Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Καινούργιο CBF από που όμως;

Μακρια απο το v-strom. Τετρακιλινδρο για να γουσταρουμε να ουμε!!! :-)
    Ασε που ειναι τελιος καγκουρο-κιλινδρο, ειναι κατσικι με σπορτιφ πλαισιο, και μαλιστα μερικοι πανε και του βαζουνε και κορινα, και αυτοκολητα στις ζαντες... Μπρρ κιτς κιτς κιτς

CBF ablepi file mono o ixos tis mixanis arkei!

Νέο μέλος
    Σευχαριστω φιλε teontor! πηρα στον Δημητρη που μου ειπες κ του ειπα...
    Μου ειπε οτι υπαρχουν 2006-2007 μοντελα εκτος απο μαυρο.. (αυτο που θελω δλδ.. )
    ΑΛΛΑ..μου ειπε οτι θα παρει να ρωτησει να δει ακριβως τι μοντελα εχει ο Σακαρακις. ΟΠΟΤΕ παλι στα ιδια φτανουμε.. (αναρωτιεμαι πως θα βρειι....αλλοι 6 μαγαζατορες που ρωτησα μετα απο τηλεφωνο μου ειπαν 2004-5) Εκτος και αν τα παιρνει απο αλλου και ειναι παραεισαγωγης.. και αρα δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος..
    Παντως ρε συ Θοδωρη εισαι σιγουρος οτι το μοντελο σου ειναι 2007?!
    Το ρωταω : 1) γιατι το να εχει ασπρα φλασακια και καθρεφτες δεν σημαινει οτι καταναγκη ειναι 2007. Υπαρχουν και τα ανταλακτικα... Αν δεν δεις καπου νομιζω στις ζαντες και στα καλωδια των φρενων η και οπουδηποτε αλλου τυπωμενη ημερομηνια 2007 δεν νομιζω οτι μπορεις να εισαι σιγουρος για το ετος κατασκευης... (αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι πιο εμπειροι)
    2) το παιδι ηξερε μονο τα φλασακια σαν διαφορα στα μοντελα του 2007.. για τους καθρεφτες μου ειπε οτι ειναι ιδιοι... Πολλοι μαγαζατορες παντως φανταζομαι οτι τα παιρνουν οπως ειναι κ τους αλλαζουν φλας ωστε να διεχνει σαν 07.
    τελος παντων μολις μαθω θα σας πω...
    οσο για το Vstrom ασε δεν θελω να το σκεφτομαι αλλα ομως δεν ειναι κ λιγο να παιρνεις τωρα μηχανη που εχει μεινει 2 η και 3 χρονια στην αποθηκη... εχεις και απο την αλλη το strom με την ιδια τιμη και ABS κ μοντελο 07..τι να πω δεν θελω...με αναγκαζουν....

ότι μας χαλάει..... Το avatar του/της TEOkaip7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amadeus
    Σευχαριστω φιλε teontor! πηρα στον Δημητρη που μου ειπες κ του ειπα...
    Μου ειπε οτι υπαρχουν 2006-2007 μοντελα εκτος απο μαυρο.. (αυτο που θελω δλδ.. )
    ΑΛΛΑ..μου ειπε οτι θα παρει να ρωτησει να δει ακριβως τι μοντελα εχει ο Σακαρακις. ΟΠΟΤΕ παλι στα ιδια φτανουμε.. (αναρωτιεμαι πως θα βρειι....αλλοι 6 μαγαζατορες που ρωτησα μετα απο τηλεφωνο μου ειπαν 2004-5) Εκτος και αν τα παιρνει απο αλλου και ειναι παραεισαγωγης.. και αρα δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος..
    Παντως ρε συ Θοδωρη εισαι σιγουρος οτι το μοντελο σου ειναι 2007?!
    Το ρωταω : 1) γιατι το να εχει ασπρα φλασακια και καθρεφτες δεν σημαινει οτι καταναγκη ειναι 2007. Υπαρχουν και τα ανταλακτικα... Αν δεν δεις καπου νομιζω στις ζαντες και στα καλωδια των φρενων η και οπουδηποτε αλλου τυπωμενη ημερομηνια 2007 δεν νομιζω οτι μπορεις να εισαι σιγουρος για το ετος κατασκευης... (αν κανω λαθος ας με διορθωσουν οι πιο εμπειροι)
    2) το παιδι ηξερε μονο τα φλασακια σαν διαφορα στα μοντελα του 2007.. για τους καθρεφτες μου ειπε οτι ειναι ιδιοι... Πολλοι μαγαζατορες παντως φανταζομαι οτι τα παιρνουν οπως ειναι κ τους αλλαζουν φλας ωστε να διεχνει σαν 07.
    τελος παντων μολις μαθω θα σας πω...
    οσο για το Vstrom ασε δεν θελω να το σκεφτομαι αλλα ομως δεν ειναι κ λιγο να παιρνεις τωρα μηχανη που εχει μεινει 2 η και 3 χρονια στην αποθηκη... εχεις και απο την αλλη το strom με την ιδια τιμη και ABS κ μοντελο 07..τι να πω δεν θελω...με αναγκαζουν....

Τη μηχανή την αγόρασα το Νοέμβριο του 2006 οπότε σίγουρα δεν είναι του 2007, πήγα και κοίταξα και βρηκα στο μέσα μέρος των πλαστικών της ουράς ημερομηνία 6/2006.

Τα μοντέλα 2006-2007 είναι σαν το δικό μου.

Απ' ότι ξέρω ο Σουλτάτης είναι επίσημος αντιπρόσωπος.

Νέο μέλος
    Απογοητευση...
    Τελικα μετα απο επισημη απαντηση του Σαρακακη (σε μαιλ που εστειλα) η τιμη στο site ισχυει για μοντελα 04-05 που εχει στην αποθηκη... Οποτε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amadeus
    Απογοητευση...
    Τελικα μετα απο επισημη απαντηση του Σαρακακη (σε μαιλ που εστειλα) η τιμη στο site ισχυει για μοντελα 04-05 που εχει στην αποθηκη... Οποτε...
    Πάντως πιστεύω ότι δεν είναι λόγος αυτός να πάρεις κάτι άλλο που δεν σου αρέσει όταν οι μόνες διαφορές από μοντέλο σε μοντέλο είναι δύο αυτοκόλλητα, τα λευκά φλας, το τιμόνι κι οι καθρέπτες του, πόσο μάλλον τώρα που η τιμή του έπεσε 500 ευρώ κάτω !

Σεβαστό το κόλλημα που έχεις και σε βάζει σε σκέψεις αλλά θυμήσου ότι οι μόνες τους διαφορές είναι αυτές και κοστίζουν πολύ λιγότερο από 500 ευρώ, λέμε τώρα στην περίπτωση που θέλεις να του δώσεις το λουκ του τελευταίου.

Φαντάσου ότι μέχρι πριν ένα μήνα όσοι αγόραζαν έπαιρναν το μοντέλο του '05 500 ευρώ πάνω απ'όσο πωλείται σήμερα κι απ'την άλλη δεν νομίζω να βρεις πουθενά '07ρι όταν υπάρχουν ακόμα σε στοκ τα '05άρια, στην καλύτερη να έβρισκες του '06 όπως κι ο Τεό !

Καλή αγορά να έχεις σε ότι κι αν αποφασίσεις !

Νέο μέλος
    Φαντάσου ότι μέχρι πριν ένα μήνα όσοι αγόραζαν έπαιρναν το μοντέλο του '05 500 ευρώ πάνω απ'όσο πωλείται σήμερα κι απ'την άλλη δεν νομίζω να βρεις πουθενά '07ρι όταν υπάρχουν ακόμα σε στοκ τα '05άρια, στην καλύτερη να έβρισκες του '06 όπως κι ο Τεό !
    Αποτι εμαθα το 2007 δεν ηρθε στην ελλαδα ποτε. Κ απο 2006 ηρ8αν μονο μερικα κομματια και αυτα χωρις το ΑBS. οποτε δεν υπαρχει καμια τυχη...

Σεβαστό το κόλλημα που έχεις και σε βάζει σε σκέψεις αλλά θυμήσου ότι οι μόνες τους διαφορές είναι αυτές και κοστίζουν πολύ λιγότερο από 500 ευρώ, λέμε τώρα στην περίπτωση που θέλεις να του δώσεις το λουκ του τελευταίου.
    Η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα να παρω μεταχ. αλλα στην πορεια αλλαξα γιατι σκεφτηκα οτι θα παρω ΤΩΡΑ μια μηχανη μεταχειρισμενη Χ χρονων.. Κ τωρα ανακαλυπτω οτι η "καινουρια" μηχανη που ηθελα να παρω θα ναι και αυτη Χ χρονων.. Ηταν το βασικο μου επιχειρημα να μην παρω μεταχειρισμενη... οποτε λιγο βλακεια να αποδεχτω αυτο τωρα..

τελος παντων παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    πάρε τηλ. στο www.efpolis.gr γραμμή καταναλωτη...

στο honda.gr ο σαρακακης δεν αναφερει πουθενα ότι οι τιμές ισχύουν για μοντέλα '04-'05 ...

άρα κάλλιστα μπορεί ο καταναλωτης να υποθέσει πως η τιμή 7.400? αναφέρεται σε καινουριο προϊόν και όχι σε στοκ προϊόν

είναι υποχρεωμένος να σου πουλήσει νέο μοντελο στην τιμή που έχει διαφημίσει....

ψάξτο λίγο το θέμα αν έχεις όρεξη...

Νέο μέλος
    στο honda.gr ο σαρακακης δεν αναφερει πουθενα ότι οι τιμές ισχύουν για μοντέλα '04-'05 ...
    αληθεια ειναι αυτο φιλε Nostra.. Αν δεις μαλιστα τα εχει στην κατηγορια (tab) Line UP 2007.. Οποτε τι να υποθεσει κανεις...
    http://www.honda.gr/honda/motorcycle...=6&model_id=61
    παντως με μια προσεκτικοτερη ματια, μιλαμε για ΠΟΛΥ ομως προσεκτικοτερη ματια θα δεις οτι στην κατηγορια Line UP 2007> Νaked...... ΜΟΝΟ στο HORNET 600 ΝΕW εχει τον χαρακτηρισμο new..
    Ναι αλλα οπως και να εχει μη βαζεις κυριος τα μοντελα του 04-05 στην κατηγορια 2007... ειναι τουλαχιστον παραπλανηση..

είναι υποχρεωμένος να σου πουλήσει νέο μοντελο στην τιμή που έχει διαφημίσει....
    μακαρι να ταν ετσι... μετα απο επικοινωνια με τα κεντρικα της εταιριας μου ειπαν οτι
    "Η τιμή που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας αφορά μοντέλο 2005."
    " Η τιμη προσφοράς καλύπτει την οικονομική απώλεια κατά την μεταπώληση."
    "οι παραγγελίες του 2007 είναι ήδη κλεισμένες για τα μοντέλα του έτους."

Οταν μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο CBF600 ΑΒΣ του 05 με λιγα χλμ μεχρι 10-14 και με 4500-5000ευρω, ειναι σοβαροι που θα παμε να αγορασουμε "καινουριο" του 05 με 7500 (7400+πινακιδες) ? Να λεγανε 5500 θα ελεγα το σκεφτομαι...αλλα τετοιες ψευτοευκαιριες ας τις κρατησουν για τους εαυτους τους...

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Φιλε σε συμπονω, αλλα μτχ μοντελο του 2005 με ABS και με λιγα χιλιομετρα στα 4.500 ευρω που το βρηκες;
    Αν ειναι να παω να παρω ενα για δευτερο ....
    νομιζω υπερβαλεις λιγο στις τιμες ...
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Νέο μέλος
    στη χρυση ευκαιρια κατα καιρους εχουν εμφανιστει διαφορα... xe.gr....

ΜΕΛΟποιημένο Μέλος Το avatar του/της VFoR_VEngines
    Τό πόστ τό είδα τώρα αλλά ήθελα νά πώ ότι ό γιαβανήζ έχει δίκιο , εγώ έδωσα τό δικό μου CBF600S ( '04 ) 5000 Ευρά ( στόν έμπορο ) καί ήταν ολοκαίνουργιο ( 16,500 Km ) σέ άριστη κατάσταση με φούλ σέρβις ( μέχρι καί τό φίλτρο αέρος είχα αλλάξει ) μέ συναγερμούς , "πόρτ μπαγκάζ" 45λιτρο μανιτάρια κλπ. κι όλα γνήσια . Δέν ήθελα νά τό δώσω αλλά τό VFR πού ήθελα κόστιζε κατιτίς παραπάνω νά πάρει η οργή καί μέ δυσκόλευε... Οπότε έκανα πέτρα τήν καρδιά καί τό ξαπέστειλα τό κακόμοιρο :-(
    ///,,,,,,,,,,,,\\\
    |||..(*);(*).|||
    \\\ ... ^ .... ///
    \\\..--0--..///

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απο πού να το αγοράσω...
    από lhasa2015 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:43
  2. Σχέση σεξουαλική...καινούργιο CBF-250!
    από SnakeMJK στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 14:11
  3. Τι Ωρα Και Απο Που Φευγουμε Για....
    από BAD BOY στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 10:27
  4. Απο Που ΕρΧονται Τα Παιδια?
    από melsaltas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 12:03
  5. Από που να πάω????