Σελίδα 7 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 380

Θέμα: Δέκα πράγματα που οι άντρες τα θεωρούν αυτονόητα

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    είδες που πέφτεις μόνη σου στην "παγίδα";...

Η ερώτηση είναι γιατί τρώτε τόσο χρόνο στην προετοιμασία ενώ εμείς οχι;

Τι είναι εκείνο που σας οδηγεί να το κάνετε;

Η προσοχή των γύρω; Η δική σας ικανοποίηση; Γιατί πρέπει να προετοιμαστείτε τόσο καλά; Τι είναι εκείνο που σας κάνει να αισθάνεστε οτι πρέπει να περάσετε απο διαδικασία "φανοποϊιου" για να βγείτε έξω;

Πίστεψε με οτι πάρα πολλοί άντρες θα βγούν άνετοι επειδή ακριβώς δεν πάνε να τους προσέξουν αλλά για να διασκεδάσουν πρώτιστα και ίσως έπειτα να γνωρίσουν και τίποτα "καλό"

όπου "καλό" βάλε μια γυναίκα ναι μεν προσεγμένη αλλά οχι με την έννοια που το θέτουν οι περισσότερες (ο μισός Hondos επάνω της και ο υπόλοιπος "Λαλαούνης".

Οι προσδοκίες του άντρα για μένα ξέρεις ποιές είναι;... μια γυναίκα που να έχει το "κάτι" (όπου "κάτι" βάλε στυλ/αέρα/προσωπικότητα) και μια κάποια εμφάνιση (οχι απαραίτητα κουκλάρα... ). Αυτό είναι το πρώτο που κάνει το κλικ...

Στις όσες κοπέλες ρώτησα... τους αρέσει να είναι "εμφανίσιμος" (τουλάχιστον), να οδηγεί καλό όχημα (όπως και δήποτε) και φυσικά να έχει το "λέγειν"...

Δηλαδή περίπου τα ίδια... εκτός απο το σημάδι που δηλώνει "χρήμα" (βλ. όχημα).

Επίσης ποιές είναι οι αντιμετωπίσεις όταν θα δείς κάποιον να σε πλησιάζει, μπορείς να μου πείς;

Δηλαδή αν σε πλησιάσει με κάποια φράση (πάντα κόσμια), έστω και κλισέ... ποιά θα είναι η αντίδραση σου; Ενδόμυχα σαν σκέψη και πως σαν απάντηση; Τι είναι εκείνο που θα περιμένεις απο κάποιον να διατηρεί σαν χαρακτηριστικό για να σε πλησιάσει;

Είμαι απλά περιέργος και ρωτώ για να συγκρίνω με αυτό που έχω σαν εικόνα.

Gandalf

Kαλα ρε δεν ειναι ολες ετσι ! δε κυνηγανε ολες το χρημα ειναι θεμα χαρακτηρα βιωματων και πως τα αντιλαμβανετε και οικογενειας!.

να σου πω και κατι? δε φτιαχνομε δε βαφομε δε κανω τιποτα γιατι φοραω κρανος γιατι με το νταινεσε δε πανε τα κοσμηματα ουτε οι τσαντες ουτε οι γοβες με βοηθουν πανω στη μηχανη να την οδηγησω εκτος και αν βγαζω φωτογραφια ενω την πλενω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και βγαινω εξω ωραια? με καποιον (παλια λεμε οχι τωρα δεν ακουει ο ιντι )

και περνα απο διπλα μας μια που τα εχει ολα εξω το μαλλι απο κομμωτηριο με ωραια αναλαφρα ρουχαλακια κουναμενη συναμενη βαμμενη στην πενα με νυχια γαλλικο μανικιουρ (5 ωρες λιμα που λεει και ο τιταν:rotflmao: ) και γυρνα και την κοιτα(γιατι θα γυρισει δε παιζει) εμενα πως μου φαινετε αυτο? και καθε γυναικας? εχετε σκευτει ποτε οτι οι πραξεις σας μας κανουν (μας επηρεαζουν αλλες πολυ αλλες λιγοτερο)

και λες αυτες του αρεσουν. και ειναι μαζι μου αλλα αυτες θελει και οχι η δικαιολογια περασε και το ματι πηγε απο μονο του δε πιανει γιατι τον παππου που ερχοταν απο πισω δε το κοιταξατε και αυτος κουνιοτανε :rotflmao:

εχω μιλησει με πολλες και ολες το ιδιο θα μου πουν.

φανταστείτε για χρονια να γυρναγατε ΠΑΝΤΟΥ το κεφαλι σας (τηλεοραση στο δρομο αφισσες στα εργα οι τραγουδιστες τα ρουχα ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ να ηταν απο αντρες με κοιλιακους τρικεφαλους και δε ξερω τι )
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    el_hymador...

Ν-Α-Ρ-Κ-Ι-Σ-Σ-Ι-Σ-Μ-Ο-Σ.

Κατά κόρον ανδρικό χαρακτηριστικό. Όλοι θεωρούμε τους εαυτούς μας ώς μοναδικούς του είδους. Για αυτό και πολλές φορές κάποιοι γίνονται "γελοίοι" ακόμα και για κάποιο άλλο αρσενικό που θα τους παρακολουθεί απο μακριά και θα βάζει τα γέλια.

παράδειγμα... βλ. γυμναστήριο και καθρέφτες... πόσους έχουμε δεί σε καθρέφτες σαν παγώνια, ενώ σηκώνουν αλτήρες των 10-12 κιλών και με 2-3 καρπούζια κάτω απο την μασχάλη;

Gandalf

ασε μας μωρε!! αφου δεν ξερεις...εγω θα σου πω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    επείδη νίωθω σήμερα πολύ καμένος και μοτο-εξαρτημένος, και τη γυναίκα τη θέλω γλήγορη και μηχανόβια, και επιπλέον το παρόν φόρουμ είναι για μοτο,

1. Η συνωμοσία του στρινγκ: βλακείες. Αμα δε δω τη γυναίκα με το μαυρο το δερμάτινο dainese της δεν μου κάνει κλικ ...
    2. Το βάψιμο: αφού φοράει το arai της, τι το θέλει το βάψιμο? σαν πως θα φαίνεται τπτ?
    3. Το στριπτίζ : φόρα μωρό μου την ολόσωμη τη spidi μου και να σε δω να τη βγάζεις αργα αργα και αισθησιακα
    4. Oι γόβες : της πήρα δώρο κατι alpinestars gp-tech στα 350 ευρά με φουλ καρμπον προστατευτικά και έχω πάθει τη πλάκα μου
    5. Oι ζαρτιέρες : προστατευτικά γοφών, αφαιρούμενα και εργονομικά σχεδιασμένα για να μην ενοχλούν κατα τη κίνηση, όταν το μωρό μου θα ξύνει γόνατα στην κ5
    6. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ : βάζει θώρακα με carbon-kevlar προστασία, δείχνει σεξουαλικός πάνω της
    7. Τα λόγια της πλώρης : με ανάβει οταν μου λέει "πάμε μωρό μια ψιλή? να χτυπήσουμε κόφτες? σε έχω χαλαρά λέμε..."
    8. Τα φώτα : "μωρό μου, έβαλα ξενον στη μοτο μου?" -"αλήθεια? για άναψε μου, δείξε μου..."
    9. Η αμείωτη όρεξή σου για σεξ : εδώ το είπε και ο μέγιστος vale "even better than sex", έτσι δικαιολογούνται τα παραπάνω καψίματα μου. Άσε με να στρίβω όλη μέρα μαζι της...
    10. Η πρόθεσή σου να τον τυλίξεις : μάλλον εχει να κάνει με το προηγούμενο, εννοεί ότι θα με πάει σε ενα ορεινό επαρχιακό δρόμο που τυλίγεται γύρω απο το βουνό, και θα είμαστε όλη την ώρα "ξάπλα" (φετα ρε παιδάκι μου πως το λενε)

γιατι νομιζεις με αγαπησε ο δικος μου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ! ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΜΕΙΛ!

δε ξερω ποιος-α το εγραψε δε ξερω τιποτα μου φανηκε αστειο και το εβαλα απλως!

αλλα να που ακουγοντε αποψεις

και καλα να λενε για τα kawasaki οι αλλοι

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ :rotflmao: ΤIGER?:rotflmao: ΕΛΕΟΣ:rotflmao:

και τωρα περα απο την πλακα, οι γυναικες στην Ελλαδα εχουν παθει ενα σοκ ειναι η αληθει και δεν φταινε αυτες...

απο εκει που ηταν κουζινα - παιδι - σφουγγαρισμα , οι νεες (και πολυβελτιωμενες ) γενιες Ελληνιδων δεν ξερουν τι ρολο εχουν ....μητερες; καρριερα; πουτ@νες, ''κυριες''; τα εχουν μπλεξει λιγο και η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να συγκερασεις ολα αυτα μαζι...

απο την αλλη εμεις ειμαστε εδω και 250.000 χρονια οι ιδιοι μ@λ@κες...κατευθυνομαστε απο τον φιρφιρικο μας ο οποιος εχει την ικανοτητα να παιρνει πολυ σημαντικες αποφασεις για την ζωη και το μελλον μας ενεργωντας αυτοβουλως.....το μοναδικο ''πρεπει'' στην ζωη ενος αντρα ειναι η καταξιωση ..επεγγελματικη, ερωτικη κτλ-κτλ αυτο ειναι το μονο αγχος μας.

εγω λεω να αφησουμε τις παπαριες της κοινωνικοποιησης και να λειτουργουμε οπως αιαθανομαστε. εκει ειναι η ομορφια στην προσωπικη αληθεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Γιατί; Συζήτησες ποτέ με γυναίκα και συμφωνήσατε σε κάτι; Και δεν λέω όταν προσπαθείς να την ρίξεις που είσαι όλο "Ναι, φυσικά, δίκιο έχεις, μόνο εσυ με καταλαβαίνεις"
    έχει τύχει ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

εγω λεω να αφησουμε τις παπαριες της κοινωνικοποιησης και να λειτουργουμε οπως αιαθανομαστε. εκει ειναι η ομορφια στην προσωπικη αληθεια. [/B]

Είναι τυχαίο τώρα ότι το θέμα ξεκίνησε από γυναίκα
    Έχετε παράπονο;
    Για τα (1) (3) (5) (7) (8) (9) (10) απευθυνθείτε στο σύντροφό σας
    Για τα άλλα ΜΗΝ τα κάνετε / βάλετε, αν δεν πετάτε βατράχια και πάλι θα βγάλετε γκόμενο

Μόνο αυτά και ΤΕΛΛΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Είναι τυχαίο τώρα ότι το θέμα ξεκίνησε από γυναίκα
    Έχετε παράπονο;
    Για τα (1) (3) (5) (7) (8) (9) (10) απευθυνθείτε στο σύντροφό σας
    Για τα άλλα ΜΗΝ τα κάνετε / βάλετε, αν δεν πετάτε βατράχια και πάλι θα βγάλετε γκόμενο

Μόνο αυτά και ΤΕΛΛΛΟΣ

Σου 'ρθε τωρα εσενα ετσι?σου 'ρθε...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    γιατι νομιζεις με αγαπησε ο δικος μου? :
    kala esi min milas o dikos sou agapise ke emena...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    evi... δεν ξέρω πως σκέφτεσε... με την δική σου οπτική γωνία συμφωνώ.

Αλλά σου επαναλαμβάνω... οτι πέρα απο τις μισές διατηρούν το σκεπτικό που ανέφερα. Να βρούμε τον μαλάκα, να μας αγαπάει, να διατηρεί το οικονομικό status (χωρίς την βοήθεια μας) και φυσικά να είναι εμφανίσιμος/έξυπνος και δυνατόν μόνο για εμάς.

Όσον αφορά το "στραβοκοίταγμα"...

Είναι χάλι και απο τις δύο πλευρές.... άστα...

Δούλεψα περίπου 4-5 χρόνια συνεχώς νύχτα και αποσπασματικά (νυχτοκάματα του ΣΚ) μέχρι και πρόπερσι σαν face control. Οι περισσότεροι το έχουν αυτό το κακό συνήθειο. Δεν είναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους, με τον/την σύντροφο τους κτλ.

Οι άντρες κοιτούν τα ξέκωλα όπως χαρακτηριστικά ανέφερες επειδή διαφημίζουν με την παρουσία τους , οτι είναι διαθέσιμες για πήδημα. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ.

Οι δε γυναίκες γιατί κάποιος δίπλα τους, υπερέχει κυρίως αισθητικά απο τον σύντροφο τους ή επειδή συνοδεύεται απο πολύ πιο εμφανίσιμη γυναίκα απο οτι είναι αυτές. Είναι θέμα γυναικείου ανταγωνισμού.

Πραγματικό χάλι σου λέω, ... άστο... είναι το μόνο που δεν έκανα ποτέ στην ζωή μου , είτε σαν απλός δεσμευμένος , είτε σαν παντρεμένος. Τώρα , δη και ελεύθερος, έχω πάθει "λυκόπιασμα"....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    έχει τύχει ...
    Tυχαίο ήταν... Ξέχασέ το
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Σου 'ρθε τωρα εσενα ετσι?σου 'ρθε...
    τι μου 'ρθε

τι μου 'ρθε

και για πες μου τωρα....το κανεις απο μικρος αυτο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και για πες μου τωρα....το κανεις απο μικρος αυτο;
    μονο αυτο πες μου...και τελος..

Σελίδα 7 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο