Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Tη βοηθεια σας !

Tη βοηθεια σας !

Γεια σας ! Προσανατολιζομαι εδω και λιγο καιρο στην αγορα africa ,αλλα παρατηρησα πως τa GS 1100 tου 97 πωλουνται στην ιδια πρπ τιμη με τα αφρικα (+500 πρπ) .Ανεκαθεν μου αρεσε το GS αλλα δεν ξερω σχεδον τπτ για το αυτο το μοντελο . Εχει μεγαλη διαφορα το κοστος συντηρησης αναμεσα στο αφρικα και GS 1100 ? Ποσο πρπ στοιχιζει η συντηρηση του GS to xrono?(10.000km/xrono) Eυχαριστω εκ των προτερων !

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλησπέρα φίλε.
    Για την Africa δε ξέρω πολλά πράγματα όσον αφορά τη συντήρηση της.Ξέρω μόνο για τα διάφορα προβληματάκια της όπως ανορθωτή & τρόμπα βενζίνας. Τώρα όσον αφορά το 1100 έχω να σου πω το εξής. Το μηχανάκι είναι σκυλί & η συντήρηση του υποτυπώδης. Λάδια & ρύθμισμα βαλβίδων. Αυτό ήταν όλο. & ούτε φθαρμένες αλυσίδες ούτε τίποτα. Το φορτώνεις σα μουλάρι & κάνεις το γύρο του κόσμου. Υστερεί κάπως σε σχέση με την Africa στο χώμα αλλά δε νομίζω ότι & η Africa ενδίκνειται. Θα περάσεις οποιοδήποτε χωματόδρομο με το GS απλά μη ζητάς παραπάνω.
    Πάρτο με κλειστά μάτια.

Ευχαριστω ! Μονο λαδια και ρυθμισμα ??? Παιδια ειναι τοσο σκυλι ? Τι να προσεξω στην αγορα του ?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolass
    Ευχαριστω ! Μονο λαδια και ρυθμισμα ??? Παιδια ειναι τοσο σκυλι ? Τι να προσεξω στην αγορα του ?
    Τα βασικά του είναι αυτά. Δεν υπάρχουν γνωστά προβλήματα που βγάζει. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας το υποψήφιο προς αγορά μηχανάκι να το τσεκάρει κάποιος εξουσιοδοτημένος. Να βάλει το μηχανάκι πάνω στο μηχανήμα να δεις τα στοιχεία του (έτος κατασκευής, χλμ ...). Από εκεί και πέρα, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση η οποία προδίδει πολλά, έλεγξε όσες περισσότερες τσιμούχες μπορείς να δει τη κατάσταση τους, κάνε το εννοείται μια βόλτα & τσεκάρισε το για τυχόν σκουριές. Αυτά μου έρχονται τώρα στο μυαλό.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.....ΕΧΩ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 1100, ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΘΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ, ΚΑΘΕ 5000χλμ ΛΑΔΑΚΙΑ, ΚΑΘΕ 10000χλμ ΣΕΡΒΙΣ ( ΛΑΔΙΑ,ΦΙΛΤΡΑ,ΡΥΘΜΙΣΜΑ ΒΑΛΒΙΔΕΣ),ΚΑΘΕ 15000χλμ ΛΑΔΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΛΩΣΗΜΟ.......ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΓΡΑΝΑΖΙΑ-ΑΛΥΣΙΔΕΣ-ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ-ΛΑΔΩΣΕ ΞΕΛΑΔΩΣΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ......ΒΜW ΦΙΛΑΡΑΚΙ..
    ΑΝΤΩΝΗΣ

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2007, 07:25
  2. Μηχανή για κοπέλες... Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!!
    από Trithen στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 15:02
  3. Βοήθεια σας για κράνος
    από stelao στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 11:06
  4. Μάγκες sos, θέλω τη βοήθεια σας.
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2004, 18:04
  5. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:43