Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Svisimo se xamiles strofes???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    θα σου ξανασβησει σιγουρα, το εχουν ολα τα 650αρια..η βιδα του ρελαντι επειτα απο παρατεταμενη λειτουργια κ απο συντονισμο λασκαρει πεφτει το ρελαντι και σβηνει η μηχανη..Μη βλεπεις που το μηχανακι τωρα λειτουργει μια χαρα,,καποια στιγμη θα σου ξανασυμβει..σταματα καπου δεξια και ανεβασε το ρελαντι οταν το ξαναπαθεις..
    ΅
    Εμενα το παθαινει οταν παω ταξιδι και ταξιδευω αρκετη ωρα με το γκαζι στα 3/4 περιπου οταν σταματησω σβηνει και θελει λιγο ανεβασμα το ρελαντι..

ειναι ενα απο τα κοινα προβληματα που εχει το 650αρι...κ εγω οταν το πρωτοεπαθα δεν ηξερα τι γινεται..τωρα πια το γνωριζω..

κάνεις λάθος δεν το κάνουν όλα τα 650. Πότε δεν έχω ασχοληθεί με το ρελαντί ούτε καν στα service δεν εχει χρειαστεί να το πειράξουμε. Το ρύθμισα στα 1000 χιλιόμετρα στις 1250 και πάντα δουλεύει εκεί. Το τσαφ που ακούτε καμιά φορά και παιζει να σβήσει είναι λόγο κακού καυσίμου και λάθος ρύθμισμα στις πεταλούδες. Η μία ανήγει λίγο περισσοτερο από την άλλη. Κάντε ένα ρύθμισμα στις πεταλούδες και δεν θα ξανασχοληθείτε ούτε με ρελαντί ούτε με τσαφ και τσούφ.

Re: χμμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Suner
    Μου το έκανε μία ή δυο φορές (Κ6 650). Ακριβώς η ίδια φάση με τους προλαλήσαντες. Σκέφτηκα ότι ισως είναι οι στροφέ κ τις ανέβασα λίγο(1250). Απο τότε ποτέ ξανά..
    Pws anevazeis monos sou tis strofes tou relanti ? gia dwse ligo fws :hypnotize

Αν εχεις το owner manual τα γράφει κ τα δείχνει μέσα. Δε θυμάμαι σε ποια σελίδα το έχει αλλα απο ότι θυμάμαι ειναι αριστερά στο πλαι λιγο πιο κάτω απο το ντεπόζιτο της βενζίνης. Αυτό που πρέπει να ψάξεις ειναι μια βίδα που φένεται πολύ ανετα.με ενα κατσαβίδι την γυρνάς κ κανονίζεις τις στροφές. Για να γίνει καλή ρύθμιση το μοτόρι πρέπει να ειναι σε καλή θερμοκρασία.(2-3 γραμμες στο δείκτη της θερμοκρασίας).

ΠΟλύ ευκολη εργασία

Καλά ξεμπερδέματα
    Fly With It!!

Evxaristw file mou

Το εχω ξαναρωτησει σε αλλο θρεντ, αλλα μηπως ξερει καποιος ΠΟΥ (αν υπαρχει) ειναι η βιδα του ρελαντι στα Κ7 650;!;!;

Γιατι και το μανιουαλ λεει (Κ7) απευθυνθειτε σε εξουσιοδοτημενο...

ΕDIT: μολις διαβασα στο Stromtroopers οτι τα Κ7 εχουν αλλο ECU για το EURO3 που ελεγχει τα παντα... ακομη και το ρελαντι λοιπον ρυθμιζεται απο τον υπολογιστη του συνεργειου. Επειδη και εμενα το "φταρνισμα" εχει καταληξει σε 1-2 σβησιματα στο επερχομενο σερβις των 6000χλμ θα τους βαλω να ανεβασουν ρελαντι (αν και τωρα ειναι στις 1250) και να τσεκαρουν τις πεταλουδες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    Το εχω ξαναρωτησει σε αλλο θρεντ, αλλα μηπως ξερει καποιος ΠΟΥ (αν υπαρχει) ειναι η βιδα του ρελαντι στα Κ7 650;!;!;

Γιατι και το μανιουαλ λεει (Κ7) απευθυνθειτε σε εξουσιοδοτημενο...

ΕDIT: μολις διαβασα στο Stromtroopers οτι τα Κ7 εχουν αλλο ECU για το EURO3 που ελεγχει τα παντα... ακομη και το ρελαντι λοιπον ρυθμιζεται απο τον υπολογιστη του συνεργειου. Επειδη και εμενα το "φταρνισμα" εχει καταληξει σε 1-2 σβησιματα στο επερχομενο σερβις των 6000χλμ θα τους βαλω να ανεβασουν ρελαντι (αν και τωρα ειναι στις 1250) και να τσεκαρουν τις πεταλουδες.

1250 είναι μια χαρά μην το πας παραπάνω!
    τις πεταλούδες δες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    moy φαινετε πολυ1250

παντως για την ρυθμιση πρεπει να το αφησεις πολυ ωρα να δουλευει στο ρελαντι και μετα να παιξεις με την βιδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    moy φαινετε πολυ1250

παντως για την ρυθμιση πρεπει να το αφησεις πολυ ωρα να δουλευει στο ρελαντι και μετα να παιξεις με την βιδα
    Και εγώ σε αυτή τη διαπίστωση κατέληξα!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    moy φαινετε πολυ1250

το ρελαντί το ρυθμίζουμε όταν η μηχανή ειναι ζεστή!

και 1250 είναι το ιδανικό καλοκαίρι χειμώνα!

κάτω από 1100 το δυναμό δεν φορτίζει σωστά την μπαταρία! (λόγω του ότι ειναι τα φωτα συνέχεια αναμένα)

To αφησα στο συνεργειο του Καρπενεκα στη Θηβων για τα 6000 και θα το παρω το μεσημερι.

Να ειχε και βιδα το Κ7 καλα θα ηταν... Του το ειπα και μου ειπε θα δει το ρελαντι. Ειπα και για πεταλουδες. Γενικα το βλεπω λιγο pal... Αμα δε μπορεις να εισαι απο πανω ρε γμτ. Τεσπα ας κανουμε το σερβις τωρα γιατι γυρισε απο ταξιδι με 6200 και στην αδεια το κυνηγαω με την ησυχια μου - αν βρω ανοιχτο συνεργειο.

(Αυτο που μου ειπε ειναι οτι σιγουρα σβηνει συχνα σε διπλογκαζιες)

Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    To αφησα στο συνεργειο του Καρπενεκα στη Θηβων για τα 6000 και θα το παρω το μεσημερι.

Να ειχε και βιδα το Κ7 καλα θα ηταν... Του το ειπα και μου ειπε θα δει το ρελαντι. Ειπα και για πεταλουδες. Γενικα το βλεπω λιγο pal... Αμα δε μπορεις να εισαι απο πανω ρε γμτ. Τεσπα ας κανουμε το σερβις τωρα γιατι γυρισε απο ταξιδι με 6200 και στην αδεια το κυνηγαω με την ησυχια μου - αν βρω ανοιχτο συνεργειο.

(Αυτο που μου ειπε ειναι οτι σιγουρα σβηνει συχνα σε διπλογκαζιες)

Πές του ότι σίγουρα λέει μ@λ@κίες!!!

Για δες εδω...

http://www.moto.gr/forums/showthread...107#post831107

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    To TPS είναι πατέντα της Suzuki (μπορεί και σ' άλλες μηχανές - άλλο όνομα)
    Βρε βρε βρε ....

(πατεντιάρα η Suzuki !!!)

να ρυθμίζει την αναλογία αέρα/βενζίνης/διάστημα σπινθηρισμού.
    Τι να κάνει ???

Υ.Γ.
    Αυτό το "διάστημα σπινθηρισμού" λέω να το περιλάβουμε αργότερα ....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Βρε βρε βρε ....

(πατεντιάρα η Suzuki !!!)

Τι να κάνει ???

Υ.Γ.
    Αυτό το "διάστημα σπινθηρισμού" λέω να το περιλάβουμε αργότερα ....

ΜΠΑΜΠΑ, ΑΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ ΕΝΤΑΞΕΙ?!
    ΤΟΣΕΣ ΦΙΦΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FORUM ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

...στη δικιά μου κόλλησες τώρα;...στεναχωριέμαι γαμώτο...ευαίσθητο αγόρι...την καταδίκη μου

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    ΜΠΑΜΠΑ, ΑΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΟ ΕΝΤΑΞΕΙ?!
    ΤΟΣΕΣ ΦΙΦΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ FORUM ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
    ...στη δικιά μου κόλλησες τώρα;...στεναχωριέμαι γαμώτο...ευαίσθητο αγόρι...την καταδίκη μου
    Λοιπόν ευαίσθητο αγόρι....

Την ώρα που οι αλλοι πίνουν τις φραπεδούμπες τους στο "Μελτέμι", εσύ θα είσαι στην Τεχνική βιβλιοθήκη (δεν θυμάμαι τό όνομα του δρόμου, αλλά είναι πίσω από το "Ιδαίον Άντρο"...) και θα ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΣΑΙ !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Λοιπόν ευαίσθητο αγόρι....

Την ώρα που οι αλλοι πίνουν τις φραπεδούμπες τους στο "Μελτέμι", εσύ θα είσαι στην Τεχνική βιβλιοθήκη (δεν θυμάμαι τό όνομα του δρόμου, αλλά είναι πίσω από το "Ιδαίον Άντρο"...) και θα ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΣΑΙ !!!

ρε αστο το παιδι να προλαβει να κανει κανα μπανιο!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Reserva Venzinis se ZZR..
    από gatas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 19:26
  2. Se Oloys!!!!!!!
    από ted25 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 07:39
  3. kalimera se olous kai deite....
    από kalgeorge στο forum Off topic