Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και παει για υπνο να λες.![]()
ρε συ Πανο.. γι αυτο θα μεινεις στο ραφι
γιατι πας για υπνο στα καλυτερα
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και παει για υπνο να λες.![]()
ρε συ Πανο.. γι αυτο θα μεινεις στο ραφι
γιατι πας για υπνο στα καλυτερα
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Καλα ρε αν8ρωπε ... δηλ. στο γυμνασιο ειμαστε....???
Ειναι δυνατον να περιμενεις οτι η αλλη 8α σου κα8εται 100 φορες τη μερα επειδη ετσι ψιλοαρχισε το σκηνικο???
Και οσο για την (οποια αλλη ) γκομενα...ειναι αναγκη να το παιζει sex maniac για να σε κρατησει???
Ασε που ειδικα σε αυτο το 8εμα....νομιζω το καταλαβαινεις αμεσως η σχεδον αμεσως αν κολλας με τον αλλο...Τωρα το ποσες φορες 8α το κανετε ...αμα δεν κολλατε....δεν το σωζετε με τιποτα...
![]()
![]()
![]()
συγνωμη αλλα σε πιο γυμνασιο γινοντουσαν αυτα![]()
![]()
![]()
οσο για το αν σου κατσει 100 φορες δεν νομιζω οτι πρεπει να συζητηθει καν.απεναντιας θα επρεπε να συζηταμε πως ξεμπερδευουμε μετα την πρωτη φορα![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
συγνωμη αλλα σε πιο γυμνασιο γινοντουσαν αυτα![]()
![]()
![]()
οσο για το αν σου κατσει 100 φορες δεν νομιζω οτι πρεπει να συζητηθει καν.απεναντιας θα επρεπε να συζηταμε πως ξεμπερδευουμε μετα την πρωτη φορα![]()
Σου ειναι δυσκολο ε??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
100 φορές την πρώτη
80 την δεύτερη και όσο πάει και λιγοστεύουν...
Και μετά απο καιρό όταν μιλάς με τον κολλητό σου, σε ρωτάει "πωωωως πάει με την....??!?"
και εσύ απαντάς "Ένα πράμα θα σου πω: Όταν πιάνω τον κ.λο της, νομίζω οτι πιάνω τον δικό μου!"
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
ειναι ωραία η επιστήμη της μηχανολογίας!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_21
"Ένα πράμα θα σου πω: Όταν πιάνω τον κ.λο της, νομίζω οτι πιάνω τον δικό μου!"
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: [/B]
εισαι και συ ατριχος?
μονο αυτο πες μου και ΤΕΛΟΣ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γενεθλιαστήκαμε και είχε σπέσιαλ έκπληξη η τούρτα μεσιέ ;
![]()
που τετοια τυχη ρε φιλε...:rotflmao:
![]()
στην δουλεια την εβγαλα![]()
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εισαι και συ ατριχος?
μονο αυτο πες μου και ΤΕΛΟΣ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ανεκδοτο αυτο θα εχει ξαναμπει αλλα χεστηκα.
Μια κυρια ηθελε να βρει ανδρα για να παντρευτει γιατι ειχε βαρεθει της προσωρινες σχεσεις και ηθελε να κανει οικογενεια.
Εμαθε για ενα γραφειο που ειχε ανδρες απο ολα τα ειδη.Μολις εφτασε στη γραφειο ,αντικρυσε ενα ψηλο κτιριο που στην εισοδo εγραφε:
Σε καθε οροφο υπαρχει ενας ανδρας συμφωνα με καποια χρηματικη αξια,οσο ανεβαινετε θα βρισκετε καλυτερους ανδρες με περισσοτερα χρηματα.
Μπορειτε μονο να ανεβαινεται και οχι να κατεβαινετε,αν ανεβειται δεν υπαρχει γυρισμος.
1=οροφος
Ανδρες με καλη οικονομικοι δυνατοτητα αλλα ασχημοι. 500ευρα
Γυναικα: εφτασα μεχρι εδω δεν παω και στον επομενο οροφο, τι ψυχη εχουν 500ευρα.
2-οροφος
Ανδρες φραγκατοι και μπορεις να τους δεις. 750 ευρα
Γυναικα: 750 και βλεπονται εεε με ενα χιλιαρικο θα ειναι και ομορφοι,παμε παραπανω
3=οροφος
Ανδρες φραγκατοι ομορφοι και πλενουν και κανα πιατο.1000ευρα
Γυναικα :αχ μπραβο τελεια, δεν παω και λιγο παραπανω μηπως εκτος απο πιατα σηκωνουν και το καπακι της τουαλετας.
4=οροφος
Ανδρες φραγκατοι ,ομορφοι πλενουν πιατα και κατεβασουν το καπακι μετα απο καθε κατουρημα.2000ευρα
Γυναικα:τελεια βρηκα τον ανθρωπο μου, μα καλα εδω που εφτασα ομως πρεπει να πρωχορησω μην ειμαι χαζη.
5=οροφος
Ανδρες φραγκατοι,ομορφοι,πλενουν πιατα κατεβαζουν το καπακι της τουαλετας ,διαθετουν ενα ειδος πρωτοποριακου ρομαντισμου και ειναι παντα ετοιμη να σας ικανοποιησουν.5000ευρα
Ζητωωωωω αυτο ειναι το πετυχα.Τοσα χρονια ομως μονη μου και τοσο ταλαιπωρημενη δεν μου αξιζει το καλυτερο?
Μια ζωη την εχουμε.
6=οροφος
Τιποτα μονο ενα ταμπελακι που εγραφε: ο ιδιοκτητης αυτου του γραφειου ανοιξε απεναντι αλλο γραφειο γιατι αυτο φαλιρησε.
Στο γραφειο απεναντι σας θα βρητε γυναικες ολων των γουστων για αντρες, μονο που υπαρχουν 2 οροφοι ,δεν χρειαστηκαμε αλλους.
Ο 1=οροφος εχει γυναικες που μαγειρευουν καλα 1000ευρα και ο
2=οροφος γυναικες που μαγειρευουν καλα και κανουν συνεχεια σεχ.5000 ευρα
Ο ιδιοκτητης ειναι πλουσιος.
Αντε φιλουμπες και καλο βραδυ.
Ειπε το γλυφιτζουρι και επεσε μεσα στο νερο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα δε το ξερεις ???ολη η ελλαδα το ξερει! το αστειο(τηλεφωνικη φαρσα)............τες πα.
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
:rotflmao: που το βρηκες αυτο? :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καλα δε το ξερεις ???ολη η ελλαδα το ξερει! το αστειο(τηλεφωνικη φαρσα)............τες πα.
![]()
![]()
![]()
:a029: Σκάλωσε το βλήμα!!!![]()
![]()
(αν και δεν το έχω ακούσει ποτέ όλο! κατι αποσπάσματα άκουσα και βαρέθηκα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aυτο μου θυμίζει αυτούς απο το γαλάζιο στρείδι, στην μεγάλη των μπάτσων :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aυτο μου θυμίζει αυτούς απο το γαλάζιο στρείδι, στην μεγάλη των μπάτσων :rotflmao:
ποια μεγαλη των μπατσων;
Κ που την εΧΧΧεις δει εσυ των μπατσων κ ξερεις οτι ειναι μεγαλη;
![]()
![]()
![]()