Σελίδα 5 από 24 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 354

Θέμα: s.o.s θέλω τη γνώμη σας!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    'Νταξ' όχι σε όλους ...
    Έτσι μπράβο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Π@π@ρ@ Καπετάνιε...

μ' αρεσει ρε κοπελιά που σε βοηθησαμε παντως:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    10 χρονια να το κουβεντιάζαμε, αυτό το μηχανάκι, δε νομίζω να σου το πρότεινε κανείς

sorry θωμα, αλλα εσυ τωρα πια δε δικαιουσαι να παρεξηγηθεις
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    sorry θωμα, αλλα εσυ τωρα πια δε δικαιουσαι να παρεξηγηθεις
    Καλά πρότεινέ της εσύ τότε που έχεις κατασταλάξει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιατί ρε, όσο το είχα παρεξηγήθηκα ποτέ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Καλά πρότεινέ της εσύ τότε που έχεις κατασταλάξει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιατί ρε, όσο το είχα παρεξηγήθηκα ποτέ;;;
    εγω δεν εχω κατασταλαξει ρε????

απλα δεν εχω τα χρηματα για να τις κρατησω ολες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    εγω δεν εχω κατασταλαξει ρε????

απλα δεν εχω τα χρηματα για να τις κρατησω ολες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ρε συ Γιωργο....και ΟΛΕΣ να τις ειχες....8α τις ανταλλαζες με ΑΛΛΕΣ!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Ρε συ Γιωργο....και ΟΛΕΣ να τις ειχες....8α τις ανταλλαζες με ΑΛΛΕΣ!!!
    Πρέπει να του έχει μείνει απωθημένο το παιχνίδι με τις κάρτες που παίζαμε παλιά, δεν εξηγείται αλλιώς...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Πρέπει να του έχει μείνει απωθημένο το παιχνίδι με τις κάρτες που παίζαμε παλιά, δεν εξηγείται αλλιώς...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τωρα για να καταλαβω, με κοροιδευουμε
    οχι τιποτα αλλο, για να παρω το αναλογο υφος....
    στιγμές ...

τωρα για να καταλαβω, με κοροιδευουμε
    οχι τιποτα αλλο, για να παρω το αναλογο υφος....

...αλλα παντα με τις καλυτερες προ8εσεις...

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61

Re: s.o.s θέλω τη γνώμη σας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
    Καλησπέρα σε όλους!!:)

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ σας και ομολογώ είναι πολύ ενδιαφέρον. Προφανώς η πλειοψηφία σας θα είναι άτομα με εμπειρία και καλές γνώσεις επάνω στο θέμα δίκυκλο. Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας αφού πήρα πρόσφατα το δίπλωμα μηχανής ως προς το τί να αγοράσω. Λίγα για μένα: Είμαι αρχάρια. Σαν ιστορικό με δίτροχο γενικά, οδηγούσα παπακι απο πολύ μικρή και μέχρι το γυμνάσιο :D, αλλά χωρίς δίπλωμα..! Και περιστασιακα διαφορες μηχανές για καμια βόλτα. Τωρα τελευταια οδηγώ μια ΧΤ 600 που και που.
    'Ολες οι γνώμες-απόψεις-προτάσεις είναι καλοδεχούμενες και ευχαριστώ τον οποιονδήποτε ξοδέψει έστω και λίγο χρόνο να μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Θα χαρώ να λάβω απάντηση.

Με εκτίμηση

:winka:

Καλησπέρα κι από μένα, και καλή αρχή στο φόρουμ (όλων, κι εσού) ΜΑΣ…

Σε ό,τι αφορά στο δίπλωμα, (πρέπει να) γνωρίζεις τους περιορισμούς που επιβάλλονται στην ισχύ σε Kw του διτρόχου που μπορείς νόμιμα να οδηγείς, μέχρι τη συμπλήρωση 12μήνου από την ημερομηνία απόκτησης της άδειας οδήγησης.

Σε ό,τι αφορά στην οδήγηση, δεν μας διευκρινίζεις πόσον καιρό οδηγείς το ΧΤ600 ή αν απλώς βολτάρεις μ’αυτό, τι αποστάσεις έχεις κάνει, ποιες διαδρομές χρησιμοποιείς στο Λεκανοπέδιο κλπ, δλδ δεν μας κατατοπίζεις επαρκώς σχετικά με την [συμπεραίνω απ’ τα συμφραζόμενα λίγη] εμπειρία σου.
    Αν και κάτοχος και οδηγός μηχανών από το 1974 μέχρι σήμερα ομολογώ πώς, ενώ με όλες τις σημερινές μηχανές μπορώ να κάνω βόλτα, εν τούτοις λίγες εξ αυτών μπορώ να οδηγήσω πραγματικά (?) χρησιμοποιώντας όλες (!!! / ???) τις δυνατότητές τους…

