Σελίδα 20 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος
    Εγω σήμερα το πρωί την πήγα στην αντιπροσωπία και την άφησα εκεί. Το περίεργο είναι οτι απο όλοι με κοιτάγανε σαν να έλεγα ανέκδοτο όταν περιέγραφα το πρόβλημα. Και όμως είναι υπαρκτό ρε παιδιά. Είναι λογικό να μην ακούω πια την Yoshimura? Λέτε να μην ήξερα τι άκουγα τόσους μήνες ώς ήχο της μηχανής μου? Και το περίεργο είναι πως το πρόβλημα ακούγεται μετά τις 4,500 στροφές και όταν ζοριστεί (δηλαδή αν την ανοίξεις και κρατήσεις σταθερό το γκάζι στις 4,500 - 5000 στροφές) ή ακόμα χειρότερα αν το αφήσεις.

Όπως και να έχει κάτι μου λέει οτι θα με πάρουν σε λίγη ώρα και θα μου πουν οτι την έλεγξαν και την βρήκαν ΟΚ.. Και μετά τι κάνουμε?? Το σενάριο επειδή οι λαιμοί είναι καινούργιοι να έγιναν συστολές ή διαστολές και να μην κάθονται πια καλά στις βάσεις δεν είναι πιθανό σενάριο? (Απο μηχανικά δεν ξέρω τίποτα, υποθέσεις κάνω).

Παλαιό μέλος
    Χθες συναντήθηκα στο δρόμο με ένα Κ7 μπορντώ. Πολύ όμορφο... αλλά το δικό μου (μας) είναι ομορφότερο

@aman17-2: περιμένουμε φωτογραφίες...

Συμπλέκτη το απλά να συνήθισες τον ήχο το αποκλείεις; Το να "κουνήθηκαν" οι λαιμοί είναι δύσκολο. Είναι πιθανό να χαλάρωσαν κάποιες βίδες, αλλά σε τέτοιο βαθμό... Κάτσε να δούμε τι θα σου πουν.

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Χαιρετε...!
    Πηρα λοιπον και γω το νεο Bandit και αν εξαιρεσεις τα καπως παραπανησια κιλα που ταλαιπωρουν εντος πολεως και του προσδιδουν καταναλωση αυτοκινητου αλλα προβληματα δεν εχει...
    Προχτες του κανα το πρωτο σερβις και καλως η κακως δεν το εκανα στην Suzuku καθοτι εχοντας φιλο μηχανικο και μαλιστα καλο ηθελα να την ξερει απο μικρη ωστε να μην αναρωτιεται μετα αν εκανε τον ταδε ηχο πιο πριν η αν αυτη η βιδα οντως υπηρχε οταν κατασκευαστηκε το μοτορι...
    Σημειωση -
    Το πηρα απο καταστημα-αντιπροσωπο της Suzuki που μου αφησε τις χειροτερες εντυπωσεις..ενδεικτικα :
    Την ειχα παραγγειλει μπορντω..δεν την ειχαν ετοιμοπαραδοτη...παραγγελια...μετα απο μια βδομαδα πεφτει τηλεφωνο...σας φεραμε το ΜΠΛΕ Bandit που παραγγειλατε...
    Μια ακομη εβδομαδα μετα εφεραν το μπορντω...ο εν λογω πωλητης μου εταξε - Συναγερμο META - Κουκουλα - δωρεαν πινακιδες/τελη...
    Εδω να σημειωσω οτι δεν ειναι τα εξτρα λεφτα που εδωσα για να βαλω τον συναγερμο που εν τελει ηθελα...ειναι το δουλεμα...λαθος μου που δεν πηγα να τσακωθω για την κοροιδια τους..κουκουλα ουτε μου δωσαν εν τελει ουτε που την ζητησα...να τη βαλουν εκει που ξερουν...
    Οταν μου δωσαν την αδεια και τα χαρτια μου ζητησαν να πληρωσω ακομα και αυτα που ο εν λογω πωλητης-ιδιοκτητης ετυρβαζε οτι μου χαριζει...
    Να προσθεσω οτι προκειται για μεγαλο καταστημα Suzuki σε κεντρικοτατο σημειο και οχι του κυρ Μητσου...
    Τετοια ατομα χαλανε το ενδοξο (το ποιο? ) ονομα μιας καλης εταιρειας οπως η Suzuku...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Χαιρετε...!
    Πηρα λοιπον και γω το νεο Bandit και αν εξαιρεσεις τα καπως παραπανησια κιλα που ταλαιπωρουν εντος πολεως και του προσδιδουν καταναλωση αυτοκινητου αλλα προβληματα δεν εχει...
    Είσαι σίγουρος για την κατανάλωση αυτοκινήτου?Καίει περίπου 5,5 λίτρα ανά 100 κμ.Απολύτως λογική κατανάλωση για 650 cc.Το δικό σου πόσο καίει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Είσαι σίγουρος για την κατανάλωση αυτοκινήτου?Καίει περίπου 5,5 λίτρα ανά 100 κμ.Απολύτως λογική κατανάλωση για 650 cc.Το δικό σου πόσο καίει?
    +1

Παλαιό μέλος
    Όπως το πρόβλεψα έτσι έγινε... (Δεν έλεγα καλύτερα 5 + 1 νούμερα??). Με πήραν τηλ. για να μου πουν οτι την έλεγξαν και δεν βρήκαν κάτι. Οταν πήγα να την πάρω μου είπε ο μάστορας οτι έσφιξε λίγο τις βίδες στους λαιμούς αλλά μέχρι εκεί. Τι να πω.. Αν λένε οτι είναι οκ θα πάω πάσο. Απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να μου φάνηκε ξαφνικά οτι άλλαξε ήχο. Αν ξαναπετύχω κανένα bandit με yoshi στον δρόμο θα προσπαθήσω να το ακούσω για να δω τι γίνεται.. Μέχρι τοτε..

Εεεε και γω τοσο ειχα διαβασει οτι πρεπει να καιει αλλα στην δικη μου περιπτωση η αυτονομια εντος πολεως πεφτει δραματικα - μου βγαζει περιπου 150 χλμ πριν μπει η ρεζερβα...
    Στην εθνικη οντως δεν καιει τιποτα...

Παλαιό μέλος
    Καλοτάξιδος και πάντα όρθιος Band(age)it. Τα λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    Καλοτάξιδος και πάντα όρθιος Band(age)it. Τα λέμε...

Και να θες να πεσεις με αυτη τη μηχανη δε γινεται..βρισκει η εξατμιση πρωτη και σε κραταει :P

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν μου φαίνεται οτι θα αυτοανακυρηχθώ ως ο πιο προβληματικός της παρέας.. Εκεί που τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσια για τον ήχο της εξάτμισης τωρα η χοντρούλα μου αποφάσισε να μου σπάσει για άλλη μια φορά τα νεύρα.. Αυτή την φορά ο λόγος για ένα καινούργιο ήχο. Μεταλλικός και ασύγχρονος σαν καδενάκι να χτυπάει... Πιο οξύς απο τις βαλβίδες. Δεν το πάω απο την αντιπροσωπία γιατί πάλι θα μου πουν οτι είναι φυσιολογική και θα εκνευριστώ. Το πολύ πολύ αν πάθει κάτι εγγύηση έχει... Τι θα γίνει με αυτή την ιστορία??

Θα σε ανακηρύξω "νυχτερίδα" για τα σούπερ αυτιά σου. Η αλήθεια είναι, ότι αν κάτσεις και το ακούσεις προσεκτικά, έχει όντως πολλούς μηχανικούς θορύβους. Προσωπικά τους αγνοώ, αφ'ενός γιατί δεν ξέρω αν είναι όντως "πρόβλημα" αφ'ετέρου γιατί είναι παλιάς σχεδίασης μοτέρ, με μεγάλες ανοχές, αερόψυκτο που σίγουρα είναι πιο "θορυβώδες" από οτιδήποτε άλλο έχω οδηγήσει και από τη στιγμή που τραβάει καλά, που δεν καίει λάδι, που δεν αλλάζει η κατανάλωση, το ρελαντί είναι σταθερό, παίρνει αμέσως μπροστά κλπ, δε με απασχολεί! Οι ζημιές τέτοιου τύπου πάντα γίνονται αντιληπτές κάπως.

Έφτασα και τις 12000 χιλιόμετρα (τα 6000 δικά μου) και θα πάει για σέρβις μέσα στην εβδομάδα. Σε έναν εδώ στο Χαλάνδρι λέω να πάω, μικρό μαγαζάκι αλλά εξουσιοδοτημένο. Με τα "επίσημα" σέρβις του Σφακιανάκη σπάστηκα από τότε με το καλωδιάκι και εκτός αν δω ότι η δουλειά του μάστορα εδώ δε μου αρέσει, θα τους μποϋκοτάρω.

Το λαστιχάκι πίσω είναι εξαιρετικό! Αν και το Metzeler ήταν SS σύνθεση και χάραξη, το Road2 φαίνεται να κρατάει καλύτερα στις στροφές δίνοντας καλύτερη αίσθηση και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά πιο "γλυκό" πλάγιασμα, ενώ το Metzeler είχε μια αστάθεια όσο έγερνε η μηχανή και αν και θεωρητικά έχει πιο γρήγορη κορώνα, δεν έδινε εμπιστοσύνη για να βάλεις δύναμη να πλαγιάσεις γρήγορα. Το Road2 είναι επίσης πιο άνετο στις λακούβες και έχει σαφώς καλύτερη συμπεριφορά στα βρεγμένα κομμάτια από τα διάφορα πλυσίματα και ποτίσματα διαχωριστικών νησίδων (π.χ. οι ανεύθυνοι/υπεύθυνοι στο Χαλάνδρι πότε θα καταλάβουν ότι η άσφαλτος της Παπανικολή ΔΕΝ χρειάζεται να πλημμυρίζει κάθε βράδι; )

Καμια πρωινη-μεσημεριανη συναντηση ληστων παιζει?Να πιουμ κανα φραπογαλο να γνωριστουν και τα μηχανακια μας...(και εκτος συνεργειου )

Παλαιό μέλος
    :rotflmao: Να και το όνομα... Batman έγινα! Αφού δεν ακουγόταν αυτός ο ήχος μέχρι προχθές! Εγω φταίω? Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να κάνω μία εμβόλιμη αλλαγή λαδιών. Όταν είχα αλλάξει τους λαιμούς είχε σπάσει και ενα καπάκι απο δεξιά με αποτέλεσμα να μου βάλουν λάδια στην αντιπροσωπία. Ποιός ξέρει την ποιότητα του λαδιού που χρησιμοποίησαν. Σίγουρα αυτό δεν θα φτιάξει τον ήχο της εξάτμισης αλλά ίσως βοηθήσει λίγο στο τελευταίο απόκτημα.

Τώρα για τον καφέ πρωί και μεσημέρι καθημερινής λίγο ως πολύ δύσκολο εκτός και αν είναι τις μέρες που θα μείνουν απο την άδεια και δεν θα λείπω.. Απο την άλλη αν κανονιστεί κάτι ΣΚ είμαι μέσα.

Εγω δουλευω απογευματινος οποτε μου κανουν και τα αφτερ μαγαζια για

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •