Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και ξαφνικα ο vangelis 64, αρχισε να παιζει μονο ρεγκε και απαγορευμενα ρεμπετικα....
Εγω του είπα πώς δεν είναι αυτό που νομίζει!
Ας δοκιμάσει και να μας πάρει τηλ να μας πεί εντυπώσεις!
:hypnotize![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπουμπουκια μου...μολις μυριστηκατε το θεμα ολοι μπηκατε ε?
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Mετα απο εξονυχιστικους ελενχους των φωτογραφιων εβγαλα το εξεις συμπερασμα:
Σε κοροϊδεψανε μεγαλε, οι σποροι δεν ηταν καναβουρι!!!!!!!:wacko:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Η TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΣΥ?
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ? :a29:
:a29:
HONDA KAI ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ!!!
Γαμώτ γαμώτ γαμώτ...!Θα ντονε σκίσω το γκερατά άμα το μπιάσω!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reptile4
Mετα απο εξονυχιστικους ελενχους των φωτογραφιων εβγαλα το εξεις συμπερασμα:
Σε κοροϊδεψανε μεγαλε, οι σποροι δεν ηταν καναβουρι!!!!!!!:wacko:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Πλάκα πλάκα....άκου να δεις τι είχα πάθει.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και ξαφνικα ο vangelis 64, αρχισε να παιζει μονο ρεγκε και απαγορευμενα ρεμπετικα....
Επειδή τα γουστάρω τα ρεμπέτικα και ειδικά τα χασικλίδικα,σ' ένα μαγαζί που δουλεύαμε(εδώ στον Πόρο)ένα μέρος τού προγράμματος ήταν με τέτοια κομμάτια,όπου γινόταν βέβαια και ο ανάλογος χαβαλές.
Μια μέρα λοιπόν έχω βγει απέναντι στον Γαλατά για να αλλάξω λάδια στη μηχανή(Αααχ το σεμπεδάκι μου)
Έρχονται που λες δυο τύποι καβάλα σ' ένα παπί,που έρχονταν και στο μαγαζί και μού λένε,"'Ελα πάμε" 'Πού ρε παιδιά;".."Ακολούθα"
Πάμε το λοιπόν,μπρος αυτοί πίσω εγώ και φτάνουμε σ' ένα μέρος ευάερον και ευήλιον,οι τύποι σβήνουνε κάθονται κάτω από έναν ευκάλυπτο.
Σβήνω κι εγώ..."Τι είναι ρε παιδιά;" Δεν πήρα απάντηση αλλά μόλις άρχισαν να βγαίνουν τα σύνεργα,κατάλαβα.
"Εμμμ....ξέρετε...εγώ....δεν μπορώ...να τώρα με τη μηχανή που είναι βαρειά ....και πρέπει να βάλω και λάδια...."
Τελικά την έκανα,τούς άφησα εκεί σύξυλους και δεν ξανάρθαν ούτε στο μαγαζί.![]()
![]()
Κοίτα να δεις τι μπορείς να πάθεις από το πουθενά φίλε μου!!!:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
ΟυαααααχαχαχαχααχχααααχχχαΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Mπαφα...lo soldier![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πλάκα πλάκα....άκου να δεις τι είχα πάθει.
Επειδή τα γουστάρω τα ρεμπέτικα και ειδικά τα χασικλίδικα,σ' ένα μαγαζί που δουλεύαμε(εδώ στον Πόρο)ένα μέρος τού προγράμματος ήταν με τέτοια κομμάτια,όπου γινόταν βέβαια και ο ανάλογος χαβαλές.
Μια μέρα λοιπόν έχω βγει απέναντι στον Γαλατά για να αλλάξω λάδια στη μηχανή(Αααχ το σεμπεδάκι μου)
Έρχονται που λες δυο τύποι καβάλα σ' ένα παπί,που έρχονταν και στο μαγαζί και μού λένε,"'Ελα πάμε" 'Πού ρε παιδιά;".."Ακολούθα"
Πάμε το λοιπόν,μπρος αυτοί πίσω εγώ και φτάνουμε σ' ένα μέρος ευάερον και ευήλιον,οι τύποι σβήνουνε κάθονται κάτω από έναν ευκάλυπτο.
Σβήνω κι εγώ..."Τι είναι ρε παιδιά;" Δεν πήρα απάντηση αλλά μόλις άρχισαν να βγαίνουν τα σύνεργα,κατάλαβα.
"Εμμμ....ξέρετε...εγώ....δεν μπορώ...να τώρα με τη μηχανή που είναι βαρειά ....και πρέπει να βάλω και λάδια...."
Τελικά την έκανα,τούς άφησα εκεί σύξυλους και δεν ξανάρθαν ούτε στο μαγαζί.![]()
![]()
Κοίτα να δεις τι μπορείς να πάθεις από το πουθενά φίλε μου!!!:rotflmao: :rotflmao:
Μας ξενερωσες τωρα.![]()
Γιατί ορέ;Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μας ξενερωσες τωρα.![]()
moto perpetuo
hasta luego.
γιατι ο ενας απο αυτους ητο ο πανακιας...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί ορέ;![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ώπα;Λες να....Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
γιατι ο ενας απο αυτους ητο ο πανακιας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
hasta luego.
Γατα εσυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
γιατι ο ενας απο αυτους ητο ο πανακιας...![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω βάλει εδώ χάμου ένα ενημερωτικό και θα δούμε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
η συναυλία πότε είπαμε θα γίνει;;;;
Περιμένω κάποιους κυρίους να πάρουνε μπρος!
moto perpetuo
hasta luego.