Σελίδα 25 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 380

Θέμα: Δέκα πράγματα που οι άντρες τα θεωρούν αυτονόητα

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Βασικα καλο ειναι να ΜΗΝ την παταμε διοτι :

1.Βλακευουμε
    2.Τρεχουμε πισω απο τον/την κα8ε μλκ...
    3.χανουμε ολα τα υπολοιπα...

Το βλάκεμα έρχετε απο μόνο του θέλεις δε θέλεις αμα το συναίσθημα είναι αγνό κι' αληθινό (βλ. χαζομπαμπάδες) :smilea:

Τώρα για το 2+3

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Το βλάκεμα έρχετε απο μόνο του θέλεις δε θέλεις αμα το συναίσθημα είναι αγνό κι' αληθινό (βλ. χαζομπαμπάδες) :smilea:

Τώρα για το 2+3

Λοιπον τελικα 8α τα συζητησουμε κι απο κοντα!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

1.Βλακευουμε

1.Oποιος το εχει ζησει πραγματικα ομως,ειναι η πιο ωραια αποβλακωσει
    2.Αν και ο αλλος την εχει πατησει,δεν χρειαζεται να τρεχει κανεις (εκτος βεβαια απο τις βολτες,εκδρομες,κλπ κλπ που τρεχουν και οι δυο παρεα)
    3.Αν κατι σε γεμιζει απολυτα,και εχεις και μια ισοροπια (εται γραφετε αυτο???) δεν χανεις τιποτα.

Ολα αυτα βεβαια,με την προηποθεση οτι δεν μιλαμε για αρρωστη σχεση που βαζιζεται στο εγω και οχι στο εμεις...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas

1.Βλακευουμε

Η απάντησή μου είναι...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    1.Oποιος το εχει ζησει πραγματικα ομως,ειναι η πιο ωραια αποβλακωσει
    2.Αν και ο αλλος την εχει πατησει,δεν χρειαζεται να τρεχει κανεις (εκτος βεβαια απο τις βολτες,εκδρομες,κλπ κλπ που τρεχουν και οι δυο παρεα)
    3.Αν κατι σε γεμιζει απολυτα,και εχεις και μια ισοροπια (εται γραφετε αυτο???) δεν χανεις τιποτα.

Ολα αυτα βεβαια,με την προηποθεση οτι δεν μιλαμε για αρρωστη σχεση που βαζιζεται στο εγω και οχι στο εμεις...

Απλά δεν θέλει προχειρο-νομίσματα... (για όσους καταλαβαν)

Θυμίζω για όσους διάβασαν μέχρι εδώ και την έχουνε πατήσει καλοκαιριάτικα (δηλαδή το έτερον ήμισυ τους έχει αφοδευμένους), ότι πχ κάμποσες μπύρες με καλή παρέα βοηθάνε να πάρεις την απόφαση να ξεκολλήσεις και ενδεχομένως να ψάξεις για κάτι άλλο -για τους ρομαντικούς αυτά, οι άλλοι να πάτε να ... τη βρείτε.

Το χειρότερο πράγμα πάντως που μου τη δίνει σε μια γυναίκα είναι να τη κάνεις να βλέπει ότι όντως είσαστε κοντά, να γουστάρει, να παίρνει τα πάνω της όταν είστε μαζί κάργα, και να κολώνει να κάνει ένα μικρό βήμα αφού έχεις κάνει χιλιόμετρα...

Σου πέφτει το... ηθικό, πως το λένε. Μετά, γειά σας και τσάμπα η χημεία, μένουν τα τέρατα.

Ο κομφούκιος πάντως θα έλεγε ανετότατα: "Πάμε για άλλα."

:rotflmao:

Όσο για την αποβλάκωση... περνάει, αλλά θέλει να ξεκολλάς και λίγο από τη δικιά σου και να ασχολείσαι και με άλλα πράγματα που σε γεμίζουν -αλλά τα κάνεις μόνος σου. Θέλει ισορροπία...
    (Στο κελί, στο κελί, σπιντάτα σόλα, αυτός είναι διαλογισμός)

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    μηχανη και φευγεις οταν σκεφτεις οτι δεν ηθελες να φυγεις εισαι ηδη πολυ μακρυα για να γυρισεις

μηχανη-παρεα(κολλητοι) και καφεδακι για να σε πεισουν ποσο δικιο εχεις και ποιος εχασε απο τους 2 σας (φυσικα ο αλλος-αλλη)

μηχανη -παρεα (γνωστοι) αλήτικη μοτοτσαρκα και απαραιτήτως σταση σε περιοχη που περνανε αβερτα γκομενακια (αρσενικα και θηλυκά) και ουδεμια σχεση εχει με ηρεμες ζευγαροκαταστασεις
    καφρευεις μιλας για εξατμισεις κοιτας κανα κώλο μετα συγχωρήσεως κανεις καινουργιες γνωριμιες οχι γιαιτ ψαχνεσε να κανεις κατι αλλα ετσι

μηχανη+καλοκαιρι -πλοίο-φιλοι -νησι (νο κομεντς)

μηχανη -πας σπιτι της-του τον/την τραβας απο το μαλλι και τον/την συνεφερεις

αυτοκίνητο ...................................................μετα απο τοσες ωρες ακινησίας στους δρομους τα παντα μπορει να αλλαξουν μεσα σου

δε πιανει τιποτα απο ολα αυτα?

ελα να σε παω μαι γρηγορη βολτα εγω να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα (πχ να κρατηθεις στην ζωη)

:rotflmao: :rotflmao:

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

Το χειρότερο πράγμα πάντως που μου τη δίνει σε μια γυναίκα είναι να τη κάνεις να βλέπει ότι όντως είσαστε κοντά, να γουστάρει, να παίρνει τα πάνω της όταν είστε μαζί κάργα, και να κολώνει να κάνει ένα μικρό βήμα αφού έχεις κάνει χιλιόμετρα...

Σου πέφτει το... ηθικό, πως το λένε. Μετά, γειά σας και τσάμπα η χημεία, μένουν τα τέρατα.
    για να κολωνει σημαινει οτι κατι δεν παει καλα..

κ το πιο πιθανο ειναι... καχυποψια κ ελειψη εμπιστοσυνης..
    εχουν δει τοσα τα ματια μας ( γενικοτερα , ανδρες -γυναικες )
    που οταν συναντησουμε μια νορμαλ κατασταση ...
    δεν μπορουμε να εμπιστευθουμε...

κ ισως ο λογος μην "μας πιασουν μαλακες" "μην την πατησουμε" κλπ
    ειναι που μας κανουν να περναμε απο κοσκινο καθε , κ α θ ε λεξη κ κινηση..

ψυχοφθορο...πραγματικα..

τελικα , αυτο που λειπει ..ειναι η θετικη διαθεση..(εμπιστοσυνη στον εαυτο μας?)
    ο αρνητισμος σε ολο του το μεγαλειο μας εχει φαει...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Καί η Εύη καί συ airamhag έχετε δίκιο.

Είναι βασικότατο να νιώθεις καλά στο πετσί σου -γι' αυτό πρότεινα ξυδοκατάσταση με καλή παρέα σε ανάλογες φάσεις (χωρίς μηχανή στη μέση) μέχρι να επανέρθει η νορμάλ καλή διάθεση σε όσους την έχουν πατήσει -εγώ είμαι αλλού, καλώς η κακώς ασχολούμαι με ένα κάρο πράγματα που δεν αφήνουν το κεφάλι μου να σκεφτεί τα προσωπικά μου για πολύ, η φάση που είπα παραπάνω απλά έχει γίνει στο παρελθόν.

Καλοκαίρι είναι, και το πιο πιθανό είναι να σου κάτσουν καλές εκπλήξεις άμα είσαι λίγο δεκτικός/ή, λίγο ανοιχτός/η και παίζει και λίγος χρόνος.

Δεν ωφελεί να παραζοριζόμαστε σε τέτοιες φάσεις.

Άσε που τελικά όσο δεν το ψάχνεις τόσο μπορεί η τύχη να σου φέρει κάτι.

Βόλτες και πάλι βόλτες.

(Λες να πληρώνουνε καλά στα βρωμοπεριοδικά που δίνουν ανάλογες συμβουλές του πώλου; )

Καί η Εύη καί συ airamhag έχετε δίκιο.

Είναι βασικότατο να νιώθεις καλά στο πετσί σου -γι' αυτό πρότεινα ξυδοκατάσταση με καλή παρέα σε ανάλογες φάσεις (χωρίς μηχανή στη μέση) μέχρι να επανέρθει η νορμάλ καλή διάθεση σε όσους την έχουν πατήσει -εγώ είμαι αλλού, καλώς η κακώς ασχολούμαι με ένα κάρο πράγματα που δεν αφήνουν το κεφάλι μου να σκεφτεί τα προσωπικά μου για πολύ, η φάση που είπα παραπάνω απλά έχει γίνει στο παρελθόν.

Καλοκαίρι είναι, και το πιο πιθανό είναι να σου κάτσουν καλές εκπλήξεις άμα είσαι λίγο δεκτικός/ή, λίγο ανοιχτός/η και παίζει και λίγος χρόνος.

Δεν ωφελεί να παραζοριζόμαστε σε τέτοιες φάσεις.

Άσε που τελικά όσο δεν το ψάχνεις τόσο μπορεί η τύχη να σου φέρει κάτι.

Βόλτες και πάλι βόλτες.

(Λες να πληρώνουνε καλά στα βρωμοπεριοδικά που δίνουν ανάλογες συμβουλές του πώλου; )

τανα ο ενας
    πωλος ο αλλος
    κατι για πλαγκινς το πινκπονκ

μπαχαλο ρουμ..

δυστυχως φιλτατε ζιρεε

δεν φτιαχνουν τα πραγματα με μια ξυδοκατασταση..( αυτα που λεω εγω γιατι εσυ μιλας για κατι πιο συγκεκριμενο μαλλον )

εχω περασει αποτη φαση που ανεφερα..
    σε ολες τις φρασεις,προτασεις,καταστασεις , εβλεπα πονηρια..
    κ αυτο με χαλαγε..πολυ...

καποια στιγμη ,εξουθενωθηκα..
    το πηρα αλλιως γιατι αρχισα να ...βρισκω..

επεστρεψα κατα καποιο τροπο στο δικο μου τροπο ζωης κ οχι σαυτο που μου επιβληθηκε κ με αγχωσε το ρευμα της εποχης..ισως ωριμασα κ λιγο περισσοτερο..

οποτε...αρχισα να "αφηνομαι" χαλαρωσα...
    κ αν κατι παει στραβα, κ αν κατι δεν ειναι ετσι οπως φαινεται ...θα το καταλαβω..καποια στιγμη ..

κ τοτε..ελα να δεις πως το πανε το γραμμα...

αυτο κρυβει μεγαλη αληθεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Space

12.Αν κάτι που είπαμε έχει δύο νοήματα και το ένα σας στεναχωρεί και σας τσαντίζει εμείς εννοούσαμε το άλλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    τανα ο ενας
    πωλος ο αλλος
    κατι για πλαγκινς το πινκπονκ

μπαχαλο ρουμ..

δυστυχως φιλτατε ζιρεε

δεν φτιαχνουν τα πραγματα με μια ξυδοκατασταση..( αυτα που λεω εγω γιατι εσυ μιλας για κατι πιο συγκεκριμενο μαλλον )

εχω περασει αποτη φαση που ανεφερα..
    σε ολες τις φρασεις,προτασεις,καταστασεις , εβλεπα πονηρια..
    κ αυτο με χαλαγε..πολυ...

καποια στιγμη ,εξουθενωθηκα..
    το πηρα αλλιως γιατι αρχισα να ...βρισκω..

επεστρεψα κατα καποιο τροπο στο δικο μου τροπο ζωης κ οχι σαυτο που μου επιβληθηκε κ με αγχωσε το ρευμα της εποχης..ισως ωριμασα κ λιγο περισσοτερο..

οποτε...αρχισα να "αφηνομαι" χαλαρωσα...
    κ αν κατι παει στραβα, κ αν κατι δεν ειναι ετσι οπως φαινεται ...θα το καταλαβω..καποια στιγμη ..

κ τοτε..ελα να δεις πως το πανε το γραμμα...
    καλα τα λες
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    καλα τα λες
    ( το θεμα κυκλους κανει )

ναι ...δεν ειναι βεβαια τοσο ροζ..

ολο κ καποιος θα βρεθει που θα σε δει σαν εξωγηινο για τον τροποζωης σου..( βλ.αυτα που ελεγε η Μαιρα )

αλλα νομιζω οτι η πιο πολιτισμενη αντιμετωπιση τετοιων καταστασεων ειναι η mun-ja

ιαπωνικη εναλλακτικη μεθοδος αντι για hara-kiri

κ απο εδω παν κ αλλοι...

airamhag, όλοι μπερδευόμαστε κάποια στιγμή, και είναι φυσικό ακόμα και η άστοχη πλάκα να παρεξηγιέται εύκολα, άμα ο άλλος στο κάνει στη προσπάθεια να σου εκμαιεύσει ένα χαμόγελο, πράττεις ανάλογα, άντε και να του χαριστείς για λίγο άμα δε το παρακάνει...

Σαφώς και ο τρόπος σου ήταν καλύτερος.

Η φάση που έλεγα εγώ κρύβει και φιλία χρόνων οπότε άστη (δε μπορείς να φανταστείς μερικές μπύρες τι μπορούν να κάνουν σε κάποιον που έχει κόψει το αλκοόλ χρόνια, θαύματα στο συγκεκριμένο). Καλώς ή κακώς αφού επέμεινα για να με πάρει στα σοβαρά, την άφησα ήσυχη και αραιά και που τα λέμε -όσο επιμένει να είναι μόνη της, τουλάχιστον θα είμαι καλή παρέα.

Όλοι χρειαζόμαστε διαλείματα από τη βαβούρα που μας περιβάλλει, μερικές στιγμές ηρεμίας πως το λένε, για να μπορούμε να δούμε τους άλλους τουλάχιστον φιλικά, και ειδικά όσοι είναι μόνοι κλείνονται περισσότερο.

Με συγχωρείς για το άστοχο χιούμορ μου παραπάνω (αλλά είναι πολύ κοντά τα κλισέ σε αυτά που λέμε, και παρόλο που είναι ελεεινό το χιούμορ μου και το έχω κλειδωμένο κάπου... ξεφεύγει που και που).

Επίσης μη μου θυμίζεις πόσο εξωγήινος είμαι.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    ( το θεμα κυκλους κανει )

ναι ...δεν ειναι βεβαια τοσο ροζ..

ολο κ καποιος θα βρεθει που θα σε δει σαν εξωγηινο για τον τροποζωης σου..( βλ.αυτα που ελεγε η Μαιρα )

αλλα νομιζω οτι η πιο πολιτισμενη αντιμετωπιση τετοιων καταστασεων ειναι η mun-ja

ιαπωνικη εναλλακτικη μεθοδος αντι για hara-kiri

κ απο εδω παν κ αλλοι...

:a19: :a19:
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

.......

Η φάση που έλεγα εγώ κρύβει και φιλία χρόνων οπότε άστη (δε μπορείς να φανταστείς μερικές μπύρες τι μπορούν να κάνουν σε κάποιον που έχει κόψει το αλκοόλ χρόνια, θαύματα στο συγκεκριμένο). Καλώς ή κακώς αφού επέμεινα για να με πάρει στα σοβαρά, την άφησα ήσυχη και αραιά και που τα λέμε -όσο επιμένει να είναι μόνη της, τουλάχιστον θα είμαι καλή παρέα.

Όλοι χρειαζόμαστε διαλείματα από τη βαβούρα που μας περιβάλλει, μερικές στιγμές ηρεμίας πως το λένε, για να μπορούμε να δούμε τους άλλους τουλάχιστον φιλικά, και ειδικά όσοι είναι μόνοι κλείνονται περισσότερο.

.......

Επίσης μη μου θυμίζεις πόσο εξωγήινος είμαι.

Συγνώμη που έκοψα κάποια αλλά ήθελα να απαντήσω σε συγκεκριμένα!!!!

Όταν κάποιος θέλει να μείνει μόνος του για τους ιξ λόγους, κάλυτερα να τον αφήσεις μόνο του!!!! Είμαι σε αυτη τη φάση πολύ καιρό τώρα και όσες φορές με έπισαν ή έπησα εγώ τον εαυτό μου να βγω από τον κόσμο μου, τα πράγματα έγιναν μπάχαλο. Λάθος αποφάσεις, λάθος κινήσεις και λάθος συμπεράσματα! Τελικά πρέπει να ξέρουμε και πότε πρέπει να μένουμε μόνοι μας. και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις (μιλάω για κάποιες γυναίκες τουλάχιστον) μια καλή παρέα που σέβεται τη μοναξιά μας είναι ό,τι καλύτερο!!!!

όσο για το τελευταίο.........

Έχεις βρει κανά καλό πάρκινγκ για UFO??? όλο κλίσεις τρώω!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σελίδα 25 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 19:21
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2007, 16:48
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 11:04
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 17:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα