οοοοο yeeesss!!!
Μεσα...![]()
Σημείο συναντησης?
εχω μπερδευτει. θα γινει, δε θα γινει? ποτε θα γινει η ποτε δεν θα γινει???που θα παμε η που δεν θα παμε???θα ρθω η δε θα ρθω???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Έλα ρε κατευθείαν στο σημείο συνάντισης για να μή μπερδευτούμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
Γκαβός είσαι ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Σημείο συναντησης?
Λοιπόν το ξαναγράφω
συνάντηση 23,30μ ε αναχώρηση 00,00
Carfour Kηφισίας λίγο πρίν τη διασταύρωση με την Αλεξάνδρας στο ρευμα προς Πειραιά!
1.Sporakias
2.Titan
3.Zefyr1
4.Tropeas
5.Z_armagedon
6.Aggelos SV
7.Foivos
8.hornetakias
9. TROOPER(?)
Περιμένουμε!
Ε ρε μπαχαλο.
Κατρχιν το 23.30 ειναι πολυ αργα, να μαζευτουμε 23.00 με αναχωρηση 23.30.
Πρεπει να δηλωθει στο περιπου μια διαδρομη,μπορει καποιοι να μην θελουν να γυριζουν μες στην αθηνα και στην κινηση.
Να ποσταριστει η βολτα στης συναντησεις για να ερθουν και οσοι αλλοι θελουν, εδω μεσα δεν το βλεπουν.
Εγω προτεινω κατεχακη-αο-μαραθωνος-διονυσο-αγ.στεφανο και πεινερλι με μπυρα στην δροσια.
Απαντατε ρε ρεμαλια , θα κανω ανταρσια και θα το σηκωσω στης συναντησεις.:a37:
psinomaiii......Trooperrrr??? tha pame re???'
:smilea:
kalo einai na dilwthei epitelous mai sugekrimeni diadromiΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ε ρε μπαχαλο.
Πρεπει να δηλωθει στο περιπου μια διαδρομη,μπορει καποιοι να μην θελουν να γυριζουν μες στην αθηνα και στην κινηση.
Να ποσταριστει η βολτα στης συναντησεις για να ερθουν και οσοι αλλοι θελουν, εδω μεσα δεν το βλεπουν.
Εγω προτεινω κατεχακη-αο-μαραθωνος-διονυσο-αγ.στεφανο και πεινερλι με μπυρα στην δροσια.
episis proteinw wra sunantisis ligo nwritera giati polloi ontws exoun provlima me tin wra, kai min to xeftilisoume
telos, elpizw na einai volta gia na tin euxaristithoume, kai oxi prospatheia apodeixis apo merikous oti einai grigoroi kai odigares
Ρε σείς κανονίζουμε μία ώρα και ο ένας δε μπορεί ο άλλος ο κώλος τον πονεί!
Λοιπόν η ώρα γίνεται 23,00 με αναχώριση 23,30 στο μισάωρο θα κολήσουμε!
Λοιπόν ποστάρετέ το και στις Συναντήσεις και όπου αλλού θέλετε!
Τη Βόλτα την κουβεντιάζουμε εκεί ή κανονίστε την εδώ!
Για μένα δεν έχει σημασία που θα πάμε αρκεί που θα είμαστε καλή παρέα και νομίζω και τους περισσότερους εδώ!
Σιγά μην ανεβάσουμε και χάρτη και πρόγραμμα !
Το ωραίο είναι το αυθόρμητο!
Δεν μπορούμε να βρούμε μία διαδρομή που να είναι ιδανική για όλους!
Ούτε να περάσουμε απο το σπίτι του καθενός!
23,00 στα Carfour! με αναχώριση 23,30...
Απο το μεσημέρι και μετά δεν θα είμαι online όποως και άλλοι! γι'αυτό ότι κανονιστεί μέχρι τις 2 το μεσημέρι!
Φευγω τώρα για πρόβα!
ΜΑΛΛΟΝ, στις 23:00 θα μπορώ να είμαι Καρφούρ Κηφισίας! Άν δεν είμαι φατε χωρις εμένα!
![]()
![]()
![]()
ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 11:30!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι ΟΚ....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ε ρε μπαχαλο.
ο zephyr1 εχει ποσταρει τη βολτα και στις συναντησεις για οσους δεν το εχουν δει....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
για μενα παει αυτο...??Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Δεν μπορούμε να βρούμε μία διαδρομή που να είναι ιδανική για όλους!
Ούτε να περάσουμε απο το σπίτι του καθενός!
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Καλά ήταν εχτές
Γκαζάραμε, βολτάραμε, ήπιαμε το ποτάκι μας, θάψαμε τον ΠΑΠ που για άλλη μία φορά έκανε τη κότα!
(Γιώργο αν είναι να φοβάσαι και να μην έρχεσαι την επομένη έλα θα έρθω με το σκούτερ!)
αν και στο γυρισμό κλασικά σπάσαμε αφού δε δεχτήκαν όλοι να κοιμηθούν στο γκαραζ μου!![]()
Sporakias
Z-armagedon
Titan
Γυρίσαμε καλά!
Μ'αρέσει που είπαμε όποιος γυρίσει να ποστάρει οτι γύρισε καλά!
Καποια τεμάχια βγάλαν και φωτό ...
Παρακαλώ να ανεβούν!
o Παπ είχε δουλειές δεν έκανε την κόταΑρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Καλά ήταν εχτές
Γκαζάραμε, βολτάραμε, ήπιαμε το ποτάκι μας, θάψαμε τον ΠΑΠ που για άλλη μία φορά έκανε τη κότα!
(Γιώργο αν είναι να φοβάσαι και να μην έρχεσαι την επομένη έλα θα έρθω με το σκούτερ!)![]()