Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μπααα ...
Αυτος ειναι "γουτσου-γουτσου", για σαλονι ενα πραμα ...
:rotflmao:
![]()
Κοριτσακι ειναι ,το καταλαβαινεις απο τα , ματια
Σοβαρα.
Να σου πω Αρη μου ....
Αν με αφησεις να βρασω κανα 12ωρο, γινομαι ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟΣ !!!
:rotflmao:
![]()
Ετσι , ετσι φυσικα οχι για την ηλικια σου
Αλλα επειδη εισαι λυκος , αλανιαρης ,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρεξηγηθηκαμε?
Που γυρνας βολτες ,στα βουνα εννοω
Το παρακανα??
Λοιπον για να μαθαινουμε ...![]()
Στην κοινωνια των λυκων, που συνηθως ειναι μια μικρη (σχετικα) ομαδα, υπαρχουν τρεις που ξεχωριζουν.
Ο "Α" (Αλφα), η "Β" (Βητα) και ο "Ω" (Ωμεγα).
Ο "Α" ειναι το κυριαρχο αρσενικο. Ειναι ο αδιαμφισβητητος αρχηγος. Αυτος οδηγει την αγελη στο κυνηγι και επιλεγει την στρατιγικη. Αυτος καθοριζει την σειρα που θα φανε μετα το θηραμα. Και γενικα εχει την καθολικη αποδοχη και σεβασμο στην κοινωνια τους.
Η "Β" ειναι το κυριαρχο θυληκο. Κατα κανονα ειναι η "γυναικα" του "Α" (ειναι και μονογαμικοι βλεπετε), χωρις ομως αυτο να ειναι απαραιτητο. Εχει κι αυτη την γενικη αποδοχη και αλλες αρμοδιοτητες, οπως την γενικη επιβλεψη στην ανατροφη και εκπαιδευση των "μικρων" (ασχετα με το πoιας λυκαινας ειναι, τα μεγαλωνει και τα εκπαιδευει ΟΛΗ η αγελη), την ευρεση καταλληλης στεγης (σε τυχουσες μετακινησεις), αλλα κυριως αναλαμβανει τον "ψυχολογικο" τομεα της αγελης.
Ο "Ω" μπορει να ειναι ειτε αρσενικος, ειτε θυληκος. Ειναι αυτος που εχει την μικροτερη αποδοχη στην κοινωνια. Ειναι αυτος που θα φαει τελευταιος. Απο την αλλη μερια ομως ειναι ενας τρομερα απαραιτητος κρικος στην κοινωνια των λυκων, μιας και ειναι αυτος που αρχιζει ΠΑΝΤΑ το παιχνιδι (απαραιτητο συστατικο στην αγελη) με σκοπο φυσικα να γινεται περισσοτερο αποδεκτος απο την αγελη. Κατι σαν γελωτοποιος ας πουμε.
Ο "Α" αν "χασει" την θεση του (κατα κανονα απο γεραματα - απωλεια δυναμεων), τοτε αν μεν την χασει με πλειοψηφια (παντα μετα απο μαχη) διασπατε η αγελη και φευγει με του "δικους του" οποτε ειναι παλι "Α" σε αλλη αγελη, ενω αν την χασει με ομοφωνια τοτε φευγει και ζει μονος του (Μονολυκος).
Η "Β" αν χασει την θεση της υποβιβαζεται απλως σε ενα απλο μελος της κοινωνιας, ποτε ομως δεν γινεται "Ω"!
Ο "Ω" μπορει να αναβαθμιστει μονο αν καποιο απο τα μικρα που μεγαλωνουν παρει την θεση του. Επειδη παντα στην αγελη υπαρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ "Ω"!
Ελπιζω να σας φωτησα λιγακι ...![]()
Φιλε Χρηστο,μαλλον εσυ μπορεις να με καταλαβεις.....
Εχω μια λυκαινα απο βελγο πατερα και γερμανιδα μανα...
Προχτες μου την χτηπησε μαλλον αυτοκινητο και γυρισε πισω σαν φαντασμα..δεν ξερω πως...απλα λυθηκε και εφυγε μονη της.
Ευτυχως δεν εχει εσωτερικη αιμοραγια,αλλα τη βλεπω και πιανεται η ψυχη μου.Την εχω μουρλανει στις ενεσεις,εχει μεινει η μιση....ασε
Τελος παντων.....ειναι ενα απο τα πιο ομορφα ζωα,με συμπεριφορα και νοημοσυνη αξιοθαυμαστο.......
*Α*- *Β*- η" *Ω*........Ειναι πανεμορφοι !!!!!!!![]()
Λοιπον για να μαθαινουμε ...![]()
Στην κοινωνια των λυκων, που συνηθως ειναι μια μικρη (σχετικα) ομαδα, υπαρχουν τρεις που ξεχωριζουν.
Ο "Α" (Αλφα), η "Β" (Βητα) και ο "Ω" (Ωμεγα).
Ο "Α" ειναι το κυριαρχο αρσενικο. Ειναι ο αδιαμφισβητητος αρχηγος. Αυτος οδηγει την αγελη στο κυνηγι και επιλεγει την στρατιγικη. Αυτος καθοριζει την σειρα που θα φανε μετα το θηραμα. Και γενικα εχει την καθολικη αποδοχη και σεβασμο στην κοινωνια τους.
Η "Β" ειναι το κυριαρχο θυληκο. Κατα κανονα ειναι η "γυναικα" του "Α" (ειναι και μονογαμικοι βλεπετε), χωρις ομως αυτο να ειναι απαραιτητο. Εχει κι αυτη την γενικη αποδοχη και αλλες αρμοδιοτητες, οπως την γενικη επιβλεψη στην ανατροφη και εκπαιδευση των "μικρων" (ασχετα με το πιας λυκαινας ειναι, τα μεγαλωνει και τα εκπαιδευει ΟΛΗ η αγελη), την ευρεση καταλληλης στεγης (σε τυχουσες μετακινησεις), αλλα κυριως αναλαμβανει τον "ψυχολογικο" τομεα της αγελης.
Ο "Ω" μπορει να ειναι ειτε αρσενικος, ειτε θυληκος. Ειναι αυτος που εχει την μικροτερη αποδοχη στην κοινωνια. Ειναι αυτος που θα φαει τελευταιος. Απο την αλλη μερια ομως ειναι ενας τρομερα απαραιτητος κρικος στην κοινωνια των λυκων, μιας και ειναι αυτος που αρχιζει ΠΑΝΤΑ το παιχνιδι (απαραιτητο συστατικο στην αγελη) με σκοπο φυσικα να γινεται περισσοτερο αποδεκτος απο την αγελη. Κατι σαν γελωτοποιος ας πουμε.
Ο "Α" αν "χασει" την θεση του (κατα κανονα απο γεραματα - απωλεια δυναμεων), τοτε αν μεν την χασει με πλειοψηφια (παντα μετα απο μαχη) διασπατε η αγελη και φευγει με του "δικους του" οποτε ειναι παλι "Α" σε αλλη αγελη, ενω αν την χασει με ομοφωνια τοτε φευγει και ζει μονος του (Μονολυκος).
Η "Β" αν χασει την θεση της γυποβιβαζεται απλως σε ενα απλο μελος της κοινωνιας, ποτε ομως δεν γινεται "Ω"!
Ο "Ω" μπορει να αναβαθμιστει μονο αν καποιο απο τα μικρα που μεγαλωνουν παρει την θεση του. Επειδη παντα στην αγελη υπαρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ "Ω"!
Ελπιζω να σας φωτησα λιγακι ...![]()
ΩΩΩΩ ναι καταλάβαμε! Αρα ο μονόλυκος ΔΕΝ έχει θηλυκό και παιδιά. Ακόμα και άν για λίγο, κάποιος, γυρίζει στα βουνά μόνος, δεν είναι μονόλυκος αφου ΈΧΕΙ θηλυκό και παιδιά. Μάλλον για Ω, που τον στείλανε βόλτα, μέχρι να τελειώσουν της δουλειές τους μοιάζει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ελπίζω να την πήγες σε κάποιον γιατρό και σου έδωσε της ενέσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από atropos
Φιλε Χρηστο,μαλλον εσυ μπορεις να με καταλαβεις.....
Εχω μια λυκαινα απο βελγο πατερα και γερμανιδα μανα...
Προχτες μου την χτηπησε μαλλον αυτοκινητο και γυρισε πισω σαν φαντασμα..δεν ξερω πως...απλα λυθηκε και εφυγε μονη της.
Ευτυχως δεν εχει εσωτερικη αιμοραγια,αλλα τη βλεπω και πιανεται η ψυχη μου.Την εχω μουρλανει στις ενεσεις,εχει μεινει η μιση....ασε
Γράψε μου τι ενέσεις της δίνεις και τι τρώει.
Υπάρχουν κάτι αλοιφές-τροφές, πού κάνουν καλή δουλειά σε καταβεβλημένους οργανισμούς. Σε μεγάλα πετ σοπ και σε κτηνιατρικές φαρμακαποθήκες.
![]()
![]()
![]()
Φιλε TAI καλησπερα......
Της δινω...Primperan , Neurobion , Konakion , Vetricillin , Dexamethasone......απο τροφη ρυζι με κοτοπουλο βραστο..
Μια ομορφια γραμμενη!:smilea:
Thanks!![]()
Τώρα εγώ να ρωτήσω κάτι??Έχετε δει λύκο με γαλανά μάτια
![]()
Εμένα πάντως μου κάνει για χασκι μάλαμουπ και όχι για λύκο
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!