Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 149

Θέμα: επειδή η χειρότερη

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ώπα ρε μεγάλε!

δηλαδή επειδή οι παλιοί υπέφεραν για να μπορούμε εμείς να γράφουμε "ελεύθερα" (και όχι ελεύθερα) πρέπει εμείς να κάνουμε την κότα?

αντιθέτως το ότι αγωνιζόμαστε για κάτι παραπάνω από τους σκέτους καπναπεδάτους, εμείς οι επαναστάτες του καναπέ, μάλλον τιμά τη μνήμη τους ! τιμούμε την παράδοση που μας άφησαν.

και είμαι σίγουρος ότι και στον καιρό τους κάποιοι άλλοι θα τους έλεγαν "οχτάωρο θέλετε? έρε και να ζούσατε το '10 όταν δουλεύαμε 16 ώρες")

όσο για την δωρεάν ψυχανάλυση που προσφέρεις, αφού ήδη κατάλαβες τον χαρακτήρα μας και τα απωθημένα μας, απλά ευχαριστούμε!

όσο για το 114, απλά λέει ότι η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων. αυτού του συντάγματος, που το κράτος καταπατά καθημερινά! με την παρουσία των παράμονων καμερών , όπως λέτε και σεις οι νομιμόφρονες, την κατάργηση του τεκμηριου της αθωώτητας, την διακριτική μεταχείριση των πολιτών, κλπκλπκλπ
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

όσο για την ιδιοκτησία, το τι είναι και εάν κάτι ανήκει σε αυτόν που το χρησιμοποιεί ήσ ε αυτόν που το "κατέχει" ε ας μη ξεκινήσουμε και τέτοια .κουβέντα.......

και κάτι ακόμα
    παρόλες τις διαφορετικές απόψεις νομίζω ότι απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν χρησιμοποιώ

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    α παρανομείς όταν καταλαμβάνεις άδειο και αχρησιμοποίητο κτίριο ε?
    Δηλαδή δεν παρανομείς ;;;
    Πήρες άδεια από κανένα για να μπεις μέσα ;;;
    Δηλαδή αν μετακομίσω και αφήσω το σπίτι μου άδειο και αχρησιμοποίητο θα έχεις δικαίωμα να μπεις μέσα ;;;
    Ας σοβαρευτούμε λίγο ....

114 άρθρο συντάγματος.
    Προφανώς αναφέρεσαι στο γνωστό "Ή τήρηση του παρόντος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων".
    Μόνο που εντελώς ενημερωτικά να ξέρεις ότι σήμερα το άρθρο αυτό είναι το 120 και όχι το 114.
    Μου φαίνεται ότι έχεις μείνει σε άλλες εποχές φίλε μου ...
    Τα πράγματα ξέρεις αλλάζουν ...
    Δεν είναι πλέον όλοι ταγματασφαλίτες, ούτε όλοι παρακράτος ...
    Ούτε ο κάθε διαδηλωτής είναι αντιστασιακός, ούτε ο κάθε κρατούμενος ήρωας ...

αυτός που "είναι υποχρεωμένος να παρέχει στέγη και εργασία σε όλους τους πολίτες"
    Πραγματικά πολύ θα ήθελα να μου πείς σε ποιο ακριβώς σημείο το Σύνταγμα προβλέπει τέτοια ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ...

Και εν πάση περιπτώσει, αφού αυτοί που υπονοείς "παραβιάζουν" όπως λες το Σύνταγμα μην τους ψηφίζεις. Αν αυτό δεν σου αρκεί κάνε κόμμα, κατέβα στις εκλογές και πείσε ότι θα τα κάνεις εσύ ....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    όσο για την ιδιοκτησία, το τι είναι και εάν κάτι ανήκει σε αυτόν που το χρησιμοποιεί ήσ ε αυτόν που το "κατέχει" ε ας μη ξεκινήσουμε και τέτοια .κουβέντα.......

και κάτι ακόμα
    παρόλες τις διαφορετικές απόψεις νομίζω ότι απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν χρησιμοποιώ
    Ναι καλύτερα.... μην αρχίσουμε να αναλύουμε τι μπορώ να κάνω ή να μην κάνω με κάτι που μου ανήκει....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

δεν νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω
    λέω άσπρο λέτε μαύρο

διαφωνούμε στα απολύτως βασικά

σνίπερ αυτό είπα, τι σημαίνει "ανήκει"?

ΚΑΙ σέργιο πολύ θα ήθελα να μου πεις μία περίπτωση κατάληψης σπιτιού οικογενείας που το χρησιμοποιούσε

όσο για το σύνταγμα, ξέρω την αλλαγή. το 1-1-4 είναι απλά πλέον σύμβολο!

