Το 16 είναι άκυρο για μένα (και άλλα), βλέπω πολλές χιλιάδες χρώματα -που δεν έχω ιδέα πως να τα αποκαλέσω βέβαια εκτός από τα 16 βασικα όμως...![]()
Το 16 είναι άκυρο για μένα (και άλλα), βλέπω πολλές χιλιάδες χρώματα -που δεν έχω ιδέα πως να τα αποκαλέσω βέβαια εκτός από τα 16 βασικα όμως...![]()
Εισαι ειδος προς εξαφανιση....να σε προσεχουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Οι περισσοτεροι λενε οτι βλεπουν τα 16, στην ουσια ουτε τα 8 δε βλεπουν....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...Soulful..
Εγω παλι οταν ακουω να μιλανε για χρωματα συμφωνω με τους αντρες...μπορει να μην τα λενε απολυτως σωστα αλλα τουλαχιστο πιανουν το βασικο νοημα βρε παιδι μου...![]()
Τωρα αμα αρχισει κανεις να μου μιλαει για μουσμουλι...βερυκοκι ... και δεν ξερω γω τι αλλο...απλα...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Εγω πάντως ξέρω και το chrome titanium αρα 9 χρώματα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Βασικά στο no1 πρέπει να τα μπέρδεψε κάπως: Εμείς τα θέλουμε ολα τα καπάκια ανεβασμένα, ενω εσείς το ακριβώς αντίθετο.
Κάνω λάθος;![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
τι μαθαινεις στο μοτο.γρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Space
6.Το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είναι απολύτως αποδεκτές απαντήσεις σε σχεδόν οποιαδήποτε ερώτηση
12.Αν κάτι που είπαμε έχει δύο νοήματα και το ένα σας στεναχωρεί και σας τσαντίζει εμείς εννοούσαμε το άλλο.
18.Όταν σας ρωτήσουμε αν έχετε κάτι και μας πείτε "όχι" θα το λάβουμε ως έχει. Το ξέρουμε ότι λέτε ψέματα αλλά δεν αξίζει τη φασαρία.
19.Αν μας κάνετε μια ερώτηση για την οποία δεν θέλετε απάντηση, περιμένετε μια απάντηση που δεν θέλετε να ακούσετε.
21.Μην μας ρωτάτε τι σκεφτόμαστε εκτός κι αν είστε προετοιμασμένες να συζητήσετε μαζί μας θέματα όπως το ποδόσφαιρο, οι γυναίκες ή τα video games .
![]()
![]()
![]()
![]()
http://s4.bitefight.gr/c.php?uid=38071
Δεν κάνω επανάσταση απλά ζω σ' άλλη διάσταση.
Διάλεξα ρόλο και σενάριο στην παράσταση...
μαλλον ο ποιητης εννοει οτι απο μεσα φοραμε τα VS και απο πανω οτι μας κανει κεφι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Space
10.Αν δεν ντύνεστε σαν τα κορίτσια του " Victoria' s secret " μην περίμενε να είμαστε σας τον Ριτζ του "Τόλμη και Γοητεία"
20.Οταν πηγαίνουμε κάπου ΟΤΙ και να βάλετε μας αρέσει. Σοβαρολογούμε.
2 σε 1 βρε παιδι μου
και εσεις :a07:![]()
![]()
![]()
![]()
αλλά και εμεις![]()
![]()
:a13:
![]()
Λοιπόν γυναίκες σταματήστε να χλεβάζετε τους κανόνες... Και συμοφρωθείτε με αυτούς!
Είδατε κανέναν να χλευάζει τις 10 εντολές!?
ε σορι αλλά απο τις 5 γυναικες που εχουν απαντησει προς το παρον στο θεμα μονο η πρωτη φαινεται οτι χμ εχει καποιες αντιρρησεις για τους κανονες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Λοιπόν γυναίκες σταματήστε να χλεβάζετε τους κανόνες... Και συμοφρωθείτε με αυτούς!![]()
![]()
Nαι οι υπόλοιπες 4 τους ειρωνεύεστε!Αρχικά δημιουργήθηκε από lady-rider
ε σορι αλλά απο τις 5 γυναικες που εχουν απαντησει προς το παρον στο θεμα μονο η πρωτη φαινεται οτι χμ εχει καποιες αντιρρησεις για τους κανονες...![]()
![]()
![]()
Ούτε θυμάμαι πριν ΠΟΣΑ χρόνια μου πρωτοήρθε αυτό το μέιλ (στα αγγλικά) και ούτε θυμάμαι ΠΟΣΕΣ φορές το έχω ξαναδει απο τότε![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
προφανως το το φαινομενο ειναι παγκοσμιο \και εκ τοτε δεν εχει αλλαξει τιποτα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ούτε θυμάμαι πριν ΠΟΣΑ χρόνια μου πρωτοήρθε αυτό το μέιλ (στα αγγλικά) και ούτε θυμάμαι ΠΟΣΕΣ φορές το έχω ξαναδει απο τότε![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..