Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 123

Θέμα: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk

Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Νυχτώνει.Και τότε είναι που οι σκέψεις γίνονται όλο και πιο έντονες όλο και πιο επικίνδυνες. Είμαι μόνος μου.Ξανά για άλλο ένα βράδυ πνίγομαι σε ένα μπουκάλι κρασί, σε δύο μάτια δακρυσμένα και σε σκέψεις που δηλητηριάζουν το μυαλό μου.Ναι, η οικογένεια απουσιάζει ελέω καλοκαιριού.Όλοι οι αντίστοιχοι παντρεμένοι φίλοι με μακαρίζουν, ζηλεύουν θα έλεγα την απόλυτη ελευθερία που βιώνω αυτόν τον καιρό.
    -Μπράβο ρε φίλε.Και τι δεν θα έδινα να ήμουν στη θέση σου.Βόλτες, ξάπλες, μάσες και …τα τυχερά σου.
    Είναι συνηθισμένη φράση που έχω βαρεθεί να ακούω.Ώστε όλοι οι παντρεμένοι επιθυμούν να βρεθούν στη θέση μου ε? Τότε τι σκατά παντρεύεσαι ρε μαλάκα? Όχι.Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω.Εγώ ο καλός.Το άμεμπτου ηθικής τσογλάνι που θύμωσε και τα χώνει σε όλους και σε όλα.
    Ζούμε λοιπόν όλοι το αντίστοιχο δράμα μας.Δουλειά, σπίτι, αγκαλιά με την αγαπημένη σου γυναίκα, παντοφλίτσες,τηλεόραση και η ζωή να περνάει.Η ρουτίνα σε όλο της το μεγαλείο. Στα μάτια της φαντάζομαι ότι ξεφτίζει η εικόνα του υπερεραστή, του γκόμενου, του αθλητικού πλαταρά που έτρωγε σίδερα.Τη θέση του έχει πάρει ένας συμπαθητικός καραφλός ευτυχώς χωρίς κοιλιά ακόμα(δηλαδή έτσι πιστεύω) που μεγαλώνει και γκρινιάζει…Γκρινιάζει γιατί νιώθει να χάνεται η μαγεία της στιγμής, γιατί ο γαμημένος ο χρόνος πάει να τον παρασύρει, να τον καταπιεί.
    Κι εκείνη η απόλυτη σεξοβόμβα της αρχικής γνωριμίας μοιάζει θολή πίσω από τα κιλά της που προστίθενται χρόνο με το χρόνο.Σαν να έδεσε τον γάιδαρο … Η τρελή διάθεση για αχαλίνωτο σεξ έχει παραχωρήσει τη θέση της στην ξάπλα στο «Άσε με είμαι κουρασμένη, μα όλο αυτό σκέφτεσαι?»
    Κι όμως. Έχεις όνειρα ακόμα. Παλεύεις.Δεν συμβιβάζεσαι.Εσύ λες θα τα καταφέρεις καλύτερα. Ούτε ρουτίνα ούτε μιζέρια ούτε τίποτα. Μάλλον ονειροβατείς.
    Ουτοπικό σε βρίσκω. Θέλεις και μια ισοπεδωτική θεωρία? Δεν υπάρχει τίποτα.
    Ούτε οικογένεια ούτε σχέση ούτε γάμος. Όλα ένα μεγάλο κενό.Φοβάμαι να το πιστέψω αλλά και δυσκολεύομαι να το αντικρούσω.Δεν έχω βλέπεις επιχειρήματα.Να τα τρίψω στη μούρη αυτού του αλήτη του χρόνου που με κοιτάζει και κρυφογελάει κουνώντας το κεφάλι του.
    Κάποιοι φίλοι ήδη χώρισαν.Άλλοι ζουν μέσα στον συμβατικό γάμο τους απατώντας τη γυναίκα τους είτε με άλλη αληθινή ερωμένη είτε με υποκατάστατα(κομπιούτερ play station κλπ).Ω μα ναι.Δεν είναι απαραίτητο να ξενοπηδήξης για να έχεις απατήσει τον σύντροφό σου.Το κάνεις το ίδιο καλά ακόμα και όταν είσαι με τις ώρες μέσα σε ένα υπολογιστή αδιαφορώντας για όλα γύρω σου.Ή ακόμα χειρότερα όταν ξεγκαβώνεσαι στην παιγνιδομηχανή που σου τρώει το χρόνο λίγο λίγο. Ή όταν είσαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι προσπαθώντας να γεμίσεις το απέραντο κενό σου.
    Πολλά χρόνια πριν ελεύθερος γαρ βρέθηκα σε συζήτηση με φίλους.Ένας από αυτούς είπε το εξής: Γνωρίζεσαι, παντρεύεσαι και μετά αρχίζεις τα χόμπι.Ξέρεις. Κυνήγι, ψάρεμα με καλάμι από τα βραχάκια, ποδόγυρος κλπ.Τότε γέλασα με ειρωνεία σχεδόν.Μου φάνηκε τόσο απίστευτο τόσο μακρινό.Ά ρε φίλε.Μάλλον ήσουν πιο έμπειρος από μένα.
    Φυσικά σε λίγο θα φάω κράξιμο από τους αθεράπευτα ρομαντικούς που πιστεύουν θεωρίες του στυλ «η αγάπη κρατάει για πάντα» «όταν αγαπάς μπλα μπλα μπλα …» και λοιπές παπαριές.
    Θα μπορούσα να γράφω για ώρες.Όχι.Αυτό το κείμενο δεν σε ταξιδεύει σε καταπράσινα λιβάδια ή σε μαγευτικές ακρογιαλιές. Είναι ειλικρινές όμως και λυπάμαι που με μελαγχολεί.
    Θα αδειάσω το μπουκάλι έτσι για να ζαλιστώ.Να ονειρευτώ αν θέλεις ένα καλύτερο πρωινό για όλους μας.Ελπίζω το πρωί να έχουν στεγνώσει τα μάτια μου.
    Ελπίζω…Καλή μου νύχτα.Καληνύχτα και σε σας.

Υ.Γ.Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε το προηγούμενο βράδυ.Σήμερα που το ξανακοιτάζω δεν επιθυμώ να αλλάξω κάτι.

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Χωρίς να θέλω να πω ότι είσαι εκτός πραγματικότητας, γιατί δεν είσαι, κάθε άλλο θα έλεγα.. Λέω ότι γνωρίζω κάποια ζευγάρια δυστυχώς λίγα που αγαπιούνται μπλα μπλα μπλά όπως λες κι εσύ.. Αυτοί μου θυμίζουν ότι είναι δυσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.. Όσο για την ερώτηση σου στο όνομα του thread απαντάω ότι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αυτη που καθορίζει τελικά και τη σχέση με τον οποιονδήποτε.. Μία αποτυχημένη σχέση με ενα συντροφο είναι περισσότερο μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση παρά ερευνας παράκεντρων ευθυνών και παγκόσμιας αδικίας.. Φιλικά.. Σου εύχομαι να αντιμετωπίσεις το πρωινό με περισσότερη αισιοδοξία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ομορφες σχεσεις υπαρχουν..

οπως υπαρχουν κ ομορφοι ανθρωποι.

χτιζονται λιγο λιγο καθε μερα..και αυτο κανουμε οι περισσοτεροι ισως..

αυτο ομως δεν εχει τελος..οσο εισαι με εναν ανθρωπο χτιζεις..οσο μπορεις..αρκει να δημιουργεις..

ξερω ακουγεται ρομαντικο..

αλλα αυτο δεν το κανει κ απαραιτητα κακο ή λαθος..:smilea:
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Κοίταξε, είτε τη μία πλευρά δεις είτε την άλλη θα βρεις και μειονεκτήματα αλλά και πλεονεκτήματα.

Εγώ τυγχάνω να είμαι απ'τους "ρομαντικούς" αλλά ξέρω/βλέπω/έχω ζήσει ότι ο καιρός μας χαλαρώνει γενικότερα. Γίνεται κάτι σαν να θέλει να μας κάνει να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας όταν έχουμε δώσει όλο μας το είναι σε μία σχέση για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα..
    Αυτό εγώ δεν το βρίσκω κακό, αντιθέτως μάλιστα. Κάποιες στιγμές χρειάζεσαι το χρόνο σου όπως τον χρειάζεται και το ταίρι σου άλλωστε. Υπάρχει και η κατανόηση ξέρεις, η ειλικρινής κατανόηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι απατάς τον άνθρωπό σου..

Ο χρόνος που καταρριέσαι πιστεύω πως είναι αυτός που θα σου δείξει και το δρόμο σου, κάθεσαι και σκέφτεσαι με καλή παρέα, ναι, το κρασί είναι όμορφη παρέα για τέτοιες σκέψεις !

Και σε καμμία περίπτωση δε σε κράζω φίλε μου, εύχομαι μόνο να καταλήξεις εκεί που πραγματικά επιθυμείς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    Χωρίς να θέλω να πω ότι είσαι εκτός πραγματικότητας, γιατί δεν είσαι, κάθε άλλο θα έλεγα.. Λέω ότι γνωρίζω κάποια ζευγάρια δυστυχώς λίγα που αγαπιούνται μπλα μπλα μπλά όπως λες κι εσύ.. Αυτοί μου θυμίζουν ότι είναι δυσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.. Όσο για την ερώτηση σου στο όνομα του thread απαντάω ότι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αυτη που καθορίζει τελικά και τη σχέση με τον οποιονδήποτε.. Μία αποτυχημένη σχέση με ενα συντροφο είναι περισσότερο μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση παρά ερευνας παράκεντρων ευθυνών και παγκόσμιας αδικίας.. Φιλικά.. Σου εύχομαι να αντιμετωπίσεις το πρωινό με περισσότερη αισιοδοξία...
    Ώστε γνωρίζεις ζευγάρια που αγαπιούνται.Να μου επιτρέψεις να χαμογελάσω¨.Ίσως τελικά οι άνθρωποι να μην είναι φτιαγμένοι να μένουν μαζί για πάντα.
    Α και να μην το ξεχάσω.Η τελευταία γενιά "αγαπημένων" ζευγαριών ήταν των γονιών μας.(και αυτό γιατί οι συνθήκες ήταν τέτοιες.)
    Και επειδή ίσως να έδωσα την εντύπωση οτι περνάω κρίση ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα σου τονίσω ότι εύχομαι όλοι οι παντρεμένοι να περνούν όπως εγώ.Απλά κάποια σημεία των καιρών (πειρασμοί, χαλαρά ήθη κλπ) με βγάζουν κυριολεκτικά από τα ρούχα μου.Να σημειώσω επίσης οτι εγώ δυστυχώς δεν ξέρω κανένα μα κανένα ζευγάρι που να είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα.
    Μπορεί να με πειράζουν τα πιο πολλά γιατί δεν είμαι ωχαδερφιστής.Δεν θέλω να αφήνω τίποτα στην τύχη.Και το όσα πάνε και όσα έρθουν δεν με εκφράζει καθόλου.
    Μήπως η αλήθεια πονάει στις μέρες μας?

κοιτα Arisk εχει καποια βαση αυτο λες..

αλλωστε η ανθρωποι αλλαζουν κ αν τα βρισκεις με καποιον /α σημερα σε 5-10 χρονια δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα μπορεις να επικοινωνεις το ιδιο..

ειναι γεγονος αυτο..οκ θα εχεις αλλα πραγματα να δενουν βεβαια..
    κ η επικοινωνια ειναι κατι που παλευεται ...θελω να πιστευω..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Βασική όμως προϋπόθεση για να συνάψεις όμορφη σχέση με κάποιον/κάποια, θα πρέπει πρώτα να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και να ξέρεις τί θέλεις ...

Υ.Γ. Μιλάω γενικά, μην το πάρεις προσωπικά.

ρε παιδια...

σορρυ κιολας αλλα ποιος τα εχει βρει με τον εαυτο του ???

δεν ειναι λιγο ουτοπικο αυτο ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    κοιτα Arisk εχει καποια βαση αυτο λες..

αλλωστε η ανθρωποι αλλαζουν κ αν τα βρισκεις με καποιον /α σημερα σε 5-10 χρονια δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα μπορεις να επικοινωνεις το ιδιο..

ειναι γεγονος αυτο..οκ θα εχεις αλλα πραγματα να δενουν βεβαια..
    κ η επικοινωνια ειναι κατι που παλευεται ...θελω να πιστευω..
    Χαίρομαι που αφήνεις ένα παράθυρο στα λεγόμενά σου.Δεν περιμένω βέβαια πολύ κόσμο να συμφωνήσει μαζί μου.Άλλωστε το γράφω πιο πάνω.Τα πράσινα λιβάδια δεν βρίσκονται σε αυτό το κείμενο

το θεμα δεν ειναι να συμφωνησουμε..

ειναι ενα θεμα που μας καιει ολους...κ ο καθενας εχει να πει κ κατι διαφορετικο αναλογα ταβιωματα που εχει ..

πως το λενε εκεινο με τις γνωμες??

νομιζω ομως , πως αν δεν εχεις ουσιαστικα προβληματα στη σχεση σου ( οχι εσυ συγκεκριμενα αλλα γενικα ) κ δεις τον συντροφο σου σαν Ανθρωπο κ οχι σαν αντρα ή γυναικα.. ειναι ενα σημαντικο βημα..κ κατι που σπανιζει.. βεβαια αυτο καλο ειναι να γινεται κ απο τις δυο πλευρες..

