Ωραίος!!![]()
Ωραίος!!![]()
παιδια τσαμπα φωναζετε!!!
οχι οτι δε θελουν να σας βοηθησουν οι μοδιστροι αλλα το να ανοιχτει νεο subforoym μου φαινετε ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!
περαστηκα παλικαρια!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Χμμ να βγάλουν κάποιο άλλο !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
οχι οτι δε θελουν να σας βοηθησουν οι μοδιστροι αλλα το να ανοιχτει νεο subforoym μου φαινετε ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!
περαστηκα παλικαρια!!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Εδώ έχει το TDM υποκατηγορία με 52 ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
περαστηκα παλικαρια!!!
![]()
πΛακα μΕ κάνεις?!?!
ειναι ωραία η επιστήμη της μηχανολογίας!!!![]()
Και γιατί είναι ακατόρθωτο????? :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
fantacid μιλησε.
ουγκ
![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Επειδη αυτό έχει συζητηθεί ν φορές και τελικά τπτ δεν έχει γίνει,και επειδήΣ μάλλον πέφτει σνομπάρισμα γενικότερα,προτείνω την "κατάληψη"υποκατηγορίας που δεν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα![]()
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
χλωμα προσωπα,βαφομαι με τα χρωματα πολεμου...
ουγκ....
του τ ντι εμ ....καλη ακουγεται...![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Και γιατί είναι ακατόρθωτο????? :hypnotize
Γιατί ρε Fanta ; Δεν το σηκώνει ο σέρβερ ; Ρωτάω επειδή μου ακούστηκε κουφό.. :hypnotize
Βάλτε άλλη μια ψήφο κι από μένα για την κατηγορία των ΧΤ
![]()
![]()
Αν νομίζετε πως η δημιουργία μιας νέας κατηγορίας σε ένα forum είναι απλά μερικά clicks στο administrator's interface απατάσθε...Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
επειδήΣ μάλλον πέφτει σνομπάρισμα γενικότερα,προτείνω την "κατάληψη"υποκατηγορίας που δεν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα
Πριν να κατηγορήσετε του admins για σνομπισμό και προτείνετε "καταλήψεις" και άλλες αηδίες, σκεφτείτε λίγο...
Εγώ που δεν σκαμπάζω απ'αυτά τα πράγματα δεν αντιλέγω απλά ερωτώ, είναι όντως τόσο δύσκολο ; Ήταν το ίδιο δύσκολο όταν χωρίστηκαν σε κατηγορίες οι αγγελίες ;Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αν νομίζετε πως η δημιουργία μιας νέας κατηγορίας σε ένα forum είναι απλά μερικά clicks στο administrator's interface απατάσθε...
Προς θεού δεν κατηγορώ κάποιον για κάτι, απλή ερώτηση είναι
![]()
Ρε Μάκη δε χωρίστηκαν μόνες τους, ο Γιώργος έκατσε και γ@μήθηκε μπροστά στην οθόνη του για να το κάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ήταν το ίδιο δύσκολο όταν χωρίστηκαν σε κατηγορίες οι αγγελίες ;
Αν φτιαχτεί subforum για τα XT θα πρέπει:
01. Κάποιος να αναλάβει να το διαχειρίζεται, έχοντας δικαιώματα μόνο σ' αυτό το subforum.
02. Κάποιος που έχει καθολικά δικαιώματα διαχείρισης να κάτσει να ψάξει όλα τα threads από καταβολής moto.gr που αφορούν τα XT και να τα μεταφέρει στο subforum.
03. Ο moderator του subforum να κάτσει να βρει διπλά και τρίδιπλα threads, να καθαρίσει, να ενώσει, κλπ.
Δεν είναι απλό πράγμα, το ξαναλέω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ρε Μάκη δε χωρίστηκαν μόνες τους, ο Γιώργος έκατσε και γ@μήθηκε μπροστά στην οθόνη του για να το κάνει...
Αν φτιαχτεί subforum για τα XT θα πρέπει:
01. Κάποιος να αναλάβει να το διαχειρίζεται, έχοντας δικαιώματα μόνο σ' αυτό το subforum.
02. Κάποιος που έχει καθολικά δικαιώματα διαχείρισης να κάτσει να ψάξει όλα τα threads από καταβολής moto.gr που αφορούν τα XT και να τα μεταφέρει στο subforum.
03. Ο moderator του subforum να κάτσει να βρει διπλά και τρίδιπλα threads, να καθαρίσει, να ενώσει, κλπ.
Δεν είναι απλό πράγμα, το ξαναλέω...
+1000 xfaristo McThoma
Pantos pedes to aitima einai kathola logiko, alla opos anefere kai o eyypoliptos synforoumitis me to 4x4 xriazete ethelonti kai arketi douleia (entaksi to #3 isos na einai ligo apoetitiko)