13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
περαστικα σωτηρακο..
που θα παει ρε σωτηρακο...θα γειανει....
![]()
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Υπομονή φιλαράκι υπομονή.
Θα περάσει και αυτό... μην ανησυχείς! ΟΛΑ περνάνε.![]()
Άντε καλά να γίνεις κι όλα οκ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
από την τρίτη έχω αρχίσει να ψηλώνω…. Και ήδη έχω πάρει 3 χιλιοστά
μέχρι τα 30 έχουμε δρόμο…..
πιστεύω να είναι το τελευταίο και σε 5-6 μήνες να αρχίσω γυμναστική και να περπατώ κανονικά…
και για να μην απορείτε ποιος φταίει που έπεσε ο Ροσι… απλά είδε εμένα και τρόμαξε
ΑΝ είναι έτσι φιλαράκι... να σε βλέπει πιο συχνά ο Βάλε να χαιρόμστε εμείς.![]()
Σωτήρη, υπομονή και όλα θα περάσουν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μαλάκα εύχομαι ελπίζω και πιστεύω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά γαμώ την πουτάνα μου..
Άντε ρε φίλε,τα δύσκολα πέρασαν...λίγη υπομονή ακόμα.
Με το καλό να σε δούμε ακμαίο και υγιή πάλι.![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΑΝ είναι έτσι φιλαράκι... να σε βλέπει πιο συχνά ο Βάλε να χαιρόμστε εμείς.![]()
![]()
![]()
Ο Νίκος Ρίζος , με τα γνωστά κρέατα Αζγου..κι ,ψήλωσε 3 πόντους !!! ΚΑΙ εσύ με τέτοια μέθοδο, με τόση επιστήμη μόνο 3 χιλιοστά ;;;; Φίλτατε νομίζω ότι σε ρίξανε!!!
![]()
![]()
Περαστικά σου Σωτήρη ! Εύχομαι γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση !
![]()
Να σε βλέπουμε συντομότερα να σου δίνουμε δύναμη Σώτοοο !!
Ελπίζω τώρα τουλάχιστον να έχεις περισσότερη άνεση με δαύτο, υπομονή λίγο καιρό ακόμα και θα το πατήσουμε ρε, στο χέρι του είναι εξάλλου ;(τι είπα πάλι ο μλκς):hypnotize
Εύχομαι ν'αφήσεις τους γιατρούς με το στόμα ανοιχτό από τη σύντομη βελτίωσή σου και να πιάσεις σύντομα τα Ροναλντινίστικα !
![]()
![]()
![]()
Σωτήρη περαστικά ρε αδερφέ και αν αξιωθώ να κατηφορίσω προς τα κει θα περάσω να με κεράσεις καμιά τεντούρα![]()
![]()
![]()
Άντε βρε Σωτήρη, να είναι το τελευταίο και σύντομα όρθιος και ψηλός!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ ...![]()
Τέτοια ζημιά είχες τελικά ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
περαστικά σου!![]()
όσο για εσένα στέλιο όταν μιλάς για τον Rossi να πλένεις το στόμα σου πρώτα!![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!