Δεν θα πολυλογησω, ειναι αργα, και τρεμουν και τα χερια μου
Αναβαση Κηφισιας, στο υψος του Αμαρουσιου
Στο σημειο που στα αριστερα εχει διαγωνιος εισοδο(με φαναρι) για το Μαρουσι, και δεξια το καταστημα PET CITY
Εγω στην αριστερη λωριδα, ελαφρα πλαγιασμενος, με 100-110, και πισω μου αμαξι στα 50 μετρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξαφνικα μπροστα μου βλεπω κατι, που ειπα ''δεν μπορει, στην φαντασια μου ειναι''
Μια SLK κοβει με γωνια 80 μοιρων ΟΛΟΝ τον δρομο, και τις τεσσερις λωριδες που εχει στο σημειο, για να μπει στο φαναρι αριστερα
Ολα αυτα με 3χλμ/ω, με το πασο του
Πλακωνομαι στα φρενα, και......ευχαριστω την dunlop για την αριστη προσφυση σε τοσο κακη ασφαλτο, την nissin για την δυναμη των φρενων, και το abs που δεν αφησε τον πισω τροχο να περασει τον μπροστινο(ημουν και ελαφρα πλαγιασμενος)
Μολις προβλεπω οτι περναει, ισιωνω την μηχανη και σταματαω λιγο μπροστα απο το αμαξι, αριστερα πλεον στο φαναρι
Μολις ειχε περασει ο τυπος με το focus, και ειχε βγαλει το χερι κατσαδιαζοντας την mercentes
Ημουν ετοιμος να ελεγξω τις αντοχες του x-lite μου πανω στην λαμαρινα του αμαξιου, κοιταω μεσα και.....
Πιτσιρικα γυρω στα 20, η οποια δεν ειχε παρει χαμπαρι του τι ειχε συμβει
Βγαζω μια κραυγη ω σαν τον ταρζαν, βαζω πρωτη και φευγω
100% εχει παρει το διπλωμα με λαδωμα, και εμεις κυκλοφοραμε διπλα της, και σε τοσους αλλους
Προσοχη παιδια, ερχεται απο εκει που δεν το περιμενεις