Το κυριο θεμα βεβαια ειναι αν θα ειδοποιησεις τον απεναντι για το μπλοκο ( εγω προσωπικα θα το εκανα, διοτι εχω μια αποστροφη σε οποιουδηποτε τυπου συναναστροφη με την Αστ/μια, και φανταζομαι οτι οποιος εχει περασει εστω και μια ωρα κρατουμενος -εστω και χωρις να φταιει οπως στην περιπτωση μου- μπορει να με καταλαβει) αλλα τελικα εκτροχιαστηκε λιγο το θεμα. Βοηθησαν και οι συνηθεις υποπτοι ( spamers ) και εγινε το θεμα 14 σελιδες!
Ενταξει να φοραμε παντα κρανος (ακομα και για το περιπτερο) αλλα διαβαζοντας αυτες τις 14 σελιδες ( τσαγκαροδευτερα σημερα δεν εχει πολυ δουλεια στο γραφειο) τεθηκαν ζητηματα υψηλου επιπεδου , και πραγματι προβληματιστικα! Οι νομοι η το Συνταγμα? Ποιος νομοθετει? Ο λαος ειναι τελικα στην εξουσια?
Και για να σοβαρευτω λιγο, οδηγουμε οπως γουσταρουμε η οπως επιβαλει ο νομος? Καμμια φορα βλεπουμε σημα στο δρομο που λεει 50 Χλμ και λεμε ( το ελεγα και γω) ¨Μα τι λεει ο μαλακας¨ Μεχρι που ειδα σε τετοιου ειδους δρομο με τετοιο σημα νταλικα με ρυμουλκα γυρισμενη στο πλαι για την ειχε παρει η στροφη, και συνειδητοποιησα οτι στο δρομο δεν κυκλοφορουν μονο αυτοκινητα (η ¨κουτια¨ για να ειμαι και στο κλιμα του φορουμ) και μοτο.
Τελικα για να απαντησω στο παραπανω ρητορικο ερωτημα, οδηγει οπως γουσταρει ο καθενας. Μπορει να φοραω κρανος και να μην ειδοποιω τον απεναντι ¨για να μαθει¨ αλλα την ιδια ωρα μπορει να εχω πιει και δυο-τρεις μπυριτσες με τους κολλητους αλλα δε τρεχει τιποτα! Αλληθεια γι' αυτο το θεμα δεν ειδα κανενα σχολιο, αντιθετα ειδα πολλα ποστς να καταληγουν σε μπυρες!
Επισης τα φλας μου (αν το R1 μου εχει ακομη φλας) τα βαφω μαυρα ( ωπ! αυτο ειναι παλια μοδα και μαρτυρησα την ηλικια μου, εννοουσα τους βαζω λευκα κρυσταλλα) αλλα δεν τα δουλευω. Τον αφηνω το μαλακα στη διασταυρωση να περιμενει να τριψω πρωτα και μετα να φυγει. Τι θα παθει να περιμενει λιγο?
Α! επισης υπαρχουν κατι δεινοσαυροι που παραπονιουνται οτι το παπι μου κανει θορυβο και τους ενοχλει. Ανικανοι να καταλαβουν το μεγαλειο μιας Remus.
Πολυλογια με επιασε σημερα (ειπαμε τσαγκαροδευτερα) αλλα νομιζω οτι ειδικα για το κρανος, που σε τελευταια αναλυση ειναι και προσωπικη επιλογη ρε παιδι μου, γουσταρω να το φορεσω το φοραω,εχω βαλει τζελ και χαλαει το μαλλι, δεν το φοραω, θα πρεπει μαλλον να ειμαστε πιο χαλαροι. Γουσταρω να παω Αθηνα-Σερρες χωρις κρανος, τι σε νοιαζει εσενα που δεν θα ακουω τιποτα για τις επομενες δυο μερες (για μη πω για τον πονοκεφαλο).
Σε τελευταια αναλυση οποιος δεν το φοραει το δικο του κεφαλι θα σπασει και το ξερει (χμ! μαλλον).
Χαρης