Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Είναι "κουβαδάκια" οι spyball ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost [
    Στην μόνη διαμάχη που είμαι μόνιμα μαχόμενος , είναι της γνώσης ενάντια στην ασχετοσύνη .
    ο κάθε sotiris68 ,
    (η ειρωνια πριν την ειρωνια).
    Τα τεχνικά στοιχειά από τον GT για παράδειγμα , τα σύγκρινες με τον δικό σου ?
    Δηλαδή , το ότι δέχτηκα μια άμεση ειρωνική κατά πρόσωπο επίθεση ,
    από έναν , που αντί να προσφέρει κάτι με την μορφή πληροφόρησης ... ζητάει πληροφόρηση , και από πάνω κατακρίνει και μένα με φραστικές ειρωνείες .

Διακωμωδώντας το πραγματικό μου όνομα ..
    (η αδικη ειρωνια,αυτος δεν ξερει τιποτα ενω ταυτοχρονα προσφερει φοβερες πληροφοριες και επιχειρηματα)
    Τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτά που σου λέει ο κόσμος ? ότι πήρες το καλύτερο συναγερμό ? .

Τα τεχνικά στοιχειά από τον GT για παράδειγμα , τα σύγκρινες με τον δικό σου ?

Εαν τα έκανες όλα αυτά , τι συμπέρασμα έβγαλες ?

Εαν δεν εκανες τίποτα από τα παραπάνω , (για να έχεις κάτι να πεις ) τοτε έχω δίκιο πήρες κουβαδάκι.
    (οι φοβερες πληροφοριες)
    Ειρωνείες απο sotiris68 , προσφορά σε κάθε ενδιαφερόμενο μοντεράτορ !!(αυτο τι το ηθελες;-καποιος mod δε πηγε το θεμα στις διαμαχες
    τα γραφω για την ιστορια και φιλικα και οχι ειρωνικα

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotiris68
    καποιος mod δε πηγε το θεμα στις διαμαχες
    Yes indeed !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Και γαμω τις διαμαχες !!!! Σουπερ!!
    Learn as if you were going to live forever.Live as if you were going to die tomorrow.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NTS
    Και γαμω τις διαμαχες !!!! Σουπερ!!

Εαν είναι Σούπερ ή αμόλυβδη , δεν το γνωρίζω .

Αλλα όπως και να έχει , όποιος ξέρει να αγοράζει , παίρνει συναγερμό από την META Alarm ,
    για να έχει το κεφάλι του ήσυχο . ( από λειτουργικά προβλήματα ) .

όπως το έχουν, χιλιάδες αυτοκινητιστές , όπου σε κάθε νέο αυτοκινητο που παίρνουν, περιλαμβάνεται ο συναγερμός META Alarm , στον στάνταρ εξοπλισμό .
    Σε τουλάχιστον πέντε μάρκες αυτοκινήτων.

Ενω βγήκε πρώτος το 2005 σε πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση ,
    με τον Spyball να παίζει στην τετάρτη θέση .

Ενω από την άλλη , ωραίες και έξυπνες τεχνολογίες , χρησιμοποιούν και οι GT μότο Alarm, με τον διπλό ανιχνευτή κλήσης , στους δυο άξονες .

τώρα , λόγω οτι έχω εργαστεί στην συντήρηση μονάδων συναγερμών σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Μαγνησία με πέντε υποκαταστήματα , γνωρίζω βέβαια , και πολλά άλλα,
    και ενδιαφέροντα, σε αυτόν τον τομέα , αλλά !! θα τα κρατήσω για μένα .

άλλωστε είμαστε στις διαμάχες , εδώ οι γνώσεις έχουν δεύτερο λόγο .

Εδω που είμαστε, πρώτο λόγο έχει η μαγκιά , και τα χασκόγελα .

Τι θα γινει ρε παιδια για να γραψω μια απαντηση θα πρεπει να κανω συνεχεια συνδεση??????????????????????? (ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ)

Ψηλε και εγω ΜΕΤΑ Ψηφιζω.....ολα τα αλλα κουβαδακια ειναι.......................................................................................... .................................................................................................... .................................................. και τρυπια μαλιστα :a028:
    Learn as if you were going to live forever.Live as if you were going to die tomorrow.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

τώρα , λόγω οτι έχω εργαστεί στην συντήρηση μονάδων συναγερμών σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Μαγνησία με πέντε υποκαταστήματα , γνωρίζω βέβαια , και πολλά άλλα,
    και ενδιαφέροντα, σε αυτόν τον τομέα , αλλά !! θα τα κρατήσω για μένα .

άλλωστε είμαστε στις διαμάχες , εδώ οι γνώσεις έχουν δεύτερο λόγο .

[/B]
    Εδω που είμαστε, πρώτο λόγο έχει η μαγκιά , και τα χασκόγελα .

τα χασκογελα τα ειδες απο πανω ακριβως;,κριμα,...εισαι αστειρευτη πηγη γνωσεων,κρατα τες για παρτη σου ,να σαι καλα και γραφε ελευθερα πλεον...εγω δε ξαναγραφω γιατι ειρωνευομαι-μαγκια και χασκογελα γαρ-ασε που μπορει να με αποβαλλουν απο το φορουμ και δε γουσταρω με τιποτα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33
  2. Είναι οι μηχανές σαν τις γυναίκες???
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2004, 10:29
  3. Αν είναι αλήθεια αυτά δεν πάνε καλά οι άνθρωποι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:52