καταρχην καλησπερα σε ολους! ρε παιδια με εχει παει μαμιοντας το φαζερι που να την πω την ιστορια μου και να με πιστεψουν?? καινουργια μηχανη τωρα κλεινει 7 μηνες! τον δευτερο μηνα που την εχω μου ανοιγει μια πορτα (ρωσσος) στα καλα του καθουμενου και παρτα 2500 ζημια! αντε λεω δεν πηραζει αυτα συμβαινουν! αφου ειμαι εγω καλα! μπλεκω με μαπα μηχανικο μου την κραταει την μηχανη ενα μηνα στο συνεργειο! αντε και παλι λεω αυτα συμβαινουν! την παιρνω ολα καλα μετα απο δυο μηνες μου την χωνει απο δεξια επειδη ειχε δουλεια λεει(αλβανος) και δεν προλαβεναι ειπε να κοψει την καβαλας(λ.αθηνων) και παλι λεω οκ δεν επαθα τιποτα και η μηχανη 1000 ζημια αντε ολα καλα αλλα....ΟΧΙ ποτε, κατι πρεπει να βρεθει ακομα για μενα! μετα απο μια ευδομαδα παθαινω λαστιχο πανω στην παραλιακη απο μια προκα οικοδομης αντε λεω οκ φτιαχνω το λαστιχο αλλα επειδη πρεπει να να φαω γερη μουτζα χθες παω να φυγω απο το σπιτι και στα 200μετρα ακουω μαγικο ηχο μπαμ! οχι ρε πουστη λεω αυτα δεν γινονται! και ανακαλιπτω ενα υπεροχο καρφι οπως βλεπετε απο κατω! το οποιο περασε το λαστιχο απο τα πλαγια και βγηκε στην ζαντα και μαντεψτε δεν μπαλωνεται!! οποτε αλλαζω λαστιχα μια και καλη αλλα επειδη δεν θελω να μου κατασπαραξουν την τσεπη και ρωτησα για diablo corsa 3 και επαθα σοκ απο τιμη 510 θελω τις γνωμες σας και τα φωτα σας και αν ξερετε κανεναν που να τα δινει ποιο φτηνα! HELP!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!
![]()