Εχω ενα κακο...δουλευω ολο βραδυ, παντα βραδυ!!!
Και μου το ελεγε η μανα μου απο πιτσιρικας που ημουνα, μερα να ειναι και οτι να ναι.
Τελειωνοντας λοιπον απο τη δουλεια, κατα τις 04:00 λεω, δεν κανω και μια βολτιτσα ετσι για ξεκουραση??? Ολα καλα ως εδω.
Σε καποια διασταυρωση συναντιομαστε με φιλο, συναδελφο.
Κανουμε 1 τσιγαρο, λεμε τα γνωστα, και εκει που ειμαστε ετοιμοι να παρει ο καθενας το δρομο του....γινετε το κακο!!!
Πτωμα απο την κουραση, σε κατηφορικο δρομο, δοκιμαζω στροφη 180 μοιρων.
Το μηχανακι γερνει λιγο παραπανω, βγαζω ποδι για να το σηκωσω, αλλα το ποδι δεν εχει αλλη δυναμη να κρατησει, και παρτον κατω.
Κατω εγω, και απο πανω το μηχανακι....ενδιαφερον θεαμα.
Aμεσως, ο φιλος μου παραταει το δικο του και ερχετε - με σηκωνει, σηκωνει και το μηχανακι (πλημυρα απο βενζινη)
Θα ελεγα οτι 2 περαστικοι δειξαν αμεσο ενδιαφερον και μαλιστα με ιδιαιτερο ζηλο.
Λεω...δεν παθαμε τιποτα σοβαρο, χερι και γονατο μονο - λεπτομεριες.
Το καλο τωρα:
Λιγο πιο κατω εχει αστυνομικο τμημα. Ερχετε ενας τυπος με εχθρικες διαθεσεις οπως καταλαβα σε λιγα λεπτα...(εγω νομιζα ηρθε να δει αν επαθα τιποτα)
Μου λεει οτι οδηγαω τουρνα στο μεθισυ και κατι τετοια στην αρχη...και ετσι θα παρω στο λαιμο μου και κανεναν περαστικο, και εγω δεν ξερω τι αλλα.
Να δω τα χαρτια σου, και ολα τα σχετικα της μοτο...λες και μιλουσε στον λεισταρχο Νταβελι!
Του εξηγω πως εχουν τα πραγματα, τιποτα. Φωνη βωοντος εντι ερημω...τα δικα του αυτος.
Ετρεφε ιδαιτερο μισος για της μοτο και τους αναβατες τους.
Καλα που ηταν κανα 2 αυτοπτες μαρτυρες και του εξηγησαν τι εγινε, γιατι ακρη δεν εβγαινε.
Μολις στεγνωσε η βενζινη εβαλα μπροστα και εφυγα
Τι να πω...καλα εκανα και τον ακουμπησα με το χερι στα αιματα και του λερωσα την στολη...τσατιστηκε κι αλλο, αλλα το χαρηκα πολυ!!!
Τι ατομα κυκλοφορουν....