Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Καθόλου δεν διαφωνώ... ίσα ίσα... μαζί σου είμαι...
ΑΛΛΑ...
Για πες μου ρε Evi, που ακριβώς μπορείς να βρεις αυτό που ονομάζεις και καθορίζεις (με σωστό τρόπο) ως άτομο ικανό για συντροφιά και παρέα ερωτική σε "μόνιμη" , ΙΣΩΣ, βάση;
Γιατί δεν το κόβω να πηγαίνουμε πόρτα-πόρτα και να χτυπάμε κουδούνια..
Ούτε να μοιράζουμε φέιγ-βολάν , με αγγελία και χαρακτηριστικά..
Όσον αφορά καφετέριες που γενικά είναι πιο cool τα πράγματα και συχνάζουμε γενικά όλοι... Το να πλησιάσεις κοπέλα που σου αρέσει ενώ πίνει καφέ, επισύρει αντιδράσεις εκ μέρους της (κυρίως) εντελώς παντελώς αρνητικές...(άσε μας ρε παιδάκι μου να πιούμε τον καφέ μας).
Όταν δε, πλησιάζει και χειμώνας .... τότε να δείς αν είναι εύκολο να γνωρίζεις άτομα.
Γενικά λοιπόν υπάρχει πρόβλημα προσέγγισης. Όπου και όποτε γίνει αυτό.
Μέσα σε όλα πρόσθεσε και κάτι που το έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο οι Ελληνίδες. Ακόμα και αν γουστάρουν κάποιον , δεν πρόκειται να κουνηθούν και θα κρυφθούν πίσω απο το στερεότυπο...
μου αρέσεις αλλά δεν ενδίδω για να μην φανώ εύκολη!!!
Δηλαδή πρέπει να έχει τάσεις σαδομαζοχιστικές ο τύπος, συν Ιώβειο υπομονή για να σας κάνει να πείτε τα αυτονόητα....
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
[edit] τώρα είδα οτι με πρόλαβε ο ταξιδευτής πιο πάνω σε αυτό το σχόλιο[/edit]
Gandalf
μαιστα...........εχεις δικιο τι να πω.................ετσι ειναι.
τελικα ισως ειναι θεμα τυχης να πετυχεις την γυναικα (η τον αντρα ) που θα θεωρεις βαση δικων σου - ο καθενας εχει τα δικα του- σωστων προτύπων για να γινει μονιμος συντροφος.
εγω παντος τον δικο μου τον γνωρισα στον γρηγορη ετρωγε σαντουιτσ και την ωρα που τον ειδα του επεφτε και μια ντοματα κατω:rotflmao: ερωτευτικα λεμε :rotflmao: