ρε μαγκες γνωριζετε για κανενα super duke μεταχειρισμενο?βοηθεια γιατι θα κανω καμια τρελα και θα το παρω καινουργιο
ρε μαγκες γνωριζετε για κανενα super duke μεταχειρισμενο?βοηθεια γιατι θα κανω καμια τρελα και θα το παρω καινουργιο
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από tsok
βοηθεια γιατι θα κανω καμια τρελα και θα το παρω καινουργιο
Mια ζωη την εχεις
Φορα και εσυ βατραχοπεδιλα και μασκα, και βουτα στον απατο βουρκο των δοσεων και της ακολασιας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειμαι 24 και εχω βαρεθει να πληρωνω δοσεις.ελεγα να το παρω μεταχειρισμενο για να αραξω λιγο!οχι παλι τα ιδια
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsok
ειμαι 24 και εχω βαρεθει να πληρωνω δοσεις.ελεγα να το παρω μεταχειρισμενο για να αραξω λιγο!οχι παλι τα ιδια
εεεεεεεεεεεελα τωωωωωωρα
![]()
κατσε δηλαδη εχεις τα 9,5 -10 κασερι και δεν μπορεισ να δοσεις 13 για το καινουριο?Αρχικά δημιουργήθηκε από tsok
Εγω τα εχω και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην τα δωσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
κατσε δηλαδη εχεις τα 9,5 -10 κασερι και δεν μπορεισ να δοσεις 13 για το καινουριο?
1.Γιατι να χρωσταω για ενα τουλαχιστον χρονο;
2.Γιατι σε ενα χρονο περιπου που θα αλλαξω το μηχανακι να χασω τοσα πολλα απο την μεταπωληση;
Γιατι σου κανει εντυπωση ρε συ;
καθολου και εγω ετσι το σκεφτομαι..αλλα αλλη η χάρη του καινουριου πως να στο πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
Εγω τα εχω και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην τα δωσω.
1.Γιατι να χρωσταω για ενα τουλαχιστον χρονο;
2.Γιατι σε ενα χρονο περιπου που θα αλλαξω το μηχανακι να χασω τοσα πολλα απο την μεταπωληση;
Γιατι σου κανει εντυπωση ρε συ;
και εγω τον πρωτο που τον πηρα καινουριο ας εχασα μολις τον πουλησα δε μετανιωσα καθολου.
τωρα μεν για μεταχειρα θα παω και εγω καθως δε θελω να δωσω τοσα λεφτα.
Δηλ. ρε πιλοτάντζες, τον "τελειώνετε" τον Σουπερ Δούκα σε ένα χρόνο ???
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ευκολα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
προσκυνώ και ψιλοτουμπεκιάζω ...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ευκολα.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ο δουκας δε τελειωνει ποτε νομιζω..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
πρωτα θα τελειωσεις εσυ..και αυτος θα χαμογελα πονηρα.
ta idia kanei kai to LC4Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πρωτα θα τελειωσεις εσυ..και αυτος θα χαμογελα πονηρα.![]()
αλλο ειναι να βαλεις δοσεις για ενα και αλλο τρια χρονια!να κανουμε και κατι αλλο στην ζωη μας!οχι να μας τα τρωνε συνεχεια οι τραπεζες!δεν λεει
Για 06 κοιτας ή για 07;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τωρα μεν για μεταχειρα θα παω και εγω καθως δε θελω να δωσω τοσα λεφτα.![]()