Σελίδα 133 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 3383123128129130131132133134135136137138143183 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.981 έως 1.995 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Παλαιό μέλος
    Λουκιλουκ μαλλον οι συντακτες του powerbikes τα πηραν απ την ducati... 3 δευτερα στον γυρο??? τι ειναι m1 το 1098???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    [B]Παρε κανα tzr250 rgv250... πολυ φτηνα θα βρεις.... ειναι βρωμογκαζα... εγω με tzr250 εμαθα να οδηγαω..... ακομα και τωρα που οδηγαω ενος φιλου το τζρ γουσταρω... 2χρονο με ypvs τρελο ηχο βγαζει... και βγαζει 215 με το κοντερ το δικο μου...

μορι κουφαλιτσα γιατι δεν μασ το λες ποιο νωρις οτι ακομα και τωρα ξεκαβλωνης με

YAMAHA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝ ΦΑΤΟΝΝΝΝΝΝΝ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Παρε κανα tzr250 rgv250... πολυ φτηνα θα βρεις.... ειναι βρωμογκαζα... εγω με tzr250 εμαθα να οδηγαω..... ακομα και τωρα που οδηγαω ενος φιλου το τζρ γουσταρω... 2χρονο με ypvs τρελο ηχο βγαζει... και βγαζει 215 με το κοντερ το δικο μου...

μορι κουφαλιτσα γιατι δεν μασ το λες ποιο νωρις οτι ακομα και τωρα ξεκαβλωνης με

YAMAHA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝ ΦΑΤΟΝΝΝΝΝΝΝ

Δε λεω οτι μαπα ολα τα yamaha ....

ΤΟυλαχιστον το σιγκεκριμενο δε τρωει δισκακια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Δε λεω οτι μαπα ολα τα yamaha ....

ΤΟυλαχιστον το σιγκεκριμενο δε τρωει δισκακια

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΙΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΙΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKE 1978
    Πολλοι που ηταν τεζα ιαπωνια, εχουν πεση με τα μουτρα ducati και ktm. εκτος απο supersport δε πιανουνε οι ιαπωνες τιποτα. ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
    Φιλαράκι ............. και στην πρέζα έπεσαν με τα μούτρα πολλοί !!!!!!!! Αυτό δεν την κάνει καλή συνήθεια ...............

Και σχεδόν ΣΙΓΟΥΡΑ εκεί θα πέσουν αυτοί που αναφέρεις παραπάνω !!!!!!!!!! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    1. R6 με ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ κινητήρα απο υδραβλική...
    2. ΖΧ-12 με την εξάτμηση να φτήνει όλη την BP και να μην κρατάει ρελαντί ούτε με τάμα...
    3. R1 με κομματιασμένη καμπάνα...
    4. Ζ750 με τον 3ο κύλινδρο off..(τι ασυνήθηστο...)
    5. CBR RR με πρόβλημα στα ηλεκτρικά...
    6. FZR πάλι με κομματιασμένη καμπάνα...

Αυτά τα είδα αυτή την βδομάδα, σε συνεργείο φίλου..

Αμα θές να σου πω και την επόμενη... Που μου πιάστηκες απο ΤΗΝ περίπτωση και άρχισες τα Γαλλικά..

Ρε άντε παένετε ρΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    Μεγάλε, άλλο να βρίσκεις 6-7 στα ούτε και εγώ ξέρω πόσες χιλιάδες και άλλο 3-4 στα δέκα που πουλήθηκαν φέτος !!!!!!!!!!!!
    Μην παρουσιάζεις ΜΟΝΟ τα νούμερα που σε βολεύουν !!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    οταν λεμε για το στησιμο δν εννοουμε ενα γρηγορο γυρο. το 1098 αποδεδειγμενα βγαζει ενα αγωνα στο οριο οπως ειναι απ το εργοστασιο. στα τζαπαν θα μειωνονται οι ανοχες τους κ η αναρτηση μετα απο λιγο θα τα φτυσει, τα φρενα δν θα πιανουν καλα δν ειναι τοσο τραγικα αλλα η διαφορα υπαρχει.. χρειαζονται λιγη βελτιωση ακομα..

κ δν κανει 23000 ρε παιδια 19 κανει το απλο. δλδ +4Κ οκ η διαφορα δν ειναι τοσο μεγαλη.. παιρνεις το πιο καυλα οχημα που υπαρχει ομως.. για 4Κ διαφορα.. αν τα χεις τα λεφτα why not? δε λεω να χρεωθεις, γιατι για τπτ δν αξιζει να χρεωνεσαι.. τεσπα..
    Δε μου λες, όλα αυτά που λες τα υποστηρίζεις επειδή τα ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ή επειδή απλά διάβασες το manual ;;;;;;;
    Γιά πες μας ποιό ιαπωνέζικο 1000αρι καβάλησες και ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ και ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ;;;;;;;

Και για δες τι φρένα και αναρτήσεις φορά το 1098 το απλό και μετά μίλα .............
    Και ΜΗΠΩΣ γνωρίζεις και εσύ και οι άλλοι σε ποιόν ανήκει η ΟHLINS;;;;;;;;;;;;;;;

ρε πουτσουλες τα μηχανακια σας ειναι για κλωτσιες. ΚΤΜ και ξερω ψωμι:hypnotize :hypnotize :a19: :a19: :a19: :a19: :a19: RE:a17: RESPECT
    KTM IS EXTREME LIFE

Παλαιό μέλος
    αφου ξερεις ψωμι παω πασο........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Δε μου λες, όλα αυτά που λες τα υποστηρίζεις επειδή τα ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ή επειδή απλά διάβασες το manual ;;;;;;;
    Γιά πες μας ποιό ιαπωνέζικο 1000αρι καβάλησες και ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΦΡΕΝΑ και ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ;;;;;;;

Και για δες τι φρένα και αναρτήσεις φορά το 1098 το απλό και μετά μίλα .............
    Και ΜΗΠΩΣ γνωρίζεις και εσύ και οι άλλοι σε ποιόν ανήκει η ΟHLINS;;;;;;;;;;;;;;;
    τα χεις καβαλησει εσυ δλδ ή πολλοι απο δω μεσα? οτι γραφουν περιοδικα κ οτι διαβαζω κατα καιρους στο νετ γραφω. επισης τα γαμωτικον τα βαζω για να μην παρεξηγειται κ κανεις.

το 1098 φοραει showa κ η ολινς ειναι της γιαμαχα σωστα....? ε και τι να μου λεει αυτο δλδ? ακομα κ στο r1sp ηταν χειροτερης ποιοτητας απο ενα ducati superbike s.. as fas as i know.. ακομα κ να τα οδηγουσα btw δν νομιζω να καταλαβαινα διαφορα.. αυτο δν σημαινει οτι δν ειναι..

εδιτ.. τα φρενα ειναι ιδια στο απλο με το ες.

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Μεγάλε, άλλο να βρίσκεις 6-7 στα ούτε και εγώ ξέρω πόσες χιλιάδες και άλλο 3-4 στα δέκα που πουλήθηκαν φέτος !!!!!!!!!!!!
    Μην παρουσιάζεις ΜΟΝΟ τα νούμερα που σε βολεύουν !!!!!!!!!!

Και 4 στα 10 να χαλάνε, δηλαδή το 40%, πάλι περισσότερες βλάβες έχετε και πιο στάνταρ..

Δεν σου φάνηκε ποτέ περίεργο που όταν το πάς στο μάστορα, κάθεται και σε κοιτάει με αυτό το βαρεμένο βλέμμα και περιμένει να τελιώσεις την ιστορία, που έχει ακούσει χιλιάδες φορές... Την άλλη μέρα σου το έχει έτοιμο και μετά απο 2 μηνάκια, φτου και απο την αρχη...
    Γιαπάν και περισσότερες και πιο στάνταρ και δυστηχός πιο φαρμακερές βλάβες απο Europe...

Και στο ξαναγράφω, βρήκες ΤΗΝ περίπτωση να πιαστείς...

Παλαιό μέλος
    Το να πιστευεις οτι οι ducati ειναι καλες μηχανες ειναι μια ψευδαισθηση που μπορει να οφειλεται στην ελλειψη sex ή σε υπερβολικη καταναλωση αλκοολ:rotflmao:

Παρε κανα tzr250 rgv250... πολυ φτηνα θα βρεις.... ειναι βρωμογκαζα... εγω με tzr250 εμαθα να οδηγαω..... ακομα και τωρα που οδηγαω ενος φιλου το τζρ γουσταρω... 2χρονο με ypvs τρελο ηχο βγαζει... και βγαζει 215 με το κοντερ το δικο μου...

Οποτε ειναι να ερθεις στειλε πμ να συνενοηθουμε

σερρες ειναι καμια 80-90 χλμ ουτε και εγω ξερω ακριβως απο περιφεριακο παμε

Αμα δε πας τερμα γκαζι και πηγανεις χαλαρα θα σε πηγαινει...

Εγω πηγαινα σερρες καθε βδομαδα με το τζρ για βολτα (οχι πιστα) δε με εκανε προβληματα...

Απλα το 2χρονο θελει να το δουλευεις διαφοτερικα... οχι οπως ενα 4χρονο... να με καταλαβαινεις..
    Σε λίγο θα μας πείς ότι το rgv 20αετίας είναι καλυτερο απο το RS!!!
    ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΑ 30ΧΡΟΝΩΝ!!!!!

Παρε ενα rs να δεις τι είναι μηχανή 125!!!!
    Άλλα αντ’ άλλα,της Παρασκευής το γάλα!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Το να πιστευεις οτι οι ducati ειναι καλες μηχανες ειναι μια ψευδαισθηση που μπορει να οφειλεται στην ελλειψη sex ή σε υπερβολικη καταναλωση αλκοολ:rotflmao:
    Αυτή είναι η εμπεριστατομένη σου άποψη, την οποία καταθέτεις για να θεωρηθείς σοβαρός, ή μήπως, αρκεί που έχεις αγοράσει Γιαπαν;;;

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε