Σελίδα 9 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 380

Θέμα: Δέκα πράγματα που οι άντρες τα θεωρούν αυτονόητα

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Καθόλου δεν διαφωνώ... ίσα ίσα... μαζί σου είμαι...

ΑΛΛΑ...

Για πες μου ρε Evi, που ακριβώς μπορείς να βρεις αυτό που ονομάζεις και καθορίζεις (με σωστό τρόπο) ως άτομο ικανό για συντροφιά και παρέα ερωτική σε "μόνιμη" , ΙΣΩΣ, βάση;

Γιατί δεν το κόβω να πηγαίνουμε πόρτα-πόρτα και να χτυπάμε κουδούνια..
    Ούτε να μοιράζουμε φέιγ-βολάν , με αγγελία και χαρακτηριστικά..

Όσον αφορά καφετέριες που γενικά είναι πιο cool τα πράγματα και συχνάζουμε γενικά όλοι... Το να πλησιάσεις κοπέλα που σου αρέσει ενώ πίνει καφέ, επισύρει αντιδράσεις εκ μέρους της (κυρίως) εντελώς παντελώς αρνητικές...(άσε μας ρε παιδάκι μου να πιούμε τον καφέ μας).

Όταν δε, πλησιάζει και χειμώνας .... τότε να δείς αν είναι εύκολο να γνωρίζεις άτομα.

Γενικά λοιπόν υπάρχει πρόβλημα προσέγγισης. Όπου και όποτε γίνει αυτό.

Μέσα σε όλα πρόσθεσε και κάτι που το έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο οι Ελληνίδες. Ακόμα και αν γουστάρουν κάποιον , δεν πρόκειται να κουνηθούν και θα κρυφθούν πίσω απο το στερεότυπο...

μου αρέσεις αλλά δεν ενδίδω για να μην φανώ εύκολη!!!

Δηλαδή πρέπει να έχει τάσεις σαδομαζοχιστικές ο τύπος, συν Ιώβειο υπομονή για να σας κάνει να πείτε τα αυτονόητα....

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

[edit] τώρα είδα οτι με πρόλαβε ο ταξιδευτής πιο πάνω σε αυτό το σχόλιο[/edit]

Gandalf

μαιστα...........εχεις δικιο τι να πω.................ετσι ειναι.

τελικα ισως ειναι θεμα τυχης να πετυχεις την γυναικα (η τον αντρα ) που θα θεωρεις βαση δικων σου - ο καθενας εχει τα δικα του- σωστων προτύπων για να γινει μονιμος συντροφος.

εγω παντος τον δικο μου τον γνωρισα στον γρηγορη ετρωγε σαντουιτσ και την ωρα που τον ειδα του επεφτε και μια ντοματα κατω:rotflmao: ερωτευτικα λεμε :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Ο Χαρρυ Κλυνν σε μια παρασταση ειχε πει:

"Παλια εκανες στην ακρη το βρακι για να δεις τον κ@λ@, τωρα κανεις στην ακρη τον κ@λ@ για να δεις το βρακι"

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Προσπάθησε να τα εφαρμόσεις πρώτα εσύ.... και άσε τι ισχύει...
    απο εκεί και πέρα μπορείς μετα να επηρεάζεις και τις φίλες σου....

Τι λες τωρα???Με εχει ς δει ποτε σαν τον κλοουν βαμμενη...με στολιδια σα λατερνα και με ολα πεταγμενα εξω????

@Τιταν..
    Αμα δεν προλαβαινεις να πας ενα γυμναστηριο η εστω για λιγο τρεξιματακι...σιγα μην προλαβαινεις να κα8εσαι να ξυνεις τα νυχια σου..

@Μαγος..

Παντα ειμαι ευγενικη ... Μονο σε περιπτωση που δεν καταλαβαινει ο αλλος και κολλαει στεγνα και ηλι8ια 8α φαει γ@μοσταυρι.....αλλα κια αυτο....μη σου πω πως δεν το εχω κανει ποτε....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Evi...

Γιατί το χρεώνεις στις "Ανατολικές" μόνο το συνήθειο;...

Δηλαδή η Ελληνίδα το ίδιο δεν κάνει;... δεν ανήκει στις δύο αυτές κατηγορίες που περιέγραψες;

Προσωπικά αυτό πιστεύω... και το χειρότερο είναι οτι μέσα σε όλα , η γυναίκα εδώ έχει "χειραφετηθεί" με την κακή έννοια του όρου και έχει χάσει το μέτρο. Διεκδικεί ακόμα και αυτά που δεν μπορεί να έχει ακόμα και αν το ξέρει αυτό.

Οι "Ανατολικές" όπως λες, έχουν κάτι ακόμα που οι Ελληνίδες (ΟΧΙ ΟΛΕΣ!!!)το έχουν κάπου χάσει... την αίσθηση του να στέκονται "κυρίες"..... δίπλα σε αυτόν που επέλεξαν...

Είτε αυτός είναι φτωχός και φορτωμένος με τα παιδιά τους , είτε πλούσιος και τις πάει διήμερα. Και κάπου εκεί είναι και η διαφορά.

Σαφώς βέβαια μετράει και ο άνθρωπος αλλά ακριβώς το ίδιο μετράει και το ποιά νοοτροπία κουβαλάει απο την κοινωνία που ζούσε.

Δεν κατηγορώ τις Ελληνίδες...

Κατηγορώ την νοοτροπία που τους έχει περάσει μέσα απο περιοδικά, απο γονείς , ακόμα και μερικούς μαλάκες άντρες που τους δίνουν τα πάντα άκριτα και όπως λέμε κοινώς...."χάλασαν την πιάτσα"....

Απο την άλλη , έχουμε και τους μαλάκες άντρες που αντί να τους ρίξουν τέτοιο φτύσιμο που να νομίζουν οτι κάπου κοντά είναι ο Νιαγάρας, κάθονται και τις κανακεύουν και επικροτούν τις μαλακίες που κάνουν τόσο στην εμφάνιση τους , όσο και στην προσωπικότητα τους.

Σίγουρα υπάρχουν , τονίζω , εξαιρέσεις που αναφέρεις Evi με κοπέλες όπως πρέπει... αλλά ειλικρινά είναι πολύ λίγες στο σύνολο που βλέπουμε κάθε μέρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Evi...

Γιατί το χρεώνεις στις "Ανατολικές" μόνο το συνήθειο;...

α οχι οχι φυσικα και οχι δεν ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι μητερες τερεζες! τα ιδια κανουν και αυτες !

η κουτοπονηρια δεν εχει εθνικοτητα !

τι να πω ολοι γυρω μου μου λενε τα ιδια οτι δεν βρισκεις και ολες ειναι χαλια.........τι να πω με θλιβει το γεγονος.
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Καθε χωρα εχει τα προτυπα της...Οταν αντι για ειδησεις στα δελτια βλεπεις τα string της Βανδη και της καθε μπουζουξους,οταν ολα γινονται cosmopolitan ,οταν τα προτυπα των παιδιων ειναι ο ψινακης και καθε αλλη π@@@στα@α τοτε ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    Καθε χωρα εχει τα προτυπα της...Οταν αντι για ειδησεις στα δελτια βλεπεις τα string της Βανδη και της καθε μπουζουξους,οταν ολα γινονται cosmopolitan ,οταν τα προτυπα των παιδιων ειναι ο ψινακης και καθε αλλη π@@@στα@α τοτε ...
    +750

αυτο ομως ειναι παγκοσμιο φαινομενο!

παντου γινετε! (σχεδον)

στην ιταλια κατεβηκε για πολιτικος η τσιτσιολινα

:rotflmao:

στη ρωσσια μιας που αναφερθηκε εχετε δει τα καναλια τους? μια φορα τα ειδα σε δορυφορικη

φοβερα (κιτς) προτυπα εχουν και εκει.

δεν ξέρω ρε παιδιά... προσωπικά είμαι απογοητευμένος όπως και η Evi, γιατί πέρα απο το ερωτικό κομμάτι (μπορείς και με χρηματισμό για να είμαστε ρεαλιστές, να βρείς κάτι) ... το δύσκολο είναι όταν ψάχνεις για σύντροφο.... ή έστω υποψήφιο άνθρωπο για σύντροφο.

Όλα κινούνται με ματαιόδοξο τρόπο και σε τέτοιο κύκλο που μόνο αηδία προσωπικά μου προκαλεί.

Να φανταστείς οτι σταθερή σχέση ΄(πέρα απο το ερωτικό των 10-15 μερών) έχω να κάνω απο το 2001... χωρίς πλάκα!!!

Έχω σιχαθεί αντιδράσεις μαλακισμένες και μπούρδες που θα ακούσω απο κοπέλες απο 24-30 που δεν κουβαλούν δράμι μυαλό στο κεφάλι τους.

Όταν δε , ...έβλεπα και τα βραδυνά καμώματα... πως είναι όταν βλέπεις κάτι και θες να το κλωτσήσεις να πάει παραπέρα , επειδή σε χαλάει.... αυτό ακριβώς!

Δεν ξέρω... ίσως επειδή είμαι γερομάγος και ιδιότροπος να φταίω εγω και να τα βλέπω αρνητικά...

Αλλά απο την άλλη , ακόμα και με τον νόμο των πιθανοτήτων , θα είχα μόνο 1-2 ακόμα να λένε τα ίδια...

Έλα όμως που τα λένε όλοι ή σχεδόν όλοι. Έλα που ακόμα και 2-3 φίλες που έχω τα ίδια διαπιστώνουν και αυτές με την σειρά τους,... ειδικά όταν κάνουν τον κόπο να το δουν και απο την άλλη σκοπιά!!!

Τι να πω.... δεν μπορώ να σχολιάσω άλλο. Η κατάσταση είναι αυτή ... και είτε την αποδέχεσαι και πηδάς διαφορετική ανά διαστήματα , είτε απλά απομακρύνεσαι και ρίχνεις το φτύσιμο που έλεγα πιο πάνω.

Να αλλάξω γνώμη;.... ακόμα και αν βρώ κάποια στιγμή ταιριαστό σύντροφο ... δεν νομίζω οτι η γενική εικόνα θα αλλάξει... τότε βέβαια ελάχιστα θα με ακουμπάει αυτό το γεγονός, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Καλησπέρα μας κυρίες και κύριοι και καλά μπάνια , μιας και λέει για καύσωνα το Σ/Κ. Α... θα δούμε λέει και πάλι εκείνα τα "Βραζιλιάνικα Μαγιό" στις παραλίες πάνω σε ωραίες παρουσίες...

Μην χάσετε το δελτίο του STAR... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καλησπέρα μας κυρίες και κύριοι και καλά μπάνια , μιας και λέει για καύσωνα το Σ/Κ. Α... θα δούμε λέει και πάλι εκείνα τα "Βραζιλιάνικα Μαγιό" στις παραλίες πάνω σε ωραίες παρουσίες...

Μην χάσετε το δελτίο του STAR... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf [/B][/QUOTE]

Δεν ειναι πιο ευπεπτο απο τις φωτιες στα δαση τα σκανδαλα στις εξετασεις των μαθητων τις προκειμενες αυξησεις στα τιμολογια των ΔΕΚΟ???Δωστε θεαμα στο λαο ρε.....

Μαγε, τα λες πολυ σωστα, αλλα οι "ανατολικες" εχουν κατι ΑΚΟΜΑ που δεν εχουν οι Ελληνιδες: εχουν ΠΕΙΝΑΣΕΙ στις ζωες τους. Ξερουν τι θα πει ΦΤΩΧΙΑ, να πρεπει να σταθεις σε ουρα για να παρεις μια φρατζολα ψωμι και να ψωνιζεις με κουπονια, που εδινε η μαμα πατριδα.

Αυτα, κακα τα ψεμματα, διαμορφωνουν χαρακτηρα!

Γιατι την ωρα που η δικια μας κακομαθαινοταν απο τους γονεις/γκομενους/χλιμιτζουρες και διαβαζε Cosmopolitan για το πως να εχει 65 οργασμους και 3 γκομενους, η ξενη εψαχνε να βρει τροπους να μην παγωσει στους -20 βαθμους της Ουγγαριας και το οτι ηταν 100 φορες πιο ομορφη/ξανθια/κουκλα/κορμαρα απο την Ελληνιδα, ΠΟΣΩΣ της ηταν χρησιμο και ενδιαφερον.

Επισης κατι ακομα: η κοπελα μου τωρα ειναι απο μια απο αυτες τις χωρες του πρωην Ανατολικου μπλοκ (και αρκετα μεσα μαλιστα), και εχοντας παει στη πολη της εχω δει πως ζουνε οι ανθρωποι, ακομα και σημερα.

Και σε πληροφορω οτι παροτι ακομα ζουν πολυ φτωχικα (κατι αναλογο με την Ελλαδα το 40-50), ΔΕΝ θελουν να φυγουν απο την χωρα τους, ουτε ονειρευονται να βρουν εναν Ελληνα να τις φερει εδω, να παντρευτουνε κλπ κλπ.
    (Το οτι η συγκεκριμενη ειναι με εναν Ελληνα, αυτο ειχε να κανει με δικη μου επιλογη/προσπαθεια)

Θελω να πω οτι μην κρινεις απο οσα βλεπεις εδω. Οι κοπελες που δουλευουν σε διαφορα νυχτερινα μαγαζια ..."παρεας" κλπ, η οσες ερχονται με προξενια συστημενες κλπ, δεν ειναι αντιπροσωπευτικες ενος ολοκληρου εθνους.

Και εγω επιμενω: ΤΙ ειναι αυτο που κανει πολλες Ελληνιδες (για να μην πω τις πιο πολλες) να εχουν τετοιο τουπε/υφακι, ενω οι πιο πολλες ξενες ΔΕΝ το εχουν;
    Μηπως ειναι οτι εχουν γινει πλεον εντελως ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ; Και ΜΗΠΩΣ σε αυτο φταιμε ΕΜΕΙΣ οι αντρες τελικα; (καλο ειναι να πουμε και τα δικα μας στραβα)
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Ρε Μαγε...τα λες πολυ γενικευμενα τι εννοεις οτι ακουγες μπουρδες ... μπορεις να πεις ενα μικρο και απλο παραδειγμα ???

Κι επειτα μπορει εσυ να σκεφτεσαι ετσι για την αλλη αλλα στην τελικη και η αλλη ισως να ειχε ξενερωσει με την παρτη σου ...

Κι επεισης το αλλο με τα βραδινα καμωματα δεν καταλαβα.....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Τι λες τωρα???Με εχει ς δει ποτε σαν τον κλοουν βαμμενη...με στολιδια σα λατερνα και με ολα πεταγμενα εξω????

@Τιταν..
    Αμα δεν προλαβαινεις να πας ενα γυμναστηριο η εστω για λιγο τρεξιματακι...σιγα μην προλαβαινεις να κα8εσαι να ξυνεις τα νυχια σου..

@Μαγος..
    Παντα ειμαι ευγενικη ... Μονο σε περιπτωση που δεν καταλαβαινει ο αλλος και κολλαει στεγνα και ηλι8ια 8α φαει γ@μοσταυρι.....αλλα κια αυτο....μη σου πω πως δεν το εχω κανει ποτε....

Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους: το αρχικο αρθρο νομιζω καθε αλλο ΠΑΡΑ αντιπροσωπευει/αφορα τις κοπελες που εχουμε εδω στο φορουμ!
    Απο το λιγο που εχω γνωρισει μερικες, ειναι ολες σοβαρες, μετρημενες, εξυπνες, και παρολαυτα παραμενουν θυλικες και προσεγμενες.

Και επειδη καποιοι αναφερθηκαν προσωπικα στην Ζαχη, εχω να πω με πασα ειλικρινεια οτι ΑΝΕΤΑ βαζει κατω ΠΟΛΛΕΣ δηθεν ομορφες/κουκλες που τριγυρνανε στα μαγαζια με ολα εξω, και μαλιστα χωρις ΚΑΝ να προσπαθησει!

Και παροτι θα μπορουσε λογω εμφανισης καλλιστα να το παιξει ψωνισμενη κ να εχει υφακι, ειναι τρομερα ευγενικη κοπελα, προσιτη, φιλικοτατη και πανω απο ολα με ενα χαμογελο για ΟΛΟΥΣ!

Το σωστο να λεγεται!

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ποτε θα μου δωσεις βολτιτσα το KLR ειπαμε;;;
    Νίκος
    Open Horizons

sober...

Βραδυνά καμώματα... = ... το είπα και πιο πάνω. Όταν είσαι με κάποιον και υποτίθεται οτι είσαι ζευγάρι , ούτε "παίζεις" με άλλον , ούτε χτυπιέσαι να γίνεις το κέντρο προσοχής σε ενα κέντρο γεμάτο.

Μου έχει τύχει σκηνικό στην πόρτα (ένα απο αρκετά) που ερχόταν η τύπισσα και "τριβόταν στην μαγκούρα" για να γίνει σκηνικό ενώ ο δικός της έκανε την γιορτή του για τα γενέθλια του μέσα.!!!

Μπούρδες = .... συζήτηση σοβαρή και ξαφνικά προκύπτει απο το πουθενά οτι κινούμαστε σε άλλο μήκος κύμματος και μου πετάει κάτι για το που θα πάμε το βράδυ κ.α. τέτοια ωραία.

ή συζητάς κάποια πράγματα στο αστείο και στο χαλαρό και προκύπτει απο το πουθενά , ενα σκηνικό θυμού ή οργής επειδή είπες κάτι και το εξέλαβε λάθος (αποδεδειγμένα μιας και στο τέλος ζητάει συγνώμη η ίδια)...

Αυτά αγαπητή Sober, είναι δείγματα ή οτι έχουν λειψό μυαλό , ή .... απλά πέρνουν ληγμένα.

Όσον αφορά το ξενέρωμα... ναι έχεις δίκιο... σίγουρα με κάποιες ή και τις περισσότερες αν θες μπορεί να μην ταιριάζαμε. Αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να το δείξεις και να αντιδράσεις... σίγουρα πάντως οχι όπως περιέγραψα παραπάνω.

Ταξιδευτή....

Το αν είναι "κακομαθημένες" δεν το αμφισβητώ καθόλου. Αλλά αυτό μπορεί να αναιρεθεί ρε φίλε, αν μπεί έστω λίγο στον κόπο , κάποια , να σκεφτεί γιατί πράττει έτσι όπως ακριβώς ρωτάς στο τέλος...
    Πόσοι όμως είναι εκείνοι (άνδρες και γυναίκες) που έχουν φτάσει στο σημείο να κοιτάνε τον εαυτό τους απο τον καθρέφτη και να μπορούν να δούν μόνο τα αρνητικά;

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους: το αρχικο αρθρο νομιζω καθε αλλο ΠΑΡΑ αντιπροσωπευει/αφορα τις κοπελες που εχουμε εδω στο φορουμ!
    Απο το λιγο που εχω γνωρισει μερικες, ειναι ολες σοβαρες, μετρημενες, εξυπνες, και παρολαυτα παραμενουν θυλικες και προσεγμενες.

Και επειδη καποιοι αναφερθηκαν προσωπικα στην Ζαχη, εχω να πω με πασα ειλικρινεια οτι ΑΝΕΤΑ βαζει κατω ΠΟΛΛΕΣ δηθεν ομορφες/κουκλες που τριγυρνανε στα μαγαζια με ολα εξω, και μαλιστα χωρις ΚΑΝ να προσπαθησει!

Και παροτι θα μπορουσε λογω εμφανισης καλλιστα να το παιξει ψωνισμενη κ να εχει υφακι, ειναι τρομερα ευγενικη κοπελα, προσιτη, φιλικοτατη και πανω απο ολα με ενα χαμογελο για ΟΛΟΥΣ!

Το σωστο να λεγεται! .
    .
    Ποτε θα μου δωσεις βολτιτσα το KLR ειπαμε;;;
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Γιατί; Συζήτησες ποτέ με γυναίκα και συμφωνήσατε σε κάτι; Και δεν λέω όταν προσπαθείς να την ρίξεις που είσαι όλο "Ναι, φυσικά, δίκιο έχεις, μόνο εσυ με καταλαβαίνεις"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    ....

Και επειδη καποιοι αναφερθηκαν προσωπικα στην Ζαχη......

... ειναι τρομερα ευγενικη κοπελα, προσιτη, φιλικοτατη και ...

Και με Ιώβιο υπομονή θα έλεγα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 9 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 19:21
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2007, 16:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 11:04
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 17:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα