Σελίδα 5 από 26 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 380

Θέμα: Δέκα πράγματα που οι άντρες τα θεωρούν αυτονόητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Λιγα λογια εσυ για τα kawasaki γιατι φθανω Ελλαδα και θα σε παω στριτζωμενο μεχρι να πεις συγγνωμη !
    πφφφφ....

Για να σε διευκολύνω θα πάμε απο Εγνατία για να μη χρειάζεται να στρίβεις και πολύ

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    E....ENTAΞΕΙ τοτε.....

Ασ ζητησουμε λοιπον ενα μεγαλο συγγνωμη που δεν εχουμε τους αψογους Κ@λους για να φοραμε στρινγκακια ... και για να μπορουμε να αναβουμε φωτα ... που οταν ξυπναμε οπως ΟΛΟΙ φαινομαστε αγουροξυπνημενες ... που δεν εχουμε ενα σωληνα στο σαλονι για εξασκηση σε σεξυ χορο ....και που εν πασει περιπτωσει 8ελουμε (...οσες 8ελουν) να κανουν παιδια και να παντρευτουν....

Η μηπως νομιζετε οτι δεν εχουμε αναλογα παραπονα οταν μου σκατε μυτη σα σκ@τ@!!! με την κοιλαρα και το δασοτριχο και περιμενετε να φτιαχτουμε κι οταν ξυπνατε αξουριστοι να πρεπει να τρεχουμε εμεις στο μπανιο για να ρετουσαρουμε τη μαπα μας!!!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    E....ENTAΞΕΙ τοτε.....
    Ασ ζητησουμε λοιπον ενα μεγαλο συγγνωμη που δεν εχουμε τους αψογους Κ@λους για να φοραμε στρινγκακια ... και για να μπορουμε να αναβουμε φωτα ... που οταν ξυπναμε οπως ΟΛΟΙ φαινομαστε αγουροξυπνημενες ... που δεν εχουμε ενα σωληνα στο σαλονι για εξασκηση σε σεξυ χορο ....και που εν πασει περιπτωσει 8ελουμε (...οσες 8ελουν) να κανουν παιδια και να παντρευτουν....
    Δεκτή :rotflmao: :rotflmao:

Η μηπως νομιζετε οτι δεν εχουμε αναλογα παραπονα οταν μου σκατε μυτη σα σκ@τ@!!! με την κοιλαρα και το δασοτριχο και περιμενετε να φτιαχτουμε κι οταν ξυπνατε αξουριστοι να πρεπει να τρεχουμε εμεις στο μπανιο για να ρετουσαρουμε τη μαπα μας!!!!!
    Συγνώμη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όπως και εμείς να ζητήσουμε συγνώμη που δεν είμαστε ιππότες σε λευκό άλογο;

Οι προσδοκίες κάθε άντρα , χτίζονται με βάση αυτά που μπορεί να του δώσει η γυναίκα του. Το ίδιο και απο την αντίθετη πλευρά.

Αν περιμένει κάποια τον ιππότη τότε... ναι... καλά θα κάνει να γίνει το αντίστοιχα ικανό θηλυκό ταίρι. Αν μπορεί όμως να συμβιβαστεί με κάποια πράγματα απο τον σύντροφο της, τότε θεωρώ (προσωπική γνώμη) οτι μπορεί να γίνει το ίδιο και απο την άλλη πλευρά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    όπως και εμείς να ζητήσουμε συγνώμη που δεν είμαστε ιππότες σε λευκό άλογο;

Οι προσδοκίες κάθε άντρα , χτίζονται με βάση αυτά που μπορεί να του δώσει η γυναίκα του. Το ίδιο και απο την αντίθετη πλευρά.

Αν περιμένει κάποια τον ιππότη τότε... ναι... καλά θα κάνει να γίνει το αντίστοιχα ικανό θηλυκό ταίρι. Αν μπορεί όμως να συμβιβαστεί με κάποια πράγματα απο τον σύντροφο της, τότε θεωρώ (προσωπική γνώμη) οτι μπορεί να γίνει το ίδιο και απο την άλλη πλευρά.