....το 1-1-4 είναι απλά πλέον σύμβολο!
    μιας ΑΛΛΗΣ γενιάς που εσύ απο το πληκτρολόγιο και τον καναπε ουτε μπορεις να διανοηθείς να φτάσεις...

οι επαναστάσεις του σήμερα ειναι για τη πλακα και για να λέμε οτι κάτι κάνουμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

...

....
    Ότι το έχω αγοράσει ή αποκτήσει με νόμιμα μέσα και στο υποθηκοφυλακείο (ή το Κτηματολόγιο) είναι στο όνομά μου.....

Κι αν έχω κάτι.... το κάνω ότι μου καπνίσει.... αλλά αν μπει κάποιος μέσα (σε περιπτωση που το έχω άδειο - αυτό έλλειπε να πετάγανε στο δρομο και τους ενοίκους-ιδιοκτήτες) που δεν έχει που να μείνει για τον Α ή Β λόγο (που καθόλου δεν με αφορά ή ενδιαφέρει), ε θα είχαμε άλλα....

Απλά οι καταλήψεις γίνονται σε κάτι ερείπια που κατά κύριο λόγο τ' αφήνουν έτσι οι Δήμοι στους οποίους κληροδοτήθηκαν από κάτι ανόητους...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δεν νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω
    λέω άσπρο λέτε μαύρο

διαφωνούμε στα απολύτως βασικά

ΚΑΙ σέργιο πολύ θα ήθελα να μου πεις μία περίπτωση κατάληψης σπιτιού οικογενείας που το χρησιμοποιούσε

όσο για το σύνταγμα, ξέρω την αλλαγή. το 1-1-4 είναι απλά πλέον σύμβολο!
    το μηχανακι σου σου ανηκει???

η αν καποιος αμφισβητησει την κυριοτητα σου σε αυτο (δλδ στο φαει) θα ειναι επαναστατης???
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    προφανως τα παιδια δεν καταλαβαν...

οταν λεμε καταληψη κτηριου δεν εννουμε αδεια κτηρια ...

ο νομος αφορα δημοσιες υπηρεσιες,νομαρχιες,σχολεια
    τα οποια οταν καταλαμβανονται απο τους ιδιους τους εργαζομενους τους
    θα αναλαμβανει η αντι-τρομοκρατικη

μην το πατε αλλου,με μηχανακια κ ιστοριες για αγριους...

ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα παιδες...απλα δεν σας αρεσει το γεγονος
    οτι δεν μπορειτε να κανετε τιποτα...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

πςςςςςςςςς........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	we are not worthy.gif 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	11,6 KB 
ID:	96371
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Χρησιμοποιώ δεν σημαίνει μόνο είμαι μέσα στο σπίτι.

Χρησιμοποιώ σημαίνει ότι μπορώ ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάω στο σπίτι και να κάνω ό,τι θέλω σε αυτό.

Να μην μπερδεύουμε την κατοχή με την κυριότητα.

Τώρα αν η άποψη σου είναι ότι ό,τι είναι άδειο μπορούμε να το καταλάβουμε, έχεις κάθε δικαίωμα να την υποστηρίζεις.

Πρέπει όμως να ξέρεις ότι σύμφωνα με το δίκαιό μας, αυτή σου η ενέργεια είναι απλά ΠΑΡΑΝΟΜΗ, άρα έχει και συνέπειες.

Αν δεν σου αρέσει μπορείς είτε να πας να ζήσεις κάπου αλλού που αυτό είναι νόμιμο, είτε να προσπαθήσεις να αλλάξεις το νόμο. Μέχρι τότε όμως οφείλεις να σέβεσαι και να τηρείς τους νόμους της χώρας όπου μένεις.

Τα πράγματα είναι τόσο απλά ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Τα πράγματα είναι τόσο απλά ... [/B]
    απλως δε του αρεσει που δε μπορει να κανει τιποτα

(συμφωνω μαζι σου 100%)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    προφανως τα παιδια δεν καταλαβαν...

οταν λεμε καταληψη κτηριου δεν εννουμε αδεια κτηρια ...

ο νομος αφορα δημοσιες υπηρεσιες,νομαρχιες,σχολεια
    τα οποια οταν καταλαμβανονται απο τους ιδιους τους εργαζομενους τους
    θα αναλαμβανει η αντι-τρομοκρατικη

μην το πατε αλλου,με μηχανακια κ ιστοριες για αγριους...

για στασου ρε φιλαρακο...

η δημοσια υπηρεσια ειναι εκει για να εξυπηρετει εμας τους πολιτες.ανηκει σε ολους.αν καποιοι απο ολους καταλαβουν και εμποδισουν την υπηρεσια να εξυπηρετησει τους πολιτες δεν ειναι αντιδημοκρατικο???
    αν θελουνε καπως να παραπονεθουνε για κατι ας απεργησουν.ξερεις...απεργια....δεν πληρωνομαι και διεκδικω...
    δε σε συμφερει το παραδειγμα με το μηχανακι σου ε?δεν πειραζει.ετσι ειναι το πραγμα...αν ο καθενας αρχισει να αμφισβητει την κυριοτητα των υπολοιπων στα διαφορα υλικα αγαθα, εγινε ζουγκλα.
    και για να χουμε καλο ρωτημα εσυ τι παραπανω μπορεις να κανεις απο εμας που δεν μπορουμε να κανουμε τπτ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ......
    και για να χουμε καλο ρωτημα εσυ τι παραπανω μπορεις να κανεις απο εμας που δεν μπορουμε να κανουμε τπτ?

Ξεκινάει αγώνα που για να τον χρηματοδοτήσουνε κάνουνε και 2-3 ενοπλες ληστείες (ρίχνουμε κι ένα "Οι τράπεζες μας ρουφάνε το αίμα" λες και ήρθαν σπιτι μας με το όπλο οι τραπεζικοί και μας απείλησαν να πάρουμε δάνειο)..... σιγά μωρέ... "πασχαλιάτικα" είναι τα πιστόλια.... για εφέ.... τα εχουν μαζί για να φοβηθεί ο ένοπλος που είναι στην πορτα και κοιμάται.... ε κι αν φάμε και κανέναν κατά λάθος.... δεν γ@μιέται... παράπλευρες απώλειες για το καλό του αγώνα.... :a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ξεκινάει αγώνα που για να τον χρηματοδοτήσουνε κάνουνε και 2-3 ενοπλες ληστείες (ρίχνουμε κι ένα "Οι τράπεζες μας ρουφάνε το αίμα" λες και ήρθαν σπιτι μας με το όπλο οι τραπεζικοί και μας απείλησαν να πάρουμε δάνειο)..... σιγά μωρέ... "πασχαλιάτικα" είναι τα πιστόλια.... για εφέ.... τα εχουν μαζί για να φοβηθεί ο ένοπλος που είναι στην πορτα και κοιμάται.... ε κι αν φάμε και κανέναν κατά λάθος.... δεν γ@μιέται... παράπλευρες απώλειες για το καλό του αγώνα.... :a31:
    απωλειες αλλων για το καλο του αγωνα νικο...γιατι αν του πεις για το καλο του αγωνα οτι αναρχικοι που καψανε τραπεζα και τους κυνηγανε οι μπατσοι του ζητανε το μηχανακι του για να την κανουνε, το καλο του αγωνα παει περιπατο.
    αρα μαλλον στα λογια ειναι τα παλικαρια και απλα μας ζαλιζουνε τον ερωτα με κουβεντες.

μαγκες face the reality !!!

το πραγμα δεν αρεσει σε κανεναν αλλα κανενας δε μπορει να κανει κατι.μας πιασανε απο το λαιμο και μας πανε οπου θελουν.οποτε ομως σκεφτομαστε το τιμημα μιας εκ βαθρων αλλαγης μας πιανει συγκρυο και την αμεσως επομενη στιγμη ξεχναμε τα παντα και κοιταμε τι καλυτερο μπορουμα να κανουμε για παρτη μας.και επειδη για να μαστε εδω μεσα ολοι(η εστω οι περισσοτεροι) εχουμε μηχανες (ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ετσι για να μην ξεχνιομαστε) και adsl και φραπε και τσιγαρακι και air condition ειναι το λιγοτερο προσβλητικο προς ανθρωπους που πολεμανε για τα πιστευω τους πραγματικα να καπηλευεστε αυτο που αλλοι κανουν.γυριστε το στη πλακα, στις μηχανες, καντε καμια βολτα, απολαυστε τη ζωη σας γιατι τελικα δεν κανετε τιποτα!!!ουτε αυτο που μπορειτε ουτε αυτο που θα θελατε!!!

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. και επειδή ο Julius.......
    από code στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 18:11
  2. Επειδη Βλεπω Οτι Δεν Ψηνεται Κανεισ.............
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 18:39
  3. Επειδή μπερδεύτηκα..
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2004, 10:06
  4. Και επειδή θεωρώ πως αυτό ...
    από TManiac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2004, 10:16
  5. Απαντήσεις: 2