Διασκελίζοντας τους νομικούς περιορισμούς που σου επιβάλλει το δίπλωμά σου σχετικά με το όριο ισχύος που δικαιούσαι προς το παρόν να χρησιμοποιείς, η (πάντοτε επιδεχομένη αμφισβητήσεων) γνώμη μου είναι ότι, χρειάζεσαι ένα μηχανάκι ασφαλές, κατάλληλο τόσο για χρήση πόλης όσο και για περιηγήσεις στα πέριξ (κι όχι μόνο), που ταξιδεύει, επιταχύνει, στρίβει και φρενάρει κατά τις εντολές σου, με ικανότητα να φεύγει στο φανάρι μπροστά από την πλειονότητα των τετράτροχων αυτοκινούμενων κουτιών (όταν είσαι μόνη σου στο δρόμο δεν τρακάρεις με τον διπλανό σου, εφόσον κανείς δεν υπάρχει δίπλα σου), πράγμα που σημαίνει κατασκευή όχι μικρότερη των 600 κυβικών. Άλλωστε έχει γραφεί κατ’ επανάληψιν ότι, «Επικίνδυνα δεν είναι τα άλογα που έχουμε κάτω απ’ τα σκέλια μας. Επικίνδυνο είναι το γαϊδούρι που τα κάνει κουμάντο».

Σε ό,τι αφορά τέλος, στην απόφαση αγοράς, απλά σταθμίζεις τα «θέλω» σου, τα «μπορώ» σου και τις ανάγκες σου, και / ή αγοράζεις τη μηχανή που «σου κάνει κλίκ…», ή άλλως αυτή πού πιστεύεις ότι καλύπτει τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις για το 70% των χιλιομέτρων που θα διανύσεις μαζί της… Στα μεσαία κυβικά, οι επιλογές νομίζω πώς είναι οι περισσότερες, αρκεί να ξέρεις τις χρήσεις για τις οποίες κατασκευάσθηκε η μηχανή που θ’ αποφασίσεις να πάρεις, και να βεβαιωθείς πρίν την τελική απόφαση ότι η μηχανή αυτή είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σου. (Θ’ αγόραζε κανείς μια καθαρόαιμη χωμάτινη για χρήση ταξίδι στην Εθνική Αθήνα- Αλεξ/πολη και πίσω επί 5 - 10 φορές το χρόνο; Σε αντιδιαστολή, πόσα απ’ τα σύγχρονα RR μοντέλα 600 & 1000 κυβικών που βλέπουμε καθημερινά και είναι της μόδας, δεν πρόκειται ποτέ να μπούν σε πίστα μέχρι να γεράσουν και ν’ αντικατασταθούν; Πόσα εξ αυτών χρησιμοποιούνται φορτωμένα και δικάβαλα για 10ήμερες θερινές διακοπές, και πόσα τρώνε λάστιχο συνήθως μόνο στο κέντρο του πέλματος;)
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Re: s.o.s θέλω τη γνώμη σας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Καλησπέρα κι από μένα, και καλή αρχή στο φόρουμ (όλων, κι εσού) ΜΑΣ…
    αγόραζε κανείς μια καθαρόαιμη χωμάτινη για χρήση ταξίδι στην Εθνική Αθήνα- Αλεξ/πολη και πίσω επί 5 - 10 φορές το χρόνο; Σε αντιδιαστολή, πόσα απ’ τα σύγχρονα RR μοντέλα 600 & 1000 κυβικών που βλέπουμε καθημερινά και είναι της μόδας, δεν πρόκειται ποτέ να μπούν σε πίστα μέχρι να γεράσουν και ν’ αντικατασταθούν; Πόσα εξ αυτών χρησιμοποιούνται φορτωμένα και δικάβαλα για 10ήμερες θερινές διακοπές, και πόσα τρώνε λάστιχο συνήθως μόνο στο κέντρο του πέλματος

καλα τα λες αλλα απευθηνεσε σε καποιον αρχαριο οπως η ιδια ειπε και μαλλον κατα πασα πιθανοτητα με διπλωμα μεχρι 125κυβικων αρα τα 600ρια που πεταγοντε μπροστα στα φαναρια τα ξεχναμε (εκτος και αν καταλαβα λαθος περι διπλωματος) επισεις απο τα αμαξια μπροστα πεταγοντε ΟΛΑ τα μηχανακια και τα 600ρια που λες εσυ χωριζοντε σε πολλες κατηγοριες σε 600ρια σουπερσπορτ σε ον-οφ σε εντουρο μεχρι και σε μεγκα-σκουτερ . η διαφορα ειναι οτι το 600ρι το ss εχει 100+ιππους ενω το αντοιστιχο πχ ον-οφ εχει 65ιππους και εχει τρομακτικη διαφορα (οπως φυσικα ξερεις γιατι απο το κειμενο σου καταλαβαινω οτι εισαι γνωστης )

απο κει και περα η κουβεντα ποσα λαστιχα ειναι τετραγωνα σαν το παντελονι του μπομπ του σφουγγαρακι ειναι πολυ πολυ μακρινη για εναν αρχαριο.........................

γνωμη μου.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61

Re: Re: Re: s.o.s θέλω τη γνώμη σας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    καλα τα λες αλλα απευθηνεσε σε καποιον αρχαριο οπως η ιδια ειπε και μαλλον κατα πασα πιθανοτητα με διπλωμα μεχρι 125κυβικων αρα τα 600ρια που πεταγοντε μπροστα στα φαναρια τα ξεχναμε (εκτος και αν καταλαβα λαθος περι διπλωματος) επισεις απο τα αμαξια μπροστα πεταγοντε ΟΛΑ τα μηχανακια και τα 600ρια που λες εσυ χωριζοντε σε πολλες κατηγοριες σε 600ρια σουπερσπορτ σε ον-οφ σε εντουρο μεχρι και σε μεγκα-σκουτερ . η διαφορα ειναι οτι το 600ρι το ss εχει 100+ιππους ενω το αντοιστιχο πχ ον-οφ εχει 65ιππους και εχει τρομακτικη διαφορα (οπως φυσικα ξερεις γιατι απο το κειμενο σου καταλαβαινω οτι εισαι γνωστης )

απο κει και περα η κουβεντα ποσα λαστιχα ειναι τετραγωνα σαν το παντελονι του μπομπ του σφουγγαρακι ειναι πολυ πολυ μακρινη για εναν αρχαριο.........................

γνωμη μου.

Μελέτησες το κείμενό μου, ή απλώς το είδες;
    Προτείνεις κάτι άλλο;
    Διαφωνείς σέ κάτι;
    Μ' ενδιαφέρει να μαθαίνω, είμαι δεκτικός μαθήσεως...
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Re: Re: s.o.s θέλω τη γνώμη σας!!

«Επικίνδυνα δεν είναι τα άλογα που έχουμε κάτω απ’ τα σκέλια μας. Επικίνδυνο είναι το γαϊδούρι που τα κάνει κουμάντο».
    +1000

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Re: Re: Re: s.o.s θέλω τη γνώμη σας!!

Μελέτησες το κείμενό μου, ή απλώς το είδες;
    Προτείνεις κάτι άλλο;
    Διαφωνείς σέ κάτι;
    Μ' ενδιαφέρει να μαθαίνω, είμαι δεκτικός μαθήσεως...

δε προτεινω τιποτα σε καποιον που δε ξερω αν ξερει να οδηγει και τι διπλωμα εχει πως να του-της προτεινω?

δε διαφωνω σε τιποτα απο αυτα που λες απλως -μαλλον- (το υπογραμμιζω το μαλλον ) τα λες σε λαθος ανθρωπο -δλδ σε καποιον που για να φτασει να πλαγιαζει μια 600σαρα μοτοσυκλετα και να μην εχει τετραγωνα λαστιχα εχει καιρο μπροστα του (ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ απο οτι καταλαβα ΑΝ καταλαβα ΛΑΘΟΣ τα λεγομενα της τοτε ακυρο)
    επισεις καταλαβαινω οτι το ειπες για να ξερει τι θελει και να μην παρει ''λαθος΄'' μηχανη βαση της χρησης που θα της κανει αλλα οταν καποιος σου λεει οτι ΤΩΡΑ ξεκινω να οδηφω που και που εχω οδηγησει ενα ΧΤ (που? σε αλανα? στο δρομο? που?) και ΚΑΠΟΤΕ οδηγουσα που και που εναν παπι τοτε πως του-της λες να παρει 600αρα μηχανη? δε φταιει η μηχανη ειπες αλλα ο αναβατης ΣΩΣΤΟ!αλλα τοτε πως λες σε καποιον απειρο να παρει 60-100-150 ιππους ? τοτε ειναι το αντιστροφο!

μπραβο σου η μαθηση ειναι παντα καλη
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

το χτ και φθηνο ειναι,και ζημιες δε βγαζει,και σερβις το κανεις και με κανα φιλαρακι που
    ξερει τα βασικα.να μην ξεφραγκιαζεσαι.(λαδιαμοτουλ 15-50 5100 μπουζι φιλτραπ.χ με 60ευρα).(οριτζιναλ ανταλλακτικα).
    για πρωτο ειναι μια χαρα,απλα δεν θα παρεις το 600 αλλα το 500,το οποιο καλυπτει το διπλωμα σου σε σχεση κιλων και ιπποδυναμης,και αν δεν εχεις τοσα χρηματα το 400.
    μειονεκτηματα.

ειναι αεροψυκτο(ειναι ομως και πλεονεκτημα συγχρονως)
    ειναι σχετικα αδυναμο πια(το fmx παει χειροτερα)
    τα κλεβουν σαν φυστικια,ολοκληρα,η με δοσεις(εξατμισεις-λαιμους κλπ)
    φιλικα
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Σελίδα 5 από 24 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παίδες, θέλω τη γνώμη σας.. (125 ή 250)
    από kogiaka στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2010, 10:55
  2. Θελω τη Γνώμη Σας...
    από lionick στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2008, 19:19
  3. θελω τη γνωμη σας!!
    από dimdil στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 00:27
  4. Θέλω τη γνωμη σας
    από dimperd7 στο forum Off topic