Gandalf

Δε διαφωνω ... αλλα ουτως η αλλως το ποιον 8εωρουμε ''ιπποτη'' η αντιστοιχα ''πριγκιπισσα'' ειναι κατι κα8αρα υποκειμενικο ....

Οσον αφορα στο 8εμα των προσδοκιων νομιζω οτι μας ''εχετε'' κατα ποοοολυυυυ.....
    Σκεψου μονο τι ''προετοιμασια'' κανει μια γυναικα προκειμενου να βγει ενα Σαββατο βραδυ και ποσο ανετος βγαινει ενας αντρας....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...

Σκεψου μονο τι ''προετοιμασια'' κανει μια γυναικα προκειμενου να βγει ενα Σαββατο βραδυ και ποσο ανετος βγαινει ενας αντρας....
    Kι όπως είπε κάποτε, κάπου ένας σοφός:

All dressed up and no-one to blow

(Υ.Γ. Όποιος βρει ποιος το είπε κερδίζει ένα γλυφιτζούρι Chupa)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Οσον αφορα στο 8εμα των προσδοκιων νομιζω οτι μας ''εχετε'' κατα ποοοολυυυυ.....
    Αγαπητή,
    δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει και ούτε θα καταλάβετε ποτέ ότι με ένα ντουζ, και με ένα αναλαφρο πολύ ωραίο φορεματάκι και χωρίς πολύ ώρα στην προετοιμασία πάλι είσαστε άπιαστες...

Με λίγα λόγια η ανασφάλειά σας έχει φέρει τα παρακάτω κακά :
    α. να προκαλεί ανασφάλεια σε μας απο την υπερβολική "δήθεν" περιποιησο-γκλαμουριά και να μην σας την πέφτουμε...
    β. να σας δίνει ύφος που δεν χρειάζεστε , γιατί με αυτό δεν θα χτυπήσετε άντρα αλλά "φαντασμένο" για λίγες ώρες μεχρι να απομυθοποιηθείτε...
    γ. σας βάζει σε τρελά έξοδα με αποτέλεσμα να αποζητάτε ακόμα περισσότερα... (π.χ. αμάξια κότερα βόλτες ταξίδια... πράγματα που έχετε στερηθεί για να πάρετε αυτό το φανταστικό miss sixty παντελονάκι)

είδες που πέφτεις μόνη σου στην "παγίδα";...

Η ερώτηση είναι γιατί τρώτε τόσο χρόνο στην προετοιμασία ενώ εμείς οχι;

Τι είναι εκείνο που σας οδηγεί να το κάνετε;

Η προσοχή των γύρω; Η δική σας ικανοποίηση; Γιατί πρέπει να προετοιμαστείτε τόσο καλά; Τι είναι εκείνο που σας κάνει να αισθάνεστε οτι πρέπει να περάσετε απο διαδικασία "φανοποϊιου" για να βγείτε έξω;

Πίστεψε με οτι πάρα πολλοί άντρες θα βγούν άνετοι επειδή ακριβώς δεν πάνε να τους προσέξουν αλλά για να διασκεδάσουν πρώτιστα και ίσως έπειτα να γνωρίσουν και τίποτα "καλό"

όπου "καλό" βάλε μια γυναίκα ναι μεν προσεγμένη αλλά οχι με την έννοια που το θέτουν οι περισσότερες (ο μισός Hondos επάνω της και ο υπόλοιπος "Λαλαούνης".

Οι προσδοκίες του άντρα για μένα ξέρεις ποιές είναι;... μια γυναίκα που να έχει το "κάτι" (όπου "κάτι" βάλε στυλ/αέρα/προσωπικότητα) και μια κάποια εμφάνιση (οχι απαραίτητα κουκλάρα... ). Αυτό είναι το πρώτο που κάνει το κλικ...

Στις όσες κοπέλες ρώτησα... τους αρέσει να είναι "εμφανίσιμος" (τουλάχιστον), να οδηγεί καλό όχημα (όπως και δήποτε) και φυσικά να έχει το "λέγειν"...

Δηλαδή περίπου τα ίδια... εκτός απο το σημάδι που δηλώνει "χρήμα" (βλ. όχημα).

