Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 106

Θέμα: αναμετεδωση απο την ΝΕΑ φωτια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    οκ ειναι το σπιτικο του (δεν μπορουσε να κινδυνευσει) αλλα πηγαινει στην μοναδα του και παιζει να ειναι: γυρω γυρω φωτια και στη μεση η κρουκο-μοναδα, απο οτι με ειπε μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια!

Κουράγιο στον άνθρωπο. Κουράγιο σε όλους μας.
    Το ιν τζι αρ γράφει ότι λιποθύμισε πυροσβέτης στο Βύρωνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    προσφορα του συλλογου οικοδομικων συνεταιρισμων Ελλαδος

με την ευγενικη χορηγια της ''φλογα κτηματομεσιτικης επε''

ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Οι ισχυροι Βοριοανατολικοι ανεμοι και οι υψηλες θερμοκρασιες των προηγούμενων ημερων, ευνοουν τις πυρκαγιες στην Νοτια - Νοτιοδυτικη Ελλαδα και ιδιαιτερα στην περιοχη της Πελοπονησσου...

Οι κατα τοπους νεφωσεις στην Μακεδονια και στην Θρακη καθως και η πιθανοτητα εκδήλωσης σποραδικων καταιγιδων καθιστα ανωφελο τον εμπρησμο σε αυτες τις πριοχες με το σκηνικο να αλλαζει αυριο, οπου και οι συνθηκες θα ειναι σαφως ευνοϊκοτερες για εμπρησμο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	greece2.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	29,7 KB 
ID:	96632

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Φιλε μου επειδη εχω κανει και τα τρια (πορεια/συναυλια/blog) μπορεις αν θες να μας προτεινεις κατι αλλο;
    θα χαρω πολυ...
    ραντεβου τον Νοεμβριο στην Παρνηθα λοιπον αφου δεν σε καλυπτει αυτη η δραση
    πληροφοριες εδω...
    http://www.wwf.gr/index.php?option=c...rms&Itemid=284
    ...ισχυει και για ολους τους αλλους φυσικα
    Tα όσα έγραψα δεν τα έγραψα για να υποβαθμίσω την αξία αυτών των ενεργειών (πορεια/συναυλια/blog) ,αλλά από ειρωνία που πηγάζει από το ξενέρωμα του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ( θελημένα ή όχι) ΚΡΑΤΟΥΣ στο οποίο ζούμε και των ηλιθίων κατά πλειοψηφία πολιτών που το απαρτίζουν ( βλέπε γόπες, σκουπίδια στα δάση, χλευασμός της φύσης).
    Έτσι είναι το μπ_____λο που ζούμε πρώτα γίνεται το κακό και μετά τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα...πρόληψη????τί είναι αυτό???
    ...αστελέχωτο πυροσβεστικό σώμα ( και όχι μόνο) καιβαρύγδουπες δηλώσεις ''πολιτικών''...
    Μαύρο και μικρά κόμματα , μπας και ξυπνήσει κανείς,.Εκεί είναι η δύναμή μας
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! :a31:

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    ρε σεις εκει πανω δεν ειναι σταυρος; [devils animal] εκει νομιζω υπηρετει.

ακουσα μολις ενα φυλακα του μερους να λεει οτι μολις αντιληφθηκαν τον απνο, ειδοποιησαν αμεσως αλλα μεχρι να ερθει η πυροσβεστικη ειχε φουντωσει. <ιλησε επισης κ για 5 εκρηξεις...

Δεν ξερω τι να πω

Ειναι τοση η οργη κ η στεναχωρια....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Tα όσα έγραψα δεν τα έγραψα για να υποβαθμίσω την αξία αυτών των ενεργειών (πορεια/συναυλια/blog) ,αλλά από ειρωνία που πηγάζει από το ξενέρωμα του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ( θελημένα ή όχι) ΚΡΑΤΟΥΣ στο οποίο ζούμε και των ηλιθίων κατά πλειοψηφία πολιτών που το απαρτίζουν ( βλέπε γόπες, σκουπίδια στα δάση, χλευασμός της φύσης).
    Έτσι είναι το μπ_____λο που ζούμε πρώτα γίνεται το κακό και μετά τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα...πρόληψη????τί είναι αυτό???
    ...αστελέχωτο πυροσβεστικό σώμα ( και όχι μόνο) καιβαρύγδουπες δηλώσεις ''πολιτικών''...
    Μαύρο και μικρά κόμματα , μπας και ξυπνήσει κανείς,.Εκεί είναι η δύναμή μας

φιλε μου εχει ξαναγραφτει πολλες φορες, αλλα αυτοι μας αξιζουν!!

οσο οι πολιτες αυτης της χωρας φιλουν κατουρημενες ποδιες για να εξασφαλισουν οτιδηποτε, οσο συντηρουμε την αναξιοκρατια σε ολα τα επιπεδα, οσο η παιδια με την ευρυτερη εννοια της ειναι υποβαθμισμενη ...αυτους θα εχουμε!!! και καλα να παθουμε!!

Κοιτα γυρω σου και πες μου τι βλεπεις;

Τρεντια και χαϊλικια, εχω σημερα πρωτο τραπεζι πιστα, εγκριθηκε το διακοποδανειο, διοριστηκε με πλαγιο τροπο το παιδι ....αυτα ειναι....δεν πα να γ@μηθει ο Υμηττος και η Παρνηθα!! στην τελικη αν δεν εχουμε αερα να αναπνευσουμε , θα απευθυνθω παλι στον υπουργο, θα του μαζεψω 15 ψηφοφορους και εγω θα αναπνεω!!! θα φροντισει αυτος...στα @ρχιδι@ μου ολοι οι αλλοι, ας προσεχαν.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Το πρωτο ραντεβου ειναι τον Σεπτεβριο στις εκλογες ,
    σ αυτους που πραγματικα εχουμε βαρεθει να τους "αναζηταμε" για να τους
    απαγγελουμε κατηγοριες...

(Μακαρι να ψηφιζαμε για να τους στειλουμε στην στενη...ολοι τα τομαρια μεσα θα ηταν)

το αλλο ραντεβου τον Νοεμβριο...και φυσικα ...
    δεν θα ειναι σε καφετερια...
    για καφεδακι...
    ποτακι...
    αστειακι...
    ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!

...αλλα για να παρουμε την τυχη του Βουνου ΚΑΙ στα χερια μας...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Κολαση η Κατεχακη στο υψος της Λ.Καρεα.
    Η φωτια εφτασε 10 μετρα απο τον δρομο.
    Πολυς καπνος, τα ελικοπτερα και τα αεροπλανα να πετανε νερο πανω απο τα κεφαλια μας σχεδον.

Ο συναδελφος που ηταν στην πυλη (η μοναδα μου ειναι η πρωτη μολις στριβεις απο Κατεχακη 300 μετρα πριν την ΑΣΔΕΝ) ειδε στα 10 μετρα μια φωτιτσα και μεσα σε δευτερολεπτα ειπε ειχε απανθρακωθει δασακι του δημοτικου αναψυκτηριου (Κουταλα) ακριβως απεναντι.
    Σε εκεινο το σημειο λιγο πιο μεσα ειναι και μια διακλαδικη μοναδα η Σ.Α.Ν δεν ξερουμε τι απεγινε.

Σκατα μελατα......
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    πάντως ρε παιδιά μην ορμάμε αμέσως έτσι σε όλο το σύστημα...

Φωτιές το καλοκαίρι υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο ακόμα και στις χώρες που είναι πολύ πιο εύρωστες και οργανωμένες...Μην κοιτάτε μόνο τα σκανδιναυικά δάση που είναι όλο τον χρόνο υγρά από τις βροχές και το λιώσιμο του χιονιού και η φωτιά δεν μπορεί να εξαπλωθεί.... δείτε τι γίνεται στην Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία, Γαλλία, Πορτογαλία, Αμερική, Αυστραλία κλπ

Κακά τα ψέμματα...στο Ελληνικό κλίμα και με την Ελληνική πανίδα (πεύκο κλπ) οι φωτιές είναι αναπόφευκτες και όταν φυσάει σχεδόν ανθρωπίνως αδύνατον να αντιμετωπιστούν...
    από ότι βλέπω οι προσπάθειες που γίνονται για την κατάσβεση είναι υπεράνθρωπες...ας μην γινόμαστε τόσο μίζεροι ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    φιλε μου εχει ξαναγραφτει πολλες φορες, αλλα αυτοι μας αξιζουν!!

οσο οι πολιτες αυτης της χωρας φιλουν κατουρημενες ποδιες για να εξασφαλισουν οτιδηποτε, οσο συντηρουμε την αναξιοκρατια σε ολα τα επιπεδα, οσο η παιδια με την ευρυτερη εννοια της ειναι υποβαθμισμενη ...αυτους θα εχουμε!!! και καλα να παθουμε!!

Κοιτα γυρω σου και πες μου τι βλεπεις;

Τρεντια και χαϊλικια, εχω σημερα πρωτο τραπεζι πιστα, εγκριθηκε το διακοποδανειο, διοριστηκε με πλαγιο τροπο το παιδι ....αυτα ειναι....δεν πα να γ@μηθει ο Υμηττος και η Παρνηθα!! στην τελικη αν δεν εχουμε αερα να αναπνευσουμε , θα απευθυνθω παλι στον υπουργο, θα του μαζεψω 15 ψηφοφορους και εγω θα αναπνεω!!! θα φροντισει αυτος...στα @ρχιδι@ μου ολοι οι αλλοι, ας προσεχαν.

+... όσα θες συν βάλε!
    Έτσι καταντήσαμε φίλε μου! Τόσο χάλιαδες γίναμε.
    Να πω και τι άκουσα προχτές να τρελλαθείτε. Μιλάνε δύο γνωστές της μάνας μου με την ίδια. Κι αφού την έχουν πρήξει γιατί σε κάθε σοβαρό ζήτημα δίνουν μία και μόνο μία απάντηση "δεν το ξέρω δεν διάβασα χτες εφημερίδα" (το χτες είναι περίπου 365 μέρες το χρόνο) στο τέλος η κουβέντα πάει και στη φωτιά στην Πάρνηθα.
    Όπου παθαίνω υστερία ακούγοντας τα εξής:

Γνωστή Α Και τελικά κάηκαν πολλά;
    Γνωστή Β Ναι κάηκαν... το έλεγαν και στην τηλεόραση. Το πήρε κάπου τ αυτί μου.
    Α μεγάλη καταστροφή δηλαδή. Και τι σκάνε; αφού ένα τζουπ κάνουν και τα αναδασώνουν.
    Β ναι μωρέ θα τ αναδασώσουν αυτοί. (το αυτοί θα δείτε που πάει). Θα κάνουν ένα γύρο θα μαζέψουν μερικούς θα τάξουν καμιά αορίστου χρόνου (πως τα ξέρουμε τα του δημοσίου) και εντάξει.
    Η κουβέντα τελείωσε εκεί και συνεχίστηκε με σοβαρά θέματα όπως:
    Τι έκανε ο αποπάνω στην αποκάτω όταν τσακώνονταν. Τι είπε ο κυρ Χλιμίτζουρας στην κυρία απαυτίτσα για τον γιο τους που είναι κακομαθημένο παλιόπαιδο και βέβαια πως ο ανηψιός της κυρίας (αυτή δεν ήταν πλέον κυρά ανέβηκε) σουλπικίας πήρε μεγάλη μηχανή και για να το γλεντήσει πήγε στον Βέρτη ή δεν θυμάμαι σε ποιον ας πούμε καλλιτέχνη.

Μετά ψάχνετε εσείς γιατί και πως...

Τα τελευταία νέα για να μην ξεχνιόμστε από τη φωτιά:
    1). Έχει ψιλοπέσεσι ο άνεμος και αυτό είναι καλό.
    2). Δύο τα βασικά μέτωπα μικρές αναζοπυρώσεις.
    3). Δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές (γι αυτό και διέκοψαν τα κανάλια).
    4). Δεν κινδυνεύει ούτε το στρατόπεδο Σακέτα.

Α και κάτι τελευταίο.
    παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας οι οδηγοί να μην πηγαίνουν στην κατεχάκη όχι απλώς πήγαιναν αλλά επέμεναν κάποιοι να περάσουν κιόλας... και μετά... γιατί δεν σου γράφω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    πάντως ρε παιδιά μην ορμάμε αμέσως έτσι σε όλο το σύστημα...

Φωτιές το καλοκαίρι υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο ακόμα και στις χώρες που είναι πολύ πιο εύρωστες και οργανωμένες...Μην κοιτάτε μόνο τα σκανδιναυικά δάση που είναι όλο τον χρόνο υγρά από τις βροχές και το λιώσιμο του χιονιού και η φωτιά δεν μπορεί να εξαπλωθεί.... δείτε τι γίνεται στην Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία, Γαλλία, Πορτογαλία, Αμερική, Αυστραλία κλπ

Κακά τα ψέμματα...στο Ελληνικό κλίμα και με την Ελληνική πανίδα (πεύκο κλπ) οι φωτιές είναι αναπόφευκτες και όταν φυσάει σχεδόν ανθρωπίνως αδύνατον να αντιμετωπιστούν...
    από ότι βλέπω οι προσπάθειες που γίνονται για την κατάσβεση είναι υπεράνθρωπες...ας μην γινόμαστε τόσο μίζεροι ...

Άλλο η μιζέρια κι άλλο ο ωμός ρεαλισμός και ο κυνισμός.
    Δεν υπάρχει μιζέρια φίλε. Απογοήτευση πίκρα και θλίψη μόνο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Άλλο η μιζέρια κι άλλο ο ωμός ρεαλισμός και ο κυνισμός.
    Δεν υπάρχει μιζέρια φίλε. Απογοήτευση πίκρα και θλίψη μόνο...

+1

Eλεος επιτέλους! Μιλησαν ξανα για εμπρησμό (ακουστηκαν εκρήξεις)...

...απλα πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι, η αθήνα όσο πάει θα γίνεται όλο και λιγότερο βιώσιμη

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    η αθήνα όσο πάει θα γίνεται όλο και λιγότερο βιώσιμη
    Και πιο πυκνοκατοικημενη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    +1

...απλα πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι, η αθήνα όσο πάει θα γίνεται όλο και λιγότερο βιώσιμη

θα γινεται???η μηπως να πουμε>η αθηνα καποτε ηταν βιωσιμη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Δεν εχω προσβαση σε τηλεοραση αυτη την στιγμη.
    Λενε τιποτα για το σημειο της Καλοπουλας;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νεα πατεντα απο την Κινα
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 17:57
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42