Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Τι λαστιχα να βαλω? help!!

Τι λαστιχα να βαλω? help!!

καταρχην καλησπερα σε ολους! ρε παιδια με εχει παει μαμιοντας το φαζερι που να την πω την ιστορια μου και να με πιστεψουν?? καινουργια μηχανη τωρα κλεινει 7 μηνες! τον δευτερο μηνα που την εχω μου ανοιγει μια πορτα (ρωσσος) στα καλα του καθουμενου και παρτα 2500 ζημια! αντε λεω δεν πηραζει αυτα συμβαινουν! αφου ειμαι εγω καλα! μπλεκω με μαπα μηχανικο μου την κραταει την μηχανη ενα μηνα στο συνεργειο! αντε και παλι λεω αυτα συμβαινουν! την παιρνω ολα καλα μετα απο δυο μηνες μου την χωνει απο δεξια επειδη ειχε δουλεια λεει(αλβανος) και δεν προλαβεναι ειπε να κοψει την καβαλας(λ.αθηνων) και παλι λεω οκ δεν επαθα τιποτα και η μηχανη 1000 ζημια αντε ολα καλα αλλα....ΟΧΙ ποτε, κατι πρεπει να βρεθει ακομα για μενα! μετα απο μια ευδομαδα παθαινω λαστιχο πανω στην παραλιακη απο μια προκα οικοδομης αντε λεω οκ φτιαχνω το λαστιχο αλλα επειδη πρεπει να να φαω γερη μουτζα χθες παω να φυγω απο το σπιτι και στα 200μετρα ακουω μαγικο ηχο μπαμ! οχι ρε πουστη λεω αυτα δεν γινονται! και ανακαλιπτω ενα υπεροχο καρφι οπως βλεπετε απο κατω! το οποιο περασε το λαστιχο απο τα πλαγια και βγηκε στην ζαντα και μαντεψτε δεν μπαλωνεται!! οποτε αλλαζω λαστιχα μια και καλη αλλα επειδη δεν θελω να μου κατασπαραξουν την τσεπη και ρωτησα για diablo corsa 3 και επαθα σοκ απο τιμη 510 θελω τις γνωμες σας και τα φωτα σας και αν ξερετε κανεναν που να τα δινει ποιο φτηνα! HELP!!!!!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	07-07-10_15-17.jpg 
Προβολές:	376 
Μέγεθος:	19,4 KB 
ID:	95909
    the night is mine
    the fight is tonight
    i the ghostrider going for a ride!

Η άποψη μου είναι ότι ο τύπος του λάστιχου που θα βάλεις θα είναι ανάλογα με την χρήση που κάνεις στην μηχανή. Εαν κάνεις σπόρ χρήση κοίταξε για σπόρ λάστιχα αλλιώς εαν κάνεις ταξίδια κοίταξε για κάτι διαφορετικό λάστιχο που να βγάζει πολλά χιλιόμετρα με μια μικρή υποχώρηση στο απόλυτο κράτημα.

me endiaferei na ta sundiazei ola mazi! alla poio poly gia sporturing thn exw!
    the night is mine
    the fight is tonight

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Φιλε, καταρχας τι να πω... με αυτα που σου συμβαινουν...

Ειναι γνωστο βεβαια οτι δυστυχως , τα περισσοτερα στραβα συμβαινουν συνυθως οτνα η μηχανη ειναι καινουργια....

Σχετικα με λαστιχα, εχω τα Dunlop Qualifier 2006, και και σε 2000 χλμ που εχω κανει μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Τιμη φανταζομαι θα τα βρεις γυρω στα 400.

Spor Λαστιχο αλλα και μεστη πολη - ειτε με βροχη δεν εχω γλυστριματα.

Για αντοχη δεν μπορω να πω ακομα, παντως στα 2000 με πολυ χαλαρη οδηγηση ομως (μπαντες κλπ δεν παιζουν) δεν βλεπω καμια φθορα.
    Αυτα και καλο ψαξιμο....
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Αρχικά δημιουργήθηκε από mparkaroutsos
    me endiaferei na ta sundiazei ola mazi! alla poio poly gia sporturing thn exw!
    MICHELIN PILOT ROAD 2. Για δές το. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
    MICHELIN PILOT ROAD 2. Για δές το. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.
    kai ego ayta mallon tha valo otan erthei ayti i ora...

12,000 km exo - pote peripou tha prepei na allaxo??? simiosate oti epeidi eimai kainourios to pigaino xalara genika to mixanaki - sta 20,000 kala einai na allaxo???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Σπινιαρε το και λιγο να το ευχαριστηθεις τι το φυλας το λαστιχο τοσα χλμ ; Kαθε 6500 χλμ τα λαστιχα πρεπει να αλλαζονται ειναι ψυχολογικη ανανεωση !

βρε φιλε αυτος που σου ειπε οτι τα diablo corsa 3 κανουν 500 ειναι πολυ μεγαλος κλεφτης.
    στον λαστιχα μου αμα θυμαμαι καλα τα εβαλα 420 η 450 ευρω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    MICHELEN POWER 2CT ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 340-360 ΕΥΡΑ

show must go on..... Το avatar του/της Frezas
    Για τσεκαρε και εδω που γινετε μια αναλoγη κουβεντα για λαστιχακια σε fazer !!

http://www.fazerclub.gr/forum1/viewtopic.php?t=4409
    www.fazerclub.gr

ρωτησα για diablo corsa 3 και επαθα σοκ απο τιμη 510

Θελω ΤΩΡΑ να μου πεις μεσω πμ πιο βουλκανιζατερ ηταν αυτο

paidia euxaristw poly olous telika kateliksa kai ebala ta pilot road 2! mporw na pw pws an kai ta lastixa einai kainourgia kai apatita akoma mou empneoun tromerh empistosinh kai exw pathei plaka!!! timoula 370 euro
    the night is mine
    the fight is tonight

καλησπέρα 3 μέρες τώρα που έβαλα τα pilot road 2 ...άπαιχτο λάστιχο!!!! τιμούλα 310 ευρω

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Θελω ΤΩΡΑ να μου πεις μεσω πμ πιο βουλκανιζατερ ηταν αυτο
    Θελω απαντηση

Πάντως παιδιά εσείς που βάλατε στο FAZER τα pilot road 2 θα ήθελα να μας ενημερώνεται κάποια στιγμή για τα λάστιχα. Έχω μάθει ότι είναι πολύ καλό λάστιχο και θα ήθελα να μάθω την συμπεριφορά του στο FAZER με τον χρόνο.

Παρόμοια θέματα

1. τι λαστιχα να βαλω;
    από bliblis στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2009, 20:27
  2. ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ Cbr ?
    από McTalas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2008, 22:16
  3. ΤΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΒΑΛΩ???
    από nikos283 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7