Επίσης ποιές είναι οι αντιμετωπίσεις όταν θα δείς κάποιον να σε πλησιάζει, μπορείς να μου πείς;

Δηλαδή αν σε πλησιάσει με κάποια φράση (πάντα κόσμια), έστω και κλισέ... ποιά θα είναι η αντίδραση σου; Ενδόμυχα σαν σκέψη και πως σαν απάντηση; Τι είναι εκείνο που θα περιμένεις απο κάποιον να διατηρεί σαν χαρακτηριστικό για να σε πλησιάσει;

Είμαι απλά περιέργος και ρωτώ για να συγκρίνω με αυτό που έχω σαν εικόνα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

E....ENTAΞΕΙ τοτε.....

Ασ ζητησουμε λοιπον ενα μεγαλο συγγνωμη που δεν εχουμε τους αψογους Κ@λους για να φοραμε στρινγκακια ... και για να μπορουμε να αναβουμε φωτα ...
    Γυμναστήριο?
    Πόσες γυναίκες την ξέρουν αυτή τη λέξη ?
    Και αυτές που την ξέρουν, Για πόσους μήνες το χρόνο την θυμούνται?
    Για 1-2 πρίν το καλοκαίρι??
    Που όλο το χειμώνα κάνουν αλτήρες με τα σάντουιτς και ασκήσεις στήθους με το οικογενειακό παγωτό?

που οταν ξυπναμε οπως ΟΛΟΙ φαινομαστε αγουροξυπνημενες ... που δεν εχουμε ενα σωληνα στο σαλονι για εξασκηση σε σεξυ χορο ..
    Όχι εμείς φαινομαστε αγουροξυπνημένοι εσείς φαινόσαστε άλλες!
    Αλλά ας είναι καλά ο johny Walker o black & o Captain Morgan!
    Οσο για το σωλήνα και το χωρό σε λίγους κάνει αίσθηση! και μονο για 1 φορά!

και που εν πασει περιπτωσει 8ελουμε (...οσες 8ελουν) να κανουν παιδια και να παντρευτουν....
    Και εμείς τί φταίμε? για εκείνο το κινέζικο βάζο που σπάσαμε? Αφού ζητήσαμε συγνώμη!
    Όχι όχι όχι αυτό! Βγάλτε μας τα νύχια αν θέλετε αλλά προς θεού ΜΗ μας ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ!

Εδώ δε σε βρίσκω άδικη!
    Αν είμαστε αυστηροί με τις γυναίκες πρέπει να είμαστε αυστηροί και με τους εαυτούς μας όσον αφορά την εξωτερ.εμφάνιση (Για το χαρακτήρα δε σηκώνω κουβέντα mens rule!!!)
    Οσο για το αν η μάπα μας είναι αξύριστη αυτό πολλές φορές είναι γοητεία!
    Δε θέλουμε να τρέχετε στο μπάνιο για ρετουσάρισμα θέλουμε να είστε όμορφες απο το φυσικό σας και όχι να μας παραπλανείται σαν σε πάρτυ μασκέ!

ΥΓ. Τίποτα προσωπικά για σένα! Δεν έχω την παραμικρή ιδέα πως είσαι... Μιλάω γενικότατα!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

επείδη νίωθω σήμερα πολύ καμένος και μοτο-εξαρτημένος, και τη γυναίκα τη θέλω γλήγορη και μηχανόβια, και επιπλέον το παρόν φόρουμ είναι για μοτο,

1. Η συνωμοσία του στρινγκ: βλακείες. Αμα δε δω τη γυναίκα με το μαυρο το δερμάτινο dainese της δεν μου κάνει κλικ ...
    2. Το βάψιμο: αφού φοράει το arai της, τι το θέλει το βάψιμο? σαν πως θα φαίνεται τπτ?
    3. Το στριπτίζ : φόρα μωρό μου την ολόσωμη τη spidi μου και να σε δω να τη βγάζεις αργα αργα και αισθησιακα
    4. Oι γόβες : της πήρα δώρο κατι alpinestars gp-tech στα 350 ευρά με φουλ καρμπον προστατευτικά και έχω πάθει τη πλάκα μου
    5. Oι ζαρτιέρες : προστατευτικά γοφών, αφαιρούμενα και εργονομικά σχεδιασμένα για να μην ενοχλούν κατα τη κίνηση, όταν το μωρό μου θα ξύνει γόνατα στην κ5
    6. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ : βάζει θώρακα με carbon-kevlar προστασία, δείχνει σεξουαλικός πάνω της
    7. Τα λόγια της πλώρης : με ανάβει οταν μου λέει "πάμε μωρό μια ψιλή? να χτυπήσουμε κόφτες? σε έχω χαλαρά λέμε..."
    8. Τα φώτα : "μωρό μου, έβαλα ξενον στη μοτο μου?" -"αλήθεια? για άναψε μου, δείξε μου..."
    9. Η αμείωτη όρεξή σου για σεξ : εδώ το είπε και ο μέγιστος vale "even better than sex", έτσι δικαιολογούνται τα παραπάνω καψίματα μου. Άσε με να στρίβω όλη μέρα μαζι της...
    10. Η πρόθεσή σου να τον τυλίξεις : μάλλον εχει να κάνει με το προηγούμενο, εννοεί ότι θα με πάει σε ενα ορεινό επαρχιακό δρόμο που τυλίγεται γύρω απο το βουνό, και θα είμαστε όλη την ώρα "ξάπλα" (φετα ρε παιδάκι μου πως το λενε)

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ego gia na po tin ali8ia tis ginekes tis agapao ke tis 8eoro spoudeoteres apo to oksigono
    diladi xoris oksigono zo xoris ginekes oxi......

ala den mporo na piso ton kill bill oti mpori na sikonete me oti nane..
    tou malaka tou aresoun ola ta prostixa ke proklitika

re ti sizitisis exoume kani
    re m@l@k2 ksekola ke me tis formes kali ine ke sexy ke lipa aftos tipota re pedi mou anendotos

8eli ola ta diskola metaksia lame zartieres oti diskolo iparxi afto tou aresi

kamia mera 8a ton plakoso stis klotses leme

ke ego re ginekes mazi sas
    ala to evestito dedomeno mas 8eli ta diafora

ama kataferete ke to valete se litourgia ntimenes san sk@t@ ke ego mesa...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

road spirit...

Καλές σκέψεις... οπότε και αν δεν σου κάτσει η κοπελιά... έχεις πάντα και την Remus/Acrapovic απο την μηχανή της που με ειδικές υποδοχές , μπορεί να "βολέψει" κάθε ορμή και συγκίνηση έτσι; Τουλάχιστον να λέμε οτι τα "βρήκαμε" με την μηχανή της.

Gandalf

Είναι θέμα καθαρά αυτοπεποίθησης!

Εμείς οι άντρες τα έχουμε βρεί με τον εαυτό μας!

Εσείς προσπαθείτε 2ώρες και πάλι παραπονεμένες βγαίνετε!

Πολλοί απο εμάς όπως θα σηκωθούμε το πρωί έτσι θα παραμείνουν τα μαλιά μας ούτε ζελέ ούτε ώρες στο καθρεύτη! Μόνο λίγο νερό στη μούρη ή κανα ντουζάκι αν υπαρχει χρόνος...
    Το μόνο που χαζοκοιτάμε είναι να τεριάζουν τα χρώματα που φοράμε μεταξύ τους και να μην είμαστε σα τσίρκο!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    road spirit...

Καλές σκέψεις... οπότε και αν δεν σου κάτσει η κοπελιά... έχεις πάντα και την Remus/Acrapovic απο την μηχανή της που με ειδικές υποδοχές , μπορεί να "βολέψει" κάθε ορμή και συγκίνηση έτσι; Τουλάχιστον να λέμε οτι τα "βρήκαμε" με την μηχανή της.

Gandalf
    είπαμε, καμένος! όχι κατεστραμένος !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Γιατί έχω την πεποίθηση (όχι εντύπωση) ότι αυτές οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά;

Σελίδα 5 από 26 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 19:21
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2007, 16:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 11:04
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 17:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα