Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 213

Θέμα: Ηθικό δίλλημα. Κράνος

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    του Περικλέους βεβαίως βεβαίως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ανάποδα δε γίνεται αυτό συνήθως ?
    οχι ρε τα δικα μου
    ποιος ειναι ο κυριος? :wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το αναποδο? οχι ειναι πολυ δυνατα τα φωτα οτι και να κανεις τυφλωνοντε βλεπω τους μπροστα μου
    τι κανουν η εχω κανει λαθος ρυθμιση η οντως ειναι πολυ δυνατα!
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ΜΑΡΙΑ

ηθελε (αν κανω λαθος να με διωρθωσει)

να πει οτι κραζουν τους μαντραχαλους (οι μαντραχαλοι) αν θα κραζαν και μια ομορφη γυναικα κατα τον ιδιο τροπο η επειδη ειναι ομορφη γυναικα δε θα ειχαν την ιδια αντιμετωπιση προς αυτην να δει ρε παιδι μου το τροπο που σκεφτοντε

μαλλον αυτο

αν και δεν ειμαι σιγουρη

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

το αναποδο? οχι ειναι πολυ δυνατα τα φωτα οτι και να κανεις τυφλωνοντε βλεπω τους μπροστα μου
    τι κανουν η εχω κανει λαθος ρυθμιση η οντως ειναι πολυ δυνατα!
    :rotflmao:

Περασε απο πανω σου.. :rotflmao:
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    και να ηθελα να το κανω (δε ξερω αν ηθελα βασικα) και ηταν νυχτα δε θα το εκανα για εχω Ζινον και συνιθως τυφλωνοντε φαντασου να τους παιξω και φωτα ασε καλυτερα να φανε προστιμο.

Μολις φανταστηκα το σκηνικο ....

Παντως ρε παιδια...γιατι τοοοση πια εχ8ρα για τους ακρανωτους ... εμενα αν δεν κανουν καγκουριες ετσι ωστε να 8ετουν σε κινδυνο και τις ζωες αλλων η να προκαλουν ατυχηματα δε με απασχολουν....Δικο τους ειναι το κεφαλι ... ασε που δεν παω και τους μπατσους (καλα...δικο μου κολλημα αυτο μη δινετε σημασια.... )

Στην τελικη αν ημουν ξεκρανωτη (ποτε δεν ειμαι) και μου ελεγε κανενας στο φαναρι ''βαλε κρανος'' ενταξει...δε 8α με πειραζε αλλα στην τελικη 8ασκεφτομουνα να κοιταει τη δουλεια του παρ'ολο που εχει δικιο...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    :rotflmao:

Περασε απο πανω σου.. :rotflmao:
    ποιος Μπουστης? :hypnotize :hypnotize

απαπααπα αδυνατον δε γινετε κανεις δε μπορει να με περασει εμενανΕ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Και εγω θα ενημερωνα... δεν εχο τετοια κολληματα....

Στο κατω μπορει σε καποιον να ετυχε να παει στο διπλα στενο και να μι βαλει κρανος κριμα δεν ειναι να δωσει 300ευρω?

Ολοι μας το εχουμε κανει αυτο δε νομιζω καποιος να ειναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ με κρανος ολο και μερικες φορες δεν το εχει βαλει...
    Μη πειτε οχι δε θα σας πιστεψω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Στην τελικη αν ημουν ξεκρανωτη (ποτε δεν ειμαι) και μου ελεγε κανενας στο φαναρι ''βαλε κρανος'' ενταξει...δε 8α με πειραζε αλλα στην τελικη 8ασκεφτομουνα να κοιταει τη δουλεια του παρ'ολο που εχει δικιο...
    Δεν είναι μαλακία λοιπόν να ενδιαφέρεται κάποιος για τη ζωή ΣΟΥ περισσότερο από ΕΣΕΝΑ ;

Εγώ θα σου πω ότι έχω να που πω, αν θέλεις με ακούς αν όχι σόρρυ για την ενόχληση, εγώ θέλω να σε βλέπω καλά και να μην ακούσω ποτέ να βάλεις έναν ακόμα άσσο σ'εκείνο το μακράβριο νούμερο που μηδενίζει κάθε χρόνο.. έχεις δίκιο, δεν είναι δουλειά μου αλλά είναι κάτι απ'τα "θέλω μου". Και στα θέλω μου θα τολμήσω να σε ενοχλήσω για λίγο..

(δεν μιλάω προσωπικά σε σένα Sober)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Και εγω θα ενημερωνα... δεν εχο τετοια κολληματα....

Στο κατω μπορει σε καποιον να ετυχε να παει στο διπλα στενο και να μι βαλει κρανος κριμα δεν ειναι να δωσει 300ευρω?

Ολοι μας το εχουμε κανει αυτο δε νομιζω καποιος να ειναι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ με κρανος ολο και μερικες φορες δεν το εχει βαλει...
    Μη πειτε οχι δε θα σας πιστεψω....
    Δεν εχει σημασια αν το φορας ή οχι...Σημασια εχει να κρατας "επιπεδο" στο φορουμ...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Δεν εχει σημασια αν το φορας ή οχι...Σημασια εχει να κρατας "επιπεδο" στο φορουμ...
    Το βρηκες..

"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Ρε'συ Νίκο τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ;

Νομίζεις πως ότι λέμε το λέμε για να κρατάμε το επίπεδο και στο δρόμο κάνουμε άλλα ;:hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ΜΑΡΙΑ

ηθελε (αν κανω λαθος να με διωρθωσει)

να πει οτι κραζουν τους μαντραχαλους (οι μαντραχαλοι) αν θα κραζαν και μια ομορφη γυναικα κατα τον ιδιο τροπο η επειδη ειναι ομορφη γυναικα δε θα ειχαν την ιδια αντιμετωπιση προς αυτην να δει ρε παιδι μου το τροπο που σκεφτοντε

μαλλον αυτο

αν και δεν ειμαι σιγουρη

ακριβως αυτο!

για μενα ο νομος ( θελω να πιστευω ) ειναι ισος σε ολους..
    κ η ανθρωπινη ζωη δεν οριζεται απο το φυλο , την εμφανιση το μηχανακι η δεν ξερω κ εγω τι ...

η εχεις μια συγκεκριμενη θεση σε καποια θεματα η δεν εχεις..

εκτος κ αν δεχτηκε το γεγονος οτι ενα μερος του συνολους δεν θα κανει σινιαλο για μπλοκο , οποτε περναμε κ στο επομενο ερωτημα..(?)
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Μολις φανταστηκα το σκηνικο ....

Παντως ρε παιδια...γιατι τοοοση πια εχ8ρα για τους ακρανωτους ... εμενα αν δεν κανουν καγκουριες ετσι ωστε να 8ετουν σε κινδυνο και τις ζωες αλλων η να προκαλουν ατυχηματα δε με απασχολουν....Δικο τους ειναι το κεφαλι ... ασε που δεν παω και τους μπατσους (καλα...δικο μου κολλημα αυτο μη δινετε σημασια.... )

κατσε ρε συ sober ,
    δεν ειναι εχθρα..
    αλλα λεμε τις αποψεις μας..

δες κ τι ειπε ο Stauros

Αρχικά δημιουργήθηκε από StavrosMAGNA
    ΑΑαααα ΜΑΑΑΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
    Ασχολείστε με το ΑΔΙΚΟ του να τη ΦΑΕΙ ο κακομοιράκος χωρίς κράνος και κανείς δεν ασχολειται με ΤΟ ΔΙΚΙΟ αυτού που το φοράει!!
    Επιτέλους ποτε θα ασχολουμαστε με το σωστο ΑΝΤΙ να προσπαθουμε να δικαιώσουμε - απαλαξουμε τον ΛΑΘΟΣ !!!
    Ο καθενας είναι υπόλογος των πραξεών του!
    Το να μην ενημερώσεις απο ποτε θεωρειται αδίκημα;
    Το να κυκλοφορεις "ασκεπής" και να εκλιπαρεις και για "αλληλεγγύη" ε αυτό παει πολύ !
    Εντάξη δε λεω ,κανε οτι κάνεις αλλά ασε με κατω που θα βρώ και τον μπελά μου επειδή δε σε ειδοποιησα!
    ΠΑΝΤΑ ρε γμτ να δικαιολογούμε τον μαγκάκο; ΟΧΙ ΡΕ ! ΜΗΧΑΝΗ δεν ειναι μονο μεταλλα και χρώματα !
    Οδήγηση δεν ειναι μονο, καβαλαμε και μεταφερόμαστε απο το σημειο Α εως το σημειο Β !
    ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ειναι πολλα παραπανω από το να βαλω το κλειδι στη μιζα και .... βροοοουυυυυυυμμμ !
    Ειναι κουλτουρα ,(πλέον)! ειναι μαθηση ! είναι σεβασμος !
    ΠΟΛΥ σωστος ο φίλος που είπε οτι "ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ" και οι εποχες Γαρδέλη πέρασαν στη λύθη!

Προσέχετε για να .. .. ΕΧΕΤΕ !~!
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Εγώ μπορεί και να ενημέρωνα μπορεί και όχι..Αν έβλεπα απέναντι καναν τρέντι άτριχο με σαγιονάρα και μάσκα,στα @@ μου σιγά μην του έκανα νόημα..

Δε με απασχολεί και πολύ αν φοράνε κράνος ή όχι,το δικό τους κεφάλι θα σπάσουν αν τύχει στραβή και όχι το δικό μου..Επειδή όμως δε συμφωνώ με τα νέα πρόστιμα κάποιους θα τους ενημέρωνα..

Μ'αρέσει όμως που ΘΕΛΟΥΜΕ να μας ενημερώνουν για παραβάσεις που κάνουμε (σε καμιά ε.ο. όταν είσαι με καμια 200ρα)..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    an einai kana kalo xanthouli me wraio kormaki to xairetas i stravwneis me tin party tis?
    Της προτείνεις να πάτε για καφέ (ή σπίτι σου) για να της εξηγήσεις τη σημασία του κράνους..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ρε'συ Νίκο τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ;

Νομίζεις πως ότι λέμε το λέμε για να κρατάμε το επίπεδο και στο δρόμο κάνουμε άλλα ;:hypnotize
    Ξερω 3-4 ατομα που λεγανε εγω φοραω κρανος μεχρι και στο περιπτερο να παω... και τους πετυχενα με γκομενακια χωρις κρανος ζελεδεμενο μαλλι κτλ... ατομα απο φορυμ....

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ηθικό δίλλημα
    από nikos_abel στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2013, 12:40
  2. κρανος
    από DORTIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2006, 21:42
  3. Υποχρεωτικο το Κρανος ???
    από crs-k στο forum Νέα