τα Κ & Ν ειναι για πεταμα...οι ιδιοι οι αμερικανοι που τα παραγουν λενε ποσο χαλια ειναι...τις περισσοτερες φορες η ροη των μαμα τα ξεπερναει(τυπος ροης)...εχω και προσωπικη πειρα απο διαφορα μηχανακια στο δυναμομετρο μετα την χρηση τους...για τα dna εχω ακουσει καλα λογια...δεν τα εχω ομως δοκιμασει...
τα bmc ειναι τα καλυτερα φιλτρα παγκοσμιως και χρησιμοποιουνται κατα κορον στους αγωνες...επισης εχω προσωπικη πειρα αναφορικα με την ανωτεροτητα τους...(δυναμομετρησεις)
και δεν ειναι αμερικανικα...ιταλικα ειναι...
η αποψη μου γενικοτερα ειναι να χρησιμοποιειται το μαμα φιλτρο αερα οταν οι βελτιωσεις ειναι μονο περιφερειακες...ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη...(επισης αποδεδειγμενο πρακτικα)...το μονο κακο ειναι οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα καθαρισμου...εκει βρισκεται το καλο με τα bmc...τα απλα εχουν την ροη των μαμα και καθαριζονται...για extreme καταστασεις υπαρχουν και τα race...
frankly my dear, i dont give a damn...
Τα καθαριζόμενα έχουν ένα μειονένεκτημα οταν τα χρησιμοποιούν τύποι σαν εμένα.
Θέλουν καθάρισμα.
Αν λοιπόν δεν είσαστε σίγουροι οτι θα ασχοληθείτε και στο μέλλον με το φίλτρο σας μην τα βάζετε γιατί βρώμικα είναι χειρότερα απο τα μαμά χάρτινα.
Να θυμόμαστε επείσης οτι απο το φίλτρο δεν έχουμε μόνο απαίτηση να αναπνέει ελεύθερα ο κινητήρας μας ,αλλά να αναπνέει και καθαρό αεράκι.Αυτό δεν είναι πάντα αυτονόητο σε αγωνιστικά φίλτρα και σε συνθήκες "διακοπούλες σε νησάκι με χωματόδρομους".
Τέλος να προσθέσω για τα ΚΝ οτι τουλάχιστον στο μηχανάκι μου χρειάστηκε εκτεταμένο κόψιμο η βάση του για να ταιριάξει με την εισαγωγή.
Ενω στο δικό μου XR δεν χρειάστηκε τίποτα, που αυτόματα σημαίνει ή ότι πήρες λάθος τύπο ή ότι -δεν ξέρω πως- το έβαλες λάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τ
Τέλος να προσθέσω για τα ΚΝ οτι τουλάχιστον στο μηχανάκι μου χρειάστηκε εκτεταμένο κόψιμο η βάση του για να ταιριάξει με την εισαγωγή.![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Δεν ειπα οτι τα BMC ειναι Αμερικανικα.
Τελος λαδακι ελληνικο στα μηχανακια σας βαζεται?????
Γιατι βλεπω εθνομαλακιουλες.......
Εχει αρκετα απο το να τα δινεται στους Ευρωπαιους......
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ενω στο δικό μου XR δεν χρειάστηκε τίποτα, που αυτόματα σημαίνει ή ότι πήρες λάθος τύπο ή ότι -δεν ξέρω πως- το έβαλες λάθος![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ,το μόνο που σημαίνει αυτόματα είναι οτι το έβαλες χωρίς να κοιτάξεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Οχι ,το μόνο που σημαίνει αυτόματα είναι οτι το έβαλες χωρίς να κοιτάξεις.
Oρισμένα πράγματα -νομοτελειακά- ΔΕΝ γίνονται....![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
δεν ειναι εθνικομαλακιουλες,αλλα αντι να τα δωσω στα ζωα τους αμερικανους,'
προτιμω αν οχι σε ελληνα ,σε κιτρινιαρη,μαυρο,καφε ,οτι ναναι.αντε πια
με τους κλεφτες αμερικανους.σε ολα κλεφτες ειναι,και λωποδυτες.
αμαν πια,μηπως να παρω και kelvinator ,και madison ,γιατι,ειναιιι απο αμερικηηηηηηη?
τα bmc πολυ καλα οντως,ναναι καλα οι κιτρινιαριδες ιταλοι..
οσο για ελληνικα λαδια,να ειναι καλα ta delaval...
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Παιδια σωρυ που μπαινω σφηνα αλλα θα πω και εγω την γνωμη μου.Αν εχετε ωρεξη και ψαξετε στο GIXXER.COM υπαρχουν μετρησεις για ολα τα φιλτρα και τα χειροτερα ειναι τα DNA kai ta PIPERCROSS τα πιο καλα ειναι τα ΚΝ και τα BMC.Τα race με περιφεριακες επαμβασεις μονο χανεις οπως αναφερει και ο φιλος πιο πανω.
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away