Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
ΓΕΝΙΚΑ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΣΕ ''ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ'' ΕΠΟΧΕΣ.
Προς maron
Μήπως σου λέει κάτι αυτό?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
ΓΕΝΙΚΑ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΣΕ ''ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ'' ΕΠΟΧΕΣ.
Προς maron
Μήπως σου λέει κάτι αυτό?
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
kala kamia malakia mporei na tin pei o kathenas.
esena ti se noiazei 29 den eisai??
kosta ti ennoeis akrivos alles epoxes??
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΗΚΑ,ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ?![]()
απο δω και περα να βγει προεδρικο διαταγμα να απαγορευει τα καμπριο...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
με αυτα που ακουμε....
οχι λιβανι θελουμε...
αλλα εξορκισμο...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Ξαναπροσπάθησε είσαι κοντά.Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
esena ti se noiazei 29 den eisai??
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Φίλε Kost Rider,Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ!
1ΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΣ,ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.
2ΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΕΙ.
3ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΥΛ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΕΩΣ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ.
4ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ,ΦΑΕΙ ΔΕ ΦΑΕΙ ΚΛΙΣΗ,ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ, ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ, ΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΝΕ.
5ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
6ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
7ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΛΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
8ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ-ΣΟΥΠΕΡΧΙΡΟΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ(ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΣΕ ''ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ'' ΕΠΟΧΕΣ.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΗΚΑ,ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ?Η ΜΗΠΩΣ Η ΣΦΗΚΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ?
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
1ον Ναι το ξέρουν αλλά το ζήτημα είναι ότι μέχρι να αποκτήσουν συνείδηση καλό είναι να φοβούνται την 300άρα.
2ον Φυσικά για το πρόβλημα αυτό θα έχει χαρτί από γιατρό που θα μπορεί να επιδείξει και να γλυτώσει την κλήση.
3ον Σωστά αλλά στατιστικά το κράνος έχει μεγαλύτερη σημασία.
4ον Σωστά. Συμφωνώ.
5ον +1000 έχεις δίκιο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
6ον Κι εγώ θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας. Γι αυτό και τέθηκε το ηθικό δίλημμα.
7ον Μια μεγάλη μερίδα κι εγώ, μη τα ισωπεδώνουμε όλα όμως. Αυτό τους λέει η υπηρεσία τους να κάνουν αυτό κάνουν.
8ον Ασχολίαστο. Γούστα είναι αυτά.![]()
ΥΓ Δεν θα μιλήσω για σφήκες, μύγες, φόροι, εισπράξεις, ασφαλιστικό και σύστημα υγείας γιατί θα πρέπει να γράφω 2 μέρες. (Γράφω αργά)
Εγω εχω κρυμμενο ενα τυφεκιο και τους χτυπαω στο ΚεφαλΙ με Νομιμες πλαστικες σφαιρες.
Ετσι τους περνει το ασθενοφορο , δεν τρωνε κληση και τελικα αγοραζουν και κρανος.
Ημαρτον.![]()
genika an den ise gineka den asxoloume mazi sou
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
genika an den ise gineka den asxoloume mazi sou
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω εχω κρυμμενο ενα τυφεκιο και τους χτυπαω στο ΚεφαλΙ με Νομιμες πλαστικες σφαιρες.
Ετσι τους περνει το ασθενοφορο , δεν τρωνε κληση και τελικα αγοραζουν και κρανος.
Ημαρτον.![]()
xaxaxaxaxaxa
einai pio swsto san lysh apo tis kliseis kai poly apotelesmatiko tha einai
na to protinoume as einai kai me fusokalamo.
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
α καλα μιλαμε εχει σφυξει πολυ εξω η ζεστη και προχωραμε σε ακατασχετη μπουρδολογια...!
βαλτε τα air condition στο φουλ μαγκες....δε τη παλευεται μια λεμε !!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αλλη μια φορα ξεσαλωνουν οι θεματοφυλακες της ηθικης και της νομοτελειας του φορουμ...
Ξερετε, αυτοι (και αυτες) που πανε με 50, δεν κανουν σφηνες και ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.
Που'ναι οι εποχες με τα καψιματα των βιβλιων, αχ Μεταξα...
Μαγκες, δεν φτανει να μην τους ειδοποιειτε αυτους τους αλητες τους ξεκρανωτους, μπορειτε να τους βγαζετε φωτο και να τη στελνετε στο υπουργειο!
Εδω που τα λεμε, καλη ιδεα να παιρνω τηλεφωνο την τροχαια εθνικων οδων και να καταδιδω οποιον με περναει με Supersport ωστε να τον σταματανε πιο κατω οπως κανουν στη Σκανδιναβια. Να βγαλω κι εγω καπου το κομπλεξ μου δηλαδη και να σωσω και ζωες ταυτοχρονα.
Πηγαν τα κοροιδα οι Αγγλοι να περασουν περιοριστες ταχυτητας στη χωρα τους για το καλο των μοτοσυκλετιστων...
ΕΔΩ επρεπε να το κανουν που η κοινωνικη ευαισθησια περισσευει.
Αν και το αλλο με τους ρουφιανους εχει πιασει. Αν σε καταγγειλουν για οδηγηση που αγχωνει, τρομαζει και προκαλει τους αλλους τρεις φορες σου παιρνουν τη μηχανη/αυτοκινητο (αληθεια, ψαξτε το).
Εχετε χαψει το παραμυθι "για το καλο σας" τοσο καλα οσο οι μουσουλμανες τη μαντηλα.
Το Συνταγμα ειναι υπερανω του νομου. Αρθρο 5.
Απο αυριο, ολοι οι νομοταγεις συνφορουμιστες με 50 στην ουρα πισω απο τ'αμαξια με κλειστη ζελατινα παρακαλω. Και μην πετυχω κανενα "καγκουρα" στο δρομο με αλλαγμενη εξατμιση η βγαλμενο καθρεπτη (αυτοι με τα Hypermotard τι θα κανουν αραγε; ).
Α, και να πατε να βγαλετε αδεια κυκλοφοριας στα ποδηλατα.
Αμαν πια η υποκρισια εδω μεσα. Μετα απορεις γιατι μας κανουν οτι θελουν.
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.
πσσσσσσ τρουπερ μαριε μακη και λοιποι ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ το ειπε ο υπερτατος ZMAN
ΤΕΛΟΣ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone