Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!
Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!
Υπομονή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Ευχαριστώ για την συμμετοχή...
Τα δώρα θα κληρωθούν όταν θα πάρω ΤΣΟΠΕΡ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
στο δικο μου ειχα που και που διακοπες στο γκαζι στιγμιεαΑρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Αν και άλλαξα μπουζί. τα μπουζί δοέλευαν.
Όταν λες είχε διαροή το ρέυμα τι εννοείς...;;;
αυτο οφειλοτανε στην μπουζοπιπα που δεν κουμπονε καλα. αλλαζοντας την το προβλημα εξαφανιστηκε
αφου ητανε η μπαταρια γιατι δεν επερνε ουτε με σπρωξιμο ?
Αυτήν τν απορία είχα και εγώ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
αφου ητανε η μπαταρια γιατι δεν επερνε ουτε με σπρωξιμο ?
Ειδικός δεν είμαι! αλλά....
Την μηχανή για να την δοκιμάζω, την έβαζα μπρος με καλώδια απο ένα φορτηγάκι που είχαμε εκεί δίπλα.
Λοιπόν:
Συνέδεα την μπαταρία μου με το φορτηγάκι, πατούσα την μίζα και έπερνε μπροστά κανονικά.
Εγώ αμέσως όμως έβγαζα τα καλώδια που καλωδίωνα την μπαταρία και μετά δοκίμαζα το γκάζι να δω αν δουλεύουν όλα καλά.
Δεν δούλευαν όμως και έκανε αυτά τα περίεργα μπερδέματα σαν ατροφία, σαν νοθευμένη βενζίνη και τέτοια.
Μόνο ρελαντί και μέχρι 2000 στροφές δούλευε!
Κάποια στιγμή μετά απο πολλές δοκιμές, αφήνω τα καλώδια πάνω στην μπαταρία μου και δοκιμάζω το γκάζι!
Όλα δούλευαν τέλεια...
Κανονικότατα!!!
Η μπαταρία μου είχε καταστραφεί και σκέφτομαι ότι δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί το κύκλωμα...
Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση...!!!
Υπομονή...
Όχι ακριβώς...!!!
Η μηχανή τώρα δουλεύει μια χαρά!!!
Απλά για να δω αν δεν φταίει τίποτα άλλο ηλεκτρονικό - ηλεκτρολογικό όπως ανορθωτής ο οποίος φορτίζει την μπαταρία, πρέπει να κάνω κάποιες δοκιμές!!!
Εγώ τελικά έμεινα μια μέρα Σαλόνικα και την επομένη συνέχισε να δουλεύει τέλεια και γύρισα καβαλα!!!
Υπομονή...
στο μηχανικο που σου ειχα πει πηγες?Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Όχι ακριβώς...!!!
Απλά για να δω αν δεν φταίει τίποτα άλλο ηλεκτρονικό - ηλεκτρολογικό όπως ανορθωτής ο οποίος φορτίζει την μπαταρία, πρέπει να κάνω κάποιες δοκιμές!!!
Εγώ τελικά έμεινα μια μέρα Σαλόνικα και την επομένη συνέχισε να δουλεύει τέλεια και γύρισα καβαλα!!!
Όχι.
Είχα τελειώσει κατά τις 9 και κάτι χθες Παρασκευή και την έκανα την επομένη νωρίς το πρωί (σήμερα) για Καβάλα κα δεν προλάβαινα!
Ευτυχώς ή Δυστυχώς έχουμε κάποιους καλούς σχετικά πάντα μηχανικούς και εδώ.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Υπομονή...
Να το κάνεις οπωσδήποτε....Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Όχι ακριβώς...!!!
Αν ο ανορθωτής , ή τα τυλίγματα του εναλλάκτη δεν βγάζουν ονομαστικές τάσεις και ρεύματα , πολύ σύντομα η μπαταρία σου θα αποδημήσει εις Κύριων , και ίσως πάρει μαζί της και την ηλεκτρονική για παρέα ......
Σου μιλάω εξ ιδίας πείρας....
Σίγουρα φταίει ο ανορθωτής και αυτός ξέκανε τη μπαταρία σου. Τσέκαρέ τον πριν ξαναπάθεις τα ίδια.
Και τον ανορθωτή ποιος τον ξέκανε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
Σίγουρα φταίει ο ανορθωτής και αυτός ξέκανε τη μπαταρία σου.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Η παράδοση του πνεύματος των ανορθωτών του F650 είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Και δεν οφείλεται πάντα σε ελλειπή συντήρηση της μπαταρίας (αν αυτό εννοείς), αλλά σε μέτρια (να το πούμε κομψά...) ποιότητα κατασκευής και ελλειπή εξαερισμό λόγω θέσης(κατω απ τη σελα).
Ο ανορθωτής είναι "κλασικό" πρόβλημα στο F650F. Σήμερα μάλιστα το συζητούσα με το μηχανικό της BMW για ένα μηχανάκι ενός φίλου. Ο ανορθωτής καίγεται λόγω του ότι βρίσκεται κάτω από τη σέλα & δε μπορεί να εξαεριστεί (παγώσει) καλά. Ο φίλος μου είπε ότι σε 9 χρόνια άλλαξε 3 ανορθωτές.
Ελπίζω να βοήθησα..![]()
![]()
Δυστυχώς δεν είχα ακόμα τον χρόνο να το ελέγξω.
Μέσα στην βδομάδα θα σας ενημερώσω αν τελικά φταίει και κάτι άλλο εκτός απο την μπαταρία.
Υπομονή...