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Ώστε γνωρίζεις ζευγάρια που αγαπιούνται.Να μου επιτρέψεις να χαμογελάσω¨.Ίσως τελικά οι άνθρωποι να μην είναι φτιαγμένοι να μένουν μαζί για πάντα.
    Α και να μην το ξεχάσω.Η τελευταία γενιά "αγαπημένων" ζευγαριών ήταν των γονιών μας.(και αυτό γιατί οι συνθήκες ήταν τέτοιες.)
    Και επειδή ίσως να έδωσα την εντύπωση οτι περνάω κρίση ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα σου τονίσω ότι εύχομαι όλοι οι παντρεμένοι να περνούν όπως εγώ.Απλά κάποια σημεία των καιρών (πειρασμοί, χαλαρά ήθη κλπ) με βγάζουν κυριολεκτικά από τα ρούχα μου.Να σημειώσω επίσης οτι εγώ δυστυχώς δεν ξέρω κανένα μα κανένα ζευγάρι που να είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα.
    Μπορεί να με πειράζουν τα πιο πολλά γιατί δεν είμαι ωχαδερφιστής.Δεν θέλω να αφήνω τίποτα στην τύχη.Και το όσα πάνε και όσα έρθουν δεν με εκφράζει καθόλου.
    Φυσικά και σου επιτρέπω να χαμογελάσεις! Ισως ο άνθρωπος φτιάχνεται στο ταξίδι και όχι στην αφετηρία.. Γεια τους γονείς μας δε μου φαίνονται όπως τα λες.. Για να γνωρίσεις ένα τέτοιο ζευγάρι πρέπει να πιστέψεις στο πράσινο λιβάδι, αλλιώς δε θα δεις ποτέ και τίποτε.. Ούτε εμένα μ'αρέσει η επιπολαιότητα των περισσότερων συντρόφων arisk και μάλιστα είναι ενδεικτικό για τον προσανατολισμό της κοινωνίας μας, αλλά μη βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα για τη δυναμική των σχέσεων του ανθρώπου από ένα μάτσο ανθρωποειδή (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα).. Τότε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ποσο δικιο εχεις φιλε μου...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    αλλά μη βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα για τη δυναμική των σχέσεων του ανθρώπου από ένα μάτσο ανθρωποειδή (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα).. Τότε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι..
    Ρομαντικός ακούγεσαι.Δεν βγάζω εύκολα συμπεράσματα.Από πιτσιρικάς "σταμπάριζα" ζευγάρια και κοιτούσα χρόνο με το χρόνο την εξέλιξή τους.Μόνο ένα δεν έχει χωρίσει ακόμη.Επίσης πουθενά δεν υποστηρίζω οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι.Σχέσεις με διάρκεια και ποιότητα δεν υπάρχουν.Τσάκωσε και μια μπύρα να ευθυμίσουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Σχέσεις με διάρκεια και ποιότητα δεν υπάρχουν.
    διαρκεια = ?

ποιοτητα = ?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ενταξει καλο ειναι να την φας την παραμυθα με τον ερωτα, αλλα αργα η γρηγορα καταλαβαινεις οτι ποτε δεν προκειτε να κρατησει για παντα και αλλα τετοια τυπου...

Αν το συνειδητοποιησει κανεις αυτο, δεν θα ''χαλαστει'' οταν με τα απο 5 -10 -15 ; χρονια η γυναικα των ονειρων του τελικα (και αναποφευκτα) δεν θα ειναι και τοσο ονειρικη (το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες φυσικα...)

Για αυτοσαποψη μου ειναι οτι γαμος πρπει να γινεται μονο οταν εχεις σκοπο να κανεις παιδια...για κανεναν αλλο λογο... δεν εξυπηρετει τιποτα αλλο απο την εξασφαλιση των παιδιων.

Και επιστημονικα πλεον εχει αποδειχθει οτι η εκλυση ενδορφινων και ντοπαμινης (οι ουσιες που μας κανουν να ερωτευομαστε) φθινει μερα με την μερα σε περιπτωση που ειμαστε με το ιδιο ατομο καιρο...

Εγω λεω οτι ο ανθρωπος ειναι το πιο δυσκολο και απαιτητικο ον στο μεγαλωμα του...απαιτει την φυσικη παρουσια και των δυο γωνιων για τουλαχιστον 10 χρονια και πλεον ισως πολυ περισσοτερα ...

αρα η φυση προνοησε και μας εφτιαξε να ερωτευομαστε, ωστε να ειμαστε μαζι...αυτο.

αμα μεγαλωσει το παιδι αντε Bye....

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  2. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...
    από fastheo στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 11:24
  3. Αλήθεια; Ψέματα;;;