Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:hypnotize
:a1:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
:a1:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε παιδια!!!για βολτα μαζι με τα μοτο μας δηλ. αποκλειεται να γινεται???
Γιατι δηλ. ενω στην αρχη παμε βολτες μαζι μετα αυτα να κοβονται και να πρεπει να πηγαινω δικαβαλο με τη δικια του....
![]()
Οπως γουσταρει αυτος να οδηγει το μοτο του...την ιδια φαση 8ελω κι εγω!!!
Τοσο περιεργο ειναι???![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
τι κουλαδιΟΝ που εισαι!
ελα να σε παω μια εγω να πουλησεις το στρωμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
από την τρομάρα μου??
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γι'αυτό δεν ξέρεις ότι θα βρεις περισσότερες χειρολαβές πάνω της![]()
:rotflmao: σεμνά...:rotflmao:
προτιμαω να κρατιεται αυτη απο εμενα!!
![]()
![]()
![]()
Ωπ σόρρυΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μ'αρέσει που κρατάω το επίπεδο και βρίσκονται κάποιοι...![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως συμφωνώ μαζί σου αν κατάλαβες![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Γιατι δηλ. ενω στην αρχη παμε βολτες μαζι μετα αυτα να κοβονται και να πρεπει να πηγαινω δικαβαλο με τη δικια του....
![]()
μπας και εισαι πιο γρηγορη και ξενερωνει???
....
Ειδεχθές και αποτρόπαιον...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Η γυναίκα κουμπάρε μου είναι μεγάλη υπόθεση, μην τις υποτιμάς.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
![]()
![]()
![]()
Δοκίμασε και δεν θα χάσεις![]()
Μην κάτσεις μόνο σ'αυτή που κυκλοφορεί στο νετ με το κράνος ανάποδα:rotflmao:
Όπου αλλού, δοκίμασε![]()
![]()
![]()
οοοοχχχιιι μωωωρεεε δεν ειναι κακα τα αγορια ειναι καααααλααα
θελουν να μας εχουν μαζι τους υπο την προστασια τους
οχι σοβαρα να μην φοβουντε για μας οπως και να εχει θελουν να νιωθουν (οσοι μας αγαπανε φυσικα οχι οι τυχαιοι) οτι μας εχουν υπο την επιβλεψη τους οτι δε θα παθουμε τιποτα!
εν ειναι κακο αυτο και αν εξηγεις σιγα σιγα και δειχνεις οτι δεν εχει να φοβατε τιποτα περισσοτερο απο οτι φοβασε εσυ για αυτον δε θα εχει προβλημα ισα ισα! θα καμαρωνει που θα εχεις μηχανη ! (χωρις αυτο να εινα κατι που θα του αλαζε τα αισθηματα του αν πχ δεν ειχες -αυτα δε μετρανε για τους σοβαρους αντρες-)
το παιζουν σκληροι αλλα ειναι ψυχουλες κατα βαθος! απλως εμεις σα γυναικες πρεπει να τους αφηνουμε τον αντρικο τους εγωισμο ικανοποιημενο και αυτοι θα το ανταποδοσουν! δε χρειαζετε να τα ισοπεδώνουμε ολα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
χάνεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
![]()
![]()
![]()
θα σας μεινει στο τελος..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
με εχεις καλυψει απολυτα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οχι σοβαρα να μην φοβουντε για μας οπως και να εχει θελουν να νιωθουν (οσοι μας αγαπανε φυσικα οχι οι τυχαιοι) οτι μας εχουν υπο την επιβλεψη τους οτι δε θα παθουμε τιποτα!
εν ειναι κακο αυτο και αν εξηγεις σιγα σιγα και δειχνεις οτι δεν εχει να φοβατε τιποτα περισσοτερο απο οτι φοβασε εσυ για αυτον δε θα εχει προβλημα ισα ισα! θα καμαρωνει που θα εχεις μηχανη ! (χωρις αυτο να εινα κατι που θα του αλαζε τα αισθηματα του αν πχ δεν ειχες -αυτα δε μετρανε για τους σοβαρους αντρες-)
το παιζουν σκληροι αλλα ειναι ψυχουλες κατα βαθος! απλως εμεις σα γυναικες πρεπει να τους αφηνουμε τον αντρικο τους εγωισμο ικανοποιημενο και αυτοι θα το ανταποδοσουν! δε χρειαζετε να τα ισοπεδώνουμε ολα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατι τετοιο ετοιμαζομουν να γραψω αλλα ειναι σιγουρα διαφορετικα
οταν γραφεται απο μια γυναικα!!!!!!!
+1000
![]()
![]()
![]()
![]()
EVI.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
YOU RULE!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευη πολυ χρησιμες συμβουλες αλλα η περιπτωση που αναφερω ειναι πιο παλια .. 8α τις εχω υποψη μου ομως...![]()
![]()
![]()
@Κοστας81...
οχι..σε καμια περιπτωση δεν ημουν πιο γρηγορη..αλλα νομιζω σε μια βολτουλα που κανεις απλα για χαλαρωση δεν ειναι αναγκη να πας γ@μιοντας..ασε που ειναι και ωραιο συναισ8ημα να τον εχεις τον αλλο διπλα σου και να πορευεστε μαζι..(πωπω...εγινα ρομαντικη τωρα!!!)...
Απλα η απορια μου ειναι γιατι ενω στην αρχη μοιαζουν ολα ωραια και ανετα..μετα ο ενας προσπα8ει να επιβλη8ει στον αλλο...Το καλυτερο ειναι να ξεκα8αριζεις τα ''8ελω '' σου απο την αρχη...και να δειχνεις αμεσως ποιος εισαι....
Δε χρειαζεται το κρυφτουλι και το δη8εν ....![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
evi..
ξερεις...
+755![]()
αυτο εγκειται στον ανθρωπο που εχεις γνωρισει..Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ευη πολυ χρησιμες συμβουλες αλλα η περιπτωση που αναφερω ειναι πιο παλια .. 8α τις εχω υποψη μου ομως...![]()
![]()
![]()
@Κοστας81...
οχι..σε καμια περιπτωση δεν ημουν πιο γρηγορη..αλλα νομιζω σε μια βολτουλα που κανεις απλα για χαλαρωση δεν ειναι αναγκη να πας γ@μιοντας..ασε που ειναι και ωραιο συναισ8ημα να τον εχεις τον αλλο διπλα σου και να πορευεστε μαζι..(πωπω...εγινα ρομαντικη τωρα!!!)...
Απλα η απορια μου ειναι γιατι ενω στην αρχη μοιαζουν ολα ωραια και ανετα..μετα ο ενας προσπα8ει να επιβλη8ει στον αλλο...Το καλυτερο ειναι να ξεκα8αριζεις τα ''8ελω '' σου απο την αρχη...και να δειχνεις αμεσως ποιος εισαι....
Δε χρειαζεται το κρυφτουλι και το δη8εν ....![]()
![]()
κ επειδη θα ξεκαθαρισεις τη θεση σου δεν σημαινει οτι ο αλλος θα το ασπαστει..
ακομα κ αν σε θελει κ ειναι διατεθιμενος να αλλαξει καποια πραματα..
νομιζω οτι θα ειναι πολυ προσωρινα κ καποια στιγμη θα βγει στην επιφανεια σαν απωθημενο /παραπονο κλπ κλπ
γενικα οχι για τη μοτο μονο..
Αλλωστε παιζει ρολο κ πως παρουσιαζεις τα θελω σου ...
πχ αν συνδιασουμε τις σκεψεις της ευης με τις δικες σου..
θα μπορουσε ο (ιδανικος ) συντροφος να σε παει μια "εκπαιδευτικη" ( οκ μη το παρεις εγωιστικα ) βολτα , ο καθενας με τη μοτο του ομως..
λεω εγω τωρα..