Το παρακατω ειναι πραγματικο σκηνικο, εγινε το Σαββατο που μας περασε, αλλα μονο εδω θα μπορουσε να μπει
Ειχα παει στους αρραβωνες του λογιστη της εταιρειας [παρεπιπτωντος, πολυ πλουσιοι αρραβωνες, πρεπει να κανω ενα ελεγχο στα βιβλια μας]
Στην εισοδο του κεντρο, ειχε τοποθετηθει παρκαδορος, για να παρκαρει τα αυτοκινητα σε ενα χωραφι πιο διπλα το οποιο ανηκε σε αλλον... Στον χωρο που υπηρχε μπροστα στο μαγαζι [ο οποιος ηταν αρκετος κ δεν εμποδιζε κανεναν] δεν παρκαρες αν δεν εδινες 20 λιρες![]()
.
Γενικα ειχε συμπεριφορα κ υφακι παρκαδορου ιδιωτικου παρκινγκ πολυτελους ξενοδοχειου... κ πανω. Τελικα παρκαρα πιο κατω κ ολα καλα γιατι δεν ημουνα για τσαμπουκαδες
Φευγοντας ομως απο το γλεντι τις πρωτες πρωινες ωρες, τον πλησιαζω με 2 20λιρα στο χερι, κ ακολουθει ο παρακατω διαλογος
Εγω: Καλημερα
Αυτος: Καλημερα σας, ποιο αμαξι ειναι;
Ε: το κιτρινο φεραρι
Α: ποιο;
Ε: το φεραρι παιδι μου το κιτρινο. πρεπει να ειναι στο στεγασμενο
Α: δεν εχουμε φεραρι κυριε [με φωνη που εχει αρχισει να κανει κομπους]
Ε: τι λες παληκαρι μου; πλακα μου κανεις; στις 10 ηρθα κ αφησα το φεραρι να μου το παρκαρει ενα παιδι του μαγαζιου [ανεβαζοντας τους τονους]
Α: δεν εχω δει καμια φεραρι κυριε, δεν υπηρχε αλλο παιδι, εγω ημουνα...
Ε: Εισαι σοβαρος ρε συ; μου κλεψανε το αμαξι, αφησατε να μου το κλεψουν σε χωρο ευθυνης σας κ τωρα μου κανεις τον ανηξερο;
Α: ..................
Ε: μη με κοιτας ετσι. ολη σας τη ζωη θα δουλευετε για να μου το πληρωσετε. Τσακισου φερε μου το αφεντικο τωρα
Α: μισο λεπτο κυριε, μη φωναζετε
Φευγει για μεσα τρεκλιζοντας... πιο ασπρος κ απο το φορεμα της νυφης... με βλεμμα γεματο αγωνια.... ψαχνει τον διευθυντη του
Μπαινω στο mazda μου κ φευγω
![]()