Πω πω πω μαντρι μυριζει!!!!
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πω πω πω μαντρι μυριζει!!!!
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Tα ομορφα κοριτσια δεν ειναι ελευθερα
και τα ελευθερα συνηθως δεν ειναι ωραια!
Καταδυτικός Μαραθώνιος-Diving For Children
Στο αρχικό μας θέμα: Προσωπικά προτιμώ να ξέρω τι "αγοράζω". Δε μ' ενδιαφέρουν τα φανταχτερά περιτυλίγματα, ούτε τα παρελκόμενα αξεσουάρ που δίνουν βάρος και αξία στο κυρίως περιεχόμενο. Πιστεύω οτι αυτή η άποψη αντιπροσοπεύει την πλειονότητα των ανδρών.
Υ.Γ: Ένας καλός μου φίλος παλιά μου είχε πει: "Μα καλά ρε μαμώτο, γιατί δε λένε αυτό ακριβώς που σκέφτονται και νιώθουν έτσι απλά και ξάστερα; Να το πουν στα ίσια ρε! Όχι να ψαχνόμαστε εμείς σαν τους :a31: , κάθε φορά που τσατίζονται γιατί δώσαμε την απάντηση που ηταν πριν απο λίγο "σωστή" και τώρα είναι "λάθος" (στα μέρη μου το λένε "Καιρός λαγός, καιρός λαγουδίνα"). - Και είχε τόσο δίκιο ο φούστης...![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Στο αρχικό μας θέμα: Προσωπικά προτιμώ να ξέρω τι "αγοράζω". Δε μ' ενδιαφέρουν τα φανταχτερά περιτυλίγματα, ούτε τα παρελκόμενα αξεσουάρ που δίνουν βάρος και αξία στο κυρίως περιεχόμενο. Πιστεύω οτι αυτή η άποψη αντιπροσοπεύει την πλειονότητα των ανδρών.
Υ.Γ: Ένας καλός μου φίλος παλιά μου είχε πει: "Μα καλά ρε μαμώτο, γιατί δε λένε αυτό ακριβώς που σκέφτονται και νιώθουν έτσι απλά και ξάστερα; Να το πουν στα ίσια ρε! Όχι να ψαχνόμαστε εμείς σαν τους :a31: , κάθε φορά που τσατίζονται γιατί δώσαμε την απάντηση που ηταν πριν απο λίγο "σωστή" και τώρα είναι "λάθος" (στα μέρη μου το λένε "Καιρός λαγός, καιρός λαγουδίνα"). - Και είχε τόσο δίκιο ο φούστης...![]()
Έλα ρε οι γυναίκες όταν λένε
μπορεί=ναι
ναί=όχι
όχι=ναι
θα περιμένω=αν δε πάρεις στείλεις μήνυμα το βράδυ δε σου ξαναμιλάω!
είχα κάπου ένα ενχειρίδιο σε πόκετ σάιζ για να συνενοούμαι μαζί τους αλλά απο τότε που το έχασα έχω πάψει να κάνω προσπάθειες!
ΤΕΛΟΣ ένα έχω να πώ!
ΑΓΟΡΙΑ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΤΕΣ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
ΑΓΟΡΙΑ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΤΕΣ! [/B]
:hypnotize![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
ουμε ουμε ουμε σας ευχαριστουμε
και αν μας αγαπατε να μας ξαναπατε
τρεχα οδηγε
για να τους περασουμε
και να σε κερασουμε
ελεος
πως σου ηρθε? :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
το θεμα ειναι οτι οι γυναικες το φιλοσοφουν περισσοτερο απο τους αντρες και λενε πιο πολυπλοκες προτασεις -αληθεια- εκει βλεπω το πιο μεγαλο προβλημα.
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ελα μωρε που υπαρχει κ προβλημα..Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το θεμα ειναι οτι οι γυναικες το φιλοσοφουν περισσοτερο απο τους αντρες και λενε πιο πολυπλοκες προτασεις -αληθεια- εκει βλεπω το πιο μεγαλο προβλημα.
![]()
κανουμε πως δεν ξερουμε...
ξερουν οτι τα πολυ αναλυουμε κ κανουν τους κινεζους " μαγιατι ? πως σου ηρθε αυτο ? ε εισαι τρελλη !!"
οπως κ εμεις ξερουμε οτι γουσταρουν πιο χαλαρες καταστασεις κ ειμαστε διαρκως " πως, που ποτε γιατι κ με ποιον ?"
βαλε συν οτι ο ενας παει να προλαβει τον αλλον...
γρυλος ενα πραμα...
να το το μπαχαλο!![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
γρυλος ενα πραμα...
[/B]
the thing that lift up the car so we can change the tyre ? :hypnotize
:rotflmao::rotflmao:
the tire..Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
the thing that lift up the car so we can change the tyre ? :hypnotize
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Οπως λεμε tire-d![]()
![]()
Οχι
the thing that lift up the voice , sowe can say proudly " re the mas hezeis re Ntalara?"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
the tire..![]()
Οπως λεμε tire-d![]()
![]()
Οχι
the thing that lift up the voice , sowe can say proudly " re the mas hezeis re Ntalara?"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι όντως υπολογίζουν το λόγο περισσότερο -άσε που έχουν και καλύτερη μνήμη.
Άμα σκεφτείς κιόλας ότι σεξ χωρίς λίγο αίσθημα δεν είναι παρά υποβοηθούμενος αυνανισμός για μας τους ρομαντικούς (μή το πεις σε γυναίκα αυτό) , βλέπεις ότι εμείς οι άντρες είμαστε γενικά χαμένοι από χέρι.
Όλα τα σαχλά περί εμφάνισης, στρινγκ κλπ είναι αηδίες, βρείτε κοινούς τόπους, έχετε υπομονή άμα ενδιαφέρεστε για κάποιον η κάποια (δίνετε και καμμιά δεύτερη ευκαιρία, μπορεί ο άλλος ή η άλλη να τη χρειάζεται), και ψάχτε για χημεία. Αυτά θα μείνουν όταν ο έρωτας ξεφουσκώσει και η άλλη χημεία του εγκεφάλου σταματήσει να δουλεύει. Το κεφάλαιο αγάπη όμως είναι άλλο, και έχει πιο πήζουλες καταστάσεις...
(Μήπως να αρχίσω να γράφω σε τίποτα κωλοπεριοδικά συμβουλές να κονομάω ρε;)
Πίσω στο κελί για διαλογισμό, νηστεία και videogames o zireous.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι όντως υπολογίζουν το λόγο περισσότερο -άσε που έχουν και καλύτερη μνήμη.
Άμα σκεφτείς κιόλας ότι σεξ χωρίς λίγο αίσθημα δεν είναι παρά υποβοηθούμενος αυνανισμός για μας τους ρομαντικούς (μή το πεις σε γυναίκα αυτό) , βλέπεις ότι εμείς οι άντρες είμαστε γενικά χαμένοι από χέρι.
Όλα τα σαχλά περί εμφάνισης, στρινγκ κλπ είναι αηδίες, βρείτε κοινούς τόπους, έχετε υπομονή άμα ενδιαφέρεστε για κάποιον η κάποια (δίνετε και καμμιά δεύτερη ευκαιρία, μπορεί ο άλλος ή η άλλη να τη χρειάζεται), και ψάχτε για χημεία. Αυτά θα μείνουν όταν ο έρωτας ξεφουσκώσει και η άλλη χημεία του εγκεφάλου σταματήσει να δουλεύει. Το κεφάλαιο αγάπη όμως είναι άλλο, και έχει πιο πήζουλες καταστάσεις...
![]()
![]()
εμενα γιατι μου φαινονται ουτοπικα ολα αυτα ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
![]()
![]()
Εισαι γεννημενος Spamer δεν εξηγειται αλλιως![]()
![]()
![]()
Αυτη η συζητηση ειναι γι απογευματακι σε καμια συναξη καλη που ο καφες θα διαρκεσει για αρκετες ωρες......με δροσουλα.....χαλαρα....
Τωρα δεν ειναι το καλυτερο μας...
![]()
![]()
![]()
...Soulful..
ετσι εξηγηται που το μισο φορουμ σπαμμαρει ανελεητα σημερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaterinaX2
Αυτη η συζητηση ειναι γι απογευματακι σε καμια συναξη καλη που ο καφες θα διαρκεσει για αρκετες ωρες......με δροσουλα.....χαλαρα....
Τωρα δεν ειναι το καλυτερο μας...
![]()
![]()
![]()
Πάντως κώδικας επικοινωνίας μεταξύ γυναίκας και άντρα υπάρχει!!!!
Απλά πρέπει να βρεθούν δύο άνθρωποι που μπορούν να συνενοούνται. Να δουλεύουν στο ίδιο μήκος κύματος.
Πες το χημεία, πες το έρωτας, πες το όλα μαζί! Είναι απλά τα πράγματα. Αν μπορούν να κουβεντιάσει ένα ζευγάρι χωρίς στο τέλος ο ένας να θέλει να σπάσει τα μούτρα του άλλου ή να σηκωθεί να φύγει, τότε συνεχίζουν!
Αν και ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις (αν συμβαίνουν σπάνια βέβαια και όχι κάθε τρεις και λίγο) αν υπάρχουν συναισθήματα κάποιος κάνει πίσω. Και έρχεται και πάλι η ειρήνη!
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν ταιριάζει με κάνποιον ιδανικά! Απλά συνυπάρχουν!!!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......