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ Bmw F800r
    από sea_dweller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2009, 20:00
  2. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  3. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα