να ρωτησω το ασχετο ( εγω ) ...
η σκληρη χρηση ποια θα ειναι ??
![]()
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Δίπλωμα για 50άρι έχω... Κουλούρα υπολόγισα με 20? (δεν θα δέσω κανένα θησαυρό)... Κράνος υπολόγισα 60-70? μεταβίβαση 15? για τα παράβολα και τα υπόλοιπα 50? για 6μηνη ασφάλεια.. αυτά!
Η σκληρή χρήση είναι 5-6 ώρες την ημέρα, σίγουρα πάνω από 100χλμ....για 50'αρι μου φαίνεται σκληρή.. δεν είναι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ναι καταλαβαμε ολοι τι ηθελε να πει το παλικαρι κ μονο ενας δεν καταλαβε, αρα προφανεστατα εχουμε ΟΛΟΙ προβλημα!
ευχαριστουμε μεγαλε αδερφε για το φως που μας δινεις απλωχερα !!!
ξαναδιαβασε το ποστ του (την παρενθεσησυγκεκριμενα), μια χαρα κατανοητο συντακτικο χρησιμοποιησε!
+ 459
and right this is , to the prophecy according
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λιωσιμο του κυλίνδρου σε γκαζάκι επάνω σε κουτάλα σούπας και ενδοφλέβια ενεση του μετάλλου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
![]()
![]()
κατόπιν συμφωνία με την paramount για γυρισματα της ταινίας Duck-Rider... the rebirth
![]()
Ρε π@π@ρα, τι σκατά σνιφάρεις με τη σκούπα που έχεις κάτω από τα μάτια σου;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
λιωσιμο του κυλίνδρου σε γκαζάκι επάνω σε κουτάλα σούπας και ενδοφλέβια ενεση του μετάλλου ...
κατόπιν συμφωνία με την paramount για γυρισματα της ταινίας Duck-Rider... the rebirth
Πάλι πνίγηκα ο ηλίθιος...
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
![]()
![]()
οι πολλες ωρες λειτουργιας !!
να μη ξαναγινει σε παρακαλω για θα σε μπαναρουν!
οκ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
....
Oldman? Αυτά εκεί πάνω εσείς δεν τα σκοτώνετε απο μικρά;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
honda glx 50cc ή yamaha townmate 50cc. Το τελευταιο το είχα και έχει αποδειχτεί πολύ σκυλί! Ισως βεβαια χρειαστει και κάποιο πείραγμα (80cc) γιατι είναι βαρύ μηχανάκι (με διαφορικό) και δεν εχει επιδόσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Oldman? Αυτά εκεί πάνω εσείς δεν τα σκοτώνετε απο μικρά;![]()
ε?
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
AMHN..... να δω κάποιον να δουλεύει με 50άρι 5 ώρες την ημέρα και να μην θέλει μετά απο 1-2 βδομαδες να το ρίξει στον γκρεμό....Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis_hornet
honda glx 50cc ή yamaha townmate 50cc. Το τελευταιο το είχα και έχει αποδειχτεί πολύ σκυλί! Ισως βεβαια χρειαστει και κάποιο πείραγμα (80cc) γιατι είναι βαρύ μηχανάκι (με διαφορικό) και δεν εχει επιδόσεις.
Γκάζι δεν έχει, φρένα δεν έχει.... τιποτα δεν εχει....(εδώ με το 100άρι εμείς και πάλι γ@μοστ@υρίζουμε αλλά Kawasaki γαρ)
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο φίλε μου, είχα δουλέψει κάποτε για 3 μήνες 6ωρο πάνω σε 50άρι, το οποίο παρεπιπτόντως δεν άντεξε αυτή τη χρήση (honda dio)... αλλά τώρα πρέπει να το ξανακάνω οπωσδήποτε, μιας και βρήκα δουλειά με αρκετά καλά λεφτά, που προϋποθέτει όμως και 5 ώρες εξωτερικές δουλειές. Έπειτα, εννοείται ότι θα πάρω δίπλωμα μηχανής και καλύτερο δίκυκλο...ως τότε όμως, το 50άρι που θα πάρω δεν πρέπει να παραδώσει πνεύμα! Είναι προτιμότερο να πάρω ένα μεταχειρισμένο παπί 15ετίας glx / c50 ή ένα daytona dy 50 σχεδόν καινούριο???
Δεν ξέρω ρε φίλε.... δεν είχα ποτέ ουτε το ένα, ούτε το άλλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από diamantis
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο φίλε μου, είχα δουλέψει κάποτε για 3 μήνες 6ωρο πάνω σε 50άρι, το οποίο παρεπιπτόντως δεν άντεξε αυτή τη χρήση (honda dio)... αλλά τώρα πρέπει να το ξανακάνω οπωσδήποτε, μιας και βρήκα δουλειά με αρκετά καλά λεφτά, που προϋποθέτει όμως και 5 ώρες εξωτερικές δουλειές. Έπειτα, εννοείται ότι θα πάρω δίπλωμα μηχανής και καλύτερο δίκυκλο...ως τότε όμως, το 50άρι που θα πάρω δεν πρέπει να παραδώσει πνεύμα! Είναι προτιμότερο να πάρω ένα μεταχειρισμένο παπί 15ετίας glx / c50 ή ένα daytona dy 50 σχεδόν καινούριο???
Αρχικά δημιουργήθηκε από diamantis
δηλαδη ΔΕΝ εχεις διπλωμα...
![]()
![]()
Γίναμε 2 που γνωρίζουν συντακτικό....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
δηλαδη ΔΕΝ εχεις διπλωμα...
![]()
![]()
![]()
Έχω άδεια οδήγησης της τροχαίας! Για 50άρι! Όταν λέω ότι αργότερα θα πάω για δίπλωμα, εννοώ του υπουργείου, για μηχανή!