Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Περι αντιπροσωπείας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    παιδιά τι παίζει με την DUCATI? Αλλος εξαφανίζει θρεντ, άλλος πιστεύει ότι άδικα προκάλεσε αναστάτωση
    Μάλλον θα "χτυπήσω" την Classic DS 1000 που ονειρεύομαι!!! (μεγάλος άνθρωπος γαρ)
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    srigatos τι ίδιο παίζει με όλες τις αντιπροσωπίες και το στοκ τους εκτός yamaha απ'οσο ξέρω.Να σου δώσω παράδειγμα, ζήτησα για την τρόμπα φρένου του cbr λαστιχάκια, δοχειάκι και σωληνάκια και δεν έχουν τπτ, σε 10 μέρες μου είπαν, όλα είναι σχετικά.τα πήρα απο το δίκτυο και τελείωσε το πανηγύρι...

το θέμα με τα γραπτώς που σου είπα ποιο πάνω φύλαξέ το κάπου στο μυαλό σου, εύχομαι να μη χρειαστεί...είτε στη ducduc είτε οπουδήποτε αλλού, γιατί ως γνωστό τα γραπτά μένουν...απλά είναι ένας τρόπος να πιεστούν ποιο πολύ ακόμα και με ΙΝΚΑ κλπ αν κάνεις κοινοποίηση...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srigatos
    Πήρα τηλέφωνο τον Χριστοδούλου. Μου είπε ότι ξέρει άλλα ντι άλλων ο άνθρωπος. Το κατάστημα είναι για τον ......
    Τεσπα μου ζήτησε φωτογραφία από τον καθρέφτη (γιατί δε του είπαν καν ότι είναι σπασμένος , αλλά τρίζει) και αν γίνεται και από το στροφόμετρο (στο οποίο το κατάστημα δε του παραδέχτηκε ότι ευθύνεται).

Υπό..edited by dessert

Πολλεs φορεs για ολα φταιει η προκαταληψη αλλα οπωs λεει και ο λαοs οπου υπαρχει καπνοs υπαρχει και φωτια!(με επιασε το φιλοσοφικο μου)
    ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden
    ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Kai afou ta perissotera provlimata sou lithikan,den mas les kai gia to ST3S kamoia leptomeria giati mou aresei poli san idea.Se taksidi me duo atoma einai ksekourasto?Apo prostasia apo aera pws ta paei?Ti xrwma to pires?
    Multistrada 620
    Moto Guzzi Stelvio 1200

Νέο μέλος
    Και ποιος σου είπε ότι λύθηκαν??????
    Παραγγείλαμε και floter! (στο συνεργείο αρχικά μου πρότεινε να κάνω συνέχεια σούζες γιατί υπάρχει λέει ενδεχόμενο να έχει πάρει αέρα. Βεβαίως και το αρνήθηκα! Μετά θα μου πει ότι έκανα σούζες και χάλασε.) Ελπίζω να έρθει και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα, αλλιώς καλά Χριστούγεννα!
    Αντε να δω τι άλλο θα βγάλει....

Κόκκινο το πήρα. Χθες του έβαλα και μαύρο bagster για να το σπάσω λίγο. (Είχα και το tank-bag για bagster από την προηγούμενη μοτο).

Για μονοκάβαλο που ανέβηκα Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ άνετο και ας μην είχα βολευτεί σωστά πάνω του (πριν είχα TDM, εντελώς διαφορετική μηχανή). Στο γυρισμό δεν έκανα στάση. Το μόνο που θα ήθελα είναι η ζελατίνα να ήταν 3-4 εκατοστά το πολύ μεγαλύτερη, γιατί πρέπει να σκύψεις υπερβολικά για να καλυφθείς σε ταχύτητες πάνω από 200 (αν και φαίνεται τεράστια, ήθελε λίγο ακόμα).

Για δύο άτομα πας άνετα με 160-170, τον πίσω δεν τον ενοχλεί ο αέρας. Είναι πολύ άνετη η σέλα και για τους 2.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρε θα αποφασίσετε τι θα γίνει με την συζήτηση ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    Δικά μας είναι τα ducduc οτι θέλουμε θα κάνουμε, απλά έτσι δενόμαστε ποιο πολύ με τις μοτό μας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  3. Περί Αλυσίδας …
    από niko13g στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks