Καλημέρα σε όλους!![]()
Ακούστε λίγο και το πρόβλημα που με βασανίζει καιρό τώρα. Εχω εναν πήγασο του 2002 και ξαφνικά πριν απο κανα μήνα το μπροστινό φρένο αρχίζει να τρίζει. Να τρίζει σαν νταλίκα. Να τρίζει όπως δεν έχω ξανακούσει ποτέ! Η προφανής λύση: αλλάζω τακάκια. Τίποτα. τρίβω τις γωνίες απο τα τακάκια μήπως ακουμπάνε στο δόντι του δίσκου, τίποτα. Τα νεύρα μου αρχίζουν να σπάνε... Ξανααλλάζω τακάκια και τα στρώνω ευλαβικά, ... τίποτα. Πάω στο συνεργείο, αλλάζω δίσκο, τακάκια, ... τίποτα. Τα νεύρα μου συνεχίζουν να σπάνε... Πάω στο συνεργείο πάλι, δοκιμάζουμε άλλη τρόμπα, δαγκάνες, τακάκια, εξαέρωση, μέχρι και χαραγματιές στο τακάκι για αερισμό με τον τροχό του έκανε, ΤΙΠΟΤΑ! Η δαγκάνα είναι brembo και τα τακάκια ferodo τα μαμίσια, πάντα. Το θέμα μου είναι οτι τα νεύρα μου έχουν σπάσει, και θέλω να καταλάβω ΓΙΑΤΙτο κάνει αυτό ενώ ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. Δεν θέλω να αλλάξω μάρκα τακάκια, θέλω να καταλάβω.....
Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό μετά απο αυτά είναι μήπως η Ferodo έβγαλε ελατωματική παρτίδα... (τα ίδια φρένα έχει και το F650).
Να'στε καλά.