Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 198

Θέμα: Τόσα και τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    απλα> για να γεμισει μια ψευτοκυριλε χαζοκαφετερια θελει 30-40 ατομα πες. Πες οτι ειναι 500 καφετεριες = 40χ500=20.000 ατομα καθημερινα (ΜΟ) στις καφετεριες αυτες. Οποτε εχουμε ενα 0,5% του πληθυσμου της Αθηνας. Για μια διαδηλωση σοβαρη θες 200.000 πες, δηλαδη 5% του πλυθυσμου.
    Ε πιο ευκολα βρισκεις 20.000 θυματα για να *γεμισεις* τη καφετερια απο 3.800.000 που *δε* θα πανε σε διαδηλωση.
    Απλα μαθηματικα.

Αλλιως διατυπωμενο, πρεπει να πεισεις 4.000.000 ατομα να ΜΗΝ πανε στην καφετερια, ωστε να μην παει κανεις και να σαμποταριστει το συστημα, και απο την αλλη πρεπει να πεισεις 200.000, να ΠΑΝΕ σε μια διαδηλωση. Και οταν θα τους πεισεις αυτους και γινουν οσα γινουν, δε μπορει, θα καταλαβουν και αλλοι πως κατι συμβαινει εδω (πχ τι να κανουνε τα ΜΜΕ, να μη το αναφερουν? Να το χλευασουν? Μια τετοια μαζα?) με αποτελεσμα να ξυπνανε (και αν δε ξυπνησουν, θα τους παρασυρει η μαζα να συμμετασχουν) ολο και πιο πολλοι ωστε να γινει η επανασταση που ηθελες.
    Δεν είναι θέμα αριθμών, είναι θέμα ουσίας. Αν δεν μπορεις να πεισεις κάποιον να κόψει τον καφέ πως θα τον πεισεις να κατέβει στον δρόμο.

Για τη δικαωση, ριξε μια ματια στα στραβα κ αναποδα να δεις ποσοι δικαιωθηκαν. Μετα απο 2 χρονια τρεχουνε ακομα... και με πολυεθνικες ...τι μου λες τωρα
    Με αυτή την λογική δεν πρέπει να διεκδικείς τίποτα αν οι πιθανότητες είναι εναντίων σου.

Οσο για τα κοματα, ποιον θα ψηφιζες ρε συ? Εχεις το ενα σαπισμενο κομα και το αλλο σαπισμενο κομα. Μετα εχεις τους κουμουνιστες και τους ακροδεξιους. Επιλογες ειναι αυτες?
    Και οπως ειπα, ΑΝ μπορουσε καποιος να φτιαξει ενα κομα και να μπορει να προβληθει αρεκτα ωστε να ΞΕΡΕΙ ο λαος πως υπαρχει και τι κανει, τοτε θα ειχατε αλλη κυβερνηση. Αλλα δεν γινεται αυτο...

Και τελος, αμα ΓΙΝΟΤΑΝΕ να βγει αλλη κυβερνηση στην εξουσια, πως δικαιολογειται πως απο το 1800τοσο εχει η Ελλαδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (τελως παντων οταν ξεκινησανε τα κομματα, και οπου πασοκ/νδ βαλε και τα πρωτογενεστερα τους)?
    Είπα και πιο πάνω ότι μια καλή αρχή είναι να μην εκλέγεται κυβέρνηση αυτοδύναμη. Αν όλοι όσοι ψήφιζαν άκυρα και λευκά + αυτούς που δεν πάνε καθόλου, ψήφιζαν κάποιο από τα μικρότερα κόματα θα μπορούσε να γίνει. Αυτόδύναμη κυβέρνηση = εκλεγμένη χούντα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω οτι τα Λευκά πάνε στο πρώτο κόμμα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος παρακαλώ.

Τώρα για επαναστάσεις....

Αλήθεια πιστεύει κανείς οτι σε ενα σύμπλεγμα χωρών με εξάρτηση οικονομική απο την Ε.Ε και πολιτική απο πολλά και διάφορα συμφέροντα, είναι δυνατόν με βία να αλλάξει κάτι;

Η τελευταία επανάσταση έγινε στην Αφρική την δεκαετία του 1970 και απο τότε τίποτα. Γιατί στο φαινόμενο μιας βίαιης επανάστασης ανεξαρτησίας και δημοκρατίας, ειδικά στον χώρο της Μεσογείου, θα δείτε πως θα φτάσουν και "μπάτσοι" της υφηλίου αλλά και οι γείτονες για να "φέρουν την κατάσταση σε ισορροπία".... Σοβαρευτείτε!!!

Ούτε μία στο τρις, δεν πρόκειται να γίνει έκρηξη βίας σε στύλ Γαλλικής Επανάστασης ή άλλης. Είναι αφελές και μόνο σαν σκέψη. Είναι τόσο ισχυρό το σύστημα και η κοινωνική δομή που την βία την έχει για να θρέφει τις ρίζες του. 10-100-1000-10000 μαλακισμένα που πλακώνονται στους δρόμους, τροφοδοτούν εικόνες στα ΜΜΕ για να αγανακτήσουν τον πολίτη για τις καταστροφές. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει μια τέτοια πράξη.

Να αλλάξει το καθεστώς της χώρας;... να αλλάξει συμπεριφορά ο αστυνομικός, ο πολιτικός κτλ;... Ο μοχλός πίεσης όλου του συστήματος είναι η εξουσία (Δύναμη) και το οικονομικό. Σε κανένα απο αυτά δεν έχει πλήρη έλεγχο ο απλός πολίτης σαν μονάδα ή σαν σύνολο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω οτι τα Λευκά πάνε στο πρώτο κόμμα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος παρακαλώ.
    ......................

Σε διορθωνουμε ...

"Δουλευουν" σε οφελος του (εκαστοτε) πρωτου κομματος και ΔΕΝ "πανε" σ' αυτο ... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Αλήθεια πιστεύει κανείς οτι σε ενα σύμπλεγμα χωρών με εξάρτηση οικονομική απο την Ε.Ε και πολιτική απο πολλά και διάφορα συμφέροντα, είναι δυνατόν με βία να αλλάξει κάτι;

Η τελευταία επανάσταση έγινε στην Αφρική την δεκαετία του 1970 και απο τότε τίποτα. Γιατί στο φαινόμενο μιας βίαιης επανάστασης ανεξαρτησίας και δημοκρατίας, ειδικά στον χώρο της Μεσογείου, θα δείτε πως θα φτάσουν και "μπάτσοι" της υφηλίου αλλά και οι γείτονες για να "φέρουν την κατάσταση σε ισορροπία".... Σοβαρευτείτε!!!

Ούτε μία στο τρις, δεν πρόκειται να γίνει έκρηξη βίας σε στύλ Γαλλικής Επανάστασης ή άλλης. Είναι αφελές και μόνο σαν σκέψη. Είναι τόσο ισχυρό το σύστημα και η κοινωνική δομή που την βία την έχει για να θρέφει τις ρίζες του. 10-100-1000-10000 μαλακισμένα που πλακώνονται στους δρόμους, τροφοδοτούν εικόνες στα ΜΜΕ για να αγανακτήσουν τον πολίτη για τις καταστροφές. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει μια τέτοια πράξη.

Να αλλάξει το καθεστώς της χώρας;... να αλλάξει συμπεριφορά ο αστυνομικός, ο πολιτικός κτλ;... Ο μοχλός πίεσης όλου του συστήματος είναι η εξουσία (Δύναμη) και το οικονομικό. Σε κανένα απο αυτά δεν έχει πλήρη έλεγχο ο απλός πολίτης σαν μονάδα ή σαν σύνολο.

Gandalf
    Έκρηξη βίας δεν πρόκειται να γίνει σίγουρα. Έχουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για κάτι τέτοιο.
    Και επειδή μίλησες για πλήρη έλεγχο, εγώ βλέπω ότι ούτε τον μερικό έλεγχο που έχουμε δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Κάποια δικαιώματα τα έχουμε αλλά δεν έχουμε καταλάβει την σημασία τους . Ούτε μας τα έχουν στερείσει όλα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Επανασταση οπως ειπαν συνομιλητες και οπως υπογραμμισα σε αλλο post
    δεν θα γινει με την μορφη που την γνωρισαμε απ τα βιβλια της ιστοριας

Αυτο τι σημαινει ομως? Οτι ο πολιτης θα ειναι αναγκασμενος να ζησει
    σε μια χωρα που ολο και χειροτερα θα τον εκμεταλευετε???

Ειναι φανερο ποιοι επωφελουνται της ολης καταστασης...

Οι ιδιοι και οι ιδιοι...μεγαλοεπιχειρηματιες,μεγαλοεκδοτες,πολιτικοι και
    μαζι μ αυτους ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κυκλος αυλικων τους ,κουμπαροι,μεγαλοδημοσιογραφοι...

καποιοι μιλησαν για suv και σε ποιους ανηκουν...ε μην κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας
    σε μια κοινωνια που με το ζορι βγαζεις 700e με διπλωματα,master και phd...
    μιλαμε για μια παραλληλη γενια "ανθρωπων" που βρισκεται 32 χρονων σε διευθυντικες θεσεις νοσοκομειων...

η αυθαιρεσια "τους" δημιουργει ...
    1.το αισθημα της ανισοτητας .
    2. προκαλει ανθρωπινες απωλειες .

ο εχθρος ειναι και θα ειναι το κεφαλαιο και ο πλουτος ,η πηγη ολων των κακων
    σ αυτο τον τοπο.

Δυστυχως ειναι πολλοι ματαιοδοξοι σ αυτον τον τοπο που για να πλουτισουν οι ιδιοι
    στερουν τα βασικα ως προ το ζειν σε πολλαπλασιους...

Αυτη η ματαιοδοξια καταληγει σε θρασος και συνηθως στο θρασος απαντας με οργη...

Στην Ελλαδα οι δημοκρατικες διαδικασιες ειναι φτιαγμενες
    απο ατομα που δεν σεβονται την δημοκρατια...

οποτε ή

θα αφησεις τη καραμελα
    περι "δημοκρατικων αξιων" και θα δρασεις εστω κι ατομικα(το πως ειναι δικο σου θεμα)

ή

θα κοιταζεις(το απειρο) ...προσπαθωντας να πεισεις τον εαυτο σου οτι περνας καλα...

"ο καθενας αξιος της μοιρας του" νομιζετε οτι βγηκε τυχαια???
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    @idi

ισως ρε γιωργη λιγο ασχετο αλλα θελω να μου πεις κατι.
    σε εχω πετυχει σε παρα πολα ποστ σου να μιλας για το 47% των ελληνων που ψηφισανε αυτους που μας κυβερνανε (δε με νοιαζει ποιοι ειναι, ολοι ιδιοι μου φαινοντε σα τα γουρουνια ενα πραμα) και ουσιαστικα με αυτον τον τροπο προσπαθεις να πεις οτι εχουμε με βαση δημοκρατικες αρχες μια αλφα διακυβερνηση.απο τα μαθηματικα λοιπον προκυπτει οτι το 53% του ελληνικου πλυθησμου ΔΕΝ ψηφισε αυτους που κυβερνανε.μηπως λοιπον δεδομενου του οτι το 53 ειναι μεγαλυτερο του 47 η δημοκρατια που ισχιριζεσαι οτι υπαρχει δεν ειναι και τοσο...<<δημοκρατια>>???

