Ξέρω,είχα παρακολουθήσει τον αγώνα του el hymador που κατέληξε ατυχώς!Δέν το βάζω κάτω,αυτό όμως με βάζει
![]()
Ξέρω,είχα παρακολουθήσει τον αγώνα του el hymador που κατέληξε ατυχώς!Δέν το βάζω κάτω,αυτό όμως με βάζει
![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
και γω το ''δουλευω'' αρκετο καιρο τωρα στο μυαλο μου, αλλα δεν το παιρνω αποφαση ρε γμτ.....
ΓΑΜΑΤΟ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα αν περιμενουν να καψουν το τσιγαρο επειδη τους ζωγραφισαν το νταβανι..........
Dorsoduro 750 & Norton 16H
τι έγινε τους φίλους δεν τους ανακυκλώνουμε??
![]()
Ναι το τσιγαρο ευθυνεται για ολα...αυτα που τρως, αναπνεεις ειναι μια χαρα...
εγω το μονο που καταφερα ειναι να το μειωσω(μεχρι μαξ 10 τσιγαρα την μερα) και να μην καπνιζω καθολου κανα 2 μερες την εβδομαδα
αλλα θα τα καταφερω.
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ανακυκλωση στις γενικες δε παιζειΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
τι έγινε τους φίλους δεν τους ανακυκλώνουμε??
![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Μπορείς να πείς:Με την επόμενη μηχανή που θα πάρω,το κόβωΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και γω το ''δουλευω'' αρκετο καιρο τωρα στο μυαλο μου, αλλα δεν το παιρνω αποφαση ρε γμτ.....![]()
![]()
Αλλά κάθε χρόνο...:rotflmao: .Πέραν της πλάκας χρειάζεται πολύ δύναμη,την έχουμε αλλά δέν λέμε να το καταλάβουμε!
κι ομως ολες αυτες οι αντικαπνιστικες καμπανιες εχουν κανει πολυ καλη δουλεια....ευτυχως δουλευουν κι ας μην το καταλαβαινουμε
Το μονο κακο ειναι οτι δουλευει στους αλλους και οχι σε μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κι ομως ολες αυτες οι αντικαπνιστικες καμπανιες εχουν κανει πολυ καλη δουλεια....ευτυχως δουλευουν κι ας μην το καταλαβαινουμε![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κι ομως ολες αυτες οι αντικαπνιστικες καμπανιες εχουν κανει πολυ καλη δουλεια....ευτυχως δουλευουν κι ας μην το καταλαβαινουμε
Σε μενα δεν πιανουν αυτα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Δεν λες πως είναι καλύτερα που αερίζεται κι ο χώρος..Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
καλα αν περιμενουν να καψουν το τσιγαρο επειδη τους ζωγραφισαν το νταβανι..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.surfersam.com/funny-pictures/smokes.jpg ρε γαμωτο ξεμεινα απο τσιγαρα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εν τω μεταξύ δέν μπορώ να δεχτώ να το κόψω,επειδή μου το λένε οι άλλοι(βλέπε αντικαπνιστικές).Μου βγαίνει μία αντίδραση του στύλ''επειδή το λέει αυτός'';Μπερδεμένη κατάσταση-ψυχολογία.κάποια στιγμή θα το κόψω
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
http://www.surfersam.com/funny-pictures/smokes.jpg ρε γαμωτο ξεμεινα απο τσιγαρα..![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Το 'καψε τελείως λέμε..Μάκη δικό σου είναι ρε το πληκτρολόγιο..; :rotflmao: