Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Hayabusa Kalitero Lastixo Yia Poli Spor Odigisi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Εχουν διαφορες σε κρατημα τα πολιτικα λαστιχα ; Δηλαδη τι κανει καλυτερα το ντιαμπλο απο το 56 ; Δεν γλιστραει ; Mα οταν γλιστραει η μηχανη δεν νοιωθουμε περισσοτερο ελεγχο ; εστω αν πηγαινουμε λιγο αργοτερα απο ενα που δεν γλιστραει αλλα οταν γλιστρησει θα ειναι πιο ατσαλο ;
    Επισης ΤΡΕ μιας που το ανεφερες γιατι ειναι καλυτερο το 14 απο το 15 γιατι εχω ηδη αγορασει 15ρια απο εναν με κ7 που του εβαλε αγωνιστικα ;

Αν βαλεις γομες το πολυ 2500 χλμ να βγαλεις με το πισω αν εχεις ελαφρυ χερι και χωρις trackday ασε που θα σου κουναει ψιλα,αυτα τα λαστιχα ειναι σχεδιασμενα για supersport μηχανακια που ειναι 50 κιλα ελαφυτερα και δεν εχουν και τετοια ροπη,κατα την γνωμη μου μονο λαστιχα που ειναι για τετοια μηχανακια θα ειναι καταλληλα οπως το μαμα BT-56j το BT-014 sl(αυτο που φοραει το zzr-1400) ειναι βεβαια πιο μαλακο αρα θα βγαλει λιγοτερα χλμ και το καινουριο BT-015 (δεν ξερω τον συμβολισμο του) που θα φοραει το busa του 08
    ΣΤΑ 350 ΧΛΜ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!
    www.bikepics.com/members/vicxx11/

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS
    Επειδη μ'ενδιαφερει και εμε το θεμα.Ξαναπαιρνω το Σαββατο χαγιαμπουσα μετα απο δυομισι χρονια.
    Ειχα το 2003 το ιδιο μηχανακι και ειχα κανει 32000 χιλ.σε εναμισι χρονο.
    Το προβλημα με την καταναλωσι ελαστικων,ποιο λαστιχο κραταει με νορμαλ οδηγηση 10000 χιλιομετρα?Υπ'οψιν καθημερινα λογω διαδρομης για την δουλεια το μηχανακι τρακοσαριζει.
    Αυτα τα καινουργια ελαστικα διπλης γομας κραταν περισσοτερο?
    Εγω αν θυμαμαι καλα εβαζα τα 014,τωρα ακουω για 015.
    Τα 014 μου βγαζαν 5000 χιλ.
    Ξερει κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    Επειδη μ'ενδιαφερει και εμε το θεμα.Ξαναπαιρνω το Σαββατο χαγιαμπουσα μετα απο δυομισι χρονια.
    Ειχα το 2003 το ιδιο μηχανακι και ειχα κανει 32000 χιλ.σε εναμισι χρονο.
    Το προβλημα με την καταναλωσι ελαστικων,ποιο λαστιχο κραταει με νορμαλ οδηγηση 10000 χιλιομετρα?Υπ'οψιν καθημερινα λογω διαδρομης για την δουλεια το μηχανακι τρακοσαριζει.
    Αυτα τα καινουργια ελαστικα διπλης γομας κραταν περισσοτερο?
    Εγω αν θυμαμαι καλα εβαζα τα 014,τωρα ακουω για 015.
    Τα 014 μου βγαζαν 5000 χιλ.
    Ξερει κανεις?
    Τα 10.000 χλμ πιστευω πως πρεπει να τα ξεχασεις για οποιοδηποτε λαστιχο.Και απορω πως εβγαζες 5.000 χλμ με τα 014 αν καθημερινα πηγαινοντας στη δουλεια βαρουσες τρακοσαρες,γιατι το 014 ειναι πιο μαλακο λαστιχο απο τα μαματα 56j και το 2004 που βγηκε το εδινε μονο για supersport μηχανακια,εγω τοτε εβγαζα με τα βιας 5.000 χλμ στο ΧΧ που ειχα,που δεν φθειρει τα λαστιχα του σαν το 13 λογω δυναμης και ροπης που υστερει.

Για τα διπλης γομας τι αποψη εχεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
    Τα 10.000 χλμ πιστευω πως πρεπει να τα ξεχασεις για οποιοδηποτε λαστιχο.Και απορω πως εβγαζες 5.000 χλμ με τα 014 αν καθημερινα πηγαινοντας στη δουλεια βαρουσες τρακοσαρες,γιατι το 014 ειναι πιο μαλακο λαστιχο απο τα μαματα 56j και το 2004 που βγηκε το εδινε μονο για supersport μηχανακια,εγω τοτε εβγαζα με τα βιας 5.000 χλμ στο ΧΧ που ειχα,που δεν φθειρει τα λαστιχα του σαν το 13 λογω δυναμης και ροπης που υστερει.
    +1
    Τα BT14 (για το πίσω μιλάμε) στο ΧΧ μου έβγαζε 4000χλμ αλλά ουσιαστικά ήταν άχρηστο από τα 1500-2000 (και ας είχε πέλμα). Συγκριτικά το BT12 ήταν πιο τίμιο, λιγότερη πρόσφυση αλλά πιο ομοιγενής συμπεριφορά και μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτά φοράω και τώρα και μπορείς να τα βρεις σε καλές τιμές .

Πάντως το καλύτερο λάστιχο που έχω δοκιμάσει είναι το Pilot Power (και δεν νομίζω ότι αξίζει το έξτρα κόστος της διπλής γόμμας).

You BETA believe...

Για τα διπλης γομας τι αποψη εχεις?
    Δεν τα εχω δοκιμασει αλλα δεν πιστευω να εχουν μεγαλη διαφορα.Βασικα ο καθενας εχει το δικο του στυλ οδηγησης και τις δικες του αποψεις και θα ακουσεις διαφορετικες αποψεις απο οποιον και αν ρωτησεις.Μονος σου δοκιμαζοντας θα καταληξεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    +1
    Τα BT14 (για το πίσω μιλάμε) στο ΧΧ μου έβγαζε 4000χλμ αλλά ουσιαστικά ήταν άχρηστο από τα 1500-2000 (και ας είχε πέλμα). Συγκριτικά το BT12 ήταν πιο τίμιο, λιγότερη πρόσφυση αλλά πιο ομοιγενής συμπεριφορά και μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτά φοράω και τώρα και μπορείς να τα βρεις σε καλές τιμές .

Πάντως το καλύτερο λάστιχο που έχω δοκιμάσει είναι το Pilot Power (και δεν νομίζω ότι αξίζει το έξτρα κόστος της διπλής γόμμας).
    Δεν συμφωνω μεχρι και τα λινα το λαστιχο ειχε φοβερο κρατημα μονο που εκανε σκαλοπατι στο στριψιμο και το κλασσικο που κανουν ολα τα λαστιχα στο τελειωμα τους που κανουν τα μηχανακια να πλεουν.Το power θα διαφωνησω παλι δεν πιστευω πως ειναι καταλληλο για το ΧΧ,γνωμη μου παντα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
    Δεν συμφωνω μεχρι και τα λινα το λαστιχο ειχε φοβερο κρατημα μονο που εκανε σκαλοπατι στο στριψιμο και το κλασσικο που κανουν ολα τα λαστιχα στο τελειωμα τους που κανουν τα μηχανακια να πλεουν.Το power θα διαφωνησω παλι δεν πιστευω πως ειναι καταλληλο για το ΧΧ,γνωμη μου παντα!!
    Δεκτή η γνώμη σου αλλά σε καλή άσφαλτο όλα κρατάνε ικανοποιητικά. Τα 14άρια πολύ πριν φαγωθεί η μέση του πέλματος γλύστραγαν και σπίνιαραν απελπιστικά. Όντως υπό κλίση κράταγαν ακόμα αλλά η ανασφάλεια που μου δημιουργούσαν κατά το φρενάρισμα είναι αξέχαστη.

Όσον αφορά τα power, μήπως βασίζεις την γνώμη σου στο ότι -μάλλον- έχουν πιο μαλακό σκελετό?
    Αν θυμάμαι καλά στο ΧΧ σου δεν είχες ασχοληθεί με τις αναρτήσεις, εμένα που είναι σημαντικά διαφοροποιημένο (και μάλλον λιγότερο φιλικό), μάλλον με βόλευαν για αυτόν το λόγο (και η γρήγορη κορόνα τους).

You BETA believe...

Και εγω ακουσα καλα λογια για τα Pilot Power.
    Τα Pilot Road2 τι λενε?Ειναι ποιο τουριστικα?

Τα Pilot Road2 τι λενε?Ειναι ποιο τουριστικα?
    Ναι

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ναι
    Thanks.

Re: Hayabusa Kalitero Lastixo Yia Poli Spor Odigisi

Αρχικά δημιουργήθηκε από motosikletas
    ?

Δεν αλλάζεις καλύτερα μηχ
    εγώ θα σου έλεγα να βάλεις λάστιχα και τιμόνι αυτοκινήτου θα δεις μεγάλη διαφορά:rotflmao:
    AOYYYY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

Re: Re: Hayabusa Kalitero Lastixo Yia Poli Spor Odigisi

Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
    Δεν αλλάζεις καλύτερα μηχ
    εγώ θα σου έλεγα να βάλεις λάστιχα και τιμόνι αυτοκινήτου θα δεις μεγάλη διαφορά:rotflmao:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. hayabusa ntiza k lastixo???
    από constantine25 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 14:02
  2. poli 8livero
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 15:18
  3. Ti Egine Re Paidia Poli Isixia Blepo Sto Chat
    από PSIHAKIAS στο forum Off topic