υ.γ.αν ειναι να πιαστουμε μαλι με μαλι, αστο καλυτερα μια και εγω δεν εχω απο που να πιασω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Γιατι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ απλα ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ...
    μια χαρα το παραδεχομαι. Και οχι μονο το παραδεχομαι, απελπιζομαι κιολας γιαυτη τη κατασταση.

ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ
    Ακριβως αυτο κανω. Μονο που μονος μου δε θα μπορεσω να αλλαξω κατι.

ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ.... ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ (ΑΡΑ ΠΟΤΕ!)
    Δε θελω να αλλαξω το πολιτευμα, την εξουσια θελω να αλλαξω (πες με κυβερνηση, μεγαλοεπιχειρηματιες κλπ)

Και επειδή παλι θα αρχισεις τα σεντονια... θα σου πω οτι βαριέμαι να απαντάω σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ... που δε δέχονται την γνωμη των πολλών (μιση Ελλάδα που ψηφισε το κυβερνών κομα) και θελουν να επιβάλουν τη δικη τους αποψη σαν σωστότερη αντιπροσωπεύοντας μια «ελιτ» διανοούμενων παπαρολογων ξυσαρχιδιστων κτλ
    ευχαριστω για το κομπλιμεντο στο τελος. Η παπαρολογια ειναι at the eye of the beholder αλλωστε. Για τη πλειοψηφια θα αναφερθω στο γνωστο ρητο "100.000.000.000.000 μυγες υποστηριζουν πως τα σκατα ειναι υπεροχα. Ειναι ομως?"
    Οσο για το χαρακτηρισμο του φασιστα, σε παρακαλω να σκεφτεσαι λιγο πρωτα πριν χαρακτηρισεις καποιον ετσι. Και δευτερων φασιστες ειναι μαλον οι αρχηγοι σου μονο που δεν το εχεις καταλαβει ακομα.

Εχεις δικαιωμα στη διαμαρτυρία στη διαδήλωση στη απεργία σε καθε μορφη έννομης αντίδρασης ΑΛΛΑ ΟΧΙ στις ανατροπες των αποφασεων των πολλων.... Τουτέστιν μπορεις να διαμαρτυρηθείς για τις πολιτικες των κομμάτων, για την φτώχεια την ανεργία λκτλ ή για δικα σου προσωπικα προβλήματα (μαζι σου) αλλα οχι για το τροπο που πηραν την εξουσια να τα παρουν τις αποφασεις αυτες... αυτο εγινε με λαικη εντολή με 4ετη διάρκεια. ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ η δημοκρατία ειναι η μονη λυση για διακυβερνηση... με ελαττώματα μεν αλλα .... η μονη...
    ειπαμε, δεν εχω προβληματα με το πολιτευμα, εχω προβλημα με την εξουσια. Και η μαζα ειναι πολυ ελεγξιμη.

Αν υποστηριζεις ακομα την υπερτατη σοφια και εξυπναδα της μαζας, πως στο καλο δεχονται πχ 1.400.000.000 κινεζοι ενα μη δημοκρατικο πολιτευμα και 300.000.000 αμερικανοι εναν ηλιθιο για αρχηγο?

και τελος, διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση πως
    1)ανηκεις σε καποιο κομα, η εχεις αμεσα η/και εμεσα συμφεροντα απο την τωρινη εξουσια
    2)τουεστιν δε θες να αλλαξει κατι στη χωρα που ζεις.
    Τουλαχιστον το δευτερο σιγουρα ισχυει, το πρωτο το εβγαλα σαν συμπερασμα απο την μεγαλη σου προσπαθεια να υπερασπισεις το κυβερων κομα.
    Αμα κανω λαθος συγχωρεσε με.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δεν είναι θέμα αριθμών, είναι θέμα ουσίας. Αν δεν μπορεις να πεισεις κάποιον να κόψει τον καφέ πως θα τον πεισεις να κατέβει στον δρόμο.

Με αυτή την λογική δεν πρέπει να διεκδικείς τίποτα αν οι πιθανότητες είναι εναντίων σου.

Είπα και πιο πάνω ότι μια καλή αρχή είναι να μην εκλέγεται κυβέρνηση αυτοδύναμη. Αν όλοι όσοι ψήφιζαν άκυρα και λευκά + αυτούς που δεν πάνε καθόλου, ψήφιζαν κάποιο από τα μικρότερα κόματα θα μπορούσε να γίνει. Αυτόδύναμη κυβέρνηση = εκλεγμένη χούντα.
    φυσικα ειναι θεμα αριθμων. Αν ενας στους 20 Αθηναιους δε γουσταρει τη κατασταση, τοσο πολυ που να ειναι ετοιμος να παει στο δρομο, εχουμε μια αρχη επαναστασης.

Για τη καφετερια πρεπει να πεισεις ΟΛΟΥΣ τους αθηναιους να μην πανε σε καφετεριες, κατι που ειναι απιθανο εξ'ορισμου.

Και μαλον δε με καταλαβες γιατι δε μπορω να βγαλω το ιδιο συμπερασμα (απο τα γραφομενα μου) με το δευτερο σχολιο σου. Δεν ειπα πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κανεις κατι γιαυτο, ειπα πως τωρα ΟΤΙ και να κανεις δε δικαιωνεσαι, αρα πρεπει να αλλαξει κατι. Αυτη τη λογικη ειχα.

Στο τελευταιο συμφωνουμε

Gandalf
    διαφνωνω. Ειναι δυσκολο, αλλα την πργαματικη εξουσια την ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, μονο που ο πληθυσμος εχει αποβλακωθει τοσο πολυ που το εχει ξεχασει. Για πες μου τι θα κανουν η ΕΕ και το ΝΑΤΟ και ολοι τους αν ξεσηκωθει ο ιδιος ο λαος? Τι θα κανουν, γενοκτονια??

Περα απο αυτο, τι λυση προτεινεις? Η εισαι απλα απαισιοδοξος ρεαλιστης?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

και τελος, διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση πως
    1)ανηκεις σε καποιο κομα, η εχεις αμεσα η/και εμεσα συμφεροντα απο την τωρινη εξουσια
    2)τουεστιν δε θες να αλλαξει κατι στη χωρα που ζεις.
    Τουλαχιστον το δευτερο σιγουρα ισχυει, το πρωτο το εβγαλα σαν συμπερασμα απο την μεγαλη σου προσπαθεια να υπερασπισεις το κυβερων κομα.
    Αμα κανω λαθος συγχωρεσε με.

ρε τον ατιμο και ολο παιρνει το Ζ μου γιατι λεει δεν εχει λεφτα να παει για σερβις το δικο του

και αυτος τα παιρνει χοντρα απο ΝΔ Και Πασοκ............

αλλα ξερω εγω ΑΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ?

ΑΤΙΜΟΙ ΜΠΛΕΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Απ το πουθενα μιλαμε για επανασταση....Καλο και αυτο..

Παντως με κινητα δεν θα γινει, ουτε με mail.

Και αν γινει κατι χωρις μελετη του γιατι εξεγειρονται, ποτε, ποιοι και πως...θα πνιγει ή στο αιμα ή στις μπυρες και τους μπαφους...
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    @idi

ισως ρε γιωργη λιγο ασχετο αλλα θελω να μου πεις κατι.
    σε εχω πετυχει σε παρα πολα ποστ σου να μιλας για το 47% των ελληνων που ψηφισανε αυτους που μας κυβερνανε (δε με νοιαζει ποιοι ειναι, ολοι ιδιοι μου φαινοντε σα τα γουρουνια ενα πραμα) και ουσιαστικα με αυτον τον τροπο προσπαθεις να πεις οτι εχουμε με βαση δημοκρατικες αρχες μια αλφα διακυβερνηση.απο τα μαθηματικα λοιπον προκυπτει οτι το 53% του ελληνικου πλυθησμου ΔΕΝ ψηφισε αυτους που κυβερνανε.μηπως λοιπον δεδομενου του οτι το 53 ειναι μεγαλυτερο του 47 η δημοκρατια που ισχιριζεσαι οτι υπαρχει δεν ειναι και τοσο...<<δημοκρατια>>???

υ.γ.αν ειναι να πιαστουμε μαλι με μαλι, αστο καλυτερα μια και εγω δεν εχω απο που να πιασω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οτι ναναι....

δες στα αλλα κρατη ποσο ποσοστο παίρνει το κυβερνών κομα και μετα μιλα! Μιλάμε για συνασπισμούς κομμάτων συνεργασίας απο 15-20% το καθενα για να φτασουν να κυβερνανε

το 47% ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ και μεγαλη βαση (σκεψου οτι οι μισοι που διαβαζουν αυτο το μηνυμα ψηφισαν ΝΔ στις τελευτεες εκλογες για να καταλαβεις)

... ποσο μαλλον οταν ακουμε το 0.κατι% (γνωστοι και σαν "δεν υπαρχουμε πουθενά εκτός του internet") να μας τα κανει ΟΥΜΠΑΛΑ εδω με την "αγανάκτηση" του και την ελπιδα οτι θα ... ρίξουν το πολίτευμα .... με "παλαικη εξεγερση" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οτι ναναι....

δες στα αλλα κρατη ποσο ποσοστο παίρνει το κυβερνών κομα και μετα μιλα! Μιλάμε για συνασπισμούς κομμάτων συνεργασίας απο 15-20% το καθενα για να φτασουν να κυβερνανε

το 47% ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ και μεγαλη βαση (σκεψου οτι οι μισοι που διαβαζουν αυτο το μηνυμα ψηφισαν ΝΔ στις τελευτεες εκλογες για να καταλαβεις)

... ποσο μαλλον οταν ακουμε το 0.κατι% (γνωστοι και σαν "δεν υπαρχουμε πουθενά εκτός του internet") να μας τα κανει ΟΥΜΠΑΛΑ εδω με την "αγανάκτηση" του και την ελπιδα οτι θα ... ρίξουν το πολίτευμα .... με "παλαικη εξεγερση" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    γιωργο αλλο σε ρωτησα.

δεν απαντας.

αν μπορεις το κανεις.αν δε μπορεις δε μιλας καθολου.απλα τα πραματα.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Π. ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ-''Η ΑΝΑΡΧΙΑ''

...'Ολα είναι εξαρτώμενα από το τωρινό οικονομικό σύστημα, το κάθετι συμβάλλει στο να κάνει βέβαια την παρακμή της βιομηχανίας και της εμπορικής οργάνωσης που μας κυβερνάει.
    Το μέλλον της δεν είναι παρά θέμα χρόνου που μπορεί να μετρηθεί με χρόνια κι όχι με αιώνες.
    Είναι ζήτημα χρόνου και από μας εξαρτάται το πως θα ενεργήσουμε.
    Όσοι διστάζουν δεν δημιουργούν ιστορία αλλά υφίστανται τις επιπτώσεις της!
    ...Λένε συχνά πως οι αναρχικοί ζούνε σε ένα κόσμο γεμάτο από όνειρα για το μέλλον και αγνοούν την πραγματικτητα.
    Τους ανθρώπους τους βλέπουμε όχι καλύτερους απ' ότι είναι.
    Κι ο καλύτερος από τους ανθρώπους έγινε κακός με την άσκηση της εξουσίας.
    Αν ήσαν οι άνθρωποι τα υπέροχα εκείνα πλάσματα που οι άρχοντες μας εμανίζουν, αν μπορούσαμε να ζούμε όπως αυτοί, χωρίς να βλέπουμε την πραγματικότητα και να ζούμε σ' ένα κόσμο αυταπατών, ίσως να νιώθαμε κι εμείς όπως αυτοί.
    Δεν θα αμφιβάλλαμε τότε για την ηθική εκείνων που μας κυβερνούν.
    ...Δεν αρκεί όμως μόνο το να μπορείς να διαλύεις, να γκρεμίζεις.
    Πρέπει να ξέρεις και να χτίζεις κι επειδή αυτό δεν το' χε καλά σκεφθεί ο λαός, γι' αυτό σ' όλες του τις επαναστάσεις δελεάσθηκε.
    Γι' αυτό ακριβώς, όταν η αναρχία εργάζεται να γκρεμίσει την εξουσία, όταν επιδιώκει την κατάργηση των νόμων, όταν αρνιέται κάθε ιεραρχική οργάνωση και ζητάει ελεύθερη σκέψη, ζητάει να εδραιώσει την ελευθερία του ατόμου.
    ...Το ιδανικό μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί αργά ή γρήγορα, γιατί είναι τέλεια η υφή του. Έχουμε χρέος να αναλύσουμε πρώτα τις τάσεις που έχει η κοινωνία σε ορισμένες στιγμές της εξέλιξής της.
    Πρέπει στη συνέχεια να βάλουμε σε πράξη τις τάσεις αυτές, μαζί με όλους τους ομοϊδεάτες μας. Κυρίως όμως πρέπει να ξεριζώσουμε τους θεσμούς και τις προλήψεις που εμποδίζουν την εξέλιξη των τάσεών μας.
    Αυτό μπορούμε να το κάνουμε ειρηνικά αλλά και σύγχρονα επαναστατικά.
    Γιατί βοηθώντας τις τάσεις μας αυτές να αναπτυχθούν, εργαζόμαστε για την πρόοδο και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως κάθε τι το ενάντιο, εμποδίζει την ανάπτυξη των τάσεων αυτών.
    ...Σε μια επανάσταση, ο επαναστάτης δεν αρκεί μόνο να γκρεμίσει.
    Πρέπει να ξαναχτίσει συγχρόνως.
    Στη περίπτωσή μας αυτή, να ξαναχτίσει τη σοσιαλιστική κοινωνία.
    ...Δεν πρέπει να φοβόμαστε τους κινδύνους και τις τυχόν παρεκκλίσεις της ελευθερίας.
    Δεν πέφτουμε σε λάθη, μόνο όσοι μένουν άπραγοι.
    Κι όσοι δεν υπακούνε πέφτουνε σε τέτοια λάθη που δεν πέφτουν όσοι ψάχνουν το δικό τους δρόμο.
    Έχουν, δυστυχώς, παρανοηθεί οι ιδέες περί ελευθερίας του ατόμου.
    Σ' ένα κοινωνικό περιβάλλον που πολεμάται η αλληλεγγύη, μπορεί να οδηγηθούμε σε πράξεις εντελώς αντικοινωνικές.
    Πρέπει γι' αυτό λοιπόν να απορρίψουμε την αρχή της ελευθερίας?
    Πρέπει γι' αυτό να επιτρέψουμε πάλι στους άρχοντες να θέσουν σε κίνηση τον μηχανισμό της λογοκρισίας ενάντια στην ελευθερία του λόγου και του Τύπου?
    Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όταν αντιλαμβανόμαστε αντικανονικές πράξεις σε βάρος της ελευθερίας του ατόμου, είναι να πηγαίνουμε ενάντια στον ορισμό <<καθένας για τον εαυτό του και το Κράτος για όλους>> και να έχουμε το θάρρος να λέμε μεγαλόφωνα τις αντιδράσεις μας. Αυτό βέβαια μπορεί να μας κάνει να συγκρουστούμε επικίνδυνα, όμως η σύγκρουση πηγάζει από την ίδια τη ζωή.
    Κι από κάθε σύγκρουση θα γεννιέται και μια εκτίμηση για τις πράξεις μας.
    ...Είναι φανερό πως μια επανάσταση που γεννιέται στα μυαλά των ανθρώπων, δεν μπορεί να παραμένει στις ιδέες νεκρό γράμμα.
    'Οπως είπε ο γρήγορα χαμένος φιλόσοφος Μάρκος Γκυγιώ, σε ένα από τα καλύτερα βιβλία που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τριάντα χρόνια σε όλο τον κόσμο <<δεν υπάρχει αβυσσώδης διαφορά ανάμεσα στη σκέψη και στην ενέργεια>> τουλάχιστον για όσους δεν συνήθισαν στη νέα φιλοσοφία των πραγμάτων.
    Γι' αυτό το λόγο, οι νέες ιδέες προκάλεσαν πολλές εξεγέρσεις, όπως πρώτα απ' όλα την επανάσταση του ατόμου, την εξέγερση απέναντι στο κεφάλαιο, απέναντι στο Κράτος και ώθησαν άτομα και ομάδες στην επανάσταση.
    Ο σοσιαλισμός και η αναρχία σ' αυτή την περίπτωση, ακολούθησαν την εξέλιξη, έτσι απλά, όπως πάντα ακολουθάμε κάτι το δεδομένο πιά.
    Δε θα' ναι λοιπόν η εξέγερση μονοπωλιακό έργο της Αναρχίας. στ' αλήθεια, αν ιστορικά δούμε τις εξεγέρσεις, θα δούμε να ξεφυτρώνουν από παντού.
    Σ' όλη την Ευρώπη, διακρίνουμε επαναστάσεις γενόμενες από ομάδες αγροτών και εργατών.
    ...Καθετί στη σημερινή κοινωνία συντελεί στην απόλυτη περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής, της ζωής που έγινε είδος ευτελούς αξίας.
    Κι όσοι σκοτώνουν κι αφανίζουν τον άνθρωπο, έχουν το θράσος να κατηγορούν τους άλλους ότι δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή.
    Όσο η Πολιτεία θα εφαρμόζει το Νόμο της τιμωρίας, τόσο το σχολείο, ο στρατός, η Κυβέρνηση, ο Τύπος και η θρησκεία διδάσκουν την περιφρόνηση πρός την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια!

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    γιωργο αλλο σε ρωτησα.

δεν απαντας.

αν μπορεις το κανεις.αν δε μπορεις δε μιλας καθολου.απλα τα πραματα.

σου απαντησε εσυ δε καταλαβες

το υπολοιπο ποσοστο δε παει να πει οτι εχει ομοιογενεια! ειναι χωρισμενο σε αλλα κομματια -κομματα- η ειναι στο εξωτερικο ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? - μονο να εχει αποψη και τιποτα αλλο.

οπως επισεις παρα πολλοι -ειδικα νεοι- ψηφιζουν .....ολυμπιακο και βαζελο στα χαρτακια που ριχνουν και αλλα πολλα

επισεις σου ειπε και δε καταλαβες οτι σε αλλες χωρες με καποιους περιεργους τροπους ενα 20% ειναι κυβερνηση! δλδ ολοι οι αλλοι τι?που το ποσοστο ανεβαινει δραματικα

ουσιαστικα φιλε μου αν δε το καταλαβες υπαρχουν 2 κομματα αυτη τη στιγμη στην ελλαδα (στραβα κουτσα αναποδα) και καμμια 50ρια αλλοι ανυπαρκτοι τυποι τελειος

στους τυφλους βασιλευει ο μονοθαλμος!

λιγο τα ρουσφετια λιγο οτι δεν εχεις και πολλες επιλογες μενουν παντα στην επιφανεια!.

ολα τα αλλα ειναι μπουρδες με το συμπαθειο!
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και τα 250αρια εχουν (ειχαν) ψυχη
    από dimzan στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2012, 08:13
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2010, 14:45
  3. Ερωτηση Για Λαστιχα Και Τι Χαρακτηριστικα Εχουν
    από Jimskeet2002 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 08:26